Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Vanessa Komtsky παντως να ξερεις πολλοι νιωσαμε απογοητευση απο το φυλο σας. μαλιστα καποιοι σε υπερθετικο βαθμο, με αποτελεσμα, οποιος ρομαντισμος ειχαμε να εξαφανιστει. αυτο ειναι κακο και για τα 2 φυλα. το προωθουμενο λαϊφ σταϊλ και γενικως η ολη κοινωνικη κατασταση οδηγουν τα πραγματα εδω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φιλε μου αμα θελω να γαμηθω γαμιέμαι σε ενα 5λεπτο... αμα θελω να μου κανουν ερωτα επισης μπορω σε λιγο περισσοτερο χρονο αλλα μπορώ... αλλα δεν με χαλαλιζω ευκολα και δεν παραπονιεμαι γι αυτό...

Καααααλά, ότι πεις φιλενάδα! Χαλάω εγώ χατήρι? :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν αυτή ήταν η χοντρή της υπόθεσης, σου λέει ο τύπος σιγά μην ξοδευτώ για να γαμήσω το βόδι ;)

και καλά έκανε τις χοντρές δεν πρέπει να τις κακομαθαίνουμε στο τέλος θα παρακαλάμε για να τις γαμήσουμε κι αυτές :uglystupid:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αν έχεις δουλειά,βλέπεσαι και δεν είσαι μπαμπουίνος στη συμπεριφορά μια χαρά διαλέγεις !

Νόμος προσφοράς & ζήτησης. Έχοντας προσόντα καί προσφορά, διαλέγεις. Έβαλες 3 παραμέτρους σάν άντρας. Έ λοιπόν ή ωραία γκόμενα έχει μόνο μία παράμετρο κοινά αναγνωρίσιμη, τήν εμφάνιση. Καί ΠΟΛΥ προσφορά. Άρα έχεις συντελεστή επιλογής a priori μικρότερο.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Άμα γύρισε και της είπε ο τύπος τέτοια μαλακία καλά του έκανε και του ριξε άκυρο!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ειδες;μυθος λοιπον τα περι ισοτητας αντρων γυναικων.......

Αυτά φιλαράκο συνέβαιναν την δεκαετία του '80. Βγες τώρα και δες κατά εκατοντάδες τις γυναίκες 2-2, 3-3 στα μπαρ. Αυτή είναι η σύγχρονη μπακουροπαρέα σήμερα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαν αυτή ήταν η χοντρή της υπόθεσης, σου λέει ο τύπος σιγά μην ξοδευτώ για να γαμήσω το βόδι ;)

και καλά έκανε τις χοντρές δεν πρέπει να τις κακομαθαίνουμε στο τέλος θα παρακαλάμε για να τις γαμήσουμε κι αυτές :uglystupid:
ελα ρε αλανι.....σε περιμενα για ενισχυσεις οπως το καραβανι το αμερικανικο ιππικο....... :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Φιλε μου αμα θελω να γαμηθω γαμιέμαι σε ενα 5λεπτο... αμα θελω να μου κανουν ερωτα επισης μπορω σε λιγο περισσοτερο χρονο αλλα μπορώ... αλλα δεν με χαλαλιζω ευκολα και δεν παραπονιεμαι γι αυτό...

Συναγωνιστείτε τό χρόνο πού αναφέρει λοιπόν άν μπορείτε. Έχουν ή δέν έχουν τόν πρώτο λόγο; ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ελα ρε αλανι.....σε περιμενα για ενισχυσεις οπως το καραβανι το αμερικανικο ιππικο....... :grin:

μόνο εγώ κατάλαβα ότι μιλάτε πάλι με την χοντρή που είχε δει ο μάριος στο νετκαφέ :grin: :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτά φιλαράκο συνέβαιναν την δεκαετία του '80. Βγες τώρα και δες κατά εκατοντάδες τις γυναίκες 2-2, 3-3 στα μπαρ. Αυτή είναι η σύγχρονη μπακουροπαρέα σήμερα!
κι αυτη  θεωρητικα σου λεει αμα θελω να γαμηθω γαμιεμαι....στην πραξη πεφτει

diadromes1b4.jpg

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρός
αλλα για το χοντρος μην το αποκλείεις ειχα γκομενο αρκετα παχυ ο οποιος ομως ηταν πολυ καθαρος πολυ καλοντυμενος πολυ διαβασμενος και κυριως εγλειφε ακαταπαυσατα και με ενθουσιασμό..με πηγαινε στην οπερα και μετα με εγλειφε με το ιδιο κομματι  στο CD... ΑΠΟΛΑΥΣΗ

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:uglystupid: άμα δεν υπάρχουν τα λεφτά ...κάθεσε σπίτι σου , όλα έχουν τον τρόπο τους  :tits2:  :headbang: :2funny:

λείπει και ο βατραχος..... να μας τα πεί ωραία  :rolleyes:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρός
αλλα για το χοντρος μην το αποκλείεις ειχα γκομενο αρκετα παχυ ο οποιος ομως ηταν πολυ καθαρος πολυ καλοντυμενος πολυ διαβασμενος και κυριως εγλειφε ακαταπαυσατα και με ενθουσιασμό..με πηγαινε στην οπερα και μετα με εγλειφε με το ιδιο κομματι  στο CD... ΑΠΟΛΑΥΣΗ
καυλιαρα βανεσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κι αυτη  θεωρητικα σου λεει αμα θελω να γαμηθω γαμιεμαι....στην πραξη πεφτει

diadromes1b4.jpg

Προφανώς! Αλλα κι εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε και μάλιστα σε 1 λεπτό, όχι σε 5!
Μετάξι, Φυλής, studio, κτλ, κτλ. Και πληρώνεις, όχι για να γαμήσεις, αλλά για να αποφύγεις το πρήξμο αρχιδιών μετά!

Σωστά? :)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης

αμα εχεις τροπους και λιγο νιονιο, κατι κανεις και ας εισαι οπως εισαι

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πέστα κοπέλλα μου! Εμείς οι εύσωμοι έχουμε τις χάρες μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom