axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κι ομως φιλε πολυ σωστα τα ειπε .....πιπες λεει αυτος ο μυρατ φιλε...
Κι ομως φιλε πολυ σωστα τα ειπε .....πιπες λεει αυτος ο μυρατ φιλε...
εμ γαμω τα κολεγια σας. βρισε σωστα να φυγει πετωντας και να κοιμηθεις μονος. τσαμπανταν εντελως.
Ενώ αν την έχεις πληρώσει ,δεν μπορεί να σου κάνει σκηνές ,ούτε να σου κάνει έλεγχο ,ούτε γκρίνια γιατί δεν την αγαπάς αρκετά κτλ .
Πληρώνω για να γαμήσω, διότι :
1. Κάθε μέρα θέλω να γαμάω και διαφορετικό μουνί, ένεκα ποικιλίας.
2. Δεν γουστάρω συναισθηματισμούς, έρωτες, αγάπες και δεσμεύσεις.
3. Με τον παρά μου βγάζω γούστα, όποτε και όπου μου καυλώσει.
4. Οι ώρες εργασίας δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ πολλές ώρες μέχρι να γνωρίσω και γαμήσω ένα γκομενάκι. Ένα ξερό γαμήσι όμως γεμίζει την ημέρα μου μια χαρά.
Και πάνω απ'όλα ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟΣ..τύπε εσύ πρέπει να είσαι απίστευτα λυρικός και αισθηματικός τύπος.
συμφωνώ με τον φίλο και θα προσέθεταΠληρώνω για να γαμήσω, διότι :
1. Κάθε μέρα θέλω να γαμάω και διαφορετικό μουνί, ένεκα ποικιλίας.
2. Δεν γουστάρω συναισθηματισμούς, έρωτες, αγάπες και δεσμεύσεις.
3. Με τον παρά μου βγάζω γούστα, όποτε και όπου μου καυλώσει.
4. Οι ώρες εργασίας δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ πολλές ώρες μέχρι να γνωρίσω και γαμήσω ένα γκομενάκι. Ένα ξερό γαμήσι όμως γεμίζει την ημέρα μου μια χαρά.
τύπε εσύ πρέπει να είσαι απίστευτα λυρικός και αισθηματικός τύπος.
συμφωνώ με τον φίλο και θα προσέθετα
και πλερώνω για
να φεύγει η γκόμενα μετά το σεξ
και πλερώνω για
και πλερώνω για
Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?
1/ Επειδή είναι οι ίδιοι χοντροί, κοντοί,γέροι, φαφούτηδες, άσχημοι και μικροτσούτσουνοι και επομένως δεν μπορούν να πηδήξουν όμορφες τζάμπα.
2/ Είναι ανώμαλοι και ντρέπονται να ζητήσουν από τη δικιά τους να τους κάνει τα διάφορα, οπότε το ζητάνε από τις πουτάνες και δεν τρέχει μία.
3/ Είναι φαντάροι ή βρίσκονται σε ειδικές συνθήκες και δεν προλαβαίνουν να χτυπήσουν κανένα γκομενάκι με κανονικό τρόπο.
4/ Τη βρίσκουνε καλύτερα έτσι.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ! ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!
1/ Επειδή είναι οι ίδιοι χοντροί, κοντοί,γέροι, φαφούτηδες, άσχημοι και μικροτσούτσουνοι και επομένως δεν μπορούν να πηδήξουν όμορφες τζάμπα.
2/ Είναι ανώμαλοι και ντρέπονται να ζητήσουν από τη δικιά τους να τους κάνει τα διάφορα, οπότε το ζητάνε από τις πουτάνες και δεν τρέχει μία.
3/ Είναι φαντάροι ή βρίσκονται σε ειδικές συνθήκες και δεν προλαβαίνουν να χτυπήσουν κανένα γκομενάκι με κανονικό τρόπο.
4/ Τη βρίσκουνε καλύτερα έτσι.
Δηλαδή ποιος δεν πληρώνει για να γαμήσει;
ο ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣΔηλαδή ποιος δεν πληρώνει για να γαμήσει;