life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Mε το ζορι δεν γινεται φιλε μου.......Η ζωη ειναι γεματη σταυροδρομιααυτες δεν γαμιουνται επειδη δεν θελουν να γαμηθουν τυπε![]()
Mε το ζορι δεν γινεται φιλε μου.......Η ζωη ειναι γεματη σταυροδρομιααυτες δεν γαμιουνται επειδη δεν θελουν να γαμηθουν τυπε![]()
πατερα ποσο σου κοστισε ο γαμος?
δεν ξερω γιε μου. ακομα πληρωνω
Προσωπικά επειδή δε μπορώ να βρω γκόμενα.Τον παίζω δυο - τρεις φορές τη μέρακαι κάπου κάπου
για να μην τυφλωθώ πάω και γαμάω.Τα τελευταία χρόνια έχω βάλει το όριο των 1000 ευρω το χρόνο
για τις πουτάνες.Φέτος μου υποσχέθηκα για λιγότερα.Μέχρι τώρα είμαι στα 400 και σε δυο μήνες
φεύγω απ αυτό το μπουρδέλο που γαμάν όλοι εκτός από μένα![]()
Γιατί μπορούμε![]()
. Γιατί πιθανότατα η σταθερή γκόμενα ή γυναίκα εάν υπάρχει δε μας κάνει αίσθηση ότι εδώ είμαστε μέχρι να πεθάνουμε
. Γιατί ακόμα μας σηκώνετε παρόλο που μας σπάνε τα αρχίδια όλοι και η σταθερή γκόμενα ή γυναίκα 90% έχει περίοδο ή πονοκέφαλο ή σκουλαμέγκρα
. Γιατί η γη πάντα είχε πουτάνες μιας και πολύ απλά ναι θέλουμε να γαμήσουμε και όχι φαγητό, ποτό, πονοκέφαλο, τράβα την μόνος σου
![]()
![]()
.
στην πουτανα που παμε σε μπουρδελα και στουντιο δεν την προσεχουμε,την γαμαμε αγρια,αλλα την κοπελα μας την προσεχουμε δε θελουμε να την πονεσουμε... στην πουτανα ξεχαρμανιαζουμε... κανω λαθος ρε παιδια οτι την κοπελα μας την προσεχουμε?
στην πουτανα που παμε σε μπουρδελα και στουντιο δεν την προσεχουμε,την γαμαμε αγρια,αλλα την κοπελα μας την προσεχουμε δε θελουμε να την πονεσουμε... στην πουτανα ξεχαρμανιαζουμε... κανω λαθος ρε παιδια οτι την κοπελα μας την προσεχουμε?