Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με τοσα κοροιδα μαλακες που κυκλοφορουν σιγα μην πληρωσουν και 100 χρονων να ειναι η αλλη οχι δεν θα πληρωσει αλλα θα πληρωθει και απο πανω!

Ποσα βάζεις στοιχημα για αυτο που γράφεις?

Θες να βάλουμε 100 ευρω ή έχεις μικρές τσέπες αλλα μεγάλη γλώσσα?

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εμεις οι αντρες εχουμε περισσοτερη αναγκη να γαμησουμε σε σχεση με μια γυναικα. κανω λαθος???

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εμεις οι αντρες εχουμε περισσοτερη αναγκη να γαμησε σε σχεση με μια γυναικα. κανω λαθος???

Οι γυναικες ξερουν ποσο σημαντικο ειναι το σεξ για τον αντρα,χρησιμοποιουν το σεξ για να πετυχουν τον σκοπο τους δηλαδη τα ΛΕΦΤΑ!
Οι γυναικες θελουν ΛΕΦΤΑ οχι σεξ γι'αυτο και δεν πληρωνουν και ποτε γι'αυτο!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...αυθόρμητες ασύνδετες σκέψεις λίγο πριν πάω για ύπνο

είναι πραγματικά θλιβερό , ότι στη χώρα των φιλοσόφων που επιδίδονταν σε ακραίο πορνηδονισμό για να ελευθερώσουν το μυαλό τους
και να δημιουργήσουν πολιτισμό
σήμερα το 95% των αντρών είναι πιρφόροι που μες την αγαμία και την πιρφορία τους δεσμεύονται στο πρώτο αντικείμενο που θα τους κάτσει
για να κορέσουν την πείνα τους , και φυσικά άλλο που δεν θέλουν οι ελεηνίδες που κάνουν πρόβες νυφικού για τον "αποκαταστάτη" τους...

όλοι ακούνε μουσική πιρφορίας που εξυμνεί την μονογαμία (i am addicted to you, no one like you κτλ κτλ) δλδ τον μόνο τρόπο που η κοινωνία των ζώων μπορεί να αναπαραχθεί
δλδ να δημιουργήσει ένα καρμπόν του εαυτού της

θα μπορούσα να γράφω για ώρες , αλλά πραγματικά το φαινόμενο του "φιλενάδου" με το ρόζ μπλουζάκι, τη βερμούδα την αποτρίχωση και το γαλάζιο παντοφλέ παππουτσάκι , να είναι χέρι-χέρι με το girl-friend πραγματικά με αποκαρδιώνει...
όλο αυτό το σύγχρονο Lifestyle δείχνει ότι στην ουσία μας έχουν αλώσει
είμαστε πλέον μια άβουλη αγέλη πιρφόρων με υπερμεγέθεις κλειτορίδες , θηλυκοποιημένα ανδρείκελα

πώς θα πάει μπροστά αυτή η χώρα , της πιρφορίας , του φιλενάδου , της βραδυφλέγειας και της βραδύνοιας ?

θλίψη μεγάλη προκαλεί το πιρφοριστάν

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ποσα βάζεις στοιχημα για αυτο που γράφεις?

Θες να βάλουμε 100 ευρω ή έχεις μικρές τσέπες αλλα μεγάλη γλώσσα?

Ναι αμα βρεις μια που να δινει εστω και 5 ευρω τοτε να την πας στα βραβεια γκινες!
Επειδη ειμαι και ποδολαγνος σου λεω πως πολλοι (μαλακες) παρακαλανε να πληρωσουν καργιολες για ποδολατρεια και παλι δεν βρισκουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι να πληρωσουν αυτες!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
επίσης νομίζω ότι ο τίτλος του thread δείχνει ότι το πιρφοριστάν έχει αλωθεί τελείως απο την υπάρχουσα γελοία σεξουαλική ηθική της κοινωνίας

ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν : γιατί οι άντρες σήμερα δεν πληρώνουν για να γαμήσουν ? γιατί δεν επιδίδονται στον ακραίο πορνηδονισμό ?
γιατί έχουν καταντήσει πιρφόροι και στο μυαλό και στις σεξουαλικές συνήθειες? πώς καταντήσαμε έτσι γαμώ το κερατό μου ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι αμα βρεις μια που να δινει εστω και 5 ευρω τοτε να την πας στα βραβεια γκινες!
Επειδη ειμαι και ποδολαγνος σου λεω πως πολλοι (μαλακες) παρακαλανε να πληρωσουν καργιολες για ποδολατρεια και παλι δεν βρισκουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι να πληρωσουν αυτες!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

Αλλο ρωτησα αλλα πας να ξεφύγεις. Εισαι μεσα στο στοιχημα? η κοπελα για να σε προλαβω δεν ειναι μπαζο ειναι 22 χρονων στο προσωπο ομορφη απλα εχει λιγα κιλα παραπανω (5-10) μη φανταστεις αλλα τον φιλο μου τον χαρτζηλικωνει κανονικα χρονια τωρα. Και του εχει αγορασει και σκυλο δωρο 1000 ευρω μαζι με την εκπαιδευση του.

Οποτε? τα 100 που συμφωνησαμε αρχικα ειναι καλα?

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
σκυλο δωρο 1000 ευρω μαζι με την εκπαιδευση του.

ivan.jpg

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ε καλα ενταξει κλασικα πηγαινουν για γαμο....τα ξερουμε αυτα.......
Δε συμφωνησαμε τιποτα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε καλα ενταξει κλασικα πηγαινουν για γαμο....τα ξερουμε αυτα.......
Δε συμφωνησαμε τιποτα :grin:

Δεν συμφωνησες επειδη ξερεις οτι παιζει να χασεις το στοιχημα.
Γιατι να μη συμφωνησεις? εσυ εισαι φανατικ και σιγουρος για αυτα που γραφεις
τωρα κάνεις κο κο κο?

δεν ξηγιεσαι σωστα τυπε. Στον εαυτο σου κυριως οχι σε μενα... εγω ειμαι ξένος.
Δεν μπορεις να υποστηριξεις εμπρακτα αυτα που γραφεις.

Επισκέπτης
Θεμα : Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Απαντηση : Γιατι ετσι μας αρεσει.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86

εγω μαν δε τα βρηκα αυτα.
Οταν τελειωσουν τα λεφτα τοτε τελειωνει και η........ <<αγαπη>>.

σωστος, το εζησα και αυτο, καλητερα πουτανα λιγοτερα θα εχανα.
Παικτη να ξες ο σεβασμος κερδιζεται κιολας έτσι?  :grin:

σκεψου τον fffanatic να ζηταει σεβασμο απο γυναικα και μετα φαντασου και την γυναικα ->  :2funny: :2funny:

Το ξερω οτι κερδιζεται. Αλλα μονο τα ζωα δε δειχνουν ιχνους σεβασμο. Δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι, αλλα ειναι ολες οσες εχω γνωρισει.

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Όχι μόνο λεφτά. Άλλοι πληρώνουν τη νύφη, τις μαλακίες, τις αμαρτίες, τη ζήλια του γείτονα, τις δολοπλοκίες των καλοθελητών, τις πλοκές συνωμοτών, τα γαμησιάτικα, το τίμημα, το κόστος, τα μαλλιοκέφαλά τους, τη διατροφή, το δικαστήριο, το ντετέκτιβ, το μέντιουμ, την τσατσά, την άγνοια, και πάει λέγοντας. Γενικά πάντα πρέπει κάποιος να πληρώνει, για να γίνεται αυτή η δουλειά (να γαμήσει), όπως είθισται άλλωστε και για οποιαδήποτε άλλη, δουλειά. Τώρα αν η επί του παρόντος θεωρείται δουλειά, υπό το πρίσμα της ερασιτεχνικής ή επαγγελματικής φύσεως, ουδεμία σημασία έχει. Πάλι πρόκειται για δουλειά, και πάλι πάντα κάποιος πρέπει να πληρώνει, ώστε και αυτή να γίνεται.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
εγω μαν δε τα βρηκα αυτα.
σωστος, το εζησα και αυτο, καλητερα πουτανα λιγοτερα θα εχανα.
Το ξερω οτι κερδιζεται. Αλλα μονο τα ζωα δε δειχνουν ιχνους σεβασμο. Δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι, αλλα ειναι ολες οσες εχω γνωρισει.
δεν είσαι ο μόνος!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αλλο ρωτησα αλλα πας να ξεφύγεις. Εισαι μεσα στο στοιχημα? η κοπελα για να σε προλαβω δεν ειναι μπαζο ειναι 22 χρονων στο προσωπο ομορφη απλα εχει λιγα κιλα παραπανω (5-10) μη φανταστεις αλλα τον φιλο μου τον χαρτζηλικωνει κανονικα χρονια τωρα. Και του εχει αγορασει και σκυλο δωρο 1000 ευρω μαζι με την εκπαιδευση του.

Οποτε? τα 100 που συμφωνησαμε αρχικα ειναι καλα?
εισαι πολυ λαθος φιλε μου αλλα βαριεμαι να σε διορθωσω :P

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλλα μονο τα ζωα δε δειχνουν ιχνους σεβασμο.

διαφωνουμε.

απο το ζωο θα δεις σεβασμο και ευγνωμοσυνη, ομως αυτο για την περιπτωση του διποδου αποτελει μια μικρη στατιστικη πιθανοτητα...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Παίδες,επειδή εδώ είμαστε καυλιάρηδες κοντεύουμε να κατηγορηθούμε για την άποψή μας περί γυναικών.
Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σόι μου και πρόσφατα ο κουμπάρος μου δικαιολογούν το γάμο τους με τα
παιδιά.Η γυναίκα και μόνο κάνει κουμάντο και αυταρχικό όχι όπως οι μάνες μας.Με αυτά που
βλέπω δεν θα θελα να καταντήσω σαν κ αυτούς ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

Βλέπω παντού λυσσασμένους μαλάκες να ρίχνονται στις γκόμενες για να τις φιλήσουν.Μόνο τα πιτσιρίκια
τις γαμαν,παρτούζες,ρίχνουν ξύλο,γενικότερα τις φέρονται σωστά,οι 25άρηδες και πανω φλουφλεψαν.

Πουτάνες και ξεμπερδεύει το κεφάλι σου  :rockon:

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ειναι στην φυση μας σε εμας τους αντρες οταν εχουμε καβλες να σκευτομαστε να παμε σε μπουρδελα,πας οποια μερα και ωρα θες εσυ,με την γκομενα ειναι δυσκολο... στα πουρδελα σου κανουν διαφορα,η κοπελα μας ειναι ποιο σεμνη.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
ειναι στην φυση μας σε εμας τους αντρες οταν εχουμε καβλες να σκευτομαστε να παμε σε μπουρδελα,πας οποια μερα και ωρα θες εσυ,με την γκομενα ειναι δυσκολο... στα πουρδελα σου κανουν διαφορα,η κοπελα μας ειναι ποιο σεμνη.

ναι πας οποτε θες, ζητας ο,τι θες να κανεις στα μπουρδελα.
η γκομενα σε κανει να νομιζεις οτι ειναι σεμνη, στο δινει με το σταγονομετρο και μονο οσο και ο,τι θελει εκεινη. επιπροσθετως σε γεμιζει με το αισθημα οτι χαρη σου κανει, ενω ουτε καν να την αγγιξεις δε θα σε αφηνε. γιατι το κανει  τοτε?? γιατι την πληρωνεις και αυτη και μαλιστα πολυ ακριβα!

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
στο μπουρδελο μπορω να παω με καποιον για παρτουζα,στην γκομενα δεν μπορω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom