παιδια να σας πω κατι σχετικα με την αποψη <γυναικα> επειδη ξεφυγατε οπως παντα σε καθε θρεντ του σαιτ
Εγω εχω καταλαβει το εξης σε αποψη ψυχολογιας παντα, και στο θεμα του αντρα παντα..
εαν ενας αντρας παει σαν κακομοίρης, σαν λιγουρης, σαν αγαμητος μπροστα σε μια ωραι γυναικα και κανει μπαμ οτι του τρεχουν τα σαλια ε τοτε θα παρει τα αρχιδια μου, το λεγομενο χ που λεμε, που εχει φαει καθε αντρας στον κοσμο με καθε τρόπο.
Εαν οπως αντιμετωπιζεις σε αποψη ψυχολογιας παντα της γυναικες απαξιωτικα και οτι δεν εχεις αναγκη την καθε καριολα τοτε θα πετυχεις λιγο εαν οχι πολυ, λιγο περισσοτερο διοτη πως το λενε μεγαλωνει η αυτοπεποίθηση...
παλια εγω οταν ημουν με καμια γυναικοπαρεα αισθανομουν κομπλεξ γενικα,οτι δεν αρεσω σε καμια, και γιατι καμια δεν μιλαει,το ενα το αλλο..
τωρα πλεον επειδη καταρχας εγω γαμησει ενα σορο μουνι στα μπουρδελα και τα στουντιο και ομολογω να πω πως μου εχουν προσφερει ψυχολογικη υποστήριξη ως προς την απομυθοποίηση του μουνιου αλλα παντα σε σαρκικο επίπεδο, δεν μπορεις να κανει τιποτα περισσοτερο με μια ιεροδουλη εκτος απο σεξ, ουτε καλη επικοινωνια,ουτε βολτες,ουτε ανταλλαγη αισθηματων...
που για να λεμε την αληθεια ο καθες αντρας το θελει αυτα, και αφηστε εδω να λενε..
μια λυση δικη μου ετσι,οχι οτι βρηκα τι θελουν οι γυναικες, αυτο κανεις δεν το βρηκε
απλα μην αντιμετωπισετε ποτε μια ωραια, πολυ ωραια γυναικα σαν κατι το εξωπραγματικο,με λιγουρια κλπ γιατι θα το χασετε..
δυστηχως ο ελληνας ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ,και μουνόδουλος γενικα, το εχω διαπιστωσει και με της ιεροδουλες κυριως, εχω δει δωρακια, εχω δει αγαπες, εχω δει αποπειρες συναγωνιστων για συνευρεση με ιεροδουλη εκτος δουλειας
αυτα δυστηχως διοτη υπαρχει κομπλεξ και αδυναμια προσεγγισης γυναικων... πηγαιντε ρε απαξιωτικα,μια τρυπα εχουν που αξιζει τιποτα παραπανω... αυτα περι αισθηματων και διαφορες αγαπες εχω αρχησει και εγω να μην τα πιστευω,αυτα παντα δυστηχως εχουν ασχημο τελος.. αν και τα θελω και τα θελει καθε αντρας , δεν...