gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειδες;μυθος λοιπον τα περι ισοτητας αντρων γυναικων.......Φιλε μου αμα θελω να γαμηθω γαμιέμαι σε ενα 5λεπτο...
ειδες;μυθος λοιπον τα περι ισοτητας αντρων γυναικων.......Φιλε μου αμα θελω να γαμηθω γαμιέμαι σε ενα 5λεπτο...
Φιλε μου αμα θελω να γαμηθω γαμιέμαι σε ενα 5λεπτο... αμα θελω να μου κανουν ερωτα επισης μπορω σε λιγο περισσοτερο χρονο αλλα μπορώ... αλλα δεν με χαλαλιζω ευκολα και δεν παραπονιεμαι γι αυτό...
χοντρος ηταν;
Αν έχεις δουλειά,βλέπεσαι και δεν είσαι μπαμπουίνος στη συμπεριφορά μια χαρά διαλέγεις !
ειδες;μυθος λοιπον τα περι ισοτητας αντρων γυναικων.......
ελα ρε αλανι.....σε περιμενα για ενισχυσεις οπως το καραβανι το αμερικανικο ιππικο.......μαν αυτή ήταν η χοντρή της υπόθεσης, σου λέει ο τύπος σιγά μην ξοδευτώ για να γαμήσω το βόδι ;)
και καλά έκανε τις χοντρές δεν πρέπει να τις κακομαθαίνουμε στο τέλος θα παρακαλάμε για να τις γαμήσουμε κι αυτές
Φιλε μου αμα θελω να γαμηθω γαμιέμαι σε ενα 5λεπτο... αμα θελω να μου κανουν ερωτα επισης μπορω σε λιγο περισσοτερο χρονο αλλα μπορώ... αλλα δεν με χαλαλιζω ευκολα και δεν παραπονιεμαι γι αυτό...
Άμα γύρισε και της είπε ο τύπος τέτοια μαλακία καλά του έκανε και του ριξε άκυρο!
ελα ρε αλανι.....σε περιμενα για ενισχυσεις οπως το καραβανι το αμερικανικο ιππικο.......
κι αυτη θεωρητικα σου λεει αμα θελω να γαμηθω γαμιεμαι....στην πραξη πεφτειΑυτά φιλαράκο συνέβαιναν την δεκαετία του '80. Βγες τώρα και δες κατά εκατοντάδες τις γυναίκες 2-2, 3-3 στα μπαρ. Αυτή είναι η σύγχρονη μπακουροπαρέα σήμερα!
οχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρόςχοντρος ηταν;
καυλιαρα βανεσαοχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρός
αλλα για το χοντρος μην το αποκλείεις ειχα γκομενο αρκετα παχυ ο οποιος ομως ηταν πολυ καθαρος πολυ καλοντυμενος πολυ διαβασμενος και κυριως εγλειφε ακαταπαυσατα και με ενθουσιασμό..με πηγαινε στην οπερα και μετα με εγλειφε με το ιδιο κομματι στο CD... ΑΠΟΛΑΥΣΗ
κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γηςοχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρός
αλλα για το χοντρος μην το αποκλείεις ειχα γκομενο αρκετα παχυ ο οποιος ομως ηταν πολυ καθαρος πολυ καλοντυμενος πολυ διαβασμενος και κυριως εγλειφε ακαταπαυσατα και με ενθουσιασμό..με πηγαινε στην οπερα και μετα με εγλειφε με το ιδιο κομματι στο CD... ΑΠΟΛΑΥΣΗ
άμα δεν υπάρχουν τα λεφτά ...κάθεσε σπίτι σου , όλα έχουν τον τρόπο τους
λείπει και ο βατραχος..... να μας τα πεί ωραία
κι αυτη θεωρητικα σου λεει αμα θελω να γαμηθω γαμιεμαι....στην πραξη πεφτει
κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης
πέστα κοπέλλα μου! Εμείς οι εύσωμοι έχουμε τις χάρες μας!οχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρός