Vani(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι υπαρχει χορος για όλους.. φτανει να ξερεις που θα χωθείς...κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης
οχι υπαρχει χορος για όλους.. φτανει να ξερεις που θα χωθείς...κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης
τυπε αν προσεξες λεει οτι για να γαμηθη κανει 5...για να κανει ερωτα ...λιγο περισσοτερο......εδω οπου της πιασουμε της τιμωρουμεΣυναγωνιστείτε τό χρόνο πού αναφέρει λοιπόν άν μπορείτε. Έχουν ή δέν έχουν τόν πρώτο λόγο; ;)
Προφανώς! Αλλα κι εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε και μάλιστα σε 1 λεπτό, όχι σε 5!
Μετάξι, Φυλής, studio, κτλ, κτλ. Και πληρώνεις, όχι για να γαμήσεις, αλλά για να αποφύγεις το πρήξμο αρχιδιών μετά!
Σωστά?
κλαρινογαμπρος δλδ....αυτο το ειδος εχουμε ορκιστει εμεις του μπου να το εξαλειψουμε απο προσωπου γης
Προφανώς! Αλλα κι εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε και μάλιστα σε 1 λεπτό, όχι σε 5!
Μετάξι, Φυλής, studio, κτλ, κτλ. Και πληρώνεις, όχι για να γαμήσεις, αλλά για να αποφύγεις το πρήξμο αρχιδιών μετά!
Σωστά?
δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...
Λοιπον αγόρια... εγω διαβαζω το νημα αυτο καιρο και σημερα λεω να απαντησω που εχω λιγη ώρα ελεύθερη.... Φυσικα θα μιλησω απο την μερια μου ως γυναικα ωραια και απελευθερωμένη.
Για να αξιοποιησω τα δωρα που μου εδωσε η φυση κουράζομαι και ξοδεύω...Γυμναστηριο 3-4 φορες την εβδομάδα, κομμωτήριο, νυχια, lazer για αποτρίχωση... πολλα λεφτα για εσώρουχα ( πολυ πιο ακριβα απο τα δικα σας) που τοσο σας αρεσει να μου τα βγαζετε και φυσικα τοσο μου αρεσει και μενα να μου τα βγάζουν .
Λοιπόν γιατι αυτα να τα δωσω εγω σε ενα λιγουρη καγκουρα που με στιστοιχει με μια πουτανα του 20ρικου στο Μεταξουργείο . ΑΣυτο σκρφτηκα χτες οταν σε ενα καλοκαιρινο μπαρ ενα τυπος αφου με κερασε ενα ποτο σχεδόν απεριφραστα μου ζήτησε να παμε σπιτι του... αν και μου αρεσε οταν του ειπα΅Περιμενε λιγο ας πιουμε κανενα ποτο ακομη να ζεσταθει η κατάσταση...( και εγω το ηξερα οτι πηγαιναμε για one night αλλα λιγο προσχημε δεν βλάπτει.. Αλλωστε καλυτερα θα περναγε και αυτος μετά...Η απαντησγ του ήταν " άμα ειναι να σε κερασω ποτα για να γαμηθουμε παω και στο μεταξι με ενα 20ρικο..." αυτα ακουω και μετα λέω " ευτυχως που εχω μπαταριες σπίτι.
σωστά... και εκει εχετε ενα πλεονέκτημα... γιατι εγω αν γαμηθω με συνοτπικες διαδικασιες το πιο πιθανο ειναι μετα ο τυπος να με τρελλανει στα SMS και στην κλάψα ...
σωστά... και εκει εχετε ενα πλεονέκτημα... γιατι εγω αν γαμηθω με συνοτπικες διαδικασιες το πιο πιθανο ειναι μετα ο τυπος να με τρελλανει στα SMS και στην κλάψα ...
Η οικονομικη κριση φταιει.
Εγω ημουν τις προαλες σ΄ενα καλοκαιρινο μπαρ μ΄ενα φιλο μου. Κοθομασταν σ΄ενα τραπεζι, ειχαμε παραγκειλει απο μια μπυρα ο καθενας κι ειχαμε στο σακ-βουαγιαζ καμποσα κουτακια μπυρες που ειχαμε παρει απο περιπτερο και ειχαμε φροντισει να τις καταψυξουμε πρωτα. Απεναντι ειναι 2 τυπισες που μας κοιτουσαν συνεχεια. Οποτε λεει ο κολητος μου : Ρε συ αυτες μας γουσταρουν. Ε, τις καλω κι εγω στο τραπεζι μας και ηρθαν οι γκομενες. Ωραια ατομα, ανετες. Τις κερασαμε μερικες απο τις μπυρες που ειχαμε αγορασει απο το περιπτερο, τα ειπαμε, καναμε χαβαλε, γελασαμε κι οταν τελειωσαν οι μπυρες τους προτειναμε να παμε σπιτι μου να "συνεχισουμε". Και γυριζει τοτε η μια και μας λεει : Σιγα ρε τι μας περασατε, που θα σας κατσουμε με 4-5 κουτακια μπυρες ? > Μας ειπιαν τι μπυρες και μας κλασανε οι γκομενες
Τσιφος και φοραγα και το καινουριο μου σωβρακο που ειχα παρει απο τη λαικη. αυτα βλεπω και μετα λεω "δεν ξανα κερναω καμια καριολα.
σαν να βλεπω καθημερινες ιστοριες στον αλφαΗ οικονομικη κριση φταιει.
Εγω ημουν τις προαλες σ΄ενα καλοκαιρινο μπαρ μ΄ενα φιλο μου. Κοθομασταν σ΄ενα τραπεζι, ειχαμε παραγκειλει απο μια μπυρα ο καθενας κι ειχαμε στο σακ-βουαγιαζ καμποσα κουτακια μπυρες που ειχαμε παρει απο περιπτερο και ειχαμε φροντισει να τις καταψυξουμε πρωτα. Απεναντι ειναι 2 τυπισες που μας κοιτουσαν συνεχεια. Οποτε λεει ο κολητος μου : Ρε συ αυτες μας γουσταρουν. Ε, τις καλω κι εγω στο τραπεζι μας και ηρθαν οι γκομενες. Ωραια ατομα, ανετες. Τις κερασαμε μερικες απο τις μπυρες που ειχαμε αγορασει απο το περιπτερο, τα ειπαμε, καναμε χαβαλε, γελασαμε κι οταν τελειωσαν οι μπυρες τους προτειναμε να παμε σπιτι μου να "συνεχισουμε". Και γυριζει τοτε η μια και μας λεει : Σιγα ρε τι μας περασατε, που θα σας κατσουμε με 4-5 κουτακια μπυρες ? > Μας ειπιαν τι μπυρες και μας κλασανε οι γκομενες
Τσιφος και φοραγα και το καινουριο μου σωβρακο που ειχα παρει απο τη λαικη. αυτα βλεπω και μετα λεω "δεν ξανα κερναω καμια καριολα.
Ποιο δεν ισχύει? Ότι δεν γαμάς σε μπουρδέλο μετά από 1-2 λεπτά ή το ότι δεν στα πρήζουν οι γυναίκες?
ασε μετά που θα έχεις και τη γκρίνια της φίλης σου. Θα σου λέει: " τι πήγες και έκανες; Χαλάς τη πιάτσα!Τουλάχιστον άξιζε;"σωστά... και εκει εχετε ενα πλεονέκτημα... γιατι εγω αν γαμηθω με συνοτπικες διαδικασιες το πιο πιθανο ειναι μετα ο τυπος να με τρελλανει στα SMS και στην κλάψα ...
τυπε αν προσεξες λεει οτι για να γαμηθη κανει 5...για να κανει ερωτα ...λιγο περισσοτερο......εδω οπου της πιασουμε της τιμωρουμε
με τις ξεπετες που εχουν μαζευτει ναι, οχι, μη, ποναω, τον εχεις μεγαλο κλπ κανουν τα παντα να μην εχεις διεισδηση. οχι στα στουντιο βρβαια, αλλα στα ντελα. και πλερω και σου σπανε τα αρχιδια
ενα εχω να πω, ειναι ςραιο το παιχνιδι. αλλα εχει πιασει αλλο επιπεδο και δε το χω. εχω σκουριασει πλεον απο τη μακροχρονη και αποτυχημενη σχεση, ξεχασα το καμακι και βολευομαι με τυχαρπαστα ευκολακια και ντελα.