Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για να τελειωνουμε....οι αντρες πληρωνουν γιατι η πουτανα η τεστοστερονη ειναι πολυ δυνατη

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γιατί να πετάω το χρόνο μου και τα χρήματά μου όταν απλώς θέλω σεξ? Πάω σε μια επαγγελματία που θα μου βγει και πιο φτηνά και θα είναι και καλύτερη από μια ''συνηθισμένη'' κοπέλα.

από μία μικρή εμπειρική στατιστική που θα έκανα σε αυτό το σάιτ

1/3 φορών με πουτάνα, φόλα ξεπέτα, κυνηγούσα την πουτάνα στο σαλόνι με την ψωλή στο χέρι, με έβρισε η τσατσά
1/3 απλά υποφερτά, έχυσα, δεν θα ξαναπήγαινα
1/3 φοβερό σεξ.

Οι στατιστικές με κανονική γκόμενα είναι πολύ καλύτερες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...το να βγαινουν 10 και 100 φορες για να ριξουν την γκομενα,..

αν είσαι στοιχειωδώς εμφανίσιμος και αξιοπρεπής στην σημερινή εποχή μεταξύ 1ου και 2ου ραντεβού έχεις αρχίσει το χαμούρεμα (φιλιά, χάδια κλπ) και μεταξύ 2ου και 3ου γαμάς.

μεταξύ 3ου και 4ου είσαι ΣΚ σε ξενώνα και έχεις λιώσει στον πούτσο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ο αντρας πληρωνει για να γαμησει γιατι ετσι τον εκανε η φυση δηλαδη να πληρωνει.. Ειτε γαμαει γκομενα ειτε διαστιμοπλοιο πρεπει να πληρωνει.. Τωρα υπαρχουν κατι τσιγκουνιδες που μπορει να πανε 100 ετων :cheesy: :cheesy: Και απο την τσιγκουνια να μην εχουν πληρωσει για να γαμησουν αλλα και με τοση τσιγκουνια να μην εχουν ποτε κανει καποια κινιση για να βγαλουν μια γκομενα να γαμησουν οποτε θα πανε στον αλλον κοσμο με την ψωλη στο χερι :cheesy: :cheesy: :cheesy:.. Με λιγα λογια δεν λεει να εισαι τσιγκουνις :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χύνω κανονικά με τον αλύγιστο ορθολογισμό σου αλλά αν (με) :grin: επιτρέπεις θα έλεγα ότι δεν φταίει η κοινωνία για τις τάσεις των "νόμιμων τεκνογωνοκών  ζευγαριών" αλλά η ίδια η φύση..
κάθε ζωντανό σε αυτόν τον κόσμο είναι "κουρδισμένο" να επιβιώνει και να αναπαράγεται

το ότι εσύ έχεις την πολυτέλεια της διαύγειας να λες όλα αυτά τα υπέροχα που λες και δεν μπορείς να κάνεις το αντίθετο γιατί θα πήγαινες κόντρα στη συνείδηση σου είναι αξιοθαύμαστο και το λατρεύω στους ανθρώπους..
αλλά μην περιμένεις να σε καταλάβει και κάποιος που δεν σκέφτεται έτσι .. είναι αδύνατο  :P
χαιρετω ατακτο πακιστανο και δινω φιλακια στους
προσβληθεντες βραδυφλεγεις  και βραδυνοες πιρφορους!
ειχα γραψει ενα ρητο που εν πολλοις συνοψιζει την κατασταση:
η μονογαμικη επι μακρον και κατ'αποκλειστοκοτητα σχεση , ειναι η απολυτη επιδιωξη ενος
μακροχρονα αγαμητου βραδυφλεγη , και ο απολυτος ασφυκτικος βιασμος
ενος πορνου με αυτοαναφλεγομενους υψιαιχμους ποθους που τους ικανοποιει τακτικα
κατα βουληση με πολλαπλα σκευη ηδονης.

βεβαια αν βρισκεσαι σε απορνες συντηρητικες περιοχες οπως κακη ωρα εγω αυτην την περιοδο,
ξεχνας καθε εννοια πορνηδονισμου , τα οιστρογονα και η προλακτινη σου αυξανονται και μειωνουν την
τεστστερονη και την ντοπαμινη σου ,με αποτελεσμα να εχεις σβηστους ποθους και να τους

εξαρτας απο  ενα προσωπο το οποιο δεσμευει τη σκεψη σου και
αποκλειστικοποιει την απολαυση σου...
οποτε η θα εισαι ενας ευνουχος ζευγαρωμενος η θα σε ξεβρασουν σε καποιο
τρελοκομειο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
if (γαμιας = σύζυγος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα > σεξ μετά από γάμο)
else_if (γαμιας = κουμπάρος) then (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από γάμο > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)
else (σεξ τις πρώτες μέρες της σχέσης > σεξ μετά από γάμο > σεξ με πουτάνα > σεξ μετά από αρκετό καιρό σχέσης > πιρφόρισμα > 0 > σεξ με τον Λίλα)

Γνωστός και ως αλγόριθμος duskolieggrafi  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βρίσκεις πάντα τον τρόπο να μας μεταδώσεις τους πιο μύχιους φόβους σου για το που μπορεί να καταλήξεις.  :grin:

η κοινωνια περοθωριοποιει τις αποκλισεις
αν φυσικα τις εντοπισει...
εγω προσωπικα νομιζω οτι παιζω αξιοπρεπως
καποιους "κοινωνικα αποδεκτους" ρολους οποτε
δεν εχει υπαρξει ποτε καποιο ιδιαοτερο προβλημα,
βεβαια πολλες φορες δυσκολευομαι αρκετα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ποιες αποκλίσεις? Το ότι πας στις πουτάνες είναι κοινωνική απόκλιση?  :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
[size=20pt]Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν; [/size]

γιατι δεν εχουν αρκετα λεφτα να ρίξουν γκόμενα !!

ΥΓ τοσο φιλοσοφημενο που φτανει τα ορια του μπακαλιαρου (για όσους ακούν Βουλάρινο)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
έχω γνωρίσει και ανθρώπους που θέλουν μόνο να περνάνε καλά και δεν έχουν ανάγκη από συντροφικότητα και γουστάρουν να κινούνται απόλυτα μόνοι .. (συναισθηματικά)  
έχω γνωρίσει και ανθρώπους που είναι ακριβώς το αντίθετο από το παραπάνω.

σε γενικές είμαι της άποψης "όπως την βρίσκει ο καθένας", αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ  να απορρίψω  τις ποιο extreme κυνικές ορθολογιστικές θεωρίες  :rolleyes: σε σχέση με το θέμα γιατί έτσι απλά δεν μου αρέσουν  :)

Υπάρχουν άντρες που πληρώνουν για να γαμήσουν, δηλαδή απολαμβάνουν το σαρκικό έρωτα. Υπάρχουν άντρες που περιμένουν να αγαπήσουν και μετά να κάνουν σεξ, δηλαδή συνδυάζουν και τη συναισθηματική επαφή. Ο καθένας είναι διαφορετικός χαρακτήρας.

Και στις δυο περιπτώσεις ο άντρας θα πληρώσει. Είτε το στούντιο απευθείας, είτε το πρώτο-δεύτερο ραντεβού και το δωμάτιο στο γαμιστρώνα. Δεν έχω αυταπάτες. Έτσι είναι. Εγώ απολαμβάνω στο σαρκικό έρωτα μέχρι στιγμής.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
χαιρετω ατακτο πακιστανο και δινω φιλακια στους
προσβληθεντες βραδυφλεγεις  και βραδυνοες πιρφορους!
ειχα γραψει ενα ρητο που εν πολλοις συνοψιζει την κατασταση:
η μονογαμικη επι μακρον και κατ'αποκλειστοκοτητα σχεση , ειναι η απολυτη επιδιωξη ενος
μακροχρονα αγαμητου βραδυφλεγη , και ο απολυτος ασφυκτικος βιασμος
ενος πορνου με αυτοαναφλεγομενους υψιαιχμους ποθους που τους ικανοποιει τακτικα
κατα βουληση με πολλαπλα σκευη ηδονης.

βεβαια αν βρισκεσαι σε απορνες συντηρητικες περιοχες οπως κακη ωρα εγω αυτην την περιοδο,
ξεχνας καθε εννοια πορνηδονισμου , τα οιστρογονα και η προλακτινη σου αυξανονται και μειωνουν την
τεστστερονη και την ντοπαμινη σου ,με αποτελεσμα να εχεις σβηστους ποθους και να τους

εξαρτας απο  ενα προσωπο το οποιο δεσμευει τη σκεψη σου και
αποκλειστικοποιει την απολαυση σου...
οποτε η θα εισαι ενας ευνουχος ζευγαρωμενος η θα σε ξεβρασουν σε καποιο
τρελοκομειο...

Το εχεις παρει πολυ βαρια....βρες αλλους τροπους να καλυψεις τα κενα της υπαρξης σου.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ο αντρας ΠΑΝΤΑ πληρωνει για να γαμησει..Απλα με τις πουτανεσ του ερχεται πιο φτηνα...Οικονομικα και συναισθηματικα.. ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το εχεις παρει πολυ βαρια....βρες αλλους τροπους να καλυψεις τα κενα της υπαρξης σου.
στο ανταποδιδω ακριβως οπως το εγραψες
και μιας και μιλησες για κενα υπαρξης , μαθε οτι οσο πιο
πολυ προσομοιαζεις στις κοινωνικες νορμες
τοσο πιο πολυ προσεγγιζεις το κενο

προσεξε λοιπον απο δω και περα τις λεξουλες
που χρησιμοποιεις γιατι δεν εχεις ιδεα τι σημαινουν

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
στο ανταποδιδω ακριβως οπως το εγραψες
και μιας και μιλησες για κενα υπαρξης , μαθε οτι οσο πιο
πολυ προσομοιαζεις στις κοινωνικες νορμες
τοσο πιο πολυ προσεγγιζεις το κενο

προσεξε λοιπον απο δω και περα τις λεξουλες
που χρησιμοποιεις γιατι δεν εχεις ιδεα τι σημαινουν

- οσο πιο πολυ προσομοιαζεις στις κοινωνικες νορμες τοσο πιο πολυ προσεγγιζεις το κενο- ποιος το λεει αυτο? και για ποιο κενο μιλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom