baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
μακαρι στα χρονια μου να εχεις τη κραση μουκρινεις απο τον εαυτο σου μπαρμπαμπαρε?!
με αυτοκινητο ανεβαινω πανω χωρις σταση
με μοτο με μια σταση
μακαρι στα χρονια μου να εχεις τη κραση μουκρινεις απο τον εαυτο σου μπαρμπαμπαρε?!
Όχι μωρή. Βρώμικα μιλάω σ' αυτές που μου δίνουν κώλο από το πρώτο ραντεβού απροετοίμαστες και όταν τον βγάζω έξω τίγκα στη μερέντα γουστάρουν να τον σκουπίζω στα κωλομέρια τους. Οι άλλες είστε για την εκκλησία
με ποδήλατο?μακαρι στα χρονια μου να εχεις τη κραση μου
με μοτο με μια σταση
με κανεις και σκεφτομαι βρωμικα.εχεις μεγαλα βυζια?και μοοοολις καταλαβα γιατι δεν θα κατσω ποτε σε χιλιαρα.
τι εγινε?μακαρι στα χρονια μου να εχεις τη κραση μου
με μοτο με μια σταση
την εχει ενας γειτονας σε ασπρο μπλε κοκκινο. (καπως ετσι τελος παντων) και ειναι κοντος και εχει πολλη πλακα ισα που παταει κατω!εισαι ονειρο λεμε
Πολλαπλες εναλλαγες στις στασειςμε ποδήλατο?
απορω πως σου περασε αυτο απο το μυαλο.με κανεις και σκεφτομαι βρωμικα.εχεις μεγαλα βυζια?
Μη χαίρεσαι! Τ' αρχίδια μου θα πάρειςνταξει...
δεν εισαι κακός!
σορρυ αλλα αμα σε γαμησω θα φταιωτι εγινε?
χτυπησα ευαισθητη χορδη μηπως;
ε?
Ε?
την εχει ενας γειτονας σε ασπρο μπλε κοκκινο. (καπως ετσι τελος παντων) και ειναι κοντος και εχει πολλη πλακα ισα που παταει κατω!
κι εγω απορω συνηθως ειμαι συνετοςαπορω πως σου περασε αυτο απο το μυαλο.
Μη χαίρεσαι! Τ' αρχίδια μου θα πάρεις
τα μπουσα παλι μου αρεσε το παλιο αλλα παιο μηχανακι δεν παιρνω.το καινουριο δε μου αρεσει.ασε που αν θελω βαρυ μηχανακι εχω.re ας πουλησω αυτο που εχω και θα παρω κατι που αρμοζει με την ηλικια μου σορρυ αλλα αμα σε γαμησω θα φταιω
ε?
ε?
Ε?
ρε καυλεουρα νομιζεις με απειλεις τωρα;re ας πουλησω αυτο που εχω και θα παρω κατι που αρμοζει με την ηλικια μου σορρυ αλλα αμα σε γαμησω θα φταιω
ε?
ε?
Ε?
μην επαναληφθει ομως.κι εγω απορω συνηθως ειμαι συνετος
Κάκιστο, γιατί μόνο αυτά θα πάρεις. Τον πούτσο μου θα τον φυλάξω για κώλους μερακλήδικουςκαι το λες για κακό αυτό?
το μη χειρον βέλτιστο!
ετσι νομιζα αλλα μαλλον εσφαλαρε καυλεουρα νομιζεις με απειλεις τωρα; μην επαναληφθει ομως.
Κάκιστο, γιατί μόνο αυτά θα πάρεις. Τον πούτσο μου θα τον φυλάξω για κώλους μερακλήδικους
Στα λόγια μένανε φαίνεται, γι' αυτό έχει αραχνιάσει το μουνί σου >ετσι νομιζα αλλα μαλλον εσφαλα
Στα λόγια μένανε φαίνεται, γι' αυτό έχει αραχνιάσει το μουνί σου >