Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
χεχε το έχεις ανάγει σε επιστήμη βλέπω!!!
Σιγα την επιστημη.... αυθορμητα μου βγαινουν
χεχε το έχεις ανάγει σε επιστήμη βλέπω!!!
Με τις πουτανες τιποτα δεν μαθαινεις.Βρες γκομενακι.Και εγώ ξεκίνησα από τα μπουρδέλα την ερωτική μου ζωή. Δεν είχα κοπελίτσες στο λύκειο ή ως φοιτητής για να ανακαλύψουμε μαζί το σεξ. Με τις πουτάνες έμαθα και μαθαίνω ακόμα πολλά στην ερωτική επαφή. Κάθε συνεύρεση είναι και διαφορετική.
Θα προτιμούσα όμως να γάμαγα γυναίκες που φλερτάρω και δε με σνομπάρουν, αλλά "ψήνουν" μια κατάσταση. Sorry αλλά δε περιμένω να μου κάτσει γυναίκα για να γαμήσω. Οπότε πληρώνω.
Με τις πουτανες τιποτα δεν μαθαινεις.Βρες γκομενακι.
πως να χυνεις στο 5λεπτο;Έχω μάθει πολλά φίλε.
και συμπερασματικα....ο αντρας πλερω γιατι αδυνατει να εχει σεξ οποτε θελει σε αντιθεση με την γυναικα
πως να χυνεις στο 5λεπτο;
πως να χυνεις στο 5λεπτο;
ε καλά εννοει ο ανθρωπας σε σχεση με το να μην πηγαινε με γυναικα οτι σιγουρα κατι θα εμαθε απο αυτη την δοσοληψια.
ΑΑΑ απο αυτη την αποψη ναι εχει δικιο.Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.ε καλά εννοει ο ανθρωπας σε σχεση με το να μην πηγαινε με γυναικα οτι σιγουρα κατι θα εμαθε απο αυτη την δοσοληψια.
δεν ειναι ωραια η λεξη
θα την ομορφυνω. θα την πω γλυκια αμαρτωλη δοσοληψία. περιέχει και παθος. Το πάθος συχνα εξευμενιζει ακομα και ανιερες πραξεις
πατερα ποσο σου κοστισε ο γαμος?
δεν ξερω γιε μου. ακομα πληρωνω
υπαρχουν και γυναικες παντως αγαμητες, σε μερικες η αγαμια ειναι φανερη, πιο φανερη απο πολλους αντρες. Αυτες τη βρισκουν με κανα αγγουρι η με αλλη γκομενα. Να πληρωσουν για να τον φανε δυσκολο
υπαρχουν και γυναικες παντως αγαμητες, σε μερικες η αγαμια ειναι φανερη, πιο φανερη απο πολλους αντρες. Αυτες τη βρισκουν με κανα αγγουρι η με αλλη γκομενα. Να πληρωσουν για να τον φανε δυσκολο
αυτες δεν γαμιουνται επειδη δεν θελουν να γαμηθουν τυπε