lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ε λεσβια ηταν για να ναι μαζι σου που το περιεργοεγω ειχα γκομενα που ειχε κι αυτη γκομενα...
ε λεσβια ηταν για να ναι μαζι σου που το περιεργοεγω ειχα γκομενα που ειχε κι αυτη γκομενα...
Θα μας πεις τώρα το μέσο όρο; Άγνωστη μεταξύ αγνώστων είσαι.Δεν χρειαζεται να εισαι τιποτα απο αυτα βασικα....
συμφωνώ...εγω ειχα γκομενα που μου ειχε πει για πρωην της οτι τον ειχε τοσο(δειχνοντας πανω απο 25 εκατοστα) και γουσταρε καργα ;)το καθε μουνι ειναι διαφορετικο ;)ολο τα ιδια θα λεμε?
Απλά με τη λογική δου, το Linux δεν αξίζει επειδή είναι δωρεάν...
Θα μας πεις τώρα το μέσο όρο; Άγνωστη μεταξύ αγνώστων είσαι.
Τρία τεινά:εγω ειχα γκομενα που μου ειχε πει για πρωην της οτι τον ειχε τοσο(δειχνοντας πανω απο 25 εκατοστα) και γουσταρε καργα ;)το καθε μουνι ειναι διαφορετικο ;)ολο τα ιδια θα λεμε?
δεν ειχε χειλη...χωρις πλακα...ηταν πηγαδι το μουνι της και ειδικα η εισοδος ηταν σα δινη απο νερο...δλδη 3 δαχτυλα ενωμενα(οχι παρατεταγμενα στη σειρα) εμπαιναν 3 εκατοστα χωρις να ακουμπησουν πουθενα!της εβαζα ολη τη γροθια και δεν ποναγε ποτε ακομα κι αν μετα ματωνε ακατασχετα και απο υγρα ηταν λες και κατουριοταν οι ποσοτητες...συμφωνώ...
άσχετο...
τα χείλη της ήταν τύπου πλευρώτους?
δε μπορουσε να με ικανοποιησει κι εφερε και τη φιλη της βρε κουτο...ε λεσβια ηταν για να ναι μαζι σου που το περιεργο
να κανεις παρεα με τον λαστ...Εγω δεν ειχα ποτε γκομενα.....
ηταν απλα πηγαδομουνα και δεν ποναγε και με τιποτα...Τρία τεινά:
1) Δεν γούσταρε καθόλου το γαμήσι αλλά καταευχαριστιόταν να τον ρουφάει, να τον παίζει, να τον χτυπάει στη μούρη της, να ξαπλώνει πάνω του, να τον βγάζει φωτογραφίες κλπ κλπ
2) Προσπαθούσε να στη σπάσει.
3) Δεν έχει καθόλου επαφή με το χώρο και νομίζει ότι η μπατονέτα που καθαρίζεις τ' αυτιά σου έχει παρόμοιο μέγεθος με το σκουπάκι που καθαρίζεις τη χέστρα.
Τρία τεινά:
1) Δεν γούσταρε καθόλου το γαμήσι αλλά καταευχαριστιόταν να τον ρουφάει, να τον παίζει, να τον χτυπάει στη μούρη της, να ξαπλώνει πάνω του, να τον βγάζει φωτογραφίες κλπ κλπ
2) Προσπαθούσε να στη σπάσει.
3) Δεν έχει καθόλου επαφή με το χώρο και νομίζει ότι η μπατονέτα που καθαρίζεις τ' αυτιά σου έχει παρόμοιο μέγεθος με το σκουπάκι που καθαρίζεις τη χέστρα.
Μην μου γράφεις εμένα μαλαγανιές. Μόλις κατάλαβες ότι το επιχείρημά σου κατέρρευσεΤο Linux σου δινει απλα μια βαση.
Εφαρμογες και υπηρεσιες προσθετες καθως
και πληρως παραμετροποιημενο firewall μεσα σε Linux
διανομη πληρώνεται. Και ισως και αδρα.
Η ελευθερια του Λινουξ δεν εχει να κανει τοσο με το δωρεαν
οσο με την ελευθερια στον κωδικα μιας και ο καθενας μπορει να εχει
προσβαση σε ολα τα αρχεια του συστηματος. Το οτι παιρνεις σε μια αρχικη μορφη
την διανομη για εναν απλο χρηστη μπορει να ειναι οκ. Αν θες κατι πιο απαιτητικο ομως
το παραδακι αρχιζει να πεφτει...
Εγω δεν ειχα ποτε γκομενο.....
Αν κατάλαβα σωστά, αυτό ήταν ανέκδοτο; Νομίζω μάλιστα από το ρεπερτόριο της Μαριάννας;ξέρετε γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν να παρκάρουν???
γιατί τις έχουν πείσει
ότι 10 εκατοστά είναι τόοοοοοοοοοοσο
Αν κατάλαβα σωστά, αυτό ήταν ανέκδοτο; Νομίζω μάλιστα από το ρεπερτόριο της Μαριάννας;
Μην μου γράφεις εμένα μαλαγανιές. Μόλις κατάλαβες ότι το επιχείρημά σου κατέρρευσε
sudo -L iptables
Sorry. :'(αυτό με την Μαριάννα πάλι έχει κουρασει
Sorry. :'(
Πάντως... νομίζω ότι έχει ποστάρει ακριβώς το ίδιο... γι' αυτό το είπα.