Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ο ελεγχος της απολαυσης ενος πορνου
εξαρταται αποκλειστικα απο τον ιδιο
και πιο συγκεκριμενα απο τους υψιαιχμους
αυτοδημιουργητους , αυτοαναφλεγομενους
ποθους του και απο τη διαταση των σπερμοκυστεων του
ολα τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια αναπαραγωγης
της  βιομαζας που ονομαζεται , κοινωνια...

Η αναπαραγωγη ειναι το βασικο ενστικτο και μετα ερχεται το σεξ για απολαυση, που ειναι κατασκευασμα της κοινωνιας. Η ισορροπια αυτων των δυο οδηγει σε μια, ας το πουμε, nirvana, μεσα στην κοινωνια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η κοινωνια θελει να αναπαραγεται και αυτο το κανει μονο μεσω του "νομιμου τεκνογονικου ζευγαριου" δλδ στα  πλαισια του γαμου και
της προβας νυφικου που ονομαζεται "σχεση".

πραγματικα αλοιμονο στις απορνες περιοχες και τους κατοικους τους...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Rigormortis το έχεις πάρει τελείως λάθος το όλο θέμα.

Καλές οι πουτάνες αλλά αν έχεις μια σχέση που σε ικανοποιεί τότε το σεξ μπορεί να είναι πολύ πιο ωραίο από ένα ξεκάβλωμα στη Φυλής ας πούμε.

Σίγουρα μια πουτάνα μπορεί να κάνει πολύ καλύτερο σεξ από μια μη επαγγελματία όμως εσύ πια έβγαλες άχρηστες τις ανθρώπινες σχέσεις  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > Σεξ με πουτάνα > Σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > Σεξ μετά από γάμο > = 0

Γνωστή κι ως ανισότητα LION  :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
η κοινωνια θελει να αναπαραγεται και αυτο το κανει μονο μεσω του "νομιμου τεκνογονικου ζευγαριου" δλδ στα  πλαισια του γαμου και
της προβας νυφικου που ονομαζεται "σχεση".

πραγματικα αλοιμονο στις απορνες περιοχες και τους κατοικους τους...

χύνω κανονικά με τον αλύγιστο ορθολογισμό σου αλλά αν (με) :grin: επιτρέπεις θα έλεγα ότι δεν φταίει η κοινωνία για τις τάσεις των "νόμιμων τεκνογωνοκών  ζευγαριών" αλλά η ίδια η φύση..
κάθε ζωντανό σε αυτόν τον κόσμο είναι "κουρδισμένο" να επιβιώνει και να αναπαράγεται

το ότι εσύ έχεις την πολυτέλεια της διαύγειας να λες όλα αυτά τα υπέροχα που λες και δεν μπορείς να κάνεις το αντίθετο γιατί θα πήγαινες κόντρα στη συνείδηση σου είναι αξιοθαύμαστο και το λατρεύω στους ανθρώπους..
αλλά μην περιμένεις να σε καταλάβει και κάποιος που δεν σκέφτεται έτσι .. είναι αδύνατο  :P

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χύνω κανονικά με τον αλύγιστο ορθολογισμό σου αλλά αν (με) :grin: επιτρέπεις θα έλεγα ότι δεν φταίει η κοινωνία για τις τάσεις των "νόμιμων τεκνογωνοκών  ζευγαριών" αλλά η ίδια η φύση..
κάθε ζωντανό σε αυτόν τον κόσμο είναι "κουρδισμένο" να επιβιώνει και να αναπαράγεται

το ότι εσύ έχεις την πολυτέλεια της διαύγειας να λες όλα αυτά τα υπέροχα που λες και δεν μπορείς να κάνεις το αντίθετο γιατί θα πήγαινες κόντρα στη συνείδηση σου είναι αξιοθαύμαστο και το λατρεύω στους ανθρώπους..
αλλά μην περιμένεις να σε καταλάβει και κάποιος που δεν σκέφτεται έτσι .. είναι αδύνατο  :P

μην κολακεύεις τον ακοινώνητο μαλάκα με παπαριές περί διαύγειας και κουραφέξαλα. η κοινωνία και τα μέλη της έχουν ανάγκη και από συντροφικότητα, ο φυσιολογικός άνθρωπος κάνει σεξ γιατί θέλει και επαφη και παρέα με έναν άλλο άνθρωπο, γι αυτό και ο πελάτης του call girl θέλει και social, να μιλήσει, κοκ. Η σχέση την οποία ο αυνάνας χλευάζει είναι ένα σύνολο εμπειριών που μοιράζεσαι με κάποιον άλλο άνθρωπο και διαπραγματεύεσαι συνέχεια το που θα πάει, ο γάμος δεν είναι μονόδρομος.

Θέλει όμως αρχίδια για να την κάνεις και να συμμετάσχεις σε αυτή την διαπραγμάτευση τα οποία ο τύπος δεν έχει. δικαίωμα του αλλά να το πει, φοβάμαι τις σχέσεις και προτιμώ τα μπουρδέλα γιατί εκεί αισθάνομαι σούπερ (ψευτο)γαμιάς, όχι να μας τα ζαλίζει με "διαυγείς" παπαριές.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μην κολακεύεις τον ακοινώνητο μαλάκα με παπαριές περί διαύγειας και κουραφέξαλα. η κοινωνία και τα μέλη της έχουν ανάγκη και από συντροφικότητα, ο φυσιολογικός άνθρωπος κάνει σεξ γιατί θέλει και επαφη και παρέα με έναν άλλο άνθρωπο, γι αυτό και ο πελάτης του call girl θέλει και social, να μιλήσει, κοκ. Η σχέση την οποία ο αυνάνας χλευάζει είναι ένα σύνολο εμπειριών που μοιράζεσαι με κάποιον άλλο άνθρωπο και διαπραγματεύεσαι συνέχεια το που θα πάει, ο γάμος δεν είναι μονόδρομος.

Θέλει όμως αρχίδια για να την κάνεις και να συμμετάσχεις σε αυτή την διαπραγμάτευση τα οποία ο τύπος δεν έχει. δικαίωμα του αλλά να το πει, φοβάμαι τις σχέσεις και προτιμώ τα μπουρδέλα γιατί εκεί αισθάνομαι σούπερ (ψευτο)γαμιάς, όχι να μας τα ζαλίζει με "διαυγείς" παπαριές.

έχω γνωρίσει και ανθρώπους που θέλουν μόνο να περνάνε καλά και δεν έχουν ανάγκη από συντροφικότητα και γουστάρουν να κινούνται απόλυτα μόνοι .. (συναισθηματικά)  
έχω γνωρίσει και ανθρώπους που είναι ακριβώς το αντίθετο από το παραπάνω.

σε γενικές είμαι της άποψης "όπως την βρίσκει ο καθένας", αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ  να απορρίψω  τις ποιο extreme κυνικές ορθολογιστικές θεωρίες  :rolleyes: σε σχέση με το θέμα γιατί έτσι απλά δεν μου αρέσουν  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Aπλα  τα πραγματα.....Οταν οι γυναικεs θα καθονται, θα σταματησουν να πληρωνουν κι οι αντρεs.........Mεχρι τοτε ομωs........

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > Σεξ με πουτάνα > Σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > Σεξ μετά από γάμο > = 0

Γνωστή κι ως ανισότητα LION  :rockon:

if (γαμιας = σύζυγος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα > σεξ μετά από γάμο)
else_if (γαμιας = κουμπάρος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από γάμο > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)
else (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ μετά από γάμο > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)

Γνωστός και ως αλγόριθμος duskolieggrafi  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
if (γαμιας = σύζυγος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα > σεξ μετά από γάμο)
else_if (γαμιας = κουμπάρος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από γάμο > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)
else (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ μετά από γάμο > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)

Γνωστός και ως αλγόριθμος duskolieggrafi  :rockon:

Αυτο  ειναι..........Ξενοπηδημα με την αδεια τηs επιστημηs των μαθηματικων  :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Aπλα  τα πραγματα.....Οταν οι γυναικεs θα καθονται, θα σταματησουν να πληρωνουν κι οι αντρεs.........Mεχρι τοτε ομωs........

Εγώ μπορεί αντί να την πέφτω στις γυναίκες στα μπαρ να προτιμώ να δώσω πχ 50 ευρώ να πάω σε ένα στούντιο...Άσχετα αν μου κάθονται ή όχι  :)

Πολύ απλά και περιεκτικά: Γιατί να πετάω το χρόνο μου και τα χρήματά μου όταν απλώς θέλω σεξ? Πάω σε μια επαγγελματία που θα μου βγει και πιο φτηνά και θα είναι και καλύτερη από μια ''συνηθισμένη'' κοπέλα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φτάσω σε ακρότητες όπως αυτές που περιγράφει ο Rigormortis  :S

Κάποιος μπορεί να είναι αντίθετος με την ιδέα των ''συμβατικών'' κοινωνικών σχέσεων (για να με πηδήξεις πρέπει να βγούμε 10 φορές και να σου ζαλίσω τον έρωτα) ΑΛΛΑ ο φίλος μόρτης το πήγε στο άλλο άκρο:Ακυρώνω όλες τις επαφές με ''νορμάλ'' γυναίκες και πάω μόνο με πουτάνες  :huh:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μιλαμε για και  πολυ επιστημονικο site, να ουμε... :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ μπορεί αντί να την πέφτω στις γυναίκες στα μπαρ να προτιμώ να δώσω πχ 50 ευρώ να πάω σε ένα στούντιο...Άσχετα αν μου κάθονται ή όχι  :)

Πολύ απλά και περιεκτικά: Γιατί να πετάω το χρόνο μου και τα χρήματά μου όταν απλώς θέλω σεξ? Πάω σε μια επαγγελματία που θα μου βγει και πιο φτηνά και θα είναι και καλύτερη από μια ''συνηθισμένη'' κοπέλα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φτάσω σε ακρότητες όπως αυτές που περιγράφει ο Rigormortis  :S

Κάποιος μπορεί να είναι αντίθετος με την ιδέα των ''συμβατικών'' κοινωνικών σχέσεων (για να με πηδήξεις πρέπει να βγούμε 10 φορές και να σου ζαλίσω τον έρωτα) ΑΛΛΑ ο φίλος μόρτης το πήγε στο άλλο άκρο:Ακυρώνω όλες τις επαφές με ''νορμάλ'' γυναίκες και πάω μόνο με πουτάνες  :huh:
Και καποιοι το γουσταρουν αυτο,το να βγαινουν 10 και 100 φορες για να ριξουν την γκομενα, το βλεπουν σαν παιχνιδι και εξιταρονται..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εχουμε απ ολεs τιs ειδικοτητεs...... :grin:
Εβαλες απλη Αλγεβρα απο ο,τι ειδα.
Μπορεις να βαλεις και λιγο Διακριτα μαθηματικα?Θελω να βοηθησω ενα φιλο που κανει προπτυχιακο ... :grin:
Τον αλλο που εβαλε C, θα τον χρειαστω αργοτερα  :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Και καποιοι το γουσταρουν αυτο,το να βγαινουν 10 και 100 φορες για να ριξουν την γκομενα, το βλεπουν σαν παιχνιδι και εξιταρονται..
Σίγουρα...

Κάποιες φορές εγώ προσωπικά βαριέμαι βέβαια και προτιμώ την πιο εύκολη λύση  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom