Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω δεν ειχα ποτε γκομενα.....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εγω ειχα γκομενα που μου ειχε πει για πρωην της οτι τον ειχε τοσο(δειχνοντας πανω απο 25 εκατοστα) και γουσταρε καργα ;)το καθε μουνι ειναι διαφορετικο ;)ολο τα ιδια θα λεμε?
συμφωνώ...

άσχετο...
τα χείλη της ήταν τύπου πλευρώτους?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλά με τη λογική δου, το Linux δεν αξίζει επειδή είναι δωρεάν...

Το Linux σου δινει απλα μια βαση.
Εφαρμογες και υπηρεσιες προσθετες καθως
και πληρως παραμετροποιημενο firewall μεσα σε Linux
διανομη πληρώνεται. Και ισως και αδρα.

Η ελευθερια του Λινουξ δεν εχει να κανει τοσο με το δωρεαν
οσο με την ελευθερια στον κωδικα μιας και ο καθενας μπορει να εχει
προσβαση σε ολα τα αρχεια του συστηματος. Το οτι παιρνεις σε μια αρχικη μορφη
την διανομη για εναν απλο χρηστη μπορει να ειναι οκ. Αν θες κατι πιο απαιτητικο ομως
το παραδακι αρχιζει να πεφτει...  :cheesy:

Επισκέπτης
εγω ειχα γκομενα που μου ειχε πει για πρωην της οτι τον ειχε τοσο(δειχνοντας πανω απο 25 εκατοστα) και γουσταρε καργα ;)το καθε μουνι ειναι διαφορετικο ;)ολο τα ιδια θα λεμε?
Τρία τεινά:
1) Δεν γούσταρε καθόλου το γαμήσι αλλά καταευχαριστιόταν να τον ρουφάει, να τον παίζει, να τον χτυπάει στη μούρη της, να ξαπλώνει πάνω του, να τον βγάζει φωτογραφίες κλπ κλπ
2) Προσπαθούσε να στη σπάσει.
3) Δεν έχει καθόλου επαφή με το χώρο και νομίζει ότι η μπατονέτα που καθαρίζεις τ' αυτιά σου έχει παρόμοιο μέγεθος με το σκουπάκι που καθαρίζεις τη χέστρα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
συμφωνώ...

άσχετο...
τα χείλη της ήταν τύπου πλευρώτους?  :grin:
δεν ειχε χειλη...χωρις πλακα...ηταν πηγαδι το μουνι της και ειδικα η εισοδος ηταν σα δινη απο νερο...δλδη 3 δαχτυλα ενωμενα(οχι παρατεταγμενα στη σειρα) εμπαιναν 3 εκατοστα χωρις να ακουμπησουν πουθενα!της εβαζα ολη τη γροθια και δεν ποναγε ποτε ακομα κι αν μετα ματωνε ακατασχετα :headbang2:και απο υγρα ηταν λες και κατουριοταν οι ποσοτητες...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τρία τεινά:
1) Δεν γούσταρε καθόλου το γαμήσι αλλά καταευχαριστιόταν να τον ρουφάει, να τον παίζει, να τον χτυπάει στη μούρη της, να ξαπλώνει πάνω του, να τον βγάζει φωτογραφίες κλπ κλπ
3) Δεν έχει καθόλου επαφή με το χώρο και νομίζει ότι η μπατονέτα που καθαρίζεις τ' αυτιά σου έχει παρόμοιο μέγεθος με το σκουπάκι που καθαρίζεις τη χέστρα.
ηταν απλα πηγαδομουνα και δεν ποναγε και με τιποτα...

οσο για το 3)επειδη ετρωγε και τον δικο μου πουτσο ξερω τι επαφη ειχε με το χωρο ;)

οσο για το 1) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Τρία τεινά:

ξέρετε γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν να παρκάρουν???
γιατί τις έχουν πείσει
ότι 10 εκατοστά είναι τόοοοοοοοοοοσο
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το Linux σου δινει απλα μια βαση.
Εφαρμογες και υπηρεσιες προσθετες καθως
και πληρως παραμετροποιημενο firewall μεσα σε Linux
διανομη πληρώνεται. Και ισως και αδρα.

Η ελευθερια του Λινουξ δεν εχει να κανει τοσο με το δωρεαν
οσο με την ελευθερια στον κωδικα μιας και ο καθενας μπορει να εχει
προσβαση σε ολα τα αρχεια του συστηματος. Το οτι παιρνεις σε μια αρχικη μορφη
την διανομη για εναν απλο χρηστη μπορει να ειναι οκ. Αν θες κατι πιο απαιτητικο ομως
το παραδακι αρχιζει να πεφτει...  :cheesy:
Μην μου γράφεις εμένα μαλαγανιές. Μόλις κατάλαβες ότι το επιχείρημά σου κατέρρευσε :sunglasses:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ξέρετε γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν να παρκάρουν???
γιατί τις έχουν πείσει
ότι 10 εκατοστά είναι τόοοοοοοοοοοσο
:2funny: :2funny: :2funny:
Αν κατάλαβα σωστά, αυτό ήταν ανέκδοτο; :2funny: Νομίζω μάλιστα από το ρεπερτόριο της Μαριάννας; :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην μου γράφεις εμένα μαλαγανιές. Μόλις κατάλαβες ότι το επιχείρημά σου κατέρρευσε :sunglasses:

Ok. Ας γινω πιο σαφής τοτε.
Το συστημα σου απο μονο του τρεχει δεν τρεχει λινουξ
ειναι ευαλωτο απο 500 μεριες.

Αυτο το εχεις παρει δωρεαν. Συνεπως εισαι ακαλυπτος.

Δωσε

Κώδικας:
 sudo -L iptables

αν εχεις Ubuntu και πες μου αν υπάρχει εστω και ενας κανονας στο table του firewall ;p

P.S1 ΤΟ οτι το λινουξ για καμια 100.000 λογους ειναι πιο ασφαλες απο τα windows ειναι δεδομενο αλλα το οτι ειναι γενικα ασφαλες απο εξωτερικη προσβαση δεν στο εγγυαται κανεις.

P.S2 Ξαναλεω πως η ελευθερια εγκειται στον κωδικα και οχι στην παραμετροποιηση και αναδιανομη με κοστος συμφωνα με την GNU GPL αν θυμαμαι καλα License , το οτι το συστημα ειναι ανοικτου κωδικα φαινεται πρωτα απο ολα απο το γεγονος οτι μπορεις να εχεις προσβαση στις βιβλιοθηκες του συστηματος (αρχεια με καταληξη  .so) μεσα στον /lib ενω τα αντιστοιχα .dll στα windows δεν μπορουν να προσπελαστουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom