Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
παντος ολοι παμε σε πουτανες,οποιος λει οχι ψεματα λει,ποσο μαλον οταν καποιος δεν εχει σχεση
Ε που και που χρειαζονται και αυτες. ;)
παντος ολοι παμε σε πουτανες,οποιος λει οχι ψεματα λει,ποσο μαλον οταν καποιος δεν εχει σχεση
ειχα εναν παλια στο λύκειο αλλα μιλαμε πολυ παπατζη, τοτε που ειχα μεγάλη καψα με τα μπουρδελα και λογικο επειδη η ηλικια 15-19 ειναι η μεγαλυτερη καψουρο εποχη για μπουρδελα και πουτανες..παντος ολοι παμε σε πουτανες,οποιος λει οχι ψεματα λει,ποσο μαλον οταν καποιος δεν εχει σχεση
δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει παει να γαμησει σε μπουρδελα,ολοι οι νεαροι περνανε ολοι να γαμησουν σε μπουρδελα,να εκπεδευτουνε προτα,και μετα βρισκουνε γκομενιτσα,λιγοι τα σταματανε οι περισσοτεροι συνεχιζουν να πανε,και εμφανισιμοι αντρες,οχι ασκιμοι.
Nαι σωστα εχω δει και εμφανισημους. Ολων των λογιων και κουστουματο εχω δει μπορει να ηταν ο κξοστας27 που ψαχνει σοβαρους για παρτουζα...
οχι ρε τι εισαι για να πας με κοστουμι κανας φλωρος; με πλου τσιν και πολυ ειναικοστουμι σε μπουρδελο??? αχααχαχχαχααχχαχαχαχαχα δε τρελαθηκα να παω με κοστουμι
ετσι ρε φιλε με μπλουτσιν παω συνιθος,εχω παει κ με φορμα μετα απο το γυμναστηριο,και με βερμουδα. το προβλημα ειναι οτι οταν πω με φορμα κανει μπαμ απο την στυση που εχω.
μια φορα που ειχα παει σε μπουρδελο που φωραγα φορμα ειχε κοσμοκαι ημουν καβλομενος,με βλεπει η πουτανα και μου το ν επαιασε εξο απο την φορμα,και μου ειπες οτι της αρεσω.τοτε βγαζω ενα 20 δινω στην τσατσα και κραταω με το χερι το πουτανακι. την εσκισα αγρια... παντος δεν εφερε αντιρηση που την εβααλ στο δοματιο .
Απλως ειναι πολυ δυσκολο, ακομα και να διασταυρωθεις εστω και τυχαια με αυτο το ατομο, ποσο μαλλον να το γνωρισεις και φυσικα να προχωρησεις...
Ετσι λοιπον προχωραμε στη λογικη του συμβιβασμου ετσι για να λεμε οτι κατι καναμε στη ζωη μας, μονο που αν ενας απο τους δυο δε δεχτει το συμβιβασμο, χαλαει η συνταγη..
Συνηθως, απο προσωπικη πειρα το λεω, αυτος που δε συμβιβαζεται ειναι η γυναικα...
ετσι πηγε κι ο αχαχουχας εκπαιδευτηκε και μετα καλογαμουσε την αγγελικη.....δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει παει να γαμησει σε μπουρδελα,ολοι οι νεαροι περνανε ολοι να γαμησουν σε μπουρδελα,να εκπεδευτουνε προτα,και μετα βρισκουνε γκομενιτσα
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω.
Μπαίνεις σε ένα από τα νήματα του παρόντος, κάνεις άσχετα σχόλια και απαντάς αλλά αντί άλλων στις ερωτήσεις που σου γίνονται και κατόπιν παραδίδεις διαλέξεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
εσυ δεν χρειαστηκε να πας πουθενα τυπε.....ετσι πηγε κι ο αχαχουχας εκπαιδευτηκε και μετα καλογαμουσε την αγγελικη.....
η χουφτα ειναι οτι καλυτερο μαν .......ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙς???????
αχαχαχαχαχ