jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν απογοητεύομαι τόσο ώστε να παρατήσω το ευγενές αυτό άθλημα ;)Πιθανον να απογοητευεσαι κιολας και οχι μονο να βαριεσαι τυπε μου... ;)
Δεν απογοητεύομαι τόσο ώστε να παρατήσω το ευγενές αυτό άθλημα ;)Πιθανον να απογοητευεσαι κιολας και οχι μονο να βαριεσαι τυπε μου... ;)
Αυτο εξαρταται και διαφερει απο τον καθενα μας...Δεν απογοητεύομαι τόσο ώστε να παρατήσω το ευγενές αυτό άθλημα ;)
Γιατί να πετάω το χρόνο μου και τα χρήματά μου όταν απλώς θέλω σεξ? Πάω σε μια επαγγελματία που θα μου βγει και πιο φτηνά και θα είναι και καλύτερη από μια ''συνηθισμένη'' κοπέλα.
...το να βγαινουν 10 και 100 φορες για να ριξουν την γκομενα,..
... Με λιγα λογια δεν λεει να εισαι τσιγκουνις
χαιρετω ατακτο πακιστανο και δινω φιλακια στουςχύνω κανονικά με τον αλύγιστο ορθολογισμό σου αλλά αν (με) επιτρέπεις θα έλεγα ότι δεν φταίει η κοινωνία για τις τάσεις των "νόμιμων τεκνογωνοκών ζευγαριών" αλλά η ίδια η φύση..
κάθε ζωντανό σε αυτόν τον κόσμο είναι "κουρδισμένο" να επιβιώνει και να αναπαράγεται
το ότι εσύ έχεις την πολυτέλεια της διαύγειας να λες όλα αυτά τα υπέροχα που λες και δεν μπορείς να κάνεις το αντίθετο γιατί θα πήγαινες κόντρα στη συνείδηση σου είναι αξιοθαύμαστο και το λατρεύω στους ανθρώπους..
αλλά μην περιμένεις να σε καταλάβει και κάποιος που δεν σκέφτεται έτσι .. είναι αδύνατο
if (γαμιας = σύζυγος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα > σεξ μετά από γάμο)
else_if (γαμιας = κουμπάρος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από γάμο > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)
else (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ μετά από γάμο > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)
Γνωστός και ως αλγόριθμος duskolieggrafi
...η θα σε ξεβρασουν σε καποιο
τρελοκομειο...
βρίσκεις πάντα τον τρόπο να μας μεταδώσεις τους πιο μύχιους φόβους σου για το που μπορεί να καταλήξεις.
έχω γνωρίσει και ανθρώπους που θέλουν μόνο να περνάνε καλά και δεν έχουν ανάγκη από συντροφικότητα και γουστάρουν να κινούνται απόλυτα μόνοι .. (συναισθηματικά)
έχω γνωρίσει και ανθρώπους που είναι ακριβώς το αντίθετο από το παραπάνω.
σε γενικές είμαι της άποψης "όπως την βρίσκει ο καθένας", αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να απορρίψω τις ποιο extreme κυνικές ορθολογιστικές θεωρίες σε σχέση με το θέμα γιατί έτσι απλά δεν μου αρέσουν
χαιρετω ατακτο πακιστανο και δινω φιλακια στους
προσβληθεντες βραδυφλεγεις και βραδυνοες πιρφορους!
ειχα γραψει ενα ρητο που εν πολλοις συνοψιζει την κατασταση:
η μονογαμικη επι μακρον και κατ'αποκλειστοκοτητα σχεση , ειναι η απολυτη επιδιωξη ενος
μακροχρονα αγαμητου βραδυφλεγη , και ο απολυτος ασφυκτικος βιασμος
ενος πορνου με αυτοαναφλεγομενους υψιαιχμους ποθους που τους ικανοποιει τακτικα
κατα βουληση με πολλαπλα σκευη ηδονης.
βεβαια αν βρισκεσαι σε απορνες συντηρητικες περιοχες οπως κακη ωρα εγω αυτην την περιοδο,
ξεχνας καθε εννοια πορνηδονισμου , τα οιστρογονα και η προλακτινη σου αυξανονται και μειωνουν την
τεστστερονη και την ντοπαμινη σου ,με αποτελεσμα να εχεις σβηστους ποθους και να τους
εξαρτας απο ενα προσωπο το οποιο δεσμευει τη σκεψη σου και
αποκλειστικοποιει την απολαυση σου...
οποτε η θα εισαι ενας ευνουχος ζευγαρωμενος η θα σε ξεβρασουν σε καποιο
τρελοκομειο...
στο ανταποδιδω ακριβως οπως το εγραψεςΤο εχεις παρει πολυ βαρια....βρες αλλους τροπους να καλυψεις τα κενα της υπαρξης σου.
στο ανταποδιδω ακριβως οπως το εγραψες
και μιας και μιλησες για κενα υπαρξης , μαθε οτι οσο πιο
πολυ προσομοιαζεις στις κοινωνικες νορμες
τοσο πιο πολυ προσεγγιζεις το κενο
προσεξε λοιπον απο δω και περα τις λεξουλες
που χρησιμοποιεις γιατι δεν εχεις ιδεα τι σημαινουν
Ο αντρας ΠΑΝΤΑ πληρωνει για να γαμησει..Απλα με τις πουτανεσ του ερχεται πιο φτηνα...Οικονομικα και συναισθηματικα.. ;)
Σίγουρα...
Κάποιες φορές εγώ προσωπικά βαριέμαι βέβαια και προτιμώ την πιο εύκολη λύση