Σε αυτο μην πολυ επαφιεσαι.Δεν ξερεις με ποιον θα πηδηχτει ακαποτα η ανοιχτομυαλη.Γυναικα ενος γνωστου με 2 παιδια κολλησε ηπατιτιδαφυσικα και εννοω με αξιολογη κοπελα σεξ χωρις προφυλακτικο...μακρια απο σουρλουλουδες υπαρχουν κοπελες που μπορεις να εισαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχουν μεταδιδομενα και εκτος αυτου ειναι και ανοιχτομυαλες και δεν εχουν κανενα προβλημα αν ασκεις το hobby της πορνειας ταυτοχρονα με τη σχεση σας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 326K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
:S και με δυο παιδια παναθεμα την......Σε αυτο μην πολυ επαφιεσαι.Δεν ξερεις με ποιον θα πηδηχτει ακαποτα η ανοιχτομυαλη.Γυναικα ενος γνωστου με 2 παιδια κολλησε ηπατιτιδα
Και πως ξερουμε οτι δεν την κολλησε ο ανδρας της :S
Αφου ο ανδρας της δεν εχει ηπατιτιδα βρε.....Θετεις υποψηφιοτητα για μιστερ μαλακας 2013-2014:S και με δυο παιδια παναθεμα την......
Και πως ξερουμε οτι δεν την κολλησε ο ανδρας της :S
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
δεν το ειπε κανεις αυτο ρε τυπε .... που να το ξερω κι εγω ?Αφου ο ανδρας της δεν εχει ηπατιτιδα βρε.....Θετεις υποψηφιοτητα για μιστερ μαλακας 2013-2014
Τυπε λες να κανω το θαυμα της γιουγκοπλαστικα (ποπ84) ?
Να παρω το τροπαιο 3 συνεχεις φορες ?
Στις τρεις φορες παιρνεις και το τροπαιο σπιτι λενε !!!!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
θα τον παρατησε γυναικα λες και βγαζει κακια τωρα ?και που ξερουμε οτι δεν κολησαν ταυτοχρονα ηπατιτιδα?παντα να κακολογισουμε τις γυναικες
Εσυ κατι πρεπει να εχεις με τους αντρες :oκαι που ξερουμε οτι δεν κολησαν ταυτοχρονα ηπατιτιδα?παντα να κακολογισουμε τις γυναικες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
θα τον παρατησε γυναικα λες και βγαζει κακια τωρα ?
Καντον αντ φβ να τα πειτε
Προσεχε γιατι μετα τις 3 φορες η Γιουγκοπλαστικα διαλυθηκεδεν το ειπε κανεις αυτο ρε τυπε .... που να το ξερω κι εγω ?
Τυπε λες να κανω το θαυμα της γιουγκοπλαστικα (ποπ84) ?
Να παρω το τροπαιο 3 συνεχεις φορες ?
Στις τρεις φορες παιρνεις και το τροπαιο σπιτι λενε !!!!!!!
οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν για χίλιους διαφορετικούς λόγους
άλλοι επειδή είναι κακάσχημοι
άλλοι επειδή είναι υπέρβαροι
άλλοι επειδή είναι ανώμαλοι και θέλουν πράγματα πολύ προχώ για το σύγχρονο σεξουαλικό στάτους
άλλοι επειδή θέλουν να ξεθυμάνουν από την ένταση της δουλειάς
άλλοι επειδή είναι πανταχόθεν πιεσμένοι
άλλοι για την γκάβλα και μόνον (υπενθυμίζω τον γνωστό άγγλο ηθοποιό Χιού Γκράντ που την εποχή που είχε δεσμό και πήδαγε την Λιζ Χάρλεϊ, πιάστηκε στην Νέα Υόρκη να τσιμπουκώνει μια κακάσχημη πόρνη τραβεστί)
άλλοι επειδή δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την ελευθερία τους
οι παντρεμμένοι για το διαφορετικό της συζυγικής παστάδας
οι γέροι γιατί σε λίγο χαιρετάνε
οι νέοι γιατί είναι άπειροι και δεν ξέρουν πως να ζητήσουν από μια κοπέλα να τους δώσει το γλυκό πουλί της νιότης
πολλοί άντρες πληρώνουν γιατί απλά είναι τεμπέληδες (έχω κοντινό παράδειγμα)
και για χίλιους άλλους λόγους και να μην ξεχάσω αυτόν που είπε και ο ΝτεΝίρο στο Analyze this όταν τον ρώτησε ο ψυχίατρός του γιατί δεν κάνει στην γυναίκα του όσα κάνει με την πόρνη ερωμένη του : <<είσαι παντελώς ανώμαλος ? η γκόμενα μου παίρνει πίπες. Η γυναίκα μου με το ίδιο στόμα, φιλά τα παιδιά μας για καληνύχτα>> (ελεύθερη απόδοση του γράφοντος) !
άλλοι επειδή είναι ανώμαλοι και θέλουν πράγματα πολύ προχώ για το σύγχρονο σεξουαλικό στάτους
άλλοι για την γκάβλα και μόνον (υπενθυμίζω τον γνωστό άγγλο ηθοποιό Χιού Γκράντ που την εποχή που είχε δεσμό και πήδαγε την Λιζ Χάρλεϊ, πιάστηκε στην Νέα Υόρκη να τσιμπουκώνει μια κακάσχημη πόρνη τραβεστί)
οι νέοι γιατί είναι άπειροι και δεν ξέρουν πως να ζητήσουν από μια κοπέλα να τους δώσει το γλυκό πουλί της νιότης
και για χίλιους άλλους λόγους και να μην ξεχάσω αυτόν που είπε και ο ΝτεΝίρο στο Analyze this όταν τον ρώτησε ο ψυχίατρός του γιατί δεν κάνει στην γυναίκα του όσα κάνει με την πόρνη ερωμένη του : <<είσαι παντελώς ανώμαλος ? η γκόμενα μου παίρνει πίπες. Η γυναίκα μου με το ίδιο στόμα, φιλά τα παιδιά μας για καληνύχτα>> (ελεύθερη απόδοση του γράφοντος) !
η γυναικα ηταν "ανοιχτομυαλη" απο μικρη.....δεν την κακολογω αλλα μπορουσε το κερατο να το κανει με σκουφοκαι που ξερουμε οτι δεν κολησαν ταυτοχρονα ηπατιτιδα?παντα να κακολογισουμε τις γυναικες
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Γυναικα ειναι ? :SΕσυ κατι πρεπει να εχεις με τους αντρες :o
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εισαι κακος !!!!!!!!!Προσεχε γιατι μετα τις 3 φορες η Γιουγκοπλαστικα διαλυθηκε
Δεν ηξερα οτι η ελευθερια διαχειριζεταιοι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν για χίλιους διαφορετικούς λόγους
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν για χίλιους διαφορετικούς λόγους
Και αλλοι μπορει να πανε ετσι απλα για την ποικιλια, ενω ταυτοχρονα να μην εχουνε κανενα προβλημα να βρουνε γκομενες...
Το Κρητηκατσι ο Καζαντζακης δεν το εβλεπε σαν καταδικη.......Αν αισθανεσαι ομως βαρος και ευθυνη δεν εισαι ελευθερος....όπως είπε ο Σαρτρ, φίλε Σέμινολ, << ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να είναι ελεύθερος>>
η επιλογή φέρει βάρος, φέρει ευθύνη
όλοι στον τέλος λογοδοτούμε στον πιο σκληρό κριτή : στον εαυτό μας
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.242
- Πόντοι
- 3.820
και αν φερεις σε οργασμο την πουτανα?καποιοι λενε οτι οσοι πηγαινουν με πορνες απλα δεν μπορουν να φερουν σε οργασμο μια γυναικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω υποψιες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις