Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ποσο ειναι ο μεσος ορος σου ας πουμε;5 λεπτα;Γιατι παραπανω δεν παιζει,αφου απο οτι γραφετε στις κριτικες σας χτυπανε την πορτα οι τσατσαδες.
Ρε τυπε με αυτα που λες,φαινεται οτι δεν ειχες ποτε στην ζωη σου γυναικα.

Δεν ξερω τι εννοεις με την ερωτηση αυτη!
Εγω εχω 5 γυναικες την ημερα και αλλες μερες πιο πολλες,περναμε ωραιες στιγμες μαζι!
Καθαρες στιγμες χωρις υποκρισια-συμφερον-ψευαισθησεις-ψευτια!

Δεν ασχολουμαι με σχεσεις γιατι δεν ειμαι κοροιδο-βλακας-10-15 χρονων-κοριτσι-γυναικα!
Απο τις σχεσεις-γαμους κερδιζουν μονο οι γυναικες ο αντρας σε αυτες τις ιστοριες ειναι το μεγαλο κοροιδο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• guitar_1-hi-res.jpg
    guitar_1-hi-res.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 15

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Σχεσεις, μεγαλο κεφαλαιο. Αν συγκρινω τις παλιες, δλδ μαμαδες, γιαγιαδες, με το τι συμβαινει σημερα, απλα η διαφορα ειναι χαοτικη.

Οντας χωρισμενος με κακιες αναμνησεις, θα ελεγα οτι οι κοινες ειναι πιο φτηνες.

Αν δε θελετε σεξ καθε μερα και πανω απο μια φορα τη μερα, τοτε οι πουτανες ειναι μονοδρομος.

Αν ομως βρειτε, πραγμα σπανιο, μια γυναικα που να σας αγαπαει και να σας σεβετε, εγω δεν εχω βρει μεχρι τωρα, να σας στηριζει και να γεννησει τα παιδια σας, τοτε συμφαιρει καλητερα απο πουτανα.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Σχεσεις, μεγαλο κεφαλαιο. Αν συγκρινω τις παλιες, δλδ μαμαδες, γιαγιαδες, με το τι συμβαινει σημερα, απλα η διαφορα ειναι χαοτικη.

Αν δε θελετε σεξ καθε μερα και πανω απο μια φορα τη μερα, τοτε οι πουτανες ειναι μονοδρομος.

Αν ομως βρειτε, πραγμα σπανιο, μια γυναικα που να σας αγαπαει και να σας σεβετε, εγω δεν εχω βρει μεχρι τωρα, να σας στηριζει και να γεννησει τα παιδια σας, τοτε συμφαιρει καλητερα απο πουτανα.
αγάπη; τι είναι αυτό; τρώγεται;  :grin:

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ολοι εμεις οι αντρες εχουμε γαμησει τουλαχιστον μια φορα (πιστευω περισσοτερες)οι στα μπουρδελα παμε για να ανακουφιζομαστε,ολοι πανε και πατρεμενοι με παιδια,μην κρυβομαστε παιδια ειναι ορεα τα μπουρδελα και στουντιο

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
αγάπη; τι είναι αυτό; τρώγεται;  :grin:

Φιλτατε καποιοι το εχουν, βρει και το βιωνουν. Μαλιστα πλεουν σε πελαγοι ευτυχιας. Καποιοι ειναι πιο τυχεροι απο μας. Μην αποκλειεις τπτ στη ζωη αυτη.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οταν τελειωσουν τα λεφτα τοτε τελειωνει και η........ <<αγαπη>>.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παικτη να ξες ο σεβασμος κερδιζεται κιολας έτσι?  :grin:

σκεψου τον fffanatic να ζηταει σεβασμο απο γυναικα και μετα φαντασου και την γυναικα ->  :2funny: :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
γιαιτ ισως δεν εχουν γκομενα...λεω εγω τωρα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οσοι ακομα εχετε μυαλο και μπορειτε να σκεφτειτε,απλα απαντηστε στην ερωτηση......
Γιατι οι γυναικες ΔΕΝ πληρωνουν για να γαμηθουν?

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Οσοι ακομα εχετε μυαλο και μπορειτε να σκεφτειτε,απλα απαντηστε στην ερωτηση......
Γιατι οι γυναικες ΔΕΝ πληρωνουν για να γαμηθουν?
γιατί , υποτίθεται , είναι οι άρχοντες. Και ως γνωστόν , οι άρχοντες δεν πληρώνουν. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom