Επισκέπτης
Η καύλα της στιγμής οδηγεί σε παρεκτροπές
τι λες ρε παιχτη
για γυναιο με περασες
Στην χαμηλοβλεπούσα την Αντιγόνη αναφερόμουν
τι λες ρε παιχτη
για γυναιο με περασες
τωρα που σε ξανακοιταζω μοιαζεις λιγο ρε μαν
τι λες ρε παιχτη
για γυναιο με περασες
Στην χαμηλοβλεπούσα την Αντιγόνη αναφερόμουν
εσενα αν ΔΕΝ σε γαμησω θα φταιωτωρα που σε ξανακοιταζω μοιαζεις λιγο ρε μαν
η κουβεντα ξαναγινεταιμπουρδελο.χαιρομαι για τολιγο που αξιζε τον κοπο.μπαρο καλη τυχη.φιλια στα κοριτσιατωρα που σε ξανακοιταζω μοιαζεις λιγο ρε μαν
Στις μηχανές αναφερόμουνσυ είπας!
Τύπε, μπουρδέλο την κάνατε όταν αρχίσατε να λέτε για μοτόρια...η κουβεντα ξαναγινεταιμπουρδελο.χαιρομαι για τολιγο που αξιζε τον κοπο.μπαρο καλη τυχη.φιλια στα κοριτσια
:'(η κουβεντα ξαναγινεταιμπουρδελο.χαιρομαι για τολιγο που αξιζε τον κοπο.μπαρο καλη τυχη.φιλια στα κοριτσια
σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω φιλε μουΣτις μηχανές αναφερόμουν
Τύπε, μπουρδέλο την κάνατε όταν αρχίσατε να λέτε για μοτόρια...
Ρε τύπε δεν το λέω βάση γούστου. Κι εμένα μ' αρέσουν οι μηχανές αλλά ήσασταν εντελώς off topic :-σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω φιλε μου
φιλε μου κοιτα λιγο που βρισκεσαι.εισαι τοφορουμ των οφ τοπικ.μη μου πεις τωρα οτι εγω το χαλασαΡε τύπε δεν το λέω βάση γούστου. Κι εμένα μ' αρέσουν οι μηχανές αλλά ήσασταν εντελώς off topic :-
τι μηχανη προτεινεις για εναν πρωταρη μεσο χρηστη μαν; γυρω στο πεντοχιλιαρο.....η κουβεντα ξαναγινεταιμπουρδελο.χαιρομαι για τολιγο που αξιζε τον κοπο.μπαρο καλη τυχη.φιλια στα κοριτσια
για πρωταρη φιλε μου αν και ειχα μια διαφωια με το μαθουσαλα τις προαλες εγω θα σου προτεινα ενα 250 να ξετριφτεις λιγο.αν το λεει η καρδια σου παρε ενα 600 μοταρντ να μαθεις να οδηγεις.τι μηχανη προτεινεις για εναν πρωταρη μεσο χρηστη μαν; γυρω στο πεντοχιλιαρο.....
Μ' αυτό το σκεπτικό η κουβέντα ήταν πάντα μπουρδέλο λοιπόν ;)φιλε μου κοιτα λιγο που βρισκεσαι.εισαι τοφορουμ των οφ τοπικ.μη μου πεις τωρα οτι εγω το χαλασα
για πρωταρη φιλε μου αν και ειχα μια διαφωια με το μαθουσαλα τις προαλες εγω θα σου προτεινα ενα 250 να ξετριφτεις λιγο.αν το λεει η καρδια σου παρε ενα 600 μοταρντ να μαθεις να οδηγεις.
na leme παλι καλα που την καναμε μπουρδελο στις 100+ σελιδες. σε αλλα θεματα απο τις 5 πρωτες γαμιεται ο Διας.Μ' αυτό το σκεπτικό η κουβέντα ήταν πάντα μπουρδέλο λοιπόν ;)
ρε θεσαλε με τεσταρεις?
σιγα ρε σαρουλη μην παιρνει ο ΔΙΑΣ και αυταρχικο.....φευγω τωρα μην φαμε απο λαθος κανα μπαν παμε τσατ ;)na leme παλι καλα που την καναμε μπουρδελο στις 100+ σελιδες. σε αλλα θεματα απο τις 5 πρωτες γαμιεται ο Διας.
καλα θες να τσακιστω σε κανα βουνο εδω πανω ρε μαν;ρε θεσαλε με τεσταρεις?
μαστορα ψιρυζεις τη μαιμου.απλα παρασυρθηκα απο την ερωτηση της συλβα αν ειμαι μηχανοβιος.αντι νατης πω οτι ειμαι εθισμενος της ποσταρα 2-3 φωτογραφιες.πες μου αν σου αρεσαν και μην προσπαθεις να ερθουμε σε αντιπαραθεσηΜ' αυτό το σκεπτικό η κουβέντα ήταν πάντα μπουρδέλο λοιπόν ;)