Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Θααπαντήσω περιεκτικά με 2 φράσεις: Το σεξ δεν είναι δωρεάν. Απλά οι πουτάνες έχουν την τσίπα να σου πουν απ' την αρχή την τιμή.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Για να μην καταντησουν ετσι ....

Συνημμένα

• 545410_500308359979723_1551127506_n.jpg
    545410_500308359979723_1551127506_n.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 21

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Γιατί τίποτα στην ζωή δεν είναι τζάμπα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Γιατί μπορούμε  :grin: :grin:. Γιατί πιθανότατα η σταθερή γκόμενα ή γυναίκα εάν υπάρχει δε μας κάνει αίσθηση ότι εδώ είμαστε μέχρι να πεθάνουμε  :s&m_1:. Γιατί ακόμα μας σηκώνετε παρόλο που μας σπάνε τα αρχίδια όλοι και η σταθερή γκόμενα ή γυναίκα 90% έχει περίοδο ή πονοκέφαλο ή σκουλαμέγκρα  :2on1:. Γιατί η γη πάντα είχε πουτάνες μιας και πολύ απλά ναι θέλουμε να γαμήσουμε και όχι φαγητό, ποτό, πονοκέφαλο, τράβα την μόνος σου :jerking: :jerking: :jerking:.

Επισκέπτης
Για τις πουτάνες φταίνε και οι "μόνιμες"
που δεν γαμιούνται μεταξύ 03.00 - 12.00
ή άντε 04.00 - 12.00

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Προσωπικά επειδή δε μπορώ να βρω γκόμενα.Τον παίζω δυο - τρεις φορές τη μέρα :bigdick: και κάπου κάπου
για να μην τυφλωθώ πάω και γαμάω.Τα τελευταία χρόνια έχω βάλει το όριο των 1000 ευρω το χρόνο
για τις πουτάνες.Φέτος μου υποσχέθηκα για λιγότερα.Μέχρι τώρα είμαι στα 400 και σε δυο μήνες
φεύγω απ αυτό το μπουρδέλο που γαμάν όλοι εκτός από μένα  :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Προσωπικά επειδή δε μπορώ να βρω γκόμενα.Τον παίζω δυο - τρεις φορές τη μέρα :bigdick: και κάπου κάπου
για να μην τυφλωθώ πάω και γαμάω.Τα τελευταία χρόνια έχω βάλει το όριο των 1000 ευρω το χρόνο
για τις πουτάνες.Φέτος μου υποσχέθηκα για λιγότερα.Μέχρι τώρα είμαι στα 400 και σε δυο μήνες
φεύγω απ αυτό το μπουρδέλο που γαμάν όλοι εκτός από μένα  :fuck2:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γιατί μπορούμε  :grin: :grin:. Γιατί πιθανότατα η σταθερή γκόμενα ή γυναίκα εάν υπάρχει δε μας κάνει αίσθηση ότι εδώ είμαστε μέχρι να πεθάνουμε  :s&m_1:. Γιατί ακόμα μας σηκώνετε παρόλο που μας σπάνε τα αρχίδια όλοι και η σταθερή γκόμενα ή γυναίκα 90% έχει περίοδο ή πονοκέφαλο ή σκουλαμέγκρα  :2on1:. Γιατί η γη πάντα είχε πουτάνες μιας και πολύ απλά ναι θέλουμε να γαμήσουμε και όχι φαγητό, ποτό, πονοκέφαλο, τράβα την μόνος σου :jerking: :jerking: :jerking:.
:think: :think:

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
στην πουτανα που παμε σε μπουρδελα και στουντιο δεν την προσεχουμε,την γαμαμε αγρια,αλλα την κοπελα μας την προσεχουμε δε θελουμε να την πονεσουμε... στην πουτανα ξεχαρμανιαζουμε... κανω λαθος ρε παιδια οτι την κοπελα μας την προσεχουμε?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
στην πουτανα που παμε σε μπουρδελα και στουντιο δεν την προσεχουμε,την γαμαμε αγρια,αλλα την κοπελα μας την προσεχουμε δε θελουμε να την πονεσουμε... στην πουτανα ξεχαρμανιαζουμε... κανω λαθος ρε παιδια οτι την κοπελα μας την προσεχουμε?

Τετοια κανετε, για αυτο μετα ψαχνουν να γαμηθουν απο εδω και απο εκει. Και ποιος σου ειπε οτι η γκομενα δε θελει πονο?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Μου   φαινεσαι  για  πολυ  αγαπουλης............ποια  η  διαφορα  στο  sex  γκομενας  πουτανας;

η  γκομενα    θελει  να  την  ξεσκισεις  η  πουτανα  οχι  .................

Αν  δεν  την  ξεσκισεις  θα  το  κανει  ο  επομενος ..............και  θα  σε  λεει και  μαλακα..........

Η  πειρα  που  εχω  αυτο  μου  δειχνει........

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η δικια μου ηθελε ηρεμα πονουσε ρε παιδια,μου λεγε οτι πονουσε, και δεν ηθελε να της πεταω τα χυσια μου στην μαπα της..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η ιεροδουλες υπηρχαν απο τα αρχαια χρονια.. :birdman:

αρα πρεπει να αναστηθουν σωκρατηδες, σοφοκληδες,και εβραιοι για να μας πουν γιατι πληρωναν  :2on1: :2on1:

η αποψη μου απο ανάγκη...

απο αρεσκεια στην ποιότητα, των γυναικων βασικα, εχεις να διαλεξεις, κοντες,ψηλες,ασχημες,ομορφες..

αυτη η διαδικασια ομως η συνευρεση επι πληρωμη ειναι αρκετα μηχανική ,ποσοι απο εσας δεν θελατε να διαρκεσει παραπανω το γαμησι οταν η τσατσα βαραει την πορτα, η οταν μια call girl λεει τελος χρονου?

ο ανθρωπος ξαναλεω πρεπει να τα ζει ολα στην ζωη του, ο αντρας που εχει παει μονο με πουτανες δεν ειναι ολοκληρωμενος αντρας , και επεισης ο αντρας που δεν εχει παει καθολου με πουτανες στην ζωη του, δεν ειναι παλι...

Ποικιλια παιδια... οχι το ιδιο μοτιβο...
ειναι περίπλοκο το θεμα αυτο, ειναι σαν να ρωτατε τι θελουν τελικα οι γυναικες  :grin:

Επισκέπτης
...διοτι οι γυναικες ξερουν βαθια μεσα τους οτι....ειναι οτι πουλανε..
...και οι αντρες πληρωνουν γιατι ολοι μας ειμαστε συναισθηματομαλακες...ολοι μας θελουμε το κατι...για να νιωσουμε λιγο καλα...λιγο ενταξει με τον εαυτο μας...λιγες κουφιες στιγμες οτι ειμαστε Θεοι...τα κενα του αντρα δε γεμιζονται με τιποτα...γιατι το εργοστασιο με τις αληθινες γυναικες βαρεσε φαλιμεντο κι εκλεισε...κι ολοι μας γυριζουμε γυρω γυρω..και ψευτοχαιρομαστε....και τσαντιζομαστε..τσακωνομαστε..κακιωνουμε με τον διπλα φιλαρακο....και τιποτα....η ψυχη δεν ξαλαφρωνει με μια τρυπα και δεκα κουνηματα για να καταθεσεις...η αληθινη γυναικα-λαχειο δεν ερχεται για ολους μας...οι αντρες μια ζωη παλευουμε για να πληρωνουμε τη γυναικα...μια ζωη να ματωνεις...για να πληρωνεις...ζωη λεγεται..και δεν αλλαζει παντοτε.. 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πείτε μου έναν τρόπο εκτός πορνείας
που έχεις άμεση πρόσβαση την ώρα που γουστάρεις σε όποιο σκεύος/η ηδονής γουστάρεις , απ'το οποίο αποδεσμεύεσαι όταν ικανοποιήσεις τους πόθους σου...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πολυ απλα γιατι το σεξ ειναι η μεγαλυτερη απολαυση-διασκεδαση για τον αντρα!
Πληρωνω τα ελαχιστα χρηματα πχ 10 ευρω για να παρω αυτο που θελω στη στιγμη χωρις ιστοριες και με δυνατοτητα επιλογης αναμεσα απο πολλες γυναικες!
Αυτος ειναι ο μονος δρομος για τον αληθινο αντρα και οχι οι σχεσεις και γαμοι και ολες αυτες οι μαλακιες!

Οι γυναικες ξερουν ποσο σημαντικο ειναι το σεξ για τον αντρα,χρησιμοποιουν το σεξ για να πετυχουν τον σκοπο τους δηλαδη τα ΛΕΦΤΑ!
Οι γυναικες θελουν ΛΕΦΤΑ οχι σεξ γι'αυτο και δεν πληρωνουν και ποτε γι'αυτο!

Συμπερασμα:
Αληθινος αντρας,δυνατος-σοφος-εξυπνος = ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
Ψευδοαντρας,βλακας-μπουλης-αδυναμος-μη σοφος = ΣΧΕΣΕΙΣ-ΓΑΜΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom