Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.398
Πόντοι
26.141
η απαντηση μου στο ερωτημα ειναι η με την εξης ερωτηση-
γιατι οταν πειναμε αγοραζουμε σουβλακι????? αφου μπορουμε να παμε στο δασος να κυνηγησουμε  να σκοτωσουμε να σφαξουμε και να φαμε και τζαμπα μετα!!!!!!! ναι αλλα πρεπει να φορτωθουμε και τα κοκκαλα διοτι βασει νομου υγειονομικου απαγορευεται η εγκαταλειψη ζωικων υπολειματων ωπουδηποτε ετσι πρεπει να τα φορτωθουμε!
ε λοιπον το ιδιο και με τις γκομενες μαλακας ειμαι να τις φορτωθω?!!! εκτος αν τα βαλω στο αποτεφτοτυρειο τα κοκκαλα!!! λετε το ιδιο να κανω και για την γκομενα?? :think: :think:
:grin: :grin: :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
δυστυχως παρα πολλοι αντρες στη σημερινη εποχη φοβουνται να αγαπησουν πραγματικα γιατι ειναι πολυ πιθανον να πονεσουν στο μελλον...ειναι παντοτε συναισθηματικα κενοι και προσπαθουν να γεμισουν το αδειο εγω τους με ματαιες σεξουαλικες συνευρεσεις που τους αφηνουν με αδειες τσεπες....κριμα γιατι εκει εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες
Πως  τις  εννοεις  τις  αξιολογες  φιλτατε  ;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν; ?????????? Γιατι η αντρες παντα πληρωνουν στον γαμο  στην σχεση και στην ξεπετα, οι γυναικες γνωριζουν την αξια τον σχεσεων και οι αντρες γνωριζουν το κοστος  :grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Απ οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα πληρωνα για να γαμησω.Μια τον καφε,μια την βενζινη στην μηχανη οταν ημουν πιτσιρικας,η το χασισακι....(καναμε και εμεις τις μαλακιες μας),την ταβερνα και αργοτερα τα εστιατορια,πιανο μπαρ  :jerking: ηθελα και πιανο μπαρ....σινεμα,θεατρα,ξενοδοχεια,πληρωνα με τα νευρα μου   :huh:......Πολλοι το γαμησι το εχουν πληρωσει ακομα πιο ακριβα,ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη κουλουρα και οταν ξεκαυλωσανε βαραγανε το κεφαλι τους στον τοιχο :headbang: Κατεληξα οτι η πληρωμη σε μια κορασιδα του επαγγελματος ειναι η λιγοτερο επικινδυνη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πως  τις  εννοεις  τις  αξιολογες  φιλτατε  ;
Οντως ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη περι αυτου !!!!!!!!

Προσωπικα εγω, αξιολογη κοπελα, θεωρω την κοπελα που ειναι κατασταλλαγμενη, με ανοικτη σκεψη, εργατικη και νοικοκυρα σε οτι κανει !!!!!!!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
δυστυχως παρα πολλοι αντρες στη σημερινη εποχη φοβουνται να αγαπησουν πραγματικα γιατι ειναι πολυ πιθανον να πονεσουν στο μελλον...ειναι παντοτε συναισθηματικα κενοι και προσπαθουν να γεμισουν το αδειο εγω τους με ματαιες σεξουαλικες συνευρεσεις που τους αφηνουν με αδειες τσεπες....κριμα γιατι εκει εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες

οχι τοσες πολλες οσες νομιζεις.ασ'το.....

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
1ον: Κανεις δεν πληρωνει για να γαμησει!!!(ετσι κι αλλοιως θα γαμουσε) Πληρωνει για να φυγει η γκομενα μετα το γαμησι και να μην του ζαλιζει τ'@ρχιδι@ με το ποια σε πηρε τηλ και που ησουνα τοση ωρα!!!!
2ον¨Αυτο που εσυ λες "τσαμπα" ειναι πιο ακριβο μιας και ΟΛΕΣ οι κουφαλες μεταξυ τους εχουν την καραμελα...."δεν με γαμαει???? Να πληρωνει!!!"  η "Αγαπη μου δεν εχω μασκαρα και κρεμουλα να εχω απαλο δερματακι να γουσταρεις.....θα μου παρεις???"                              η ακομη
"Ο Γιωργος πηρε στην Τουλα δωρο γυιαλια ηλιου!!!!!!" 
"Εγω αγαπη μου αυτοκινητο σου πηρα προχτες"!!!!! 
"Ναι αλλα γυιαλια δεν μου πηρες!!!!!"  χαχαχχαχχα
3ον Γιατι "θελω τοσα γι'αυτο" ειναι πιο τιμιο απο το "εγω σ'αγαπαω αλλα οταν τελειωσουν τα λεφτα σου φευγω με τον φιλο σου η με τον μαλακα που χτυπησα στο Facebook!!!!"
  ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??? η να πω κι αλλους 2000 λογους???

:s&m_3:   :s&m_1:   :fuck2:   :pipa2:   :pipa1:   :zfuck:  :fuck2:

:thumbsup:

+500000000

οποιοι εχουν χωρισει τα ξερουν καλα αυτα

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

Προσωπικα εγω, αξιολογη κοπελα, θεωρω την κοπελα που ειναι κατασταλλαγμενη, με ανοικτη σκεψη, εργατικη και νοικοκυρα σε οτι κανει !!!!!!!
Μααλιστα μαλιστα....θες δηλαδη πουτανα στο κρεβατι(ανοιχτη σκεψη) να σου τα φερνει(εργατικη) και να σου φερνει τις παντοφλες (νοικοκυρα).....Πασαααα μου εσυ :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Ξεχασες να αναφερεις κουκλα,μοντελο που δεν εχει ματια για αλλον αντρα με κοτερο και καταθεσεις στην Ελβετια   :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μααλιστα μαλιστα....θες δηλαδη πουτανα στο κρεβατι(ανοιχτη σκεψη) να σου τα φερνει(εργατικη) και να σου φερνει τις παντοφλες (νοικοκυρα).....Πασαααα μου εσυ :grin:
Αυτο καταλαβες εσυ ?  :S

Καλα εσυ παρε μια απο αυτες που ψαχνωνται δεξια κι αριστερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξερουν να τηγανισουν ενα αυγο οχι να φτιαξουν φαγητο και στην πρωτη δυσκολια σου λενε και γεια χαμπιμπι μπειμπι (οπου μπειμπι εσυ βαλε μαλακα και εισαι μεσα)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αυτο καταλαβες εσυ ?  :S

Καλα εσυ παρε μια απο αυτες που ψαχνωνται δεξια κι αριστερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξερουν να τηγανισουν ενα αυγο οχι να φτιαξουν φαγητο και στην πρωτη δυσκολια σου λενε και γεια χαμπιμπι μπειμπι (οπου μπειμπι εσυ βαλε μαλακα και εισαι μεσα)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εχω αναγκη να μου μαγειρεψει καμμια λατσονα....μαγειρευω πολυ καλυτερα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ξεχασες να αναφερεις κουκλα,μοντελο που δεν εχει ματια για αλλον αντρα με κοτερο και καταθεσεις στην Ελβετια   :grin:
Τυπε επιασες το νοημα !!!!!!!!!!

το  :knockinb: θελει να εισαι ξεκουραστος !!!!!!!

Αν κουραζεσαι να τα φερεις βολτα θα την  :knockinb: αλλοι κι εσυ θα μενεις  :jerking:

:grin: :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν εχω αναγκη να μου μαγειρεψει καμμια λατσονα....μαγειρευω πολυ καλυτερα
εισαι αρχοντας .....

εγω εχω θεσει και ορο απαραβατο να ξερει ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!!!!

Αν δεν ξερει ΜΟΥΣΑΚΑ γαμος γιοκ  :grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Τυπε επιασες το νοημα !!!!!!!!!!

το  :knockinb: θελει να εισαι ξεκουραστος !!!!!!!

Αν κουραζεσαι να τα φερεις βολτα θα την  :knockinb: αλλοι κι εσυ θα μενεις  :jerking:

:grin: :rolleyes:
Μου αρεσει που στο ενα σου ποστ με αναιρεις και στο αμεσως επομενο με επιβεβαιωνεις  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
γιατι ετσι γουσταρουμε,τι μαλακιες αποριες ειναι αυτες ρε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αρχισε τις αχαχουχιές ο αχαχουχας ο Gamer  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου αρεσει που στο ενα σου ποστ με αναιρεις και στο αμεσως επομενο με επιβεβαιωνεις  :grin:
Τυπε πλακα κανω !!!!!!! :S

Στο μονο που ειμαι σταθεροτατος και ανυποχωρητος ειναι ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ !!!!!!!!  :grin: :sunglasses:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
καλα αυτα τα θεματα τα φιλοσοφικα ελεοσ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom