Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και εγώ ξεκίνησα από τα μπουρδέλα την ερωτική μου ζωή. Δεν είχα κοπελίτσες στο λύκειο ή ως φοιτητής για να ανακαλύψουμε μαζί το σεξ. Με τις πουτάνες έμαθα και μαθαίνω ακόμα πολλά στην ερωτική επαφή. Κάθε συνεύρεση είναι και διαφορετική.
Θα προτιμούσα όμως να γάμαγα γυναίκες που φλερτάρω και δε με σνομπάρουν, αλλά "ψήνουν" μια κατάσταση. Sorry αλλά δε περιμένω να μου κάτσει γυναίκα για να γαμήσω. Οπότε πληρώνω.
Με τις πουτανες τιποτα δεν μαθαινεις.Βρες γκομενακι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε καλά εννοει ο ανθρωπας σε σχεση με το να μην πηγαινε με γυναικα οτι σιγουρα  κατι θα εμαθε απο αυτη την δοσοληψια.
ΑΑΑ απο αυτη την αποψη ναι εχει δικιο.Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα την ομορφυνω. θα την πω γλυκια αμαρτωλη δοσοληψία. περιέχει και παθος. Το πάθος συχνα εξευμενιζει ακομα και ανιερες πραξεις 

ολες οι σχεσεις μια δοσοληψια ειναι αν το καλοσκεφτεις, απλα η συγκεκριμενη δεν ειναι συγκαλημενη  :grin:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
απλα δες το βιντεο και 8α καταλαβεις  :idiot: :huh: :2funny: :2funny: :2funny:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1

και καταρχην ....ζουμε στην εποχη που:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:αγαπαμε τα υλικα και χρησιμοποιουμε τους ανθρωπους. :dancing: :dancing:
ετσι μας ειδα και ετσι μπορω να λεω οτι ειμαι οκ.
γαμαω οποια γουσταρω και οποτε γουσταρω .
ενοχλαω μηπως ???? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
πατερα ποσο σου κοστισε ο γαμος?
δεν ξερω γιε μου. ακομα πληρωνω

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
224 σελίδες για αυτό το αχαρακτήριστο ερώτημα ???
πλάκα κάνουμε τώρα ???

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οντως μιλαμε για τοπικ χωρις κανενα νοημα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.688
Πόντοι
506
υπαρχουν και γυναικες παντως αγαμητες, σε μερικες η αγαμια ειναι φανερη, πιο φανερη απο πολλους αντρες. Αυτες τη βρισκουν με κανα αγγουρι η με αλλη γκομενα. Να πληρωσουν για να τον φανε δυσκολο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
υπαρχουν και γυναικες παντως αγαμητες, σε μερικες η αγαμια ειναι φανερη, πιο φανερη απο πολλους αντρες. Αυτες τη βρισκουν με κανα αγγουρι η με αλλη γκομενα. Να πληρωσουν για να τον φανε δυσκολο

αυτες δεν γαμιουνται επειδη δεν θελουν να γαμηθουν τυπε  :grin:

Demonoid

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτες δεν γαμιουνται επειδη δεν θελουν να γαμηθουν τυπε  :grin:

Γενικά ισχύει. Όμως είναι και οι αγάμητες, που θέλουν να γαμηθούν και δεν μπορούν, είτε γιατί είναι πολύ μπαζόλες, ή γιατί κανείς δεν είναι αρκετά φιλάνθρωπος και πονόψυχος ώστε να κάνει ψυχικό (π.χ. στη γερμανία έχει οίκους ανοχής κτηνοβασίας, φαντάσου πόσο άσκημες είναι κάποιες ώστε ένας άντρας με τα όλα του να καταδεχτεί να συνευρεθεί με ζώο αντί με γυναίκες). Αυτές τη βρίσκουν με το να μειώνουν, να βρίζουν, να κοροϊδεύουν και να υποτιμούν άντρες γενικότερα, ακόμα και χωρίς να εκδηλώσουν ερωτικές διαθέσεις απέναντί τους, ακόμη και χωρίς να τους απευθύνουν το λόγο συγκεκριμένα/προσωπικά... Τσατίζονται με τα πάντα, αρπάζονται με το τίποτα, και ακόμα και σε φόρα και θρεντ παντελώς άσχετα με σχέσεις άντρα/γυναίκας, ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να αρχίσουν καυγά και να βγουν εκτός θέματος... Αυτές όσο και να μου σπάνε τα νεύρα, όσο να τό 'χει το κακό μου, το ανάποδο ριζικό να τις πετυχαίνω συχνά (αν και ως φαινόμενο είναι σχετικά πολύ σπάνιο), απλά δεν ασχολούμαι. Είναι αξιολύπητες. Πιο πολύ κι από γέρο φαφούτη. Γιατί αν ο γερο-φαφούτης έχει φράγκα, θα ξαναβρεί αμέσως το φως του και τη νιότη του. Αυτές οι κλασομπανιέρες αντίθετα... :2funny:

Τώρα ο άντρας συνήθως πληρώνει. Είναι γεγονός, δεν αλλάζει. Καλώς ή κακώς καλύτερα να μην εξετάσουμε, το μόνο που θέλουμε είναι φουσκωτό πορτοφόλι και φουσκωτό φερμουάρ παντελονιού. Στην τελική όποιος δεν θέλει να πληρώνει για να γαμήσει, να γίνει μάγερας, νοσοκόμος, γιατρός, πολιτικός, παπάς, καθηγητής γυμνασίου-λυκείου, εφοριακός, υπάλληλος του ΙΚΑ, υπάλληλος της ΔΕΗ, υπάλληλος φιλανθρωπικού/αναπηρικού ιδρύματος και ό,τι άλλο μου ξέφυγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom