πολυ σωστηη γνωμη σου, γιατι αν ισχυε το αντιθετο, δε θα ειχα χωρισει και θα ειχα μια ωραια οικογενεια.
Φιλε μου, λυπαμαι πολυ που σου ετυχε και εσενα αυτο το "λαχειο"...
Αυτον τον καιρο ειμαι για διακοπες στον τοπο καταγωγης μου, καθε μερα σαν βομβες σκανε τριγυρω μου νεα για χωρισμους, παλιων γνωστων, φιλων ή και συγγενικων προσωπων τους...
Μιλαμε για καταιγιδα στην κυριολεξια...
Η γνωμη μου παντως ειναι οτι σε αυτον τον κοσμο, υπαρχει τουλαχιστον μια γυναικα που θα ταιριαζε απολυτα σε εναν αντρα και θα ζουσαν μια σχεδον ιδανικη ζωη αν θα μπορουσαμε ποτε να χρησιμοποιησουμε αυτον τον ορο...
Απλως ειναι πολυ δυσκολο, ακομα και να διασταυρωθεις εστω και τυχαια με αυτο το ατομο, ποσο μαλλον να το γνωρισεις και φυσικα να προχωρησεις...
Ετσι λοιπον προχωραμε στη λογικη του συμβιβασμου ετσι για να λεμε οτι κατι καναμε στη ζωη μας, μονο που αν ενας απο τους δυο δε δεχτει το συμβιβασμο, χαλαει η συνταγη..
Συνηθως, απο προσωπικη πειρα το λεω, αυτος που δε συμβιβαζεται ειναι η γυναικα...
Βγαινουμε εκτος θεματος ομως και σταματαω εδω, αν και αυτο δικαιολογει σε ενα βαθμο γιατι πληρωνουμε να γαμησουμε...
Σιγουρα ομως δεν "χτυπαει" καλα οταν ενας χωρισμενος "κατανταει" στα μπουρδελα, ειναι μια λυση, αλλα οπως να το κανουμε ειναι πισωγυρισμα...
Για τον παντρεμενο, πιστευω επιβαλλεται να πηγαινει μια στο τοσο...