Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Συναγωνιστείτε τό χρόνο πού αναφέρει λοιπόν άν μπορείτε. Έχουν ή δέν έχουν τόν πρώτο λόγο; ;)
τυπε αν προσεξες λεει οτι για να γαμηθη κανει 5...για να κανει ερωτα ...λιγο περισσοτερο......εδω οπου της πιασουμε της τιμωρουμε  :grin:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Προφανώς! Αλλα κι εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε και μάλιστα σε 1 λεπτό, όχι σε 5!
Μετάξι, Φυλής, studio, κτλ, κτλ. Και πληρώνεις, όχι για να γαμήσεις, αλλά για να αποφύγεις το πρήξμο αρχιδιών μετά!

Σωστά? :)

δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης

URL]] :headbang3:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς! Αλλα κι εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε και μάλιστα σε 1 λεπτό, όχι σε 5!
Μετάξι, Φυλής, studio, κτλ, κτλ. Και πληρώνεις, όχι για να γαμήσεις, αλλά για να αποφύγεις το πρήξμο αρχιδιών μετά!

Σωστά? :)

σωστά... και εκει εχετε ενα πλεονέκτημα... γιατι εγω αν γαμηθω με συνοτπικες διαδικασιες το πιο πιθανο ειναι μετα ο τυπος να με τρελλανει στα SMS και στην κλάψα ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε σκεφτείτε λίγο :headbang:

- της λέει στα ίσα να πάνε σπίτι του να γαμηθούν
- του λέει κάτσε να πιούμε ακόμα ένα ποτό
- της λέει αν είναι να πληρώσω πάω και μετάξι

δηλαδή μας λέει ότι για ένα ποτό παραπάνω ο τύπος κλώτσησε στανταράκι γαμήσι :2funny:

άρα :)

1) είτε πρόκειται για χοντρό μπάζο και ο τύπος την έβαλε στη θέση της
2) είτε η ιστορία είναι φανταστική (οπότε πιθανότατα πρόκειται και πάλι για χοντρό μπάζο)

Επισκέπτης
Λοιπον αγόρια... εγω διαβαζω το νημα αυτο καιρο και σημερα λεω να απαντησω που εχω λιγη ώρα ελεύθερη.... Φυσικα θα μιλησω απο την μερια μου ως γυναικα ωραια και απελευθερωμένη.
Για να αξιοποιησω τα δωρα που μου εδωσε η φυση κουράζομαι και ξοδεύω...Γυμναστηριο 3-4 φορες την εβδομάδα, κομμωτήριο, νυχια, lazer για αποτρίχωση... πολλα λεφτα για εσώρουχα ( πολυ πιο ακριβα απο τα δικα σας) που τοσο σας αρεσει να μου τα βγαζετε και φυσικα τοσο μου αρεσει και μενα να μου τα βγάζουν .
Λοιπόν γιατι αυτα να τα δωσω εγω σε ενα λιγουρη καγκουρα που με στιστοιχει με μια πουτανα του 20ρικου στο Μεταξουργείο . ΑΣυτο σκρφτηκα χτες οταν σε ενα καλοκαιρινο μπαρ ενα τυπος αφου με κερασε ενα ποτο σχεδόν απεριφραστα μου ζήτησε να παμε σπιτι του... αν και μου αρεσε οταν του ειπα΅Περιμενε λιγο ας πιουμε κανενα ποτο ακομη να ζεσταθει η κατάσταση...( και εγω το ηξερα οτι πηγαιναμε για one night αλλα λιγο προσχημε δεν βλάπτει.. Αλλωστε καλυτερα θα περναγε και αυτος μετά...Η απαντησγ του ήταν " άμα ειναι να σε κερασω ποτα για να γαμηθουμε παω και στο μεταξι με ενα 20ρικο..." αυτα ακουω και μετα λέω " ευτυχως που εχω μπαταριες σπίτι.

Η οικονομικη κριση φταιει.
Εγω ημουν τις προαλες σ΄ενα καλοκαιρινο μπαρ μ΄ενα φιλο μου. Κοθομασταν σ΄ενα τραπεζι, ειχαμε παραγκειλει απο μια μπυρα ο καθενας κι ειχαμε στο σακ-βουαγιαζ καμποσα κουτακια μπυρες που ειχαμε παρει απο περιπτερο και ειχαμε φροντισει να τις καταψυξουμε πρωτα. Απεναντι ειναι 2 τυπισες που μας κοιτουσαν συνεχεια. Οποτε λεει ο κολητος μου : Ρε συ αυτες μας γουσταρουν. Ε, τις καλω κι εγω στο τραπεζι μας και ηρθαν οι γκομενες. Ωραια ατομα, ανετες. Τις κερασαμε μερικες απο τις μπυρες που ειχαμε αγορασει απο το περιπτερο, τα ειπαμε, καναμε χαβαλε, γελασαμε κι οταν τελειωσαν οι μπυρες τους προτειναμε να παμε σπιτι μου να "συνεχισουμε". Και γυριζει τοτε η μια και μας λεει : Σιγα ρε τι μας περασατε, που θα σας κατσουμε με 4-5 κουτακια μπυρες ?  >:( Μας ειπιαν τι μπυρες και μας κλασανε οι γκομενες :headbang: :headbang:
Τσιφος και φοραγα και το καινουριο μου σωβρακο που ειχα παρει απο τη λαικη. αυτα βλεπω και μετα λεω "δεν ξανα κερναω καμια καριολα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
σωστά... και εκει εχετε ενα πλεονέκτημα... γιατι εγω αν γαμηθω με συνοτπικες διαδικασιες το πιο πιθανο ειναι μετα ο τυπος να με τρελλανει στα SMS και στην κλάψα ...

Καλα, τι βιτσια ειναι αυτα που τους βγαζεις?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μάλλον πέφτεις σε μαλάκες αγάμητους, αδερφογαμιάδες! Κρίμα, better luck next time!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγω ημουν τις προαλες σ΄ενα καλοκαιρινο μπαρ μ΄ενα φιλο μου. Κοθομασταν σ΄ενα τραπεζι, ειχαμε παραγκειλει απο μια μπυρα ο καθενας κι ειχαμε στο σακ-βουαγιαζ καμποσα κουτακια μπυρες που ειχαμε παρει απο περιπτερο και ειχαμε φροντισει να τις καταψυξουμε πρωτα. Απεναντι ειναι 2 τυπισες που μας κοιτουσαν συνεχεια. Οποτε λεει ο κολητος μου : Ρε συ αυτες μας γουσταρουν. Ε, τις καλω κι εγω στο τραπεζι μας και ηρθαν οι γκομενες. Ωραια ατομα, ανετες. Τις κερασαμε μερικες απο τις μπυρες που ειχαμε αγορασει απο το περιπτερο, τα ειπαμε, καναμε χαβαλε, γελασαμε κι οταν τελειωσαν οι μπυρες τους προτειναμε να παμε σπιτι μου να "συνεχισουμε". Και γυριζει τοτε η μια και μας λεει : Σιγα ρε τι μας περασατε, που θα σας κατσουμε με 4-5 κουτακια μπυρες ?  >:( Μας ειπιαν τι μπυρες και μας κλασανε οι γκομενες :headbang: :headbang:
Τσιφος και φοραγα και το καινουριο μου σωβρακο που ειχα παρει απο τη λαικη. αυτα βλεπω και μετα λεω "δεν ξανα κερναω καμια καριολα.
:rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σαν να βλεπω καθημερινες ιστοριες στον αλφα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Ποιο δεν ισχύει? Ότι δεν γαμάς σε μπουρδέλο μετά από 1-2 λεπτά ή το ότι δεν στα πρήζουν οι γυναίκες? :)

με τις ξεπετες που εχουν μαζευτει ναι, οχι, μη, ποναω, τον εχεις μεγαλο κλπ κανουν τα παντα να μην εχεις διεισδηση. οχι στα στουντιο βρβαια, αλλα στα ντελα. και πλερω και σου σπανε τα αρχιδια

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ασε μετά που θα έχεις και τη γκρίνια της φίλης σου. Θα σου λέει: " τι πήγες και έκανες; Χαλάς τη πιάτσα!Τουλάχιστον άξιζε;"

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
τυπε αν προσεξες λεει οτι για να γαμηθη κανει 5...για να κανει ερωτα ...λιγο περισσοτερο......εδω οπου της πιασουμε της τιμωρουμε  :grin:

Σέ καμακοχρόνο δέν τήν πιάνουμε αλλά σέ μπουρδελοχρόνο τρώει σκόνη εντάξει. Αλλά έταιρον εκάτερον.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
με τις ξεπετες που εχουν μαζευτει ναι, οχι, μη, ποναω, τον εχεις μεγαλο κλπ κανουν τα παντα να μην εχεις διεισδηση. οχι στα στουντιο βρβαια, αλλα στα ντελα. και πλερω και σου σπανε τα αρχιδια

E, φίλε μου αυτό μπορεί να σου τύχει και στην γκόμενα στο μπαρ. Αποκλείεται όμως να σου σπάσει τον πούτσο μετά το γαμήσι, που είναι και το χειρότερο, κρατάει πολύ περισσότερο και αργά ή γρήγορα θα το ξαναφας στην μάπα! Κάτι που δεν ισχύει στα ντέλα!

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
ενα εχω να πω, ειναι ςραιο το παιχνιδι. αλλα εχει πιασει αλλο επιπεδο και δε το χω. εχω σκουριασει πλεον απο τη μακροχρονη και αποτυχημενη σχεση, ξεχασα το καμακι και βολευομαι με τυχαρπαστα ευκολακια και ντελα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ενα εχω να πω, ειναι ςραιο το παιχνιδι. αλλα εχει πιασει αλλο επιπεδο και δε το χω. εχω σκουριασει πλεον απο τη μακροχρονη και αποτυχημενη σχεση, ξεχασα το καμακι και βολευομαι με τυχαρπαστα ευκολακια και ντελα.

Ξέρεις πολλούς φίλους σου που να έχουν ΚΑΙ μακροχρόνια ΚΑΙ επιτυχημένη σχέση? :) Ενώ με το Χριστινάκι π.χ. στο Φ69, εγώ προσωπικά έχω μια σχέση 5-6 ετών, απίστευτη και πλήρως επιτυχημένη!!! :cheesy:

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και μεαν μαρεσει να γαμαω το χριστινακη,κανει καλο γαμησι.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
εδω η Vanessa Komtsky θα μπορουσε να μας διαφωτισει με το τι διαολο θελουν οι γυναικες στη ζωη τους και απο μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom