gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κοινως δεν γαμιεται και το γαμησι....αντε και γαμισαμε, τι καταλαβαμε???
κοινως δεν γαμιεται και το γαμησι....αντε και γαμισαμε, τι καταλαβαμε???
θέτεις υπαρξιακό ερώτημα
Οτι αδειασε η τσεπη κι οτι εφυγε η φλογωση προσωρινα
aidiothir = Picker. Ιδια ηλικια - ιδιες αποψεις ...
Πικερ πρεπει να εισαι μεγάλος ψυχοπαθης για να τριγυριζεις ολη μερα στο ιντερνετ και να γραφεις ανοησιες για τις γυναικες
piker οι γυναικες εχουν περισσοτερες ορμες απο τους αντρες αλλα τις κρυβουν για να μην τις πουν πουτανεςΚαλά ρε μαλάκες, ακόμα ψάχνετε την απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση?
Οι άντρες έχουν απείρως περισσότερες καύλες από τις γυναίκες, γι' αυτό και πληρώνουν για να γαμήσουν.
Αν άντρες και γυναίκες είχαμε τις ίδιες καύλες, τότε οι γυναίκες δεν θα βάφονταν και δεν θα στολίζονταν από την κορφή ως τα νύχια (με μοναδικό σκοπό βέβαια να προκαλούν το αντρικό ένστικτο), δεν θα τα περίμεναν όλα στο πιάτο όσον αφορά το φλερτ και φυσικά δεν θα πλήρωναν πάντα οι άντρες στο πρώτο (και στο δεύτερο, και στο τρίτο...) ραντεβού.
Όποιος δεν δέχεται ότι οι άντρες έχουν απείρως περισσότερες καύλες από τις γυναίκες είναι απλά ηλίθιος.
Picker
αντε και γαμισαμε, τι καταλαβαμε???
Οτι αδειασε η τσεπη κι οτι εφυγε η φλογωση προσωρινα
piker οι γυναικες εχουν περισσοτερες ορμες απο τους αντρες αλλα τις κρυβουν για να μην τις πουν πουτανες
Πικερ εγω βαζω και στοιχημα οτι εισαι ο aidiothir
Ετσι ακριβωs.....Επισηs και τιs κλανιεs κρυβουν...Αποσυρονται διακριτικα στην τουαλεταοι γυναικες εχουν περισσοτερες ορμες απο τους αντρες αλλα τις κρυβουν για να μην τις πουν πουτανες
Άμα κοιμάστε μαζί και τους έρθει τι κάνουνΕτσι ακριβωs.....Επισηs και τιs κλανιεs κρυβουν...Αποσυρονται διακριτικα στην τουαλετα
και πριιιιιιιτs
Παλι πανε τουαλετα.......Ασε που εμειs.........κοιμομαστε πιο δυναταΆμα κοιμάστε μαζί και τους έρθει τι κάνουν
Μπα εμένα μου έχει τύχει γκόμενα που ροχάλιζε πιο πολύ από εμένα.Παλι πανε τουαλετα.......Ασε που εμειs.........κοιμομαστε πιο δυνατα
χρρρρρρ φσσσσσσσ χρρρρρρ φσσσσσσσ
Μπα εμένα μου έχει τύχει γκόμενα που ροχάλιζε πιο πολύ από εμένα.