κι εμένα μου άρεσε!!!
χιχιχιχι!
και μια απο πισω αν και λιγο πιο παλια
κι εμένα μου άρεσε!!!
χιχιχιχι!
ρε τι βολικες αυτες οι μηχανες! ουτε ψηλες ουτε τιποτα!και μια απο πισω αν και λιγο πιο παλια
ο βασιλιας της βολτας.θελω πιο πολλα γκαζια αλλα το λατρευω αυτο το μηχανακι.πας βολτα και ουτε σε ενοχλει ο πισω ουτε κουραζεται κανενας απο τους δυο σαςρε τι βολικες αυτες οι μηχανες! ουτε ψηλες ουτε τιποτα!
Δίκυκλα του πέους...
Μία είναι η αξία
se ποιες μηχανες σε ενοχλει ο πισω?ο βασιλιας της βολτας.θελω πιο πολλα γκαζια αλλα το λατρευω αυτο το μηχανακι.πας βολτα και ουτε σε ενοχλει ο πισω ουτε κουραζεται κανενας απο τους δυο σας
θελεις να κατσεις σε ενα χιλιαρι να πας μια βολτα και μετα να μου πεις.ψοφαω να παρω ενα χιλιαρι και καθε φορα στο τσακ δεν κανω τη μαλακια.θελω τις 300 αρες του που μου λειπουν αλλα δεν αλλαζω ουτε την ανεση μου να κανω οτι θελω ουτε την ροπη του σουζουκαse ποιες μηχανες σε ενοχλει ο πισω?
νομιζα πως αν καθεται σωστα χωρις να κουναει ποδια περαδωθε,και ακολουθει τις δικες σου κινησεις δεν σε ενοχλει...
για λεεεεγε.
Άντε μωρή που στη γαμάω κιόλας. Τόση ώρα δεν σ' αρέσανε οι μηχανές και μόλις μίλησε η Silva μου 'γινες κι εσύ καυλοσελού!γιατι γαμας την κουβεντα??
αν ειναι 600 εχεις ελπιδα αν ειναι 1000 σε βλεπω να το σκοτωνειςεπι της ευκαιρις πουλαω τη μηχανη που εβαλα φωτο
γερασα πια για τετοια
600 ειναι αλλα και παλι για μενα οσο και να το δωσω το σκοτωνω,ειναι καινουριο λεμε αμα σουθ πω χιλιομετρα θα πεσεις κατω αλλα τι να κανω θα παιξω στις τιμες που κυμαινεταιαν ειναι 600 εχεις ελπιδα αν ειναι 1000 σε βλεπω να το σκοτωνεις
χιλιαρι εννοεις τυπου cbr?θελεις να κατσεις σε ενα χιλιαρι να πας μια βολτα και μετα να μου πεις.ψοφαω να παρω ενα χιλιαρι και καθε φορα στο τσακ δεν κανω τη μαλακια.θελω τις 300 αρες του που μου λειπουν αλλα δεν αλλαζω ουτε την ανεση μου να κανω οτι θελω ουτε την ροπη του σουζουκα
Άντε μωρή που στη γαμάω κιόλας. Τόση ώρα δεν σ' αρέσανε οι μηχανές και μόλις μίλησε η Silva μου 'γινες κι εσύ καυλοσελού!
Έτσι κι έδειχνε κάνα κότερο θα γινόσουν και καπετάνιος.
εισαι και νεο παιδι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχιλιαρι εννοεις τυπου cbr?
ο συνεπιβατης πως καθεται σαυτα; το ενα χερι στο τεποζιτο και το αλλο στον οδηγο ε;
ασε να μου λειπει,δεν θα μπορω να ισιωσω τη μεση μου μετα.
κρινεις απο τον εαυτο σου μπαρμπαμπαρε?!εισαι και νεο παιδι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
που να σιτεψεις κιολας που θα αρχισουν οι μεσες
καπως ετσι.περισοτερο ακουμπας στην πλατη του οδηγου.αν ημουν πιο κοντος θα το ειχα παρει παντωςχιλιαρι εννοεις τυπου cbr?
ο συνεπιβατης πως καθεται σαυτα; το ενα χερι στο τεποζιτο και το αλλο στον οδηγο ε;
ασε να μου λειπει,δεν θα μπορω να ισιωσω τη μεση μου μετα.
να ξερεις οτι σε αυτα μονο η χρονια μετραει.καντο ανταλαγη με κανα σκουτερ να χασεις οσο γινεται πιο λιγα600 ειναι αλλα και παλι για μενα οσο και να το δωσω το σκοτωνω,ειναι καινουριο λεμε αμα σουθ πω χιλιομετρα θα πεσεις κατω αλλα τι να κανω θα παιξω στις τιμες που κυμαινεται
Όχι μωρή. Βρώμικα μιλάω σ' αυτές που μου δίνουν κώλο από το πρώτο ραντεβού απροετοίμαστες και όταν τον βγάζω έξω τίγκα στη μερέντα γουστάρουν να τον σκουπίζω στα κωλομέρια τους. Οι άλλες είστε για την εκκλησίαμίλα μου βρώμικα!
και μοοοολις καταλαβα γιατι δεν θα κατσω ποτε σε χιλιαρα.καπως ετσι.περισοτερο ακουμπας στην πλατη του οδηγου.αν ημουν πιο κοντος θα το ειχα παρει παντως