Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Φοβαστε οτι θα χασετε... ξερετε κατα βαθος οτι δεν ξερετε τι σας γινεται με τις γυναικες
και ολο αυτο που προβαλλετε ειναι πληγωμενος εγωισμος απο τις απορριψεις  :2funny: :2funny:

περαστικα  chris33 & fffanatic ή chris33 = fffanatic  :grin:

ρε συ μπολντι μεγα ινστρουκτορα και διαφωτιστη, οδηγησε μας, μιας και ξερεις τι παιζει με τις γυναικες.

αλλα θα σου πω ενα πραγμα, ακομα και ο θεος απετυχε με τις γυναικες. Δυο φορες την επλασε και δυο φορες μαλακια εκανε.

εσυ ρε μπολντι τι παραπανω ξερεις???

γιατι οσο μεγαλωνω και οσο περισσοτερο συναναστρεφομαι με γυναικες, τοσα πιο λιγα ξερω.
και δυστυχως δε μπορω να βγω για μπυρες γιατι εχει κατσει οι παρεες μου να αποτελουνται το 70% + απο γυναικες.
που λες μεσω τις παρεας βρισκεις μουνι, ελα και στις δικες μου παρεες και πες το.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε συ μπολντι μεγα ινστρουκτορα και διαφωτιστη, οδηγησε μας, μιας και ξερεις τι παιζει με τις γυναικες.

αλλα θα σου πω ενα πραγμα, ακομα και ο θεος απετυχε με τις γυναικες. Δυο φορες την επλασε και δυο φορες μαλακια εκανε.

εσυ ρε μπολντι τι παραπανω ξερεις???

γιατι οσο μεγαλωνω και οσο περισσοτερο συναναστρεφομαι με γυναικες, τοσα πιο λιγα ξερω.
και δυστυχως δε μπορω να βγω για μπυρες γιατι εχει κατσει οι παρεες μου να αποτελουνται το 70% + απο γυναικες.
που λες μεσω τις παρεας βρισκεις μουνι, ελα και στις δικες μου παρεες και πες το.

Kοιτα φιλε υπαρχουν ατομα που ξερουν τι κανουν με τις γυναικες και τα πανε καλα. Αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις γιατι υπαρχει γυρω σου. Εννοειται οτι μεσα απο την παρεα μπορεις να προσεγγισεις ευκολοτερα μια γυναικα.Αλλα ειναι θεμα γενικοτερης προσωπικοτητας οχι μονο ατακων που λενε καποιοι.

Πρεπει πρωτα να φτιαξεις την προσωπικοτητα σου γιατι αν εισαι περιεργος δεν πας πουθενα μονο στο μπουρδελα πας για κραξιμο  :P . Οσο για τα λεφτα εγω δεν παω με γυναικες που θελουν να τις χαρτζηλικωνεις οποτε δεν ξερω , μπορει μια γυναικα να θελει απλα να εχεις μια δουλεια ή να μην εισαι ξεκρεμαστος αυτο ειναι λογικο.

Κατα τα αλλα ειμαι της αποψης μην μπλεξεις εξαρχης με μια πουτανα απο το να μπλεξεις και μετα να εισαι στη δυσαρεστη θεση να την κραζεις οτι δηθεν σε κατεστρεψε. Δεν ειναι λογικα πραγματα αυτα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φοβαστε οτι θα χασετε... ξερετε κατα βαθος οτι δεν ξερετε τι σας γινεται με τις γυναικες
και ολο αυτο που προβαλλετε ειναι πληγωμενος εγωισμος απο τις απορριψεις  :2funny: :2funny:

περαστικα  chris33 & fffanatic ή chris33 = fffanatic  :grin:
εσυ φιλε μου πιστευεις οτι οι γυναικες περιμενουν να τις κανεις καμακι ακομα και στην εποχη μας...τι να συζητησω μαζι σου και τι στοιχημαν να βαλω αμα σκεφτεσαι ετσι....δεν θελω να χασεις τα λεφτα σου ειναι δυσκολα τωρα με τι καταστασει στη χωρα θα σου χρειαστουν :Pοτι πολλοι δεχονται την απορριψη ειναι αληθεια αφου δεν τηρουν τα θελω των γυναικων

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Kοιτα φιλε υπαρχουν ατομα που ξερουν τι κανουν με τις γυναικες και τα πανε καλα. Αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις γιατι υπαρχει γυρω σου. Εννοειται οτι μεσα απο την παρεα μπορεις να προσεγγισεις ευκολοτερα μια γυναικα.Αλλα ειναι θεμα γενικοτερης προσωπικοτητας οχι μονο ατακων που λενε καποιοι.

Πρεπει πρωτα να φτιαξεις την προσωπικοτητα σου γιατι αν εισαι περιεργος δεν πας πουθενα. Οσο για τα λεφτα εγω δεν παω με γυναικες που θελουν να τις χαρτζηλικωνεις οποτε δεν ξερω , μπορει μια γυναικα να θελει απλα να εχεις μια δουλεια ή να μην εισαι ξεκρεμαστος αυτο ειναι λογικο.

15 χρονια ασχολουμε με τις γυναικες ακρη δεν εβγαλα.
Ουτε και φρουντ μτα απο 40 χρονια ψυχαναλυσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ φιλε μου πιστευεις οτι οι γυναικες περιμενουν να τις κανεις καμακι ακομα και στην εποχη μας...τι να συζητησω μαζι σου και τι στοιχημαν να βαλω αμα σκεφτεσαι ετσι....δεν θελω να χασεις τα λεφτα σου ειναι δυσκολα τωρα με τι καταστασει στη χωρα θα σου χρειαστουν :Pοτι πολλοι δεχονται την απορριψη ειναι αληθεια αφου δεν τηρουν τα θελω των γυναικων

δεν θες να βαλεις στοιχημα μηπως χασω εγω λεφτα και τα κερδισεις εσυ??? χαχαχα πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραγμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
15 χρονια ασχολουμε με τις γυναικες ακρη δεν εβγαλα.
Ουτε και φρουντ μτα απο 40 χρονια ψυχαναλυσεις.

Δεν σου ειπα να κανεις ψυχαναλυσεις. Εγω σου λεω να μπορεσεις να περασεις καλα μια περιοδο μαζι τους και οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει αλλο την σκαπουλαρεις διακριτικα. Δεν ειναι θεμα φυλου ειναι θεμα χαρακτηρα δεν ξερω τι ηθελε να πετυχει ο Φρουντ και τι να ψυχαναλυσει ακριβως αλλα τα πραγματα ειναι απλα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οί νέες & εμφανίσημες γυναίκες ή εντυπωσιάζονται ή εξαγοράζονται. Τό τί μιλάς ή φέρεσαι, στή μουνάρα τους.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ποσα λιγα ξερεις για τις γυναικες ρε φιλε  :2funny: :2funny:

Μιά ζωή οί ωραίοι ποζεράδες καί οί λεφτάδες τραβάνε τά ωραιότερα μουνιά. Άμα άλλαξε κάτι θά τόβλεπα γύρω μου, δέν χρειάζεται PHD ψυχολογίας.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ξερει της γυναικες αλλα δεν εχει γαμησει ακομα....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιδια να σας πω κατι σχετικα με την αποψη <γυναικα> επειδη ξεφυγατε οπως παντα σε καθε θρεντ του σαιτ  :P

Εγω εχω καταλαβει το εξης σε αποψη ψυχολογιας παντα, και στο θεμα του αντρα παντα..

εαν ενας αντρας παει σαν κακομοίρης, σαν λιγουρης, σαν αγαμητος μπροστα σε μια ωραι γυναικα και κανει μπαμ οτι του τρεχουν τα σαλια ε τοτε θα παρει τα αρχιδια μου, το λεγομενο χ που λεμε, που εχει φαει καθε αντρας στον κοσμο με καθε τρόπο.

Εαν οπως αντιμετωπιζεις σε αποψη ψυχολογιας παντα της γυναικες απαξιωτικα και οτι δεν εχεις αναγκη την καθε καριολα τοτε θα πετυχεις λιγο εαν οχι πολυ, λιγο περισσοτερο διοτη πως το λενε μεγαλωνει η αυτοπεποίθηση...

παλια εγω οταν ημουν με καμια γυναικοπαρεα αισθανομουν κομπλεξ γενικα,οτι δεν αρεσω σε καμια, και γιατι καμια δεν μιλαει,το ενα το αλλο..

τωρα πλεον επειδη καταρχας εγω γαμησει ενα σορο μουνι στα μπουρδελα και τα στουντιο και ομολογω να πω πως μου εχουν προσφερει ψυχολογικη υποστήριξη ως προς την απομυθοποίηση του μουνιου αλλα παντα σε σαρκικο επίπεδο, δεν μπορεις να κανει τιποτα περισσοτερο με μια ιεροδουλη εκτος απο σεξ, ουτε καλη επικοινωνια,ουτε βολτες,ουτε ανταλλαγη αισθηματων...

που για να λεμε την αληθεια ο καθες αντρας το θελει αυτα, και αφηστε εδω να λενε..

μια λυση δικη μου ετσι,οχι οτι βρηκα τι θελουν οι γυναικες, αυτο κανεις δεν το βρηκε  :2funny:

απλα μην αντιμετωπισετε ποτε μια ωραια, πολυ ωραια γυναικα σαν κατι το εξωπραγματικο,με λιγουρια κλπ γιατι θα το χασετε..

δυστηχως ο ελληνας ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ,και μουνόδουλος γενικα, το εχω διαπιστωσει και με της ιεροδουλες κυριως, εχω δει δωρακια, εχω δει αγαπες, εχω δει αποπειρες συναγωνιστων για συνευρεση με ιεροδουλη εκτος δουλειας  :2funny: :jerking:

αυτα δυστηχως διοτη υπαρχει κομπλεξ και αδυναμια προσεγγισης γυναικων... πηγαιντε ρε απαξιωτικα,μια τρυπα εχουν που αξιζει τιποτα παραπανω... αυτα περι αισθηματων και διαφορες αγαπες εχω αρχησει και εγω να μην τα πιστευω,αυτα παντα δυστηχως εχουν ασχημο τελος.. αν και τα θελω και τα θελει καθε αντρας , δεν...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
παιδια να σας πω κατι σχετικα με την αποψη <γυναικα> επειδη ξεφυγατε οπως παντα σε καθε θρεντ του σαιτ  :P

Εγω εχω καταλαβει το εξης σε αποψη ψυχολογιας παντα, και στο θεμα του αντρα παντα..

εαν ενας αντρας παει σαν κακομοίρης, σαν λιγουρης, σαν αγαμητος μπροστα σε μια ωραι γυναικα και κανει μπαμ οτι του τρεχουν τα σαλια ε τοτε θα παρει τα αρχιδια μου, το λεγομενο χ που λεμε, που εχει φαει καθε αντρας στον κοσμο με καθε τρόπο.

Εαν οπως αντιμετωπιζεις σε αποψη ψυχολογιας παντα της γυναικες απαξιωτικα και οτι δεν εχεις αναγκη την καθε καριολα τοτε θα πετυχεις λιγο εαν οχι πολυ, λιγο περισσοτερο διοτη πως το λενε μεγαλωνει η αυτοπεποίθηση...

παλια εγω οταν ημουν με καμια γυναικοπαρεα αισθανομουν κομπλεξ γενικα,οτι δεν αρεσω σε καμια, και γιατι καμια δεν μιλαει,το ενα το αλλο..

τωρα πλεον επειδη καταρχας εγω γαμησει ενα σορο μουνι στα μπουρδελα και τα στουντιο και ομολογω να πω πως μου εχουν προσφερει ψυχολογικη υποστήριξη ως προς την απομυθοποίηση του μουνιου αλλα παντα σε σαρκικο επίπεδο, δεν μπορεις να κανει τιποτα περισσοτερο με μια ιεροδουλη εκτος απο σεξ, ουτε καλη επικοινωνια,ουτε βολτες,ουτε ανταλλαγη αισθηματων...

που για να λεμε την αληθεια ο καθες αντρας το θελει αυτα, και αφηστε εδω να λενε..

μια λυση δικη μου ετσι,οχι οτι βρηκα τι θελουν οι γυναικες, αυτο κανεις δεν το βρηκε  :2funny:

απλα μην αντιμετωπισετε ποτε μια ωραια, πολυ ωραια γυναικα σαν κατι το εξωπραγματικο,με λιγουρια κλπ γιατι θα το χασετε..

δυστηχως ο ελληνας ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ,και μουνόδουλος γενικα, το εχω διαπιστωσει και με της ιεροδουλες κυριως, εχω δει δωρακια, εχω δει αγαπες, εχω δει αποπειρες συναγωνιστων για συνευρεση με ιεροδουλη εκτος δουλειας  :2funny: :jerking:

αυτα δυστηχως διοτη υπαρχει κομπλεξ και αδυναμια προσεγγισης γυναικων... πηγαιντε ρε απαξιωτικα,μια τρυπα εχουν που αξιζει τιποτα παραπανω... αυτα περι αισθηματων και διαφορες αγαπες εχω αρχησει και εγω να μην τα πιστευω,αυτα παντα δυστηχως εχουν ασχημο τελος.. αν και τα θελω και τα θελει καθε αντρας , δεν...

εχει μια λογικη η κουβεντα σου, αν και δεν ειμαι απολυτα συμφωνος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχει μια λογικη η κουβεντα σου, αν και δεν ειμαι απολυτα συμφωνος
φυσικα θα υπαρχουν διαφωνιες επειδη ο καθενς το βλεπει απο την δικη του οπτικη γωνια  ;)

απλα ρε παιδι μου, παρατήρησε και απο της κριτικες, ενα παράδειγμα, παρατήρησε απο τα σχόλια  σε θρεντ καποιας ελληνιδας που ειναι μοντελο σε αυτο το σαιτ, η ξερω εγω σε καποια αλλα...

Ο ελληνας υπερμυθοποιει το μουνι γενικα...

θα σου πω ενα παραδειγμα δικο μου, ειμαι γυμναστήριο,και εγω το παραδεχομαι πως οταν δω μια ωραια παω και της μιλαω,ειδα ομως οτι το παιζε αδιαφορη και μιλαγε σε οποιον ηθελε...μετα απο 2-3 φορες που ηταν εκει δεν της μιλησα, τωρα φιλε ερχεται,μου μιλαει αυτη πρωτη,και οταν φευγει μου στελνει φιλακια  :birdman:

αλλα απο την αλλη τι να κανεις γιατι η γυναικα και το μουνι ειναι ενας απο τους κυριοτερους σκοπους της ζωης του αντρα ...

εαν δεν υπηρχαν γυναικες τα λεφτα δεν θα ειχαν καμια αξια ελεγε ο ωνασης..  :-*

απλα ριλαξ  :zfuck:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
φυσικα θα υπαρχουν διαφωνιες επειδη ο καθενς το βλεπει απο την δικη του οπτικη γωνια  ;)

απλα ρε παιδι μου, παρατήρησε και απο της κριτικες, ενα παράδειγμα, παρατήρησε απο τα σχόλια  σε θρεντ καποιας ελληνιδας που ειναι μοντελο σε αυτο το σαιτ, η ξερω εγω σε καποια αλλα...

Ο ελληνας υπερμυθοποιει το μουνι γενικα...

θα σου πω ενα παραδειγμα δικο μου, ειμαι γυμναστήριο,και εγω το παραδεχομαι πως οταν δω μια ωραια παω και της μιλαω,ειδα ομως οτι το παιζε αδιαφορη και μιλαγε σε οποιον ηθελε...μετα απο 2-3 φορες που ηταν εκει δεν της μιλησα, τωρα φιλε ερχεται,μου μιλαει αυτη πρωτη,και οταν φευγει μου στελνει φιλακια  :birdman:

Καί ή αδιαφορία πόζα είναι. Γιά αυτό δουλεύει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιά ζωή οί ωραίοι ποζεράδες καί οί λεφτάδες τραβάνε τά ωραιότερα μουνιά. Άμα άλλαξε κάτι θά τόβλεπα γύρω μου, δέν χρειάζεται PHD ψυχολογίας.

Κοιταξε να δεις ωραιες δεν ειναι μονο τυπισσες σε στυλ Δημητρα Αλεξανδρακη υπαρχουν και καποιες που ειναι πιο low profile αλλα αμα εσυ πας και κοιτας ολα τα πουταναρια τοτε η αποψη σου ειναι σωστη αλλα και παλι δεν ξέρεις για αλλη μεριδα γυναικων που δεν εντυπωσιαζεται απο αυτα που αναφερεις μονο.

Και στη τελικη σκεψου οτι ετσι οπως εισαι μπορει να μην κανεις για αυτες που εσυ θεωρεις καλες για αλλους λογους οχι μονο για το χρημα αλλα εσυ το αναγεις στο χρημα ειναι σιγουρη δικαιολογια για πολλους αυτη. Τωρα να καθεσαι ολη μερα στο ιντερνετ με πιτσες στα χερια να χεις κανει μια κοιλια ως την οθονη να μην εχεις ενδιαφερονται , φιλους καλους και προσωπικοτητα σωστη και οχι μεσα στα απωθημενα ε μην περιμενεις βελτιωση και στο κομματι των γυναικων

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467
Κοιταξε να δεις ωραιες δεν ειναι μονο τυπισσες σε στυλ Δημητρα Αλεξανδρακη υπαρχουν και καποιες που ειναι πιο low profile αλλα αμα εσυ πας και κοιτας ολα τα πουταναρια τοτε η αποψη σου ειναι σωστη αλλα και παλι δεν ξέρεις για αλλη μεριδα γυναικων που δεν εντυπωσιαζεται απο αυτα που αναφερεις μονο.

Και στη τελικη σκεψου οτι ετσι οπως εισαι μπορει να μην κανεις για αυτες που εσυ θεωρεις καλες για αλλους λογους οχι μονο για το χρημα αλλα εσυ το αναγεις στο χρημα ειναι σιγουρη δικαιολογια για πολλους αυτη. Τωρα να καθεσαι ολη μερα στο ιντερνετ με πιτσες στα χερια να χεις κανει μια κοιλια ως την οθονη να μην εχεις ενδιαφερονται , φιλους καλους και προσωπικοτητα σωστη και οχι μεσα στα απωθημενα ε μην περιμενεις βελτιωση και στο κομματι των γυναικων

Την άλλη... Αυτή είναι η Νο 722.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαι εγω τοσες φορες που εκανα βολτα στο μολ αλλα εχω δει και απο φιλους μου ουτε Σπαλιαρηδες ειναι ουτε τρομερα φραγκα εχουν αλλα ειχαν παντοτε αξιοπρεπεις γυναικες διπλα τους με ωραια εμφανιση και κομπλε.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Kαι εγω τοσες φορες που εκανα βολτα στο μολ αλλα εχω δει και απο φιλους μου ουτε Σπαλιαρηδες ειναι ουτε τρομερα φραγκα εχουν αλλα ειχαν παντοτε αξιοπρεπεις γυναικες διπλα τους με ωραια εμφανιση και κομπλε.

...και 2013 ...δικό σου θα είναι ..μην ανυσηχείς !  :rolleyes: :uglystupid: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

έχεις βάλει γερά  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:θεμέλια  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom