Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
στο μπουρδελο μπορω να παω με καποιον για παρτουζα,στην γκομενα δεν μπορω...

αν αυτο ειναι που σε καιει. μπορεις και με την γκομενα, αρκει να της κανεις τα εξοδα και να της δωσεις το ελευθερο να γαμιεται με οποιον θελει, οποτε το θελει. αυτο ειναι το αντιτιμο μιας παρτουζας απο γκομενα...

ζυγισε τα και δες τι σε συμφερει περισσοτερο.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.649
Πόντοι
4.125
Πάντως έχω μια απορία. Είναι ανάγκη να τις πληρώσεις αυτές τις ξεφτιλισμένες? Μπορείς να την φέρεις στο χοτέλι να της πετάξεις έξω τα κλαπέτα και την ώρα που θα είναι στο μπάνιο οχι μόνο να μην την πληρώσεις αλλά να της πάρεις και αυτά που έχει πάνω της. Εννοείται οτι μετά γίνεσαι λαγός.  :uglystupid:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φιλτατε καποιοι το εχουν, βρει και το βιωνουν. Μαλιστα πλεουν σε πελαγοι ευτυχιας. Καποιοι ειναι πιο τυχεροι απο μας. Μην αποκλειεις τπτ στη ζωη αυτη.
Ναι, αλλα δεν ειναι ο κανονας, ειναι η εξαιρεση και ειναι πολυ σπανιο να γινει, γνωμη μου...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Ναι, αλλα δεν ειναι ο κανονας, ειναι η εξαιρεση και ειναι πολυ σπανιο να γινει, γνωμη μου...

πολυ σωστηη γνωμη σου, γιατι αν ισχυε το αντιθετο, δε θα ειχα χωρισει και θα ειχα μια ωραια οικογενεια.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως έχω μια απορία. Είναι ανάγκη να τις πληρώσεις αυτές τις ξεφτιλισμένες? Μπορείς να την φέρεις στο χοτέλι να της πετάξεις έξω τα κλαπέτα και την ώρα που θα είναι στο μπάνιο οχι μόνο να μην την πληρώσεις αλλά να της πάρεις και αυτά που έχει πάνω της. Εννοείται οτι μετά γίνεσαι λαγός.  :uglystupid:
ΔΕν ειναι λυση αυτη ρε τυπε, αν ειναι τοτε να τις σκοτωσουμε ολες να ησυχασουμε...
Για μενα η μονη υποθετικη λυση(μονο σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας), θα ηταν η πληρης συννενοημενη περιφρονηση και απορριψη απο ολους τους αντρες σε ολες τις γυναικες...
Πιστευω οτι θα τρελαινοντουσαν και το πολυ σε εναν μηνα θα ειχαμε ομαδικους βιασμους παντου, στους δρομους, στα παρκα, στα μαγαζια, στα λεωφορεια στα τρενα,  θα μας "ξεσκιζαν" ολους σας λεω...  :s&m_1: :s&m_2: :lheel: :grin:
Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα γινοταν ετσι...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
ΔΕν ειναι λυση αυτη ρε τυπε, αν ειναι τοτε να τις σκοτωσουμε ολες να ησυχασουμε...
Για μενα η μονη υποθετικη λυση(μονο σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας), θα ηταν η πληρης συννενοημενη περιφρονηση και απορριψη απο ολους τους αντρες σε ολες τις γυναικες...
Πιστευω οτι θα τρελαινοντουσαν και το πολυ σε εναν μηνα θα ειχαμε ομαδικους βιασμους παντου, στους δρομους, στα παρκα, στα μαγαζια, στα λεωφορεια στα τρενα,  θα μας "ξεσκιζαν" ολους σας λεω...  :s&m_1: :s&m_2: :lheel: :grin:
Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα γινοταν ετσι...

μαλιστα, η αρσενικη λυσιστρατη. never gonna happen.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πολυ σωστηη γνωμη σου, γιατι αν ισχυε το αντιθετο, δε θα ειχα χωρισει και θα ειχα μια ωραια οικογενεια.
Φιλε μου, λυπαμαι πολυ που σου ετυχε και εσενα αυτο το "λαχειο"...
Αυτον τον καιρο ειμαι για διακοπες στον τοπο καταγωγης μου, καθε μερα σαν βομβες σκανε τριγυρω μου νεα για χωρισμους, παλιων γνωστων, φιλων ή και συγγενικων προσωπων τους...
Μιλαμε για καταιγιδα στην κυριολεξια...
Η γνωμη μου παντως ειναι οτι σε αυτον τον κοσμο, υπαρχει τουλαχιστον μια γυναικα που θα ταιριαζε απολυτα σε εναν αντρα και θα ζουσαν μια σχεδον ιδανικη ζωη αν θα μπορουσαμε ποτε να χρησιμοποιησουμε αυτον τον ορο...
Απλως ειναι πολυ δυσκολο, ακομα και να διασταυρωθεις εστω και τυχαια με αυτο το ατομο, ποσο μαλλον να το γνωρισεις και φυσικα να προχωρησεις...
Ετσι λοιπον προχωραμε στη λογικη του συμβιβασμου ετσι για να λεμε οτι κατι καναμε στη ζωη μας, μονο που αν ενας απο τους δυο δε δεχτει το συμβιβασμο, χαλαει η συνταγη..
Συνηθως, απο προσωπικη πειρα το λεω, αυτος που δε συμβιβαζεται ειναι η γυναικα...
Βγαινουμε εκτος θεματος ομως και σταματαω εδω, αν και αυτο δικαιολογει σε ενα βαθμο γιατι πληρωνουμε να γαμησουμε...
Σιγουρα ομως δεν "χτυπαει" καλα οταν ενας χωρισμενος "κατανταει" στα μπουρδελα, ειναι μια λυση, αλλα οπως να το κανουμε ειναι πισωγυρισμα...
Για τον παντρεμενο, πιστευω επιβαλλεται να πηγαινει μια στο τοσο...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Φιλε μου, λυπαμαι πολυ που σου ετυχε και εσενα αυτο το "λαχειο"...
Αυτον τον καιρο ειμαι για διακοπες στον τοπο καταγωγης μου, καθε μερα σαν βομβες σκανε τριγυρω μου νεα για χωρισμους, παλιων γνωστων, φιλων ή και συγγενικων προσωπων τους...
Μιλαμε για καταιγιδα στην κυριολεξια...
Η γνωμη μου παντως ειναι οτι σε αυτον τον κοσμο, υπαρχει τουλαχιστον μια γυναικα που θα ταιριαζε απολυτα σε εναν αντρα και θα ζουσαν μια σχεδον ιδανικη ζωη αν θα μπορουσαμε ποτε να χρησιμοποιησουμε αυτον τον ορο...
Απλως ειναι πολυ δυσκολο, ακομα και να διασταυρωθεις εστω και τυχαια με αυτο το ατομο, ποσο μαλλον να το γνωρισεις και φυσικα να προχωρησεις...
Ετσι λοιπον προχωραμε στη λογικη του συμβιβασμου ετσι για να λεμε οτι κατι καναμε στη ζωη μας, μονο που αν ενας απο τους δυο δε δεχτει το συμβιβασμο, χαλαει η συνταγη..
Συνηθως, απο προσωπικη πειρα το λεω, αυτος που δε συμβιβαζεται ειναι η γυναικα...
Βγαινουμε εκτος θεματος ομως και σταματαω εδω, αν και αυτο δικαιολογει σε ενα βαθμο γιατι πληρωνουμε να γαμησουμε...
Σιγουρα ομως δεν "χτυπαει" καλα οταν ενας χωρισμενος "κατανταει" στα μπουρδελα, ειναι μια λυση, αλλα οπως να το κανουμε ειναι πισωγυρισμα...
Για τον παντρεμενο, πιστευω επιβαλλεται να πηγαινει μια στο τοσο...

οταν χανεις 8μισι χρονια απο τη ζωη σου και με τσουλιτσες και ξεκωλα εξω να βρισκεσαι, που υπαρχουν πολλα, παλι πισωγυρισμα ειναι. τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:huh:μπορει καποιος να κοψει τα μπουρδελα για ενα πολυ μεγαλο διαστημα,και μετα απο καιρο να ξαναπαε.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οταν χανεις 8μισι χρονια απο τη ζωη σου και με τσουλιτσες και ξεκωλα εξω να βρισκεσαι, που υπαρχουν πολλα, παλι πισωγυρισμα ειναι. τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ενταξει, δεν ειναι πολλα, εδω ενας απο αυτους που σου λεω, εχασε 25 χρονακια μονο... :grin:
Ααα, ενας κολλητος παντρεμενος, μου το ειπε εμμεσα οτι εχει σχεδον 1 χρονο να παει με τη γυναικα του και ειναι απο αυτους που δεν πανε με πορνες με τιποτα και ειναι και εμφανισιμος και τον παιζουν γκομενακια, γκομενες μεχρι και παντρεμενες...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Ενταξει, δεν ειναι πολλα, εδω ενας απο αυτους που σου λεω, εχασε 25 χρονακια μονο... :grin:
Ααα, ενας κολλητος παντρεμενος, μου το ειπε εμμεσα οτι εχει σχεδον 1 χρονο να παει με τη γυναικα του και ειναι απο αυτους που δεν πανε με πορνες με τιποτα και ειναι και εμφανισιμος και τον παιζουν γκομενακια, γκομενες μεχρι και παντρεμενες...

τοτε ο φιλος σου εχει θεμα. ή με ανεραστη εμπλεξε ή να προσεχει οταν περνα απο πορτες, καλωδια τρολεϊ και δεη. επισης θα το καταλαβει αμα αρχισει να εχει περιστερια ολη την ωρα πανω στο κεφαλι του. το κερατο ειναι καλο καθισμα για τα περιστερια.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.649
Πόντοι
4.125
Οι άνδρες γενικά είναι αθώα πλάσματα. Βραχυκυκλώνουν και απογοητεύονται εύκολα. Ειδικά αν η γυναίκα ξέρει να τους κουλαντρίσει μασάνε παραμύθι και λένε και ευχαριστώ. Έτσι καταφεύγουν στην εύκολη λύση της πληρωμής η οποία είναι συναισθηματικά ανέξοδη. Απλά τα πράγματα. Αυτό που λένε κάτι μαγκάκια του γλυκού νερού οτι πληρώνουν για να φύγει η γκόμενα μετά το σεξ είναι μεγάλη κουταμάρα. Πόσοι και πόσοι θα πλήρωναν άλλα τόσα για να μείνει!!! :2funny:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Οι άνδρες γενικά είναι αθώα πλάσματα. Βραχυκυκλώνουν και απογοητεύονται εύκολα. Ειδικά αν η γυναίκα ξέρει να τους κουλαντρίσει μασάνε παραμύθι και λένε και ευχαριστώ. Έτσι καταφεύγουν στην εύκολη λύση της πληρωμής η οποία είναι συναισθηματικά ανέξοδη. Απλά τα πράγματα. Αυτό που λένε κάτι μαγκάκια του γλυκού νερού οτι πληρώνουν για να φύγει η γκόμενα μετά το σεξ είναι μεγάλη κουταμάρα. Πόσοι και πόσοι θα πλήρωναν άλλα τόσα για να μείνει!!! :2funny:

Συμφωνω μαστορα, εγραψες!!!!

Εχω φαει την παραμυθα και την εχω καταπιει και αμασητη.

Εχω γαμησει και γκομενα που δε μου στοιχισε καν σε χρημα, αλλα μου στοιχισε ψυχολογικα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εκτός απο τις ενδιαφερουσες αναλυσεις των συναδεφλων που συνδεουν το σεξ με την γυναικεια ψυχολογια, το γαμο η την συντροφικοτητα, το χρήμα και την δύναμη, τις σχεσεις γενικοτερα - όλα αυτα φυσιολογικα, να προσθέσω και ένα ακόμα απλό παραγοντα.

Σεξ για το σεξ ως σπορ/ευχαρίστηση. στο ιδιο επιπεδο με την γαστρονομια, το Θέατρο/μουσική, την τέχνη ή την φιλοσοφια, οπου αντλει ο καθεις απόλαυση.

Απλά και ωραία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι πολυ λαθος φιλε μου αλλα βαριεμαι να σε διορθωσω :P

Δεν θελω να με διορθωσετε διορθωσεις παιρνω απο ατομα που ξερουν τι τους γινεται... θελω απλα αμα εχετε τα κοτσια και πιστευετε πραγματικα αυτα που γραφετε να βαλετε στοιχημα.

Στοιχημα γιατι δεν βαζεις? και εσυ και ο άλλος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φοβαστε οτι θα χασετε... ξερετε κατα βαθος οτι δεν ξερετε τι σας γινεται με τις γυναικες
και ολο αυτο που προβαλλετε ειναι πληγωμενος εγωισμος απο τις απορριψεις  :2funny: :2funny:

περαστικα  chris33 & fffanatic ή chris33 = fffanatic  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom