Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
φυσικα και εννοω με αξιολογη κοπελα σεξ χωρις προφυλακτικο...μακρια απο σουρλουλουδες υπαρχουν κοπελες που μπορεις να εισαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχουν μεταδιδομενα και εκτος αυτου ειναι και ανοιχτομυαλες και δεν εχουν κανενα προβλημα αν ασκεις το hobby της πορνειας ταυτοχρονα με τη σχεση σας
Σε αυτο μην πολυ επαφιεσαι.Δεν ξερεις με ποιον θα πηδηχτει ακαποτα η ανοιχτομυαλη.Γυναικα ενος γνωστου με 2 παιδια κολλησε ηπατιτιδα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε αυτο μην πολυ επαφιεσαι.Δεν ξερεις με ποιον θα πηδηχτει ακαποτα η ανοιχτομυαλη.Γυναικα ενος γνωστου με 2 παιδια κολλησε ηπατιτιδα
:S και με δυο παιδια παναθεμα την......  :headbang:

Και πως ξερουμε οτι δεν την κολλησε ο ανδρας  της  :think: :S

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
:S και με δυο παιδια παναθεμα την......  :headbang:

Και πως ξερουμε οτι δεν την κολλησε ο ανδρας  της  :think: :S
Αφου ο ανδρας της δεν εχει ηπατιτιδα βρε.....Θετεις υποψηφιοτητα για μιστερ μαλακας 2013-2014  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και που ξερουμε οτι δεν κολησαν ταυτοχρονα ηπατιτιδα?παντα να κακολογισουμε τις γυναικες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αφου ο ανδρας της δεν εχει ηπατιτιδα βρε.....Θετεις υποψηφιοτητα για μιστερ μαλακας 2013-2014  :grin:
δεν το ειπε κανεις αυτο ρε τυπε .... που να το ξερω κι εγω ?

Τυπε λες να κανω το θαυμα της γιουγκοπλαστικα (ποπ84) ?
Να παρω το τροπαιο 3 συνεχεις φορες ?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στις τρεις φορες παιρνεις και το τροπαιο σπιτι λενε !!!!!!!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
δεν το ειπε κανεις αυτο ρε τυπε .... που να το ξερω κι εγω ?

Τυπε λες να κανω το θαυμα της γιουγκοπλαστικα (ποπ84) ?
Να παρω το τροπαιο 3 συνεχεις φορες ?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στις τρεις φορες παιρνεις και το τροπαιο σπιτι λενε !!!!!!!
Προσεχε γιατι μετα τις 3 φορες η Γιουγκοπλαστικα διαλυθηκε :grin:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν για χίλιους διαφορετικούς λόγους

άλλοι επειδή είναι κακάσχημοι

άλλοι επειδή είναι υπέρβαροι

άλλοι επειδή είναι ανώμαλοι και θέλουν πράγματα πολύ προχώ για το σύγχρονο σεξουαλικό στάτους

άλλοι επειδή θέλουν να ξεθυμάνουν από την ένταση της δουλειάς

άλλοι επειδή είναι πανταχόθεν πιεσμένοι

άλλοι για την γκάβλα και μόνον (υπενθυμίζω τον γνωστό άγγλο ηθοποιό Χιού Γκράντ που την εποχή που είχε δεσμό και πήδαγε την Λιζ Χάρλεϊ, πιάστηκε στην Νέα Υόρκη να τσιμπουκώνει μια κακάσχημη πόρνη τραβεστί)

άλλοι επειδή δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την ελευθερία τους

οι παντρεμμένοι για το διαφορετικό της συζυγικής παστάδας

οι γέροι γιατί σε λίγο χαιρετάνε

οι νέοι γιατί είναι άπειροι και δεν ξέρουν πως να ζητήσουν από μια κοπέλα να τους δώσει το γλυκό πουλί της νιότης

πολλοί άντρες πληρώνουν γιατί απλά είναι τεμπέληδες (έχω κοντινό παράδειγμα)

και για χίλιους άλλους λόγους και να μην ξεχάσω αυτόν που είπε και ο ΝτεΝίρο στο Analyze this όταν τον ρώτησε ο ψυχίατρός του γιατί δεν κάνει στην γυναίκα του όσα κάνει με την πόρνη ερωμένη του : <<είσαι παντελώς ανώμαλος ? η γκόμενα μου παίρνει πίπες. Η γυναίκα μου με το ίδιο στόμα, φιλά τα παιδιά μας για καληνύχτα>> (ελεύθερη απόδοση του γράφοντος) !

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
και που ξερουμε οτι δεν κολησαν ταυτοχρονα ηπατιτιδα?παντα να κακολογισουμε τις γυναικες
η γυναικα ηταν "ανοιχτομυαλη" απο μικρη.....δεν την κακολογω αλλα μπορουσε το κερατο να το κανει με σκουφο

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

άλλοι επειδή είναι ανώμαλοι και θέλουν πράγματα πολύ προχώ για το σύγχρονο σεξουαλικό στάτους

άλλοι για την γκάβλα και μόνον (υπενθυμίζω τον γνωστό άγγλο ηθοποιό Χιού Γκράντ που την εποχή που είχε δεσμό και πήδαγε την Λιζ Χάρλεϊ, πιάστηκε στην Νέα Υόρκη να τσιμπουκώνει μια κακάσχημη πόρνη τραβεστί)

οι νέοι γιατί είναι άπειροι και δεν ξέρουν πως να ζητήσουν από μια κοπέλα να τους δώσει το γλυκό πουλί της νιότης

και για χίλιους άλλους λόγους και να μην ξεχάσω αυτόν που είπε και ο ΝτεΝίρο στο Analyze this όταν τον ρώτησε ο ψυχίατρός του γιατί δεν κάνει στην γυναίκα του όσα κάνει με την πόρνη ερωμένη του : <<είσαι παντελώς ανώμαλος ? η γκόμενα μου παίρνει πίπες. Η γυναίκα μου με το ίδιο στόμα, φιλά τα παιδιά μας για καληνύχτα>> (ελεύθερη απόδοση του γράφοντος) !
Δεν ηξερα οτι η ελευθερια διαχειριζεται

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Και αλλοι μπορει να πανε ετσι απλα για την ποικιλια, ενω ταυτοχρονα να μην εχουνε κανενα προβλημα να βρουνε γκομενες...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
όπως είπε ο Σαρτρ, φίλε Σέμινολ, << ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να είναι ελεύθερος>>

η επιλογή φέρει βάρος, φέρει ευθύνη

όλοι στον τέλος λογοδοτούμε στον πιο σκληρό κριτή : στον εαυτό μας

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
όπως είπε ο Σαρτρ, φίλε Σέμινολ, << ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να είναι ελεύθερος>>

η επιλογή φέρει βάρος, φέρει ευθύνη

όλοι στον τέλος λογοδοτούμε στον πιο σκληρό κριτή : στον εαυτό μας
Το Κρητηκατσι ο Καζαντζακης δεν το εβλεπε σαν καταδικη.......Αν αισθανεσαι ομως βαρος και ευθυνη δεν εισαι ελευθερος....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καποιοι λενε οτι οσοι πηγαινουν με πορνες απλα δεν μπορουν να φερουν σε οργασμο μια γυναικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω υποψιες :think:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
καποιοι λενε οτι οσοι πηγαινουν με πορνες απλα δεν μπορουν να φερουν σε οργασμο μια γυναικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω υποψιες :think:
και αν φερεις σε οργασμο την πουτανα?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αυτες οι γυναικες δεν μπορουν να ερθουν σε οργαμο γιατι δεν συνδεονται συναισθηματικα μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom