Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δηλαδή οι άνθρωποι μόνο μακροχρόνιες σχέσεις κάνουν? Ειδικά σήμερα?
ενταξει η αμανιτα εθεσε το ερωτημα σε μακρυ δεσμο με προοπτικες....

Οποιοσδηποτε δεσμος σχεση οπως θες το λες εχει καποια παγια εξοδα
Αυτα ειναι υποτιθεται υπολογισμενα..... εξ αρχης....

Θετεις ορια μεσα στις δυνατοτητες σου απο την αρχη της σχεσης.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Δυο τρεις μήνες δε λογάται σχέση. Είσαι ακόμα στη γνωριμία.

Σχέση (το λέει και η λέξη) λέγεται γτ "σχετίζεσαι" ερωτικά με κάποιαν/κάποιον. Τωρα για χρονικό διάστημα δεν έχω δει κανένα βιβλίο ή σύγραμμα που να αναφέρει πάνω από πόσον καιρό λογίζεται σαν "σχέση" γτ στάνταρ δεν υπάρχουν. Μπορεί να είσαι με κάποια 4 μήνες και να την έχεις ερωτευτεί. Μπορεί να είσαι 2 χρόνια και να κοιτας πως να την αποφύγεις. Η 2η περίπτωση δλδ λογίζεται σαν σχέση?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο τωρα πως γινεται ?

Μπορεί να έχεις βαρεθεί/ να έχεις βρεί κάποια άλλη (ή αντίστοιχα κι αυτή κάποιον άλλο) και να έχετε χάσει το ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο. Πόσα και πόσα ζευγάρια δεν είναι μαζί από συνήθεια και έχουν βαλτώσει  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπορεί να έχεις βαρεθεί/ να έχεις βρεί κάποια άλλη (ή αντίστοιχα κι αυτή κάποιον άλλο) και να έχετε χάσει το ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο. Πόσα και πόσα ζευγάρια δεν είναι μαζί από συνήθεια και έχουν βαλτώσει  ;)
Αυτο φιλε ειναι αλλη φαση....

Μπορουν να ανανεωσουν καπως την σχεση τους ....

Αυτη η εκφραση δεν μου αρεσει (Μπορεί να έχεις βαρεθεί/ να έχεις βρεί κάποια άλλη)
Σιγουρα η συνεχη επαφη καποιες φορες σε ρουτινιαζει αλλα στο χερι σου ειναι να το σπασεις αυτο κανοντας διαφορετικα πραγματα

Αν μιλας για ρουτινα σε σχεση 2-3 χρονων, σε περιπτωση γαμου, τι θα λες δηλαδη ?

Υγ. με συγχωρεις φιλε αλλα τι ηλικια εχεις ?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο φιλε ειναι αλλη φαση....

Μπορουν να ανανεωσουν καπως την σχεση τους ....

Αυτη η εκφραση δεν μου αρεσει (Μπορεί να έχεις βαρεθεί/ να έχεις βρεί κάποια άλλη)
Σιγουρα η συνεχη επαφη καποιες φορες σε ρουτινιαζει αλλα στο χερι σου ειναι να το σπασεις αυτο κανοντας διαφορετικα πραγματα

Αν μιλας για ρουτινα σε σχεση 2-3 χρονων, σε περιπτωση γαμου, τι θα λες δηλαδη ?

Κι εμένα δε μου αρέσει αυτή η έκφραση, αλλά είναι μια αλήθεια που παρατηρώ γύρω μου  :-

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι .... γερα με τσαμπουκα !!!!! :grin:

:rockon:

όποτε κάνουμε σοβαρή συζήτηση κάποιος έρχεται και την χέζει.

Εδω τα μόνα θρεντ που θυμάμαι και έχουν μείνει ανέπαφα από το χέσιμο είναι "Ραδιο-μπουρδέλα.com", "Μπουρδελοκατάσταση Θεσσαλονικης/Αθήνας" κλπ  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Άλλωστε τα λεφτά ξανάρχονται αργά η γρήγορα αλλα ο χρόνος και το κομμάτι της ψυχης σου που θα αφιερώσεις σε έναν άνθρωπο ποτέ.

το χρήμα δεν υπολογίζεται σε μια σχέση, αλλα η ψυχική κατάθεση.

M'αρεσουν οι σκεψεις του "Αυγερινου"

Στη "συναισθηματικη σχεση" εξαρτας της ικανοποιηση σου απο τον αλλο , αυτο ομως εχει ενα κοστος γιατι
δεν ελεγχεις εσυ (μονος σου) πληρως το αν θα περνας καλα. ( εξαρτημενη ικανοποιηση).

Στις "σχεσεις ελευθεριοτητας" οπως και αν μεταφραζονται , ξεπετες , επι χρημασι  ή με οποιοδηποτε αλλο τροπο εξαλειφεται η συναισθηματικη δεσμευση , εξασφαλιζεται ομως η ανεξαρτητη ικανοποιηση

Στις σχεσεις την πρωτης μορφης καταφευγει το 90 % των ανθρωπων γιατι ενεργειακα ειναι πιο ευκολο να εξαρτιεσαι απο τον αλλο , απο το να εισαι πιο αυτονομος και να περνας καλα ανεξαρτητα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εχω να πληρωσω για να γαμησω απο 21-22, 10 χρονια δηλαδη περιπου

πρωτη καταθεση 17 χρονων σε μπουρδελο της φυλης

δεν θυμαμαι καν το προσωπο της

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
1ον: Κανεις δεν πληρωνει για να γαμησει!!!(ετσι κι αλλοιως θα γαμουσε) Πληρωνει για να φυγει η γκομενα μετα το γαμησι και να μην του ζαλιζει τ'@ρχιδι@ με το ποια σε πηρε τηλ και που ησουνα τοση ωρα!!!!
2ον¨Αυτο που εσυ λες "τσαμπα" ειναι πιο ακριβο μιας και ΟΛΕΣ οι κουφαλες μεταξυ τους εχουν την καραμελα...."δεν με γαμαει???? Να πληρωνει!!!"  η "Αγαπη μου δεν εχω μασκαρα και κρεμουλα να εχω απαλο δερματακι να γουσταρεις.....θα μου παρεις???"                              η ακομη
"Ο Γιωργος πηρε στην Τουλα δωρο γυιαλια ηλιου!!!!!!" 
"Εγω αγαπη μου αυτοκινητο σου πηρα προχτες"!!!!! 
"Ναι αλλα γυιαλια δεν μου πηρες!!!!!"  χαχαχχαχχα
3ον Γιατι "θελω τοσα γι'αυτο" ειναι πιο τιμιο απο το "εγω σ'αγαπαω αλλα οταν τελειωσουν τα λεφτα σου φευγω με τον φιλο σου η με τον μαλακα που χτυπησα στο Facebook!!!!"
  ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??? η να πω κι αλλους 2000 λογους???

:s&m_3:  :s&m_1:  :fuck2:  :pipa2:  :pipa1:  :zfuck:  :fuck2:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.016
Πόντοι
6.030
1ον: Κανεις δεν πληρωνει για να γαμησει!!!(ετσι κι αλλοιως θα γαμουσε) Πληρωνει για να φυγει η γκομενα μετα το γαμησι και να μην του ζαλιζει τ'@ρχιδι@ με το ποια σε πηρε τηλ και που ησουνα τοση ωρα!!!!
2ον¨Αυτο που εσυ λες "τσαμπα" ειναι πιο ακριβο μιας και ΟΛΕΣ οι κουφαλες μεταξυ τους εχουν την καραμελα...."δεν με γαμαει???? Να πληρωνει!!!"  η "Αγαπη μου δεν εχω μασκαρα και κρεμουλα να εχω απαλο δερματακι να γουσταρεις.....θα μου παρεις???"                              η ακομη
"Ο Γιωργος πηρε στην Τουλα δωρο γυιαλια ηλιου!!!!!!" 
"Εγω αγαπη μου αυτοκινητο σου πηρα προχτες"!!!!! 
"Ναι αλλα γυιαλια δεν μου πηρες!!!!!"  χαχαχχαχχα
3ον Γιατι "θελω τοσα γι'αυτο" ειναι πιο τιμιο απο το "εγω σ'αγαπαω αλλα οταν τελειωσουν τα λεφτα σου φευγω με τον φιλο σου η με τον μαλακα που χτυπησα στο Facebook!!!!"
  ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??? η να πω κι αλλους 2000 λογους???

:s&m_3:   :s&m_1:   :fuck2:   :pipa2:   :pipa1:   :zfuck:  :fuck2:
Σωστός ο παίχτης!!!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δυστυχως παρα πολλοι αντρες στη σημερινη εποχη φοβουνται να αγαπησουν πραγματικα γιατι ειναι πολυ πιθανον να πονεσουν στο μελλον...ειναι παντοτε συναισθηματικα κενοι και προσπαθουν να γεμισουν το αδειο εγω τους με ματαιες σεξουαλικες συνευρεσεις που τους αφηνουν με αδειες τσεπες....κριμα γιατι εκει εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δυστυχως παρα πολλοι αντρες στη σημερινη εποχη φοβουνται να αγαπησουν πραγματικα γιατι ειναι πολυ πιθανον να πονεσουν στο μελλον...ειναι παντοτε συναισθηματικα κενοι και προσπαθουν να γεμισουν το αδειο εγω τους με ματαιες σεξουαλικες συνευρεσεις που τους αφηνουν με αδειες τσεπες....κριμα γιατι εκει εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες
Αντι αγαπησουν βαλε εκδηλωθουν καλυτερα ....

Η αγαπη ειναι βαρια κουβεντα....

Επειτα, ειναι θεμα προσεγγισης και πως το βλεπει ο καθενας, αναλογα την ζωη που κανει και τον κυκλο που εχει, οπως και τις ευκαιριες που προκυπτουν, μεσα στον κοινωνικο του περιγυρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom