Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δηλαδη οταν δεν ειναι οι απαντησεις που περιμενετε πρεπει να ειναι αντρας αυτος που γραφει????

Ελεος πια......

μιλούσα γενικά ,οτι δεν πολυπιστεύω οτι πίσω απο τα περισσότερα γυναικεία νικ νεϊμς είναι γυναίκες . για εσένα προσωπικά ειλικρινά δεν σε έχω (ακολουθήσει ) για να πώ.

Επί της συζητήσεως πάντως απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου  με ελληνίδες και από συζητήσεις με φίλες η πλειονότητα έχει πολλά προβλήματα με τον οργασμό.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μιλούσα γενικά ,οτι δεν πολυπιστεύω οτι πίσω απο τα περισσότερα γυναικεία νικ νεϊμς είναι γυναίκες . για εσένα προσωπικά ειλικρινά δεν σε έχω (ακολουθήσει ) για να πώ.

Επί της συζητήσεως πάντως απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου  με ελληνίδες και από συζητήσεις με φίλες η πλειονότητα έχει πολλά προβλήματα με τον οργασμό.

Νομιζα πως αναφεροσουν σε μενα οποτε οκ...Λυθηκε η παρεξηγηση...    :)

Για τον οργασμο συμφωνουμε....

Αλλα μου δημιουργηθηκε μια απορια...Λες απο την εμπειρια σου με ελληνιδες...Δηλαδη οι ξενες εχουν ολες οργασμο???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Επί της συζητήσεως πάντως απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου  με ελληνίδες και από συζητήσεις με φίλες η πλειονότητα έχει πολλά προβλήματα με τον οργασμό.

Με εσάς ως παρτενέρ; Ή γενικότερα;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο οργασμος δεν ειναι καν θεμα εκατοστων μιας και λιγο τριψιμο στην κλειτοριδα φτανει......     :P

Αυτα που συζηταμε ειναι θεμα ευχαριστησης.....
Μα και εκεί υπάρχουν νεύρα και στην είσοδο του κόλπου κ.ο.κ. Υπάρχει κλετοριδικός, υπάρχει κολπικός οργασμός... υπάρχει και απλά όταν χαλβαδιάζεις τον George Clooney. :2funny: Η φαντασίωση της αδερφής μου. :cheesy:

Ευχαρίστηση με μεγαλύτερο μέγεθος... δεν ξέρω, για να το λες... κάτι θα ξέρεις. :boobies: Δεν είμαι passive. :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μα και εκεί υπάρχουν νεύρα και στην είσοδο του κόλπου κ.ο.κ. Υπάρχει κλετοριδικός, υπάρχει κολπικός οργασμός... υπάρχει και απλά όταν χαλβαδιάζεις τον George Clooney. :2funny: Η φαντασίωση της αδερφής μου. :cheesy:

Ευχαρίστηση με μεγαλύτερο μέγεθος... δεν ξέρω, για να το λες... κάτι θα ξέρεις. :boobies: Δεν είμαι passive. :2funny:

Ωραιο γουστο εχει η αδερφη σου.....    ;) ;) ;) ;)

Υπαρχουν ναι αλλα ο πιο ευκολος ειναι ο κλειτοριδικος αν και εφοσον η αλλη εχει ασχοληθει λιγο με τον εαυτο της.......

Οσο για το μεγαλυτερο μεγεθος...Ενταξει μην το παρακανουμε τα τεραστια δε νομιζω να τα ευχαριστιεται καμια.......Σε λογικα πλαισια μιλαμε.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Με εσάς ως παρτενέρ; Ή γενικότερα;

.....κατσε να πάρεις αυτό που αναζητάς ! :birdman: :birdman: :birdman:  :2funny: :2funny:

με  το που παντρεύτηκα την ολλανδέζα μου δεν είχα ποτέ την αναγκη να πλησιάσω ελληνίδα πλέον ,μπορώ να πώ οτι μάλλον είχα και καποια αποστροφή προς αυτές .

;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
σιγα εσυ μπαρμπα μη σκισεις κανα καλσον :jerking:

Σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Εγώ δεν φορώ γυναικεία ενδύματα.
Όταν (προ αμνημονεύτων ετών) ανέβαινα στο ρίνκ φόραγα σόρτ και αμάνικο φανελάκι. Τώρα τελευταία βέβαια, η πάλη είναι για πουστροκολομπαράδες. Οι περισσότεροι βγαίνουν μακιγιαρισμένοι, γυμνοί από την μέση και πάνω, και φορούν κολάν.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Εγώ δεν φορώ γυναικεία ενδύματα.
Όταν (προ αμνημονεύτων ετών) ανέβαινα στο ρίνκ φόραγα σόρτ και αμάνικο φανελάκι. Τώρα τελευταία βέβαια, η πάλη είναι για πουστροκολομπαράδες. Οι περισσότεροι βγαίνουν μακιγιαρισμένοι, γυμνοί από την μέση και πάνω, και φορούν κολάν.
η παλη δε γινεται σε ρινγκ ρε ραμολιμεντο :2funny: :2funny: :2funny:εκτος κι αν επαιζες κατς :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
.....κατσε να πάρεις αυτό που αναζητάς ! :birdman: :birdman: :birdman:  :2funny: :2funny:

Ευχαριστώ. Δεν ήταν ανάγκη. Επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω, κάποια στιγμή την αβρότητα.

με  το που παντρεύτηκα την ολλανδέζα μου δεν είχα ποτέ την αναγκη να πλησιάσω ελληνίδα πλέον ,μπορώ να πώ οτι μάλλον είχα και καποια αποστροφή προς αυτές .

;)

Περίεργο. Και τότε γιατί πηγοτρίβεστε με τις ντόπιες στον παρόντα;  :thefinge: (Με σεβασμό)

Επισκέπτης
ενα θα σου πω μονο ασχετο με τις καφρικες εμπειριες

η συγκεκριμενη γκομενα που κανει τα παντα και τη γαμαω οπως θελω οποτε θελω και βγαζω μαζι με τα χυσια μου και τη τελευταια σταγονα ανωμαλιας που εχω μεσα μου δεν ειναι ελεηνιδα αλλα αλλοδαπη

ποτε ξανα ελεηνιδες,το δογμα παραμενει σταθερο  :rockon:

Α πες το έτσι βρε μπάρμπα......ε βέβαια,τι θα έπαιρνες Ελληνίδα;;;; Ως γνωστών οι Ελληνίδες είναι κομπλεξικές,αγάμητες,κτλ.................και μετά ξυπνήσατε :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
η παλη δε γινεται σε ρινγκ ρε ραμολιμεντο :2funny: :2funny: :2funny:εκτος κι αν επαιζες κατς :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλιστα!!! Συνεπώς ο εικονιζόμενος με το ξανθό σαντρέ μαλλάκι στο άβαταρ  σας είναι της ελευθέρας; Ή της ελληνορωμαϊκής;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Α πες το έτσι βρε μπάρμπα......ε βέβαια,τι θα έπαιρνες Ελληνίδα;;;; Ως γνωστών οι Ελληνίδες είναι κομπλεξικές,αγάμητες,κτλ.................και μετά ξυπνήσατε :jerking:
αν δεν ζήσεις το διαφορετικό δεν μπορείς να αντιληφθείς και να κάνεις συγκρίσεις .
πάντρέψου μια και έλα να μας πείς  ;)

Επισκέπτης
αν δεν ζήσεις το διαφορετικό δεν μπορείς να αντιληφθείς και να κάνεις συγκρίσεις .

Καλά εντάξει μωρέ....από βδομάδα θα παντρευτώ δε βιάζομαι........θα παντρευτούμε γρήγορα-γρήγορα και μετά θα πάμε για σουβλάκια,και σε κανένα μπαράκι.....θες να'ρθεις;;; :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Προσέξτε διότι μπορεί και να παρεξηγηθείτε.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Καλά εντάξει μωρέ....από βδομάδα θα παντρευτώ δε βιάζομαι........θα παντρευτούμε γρήγορα-γρήγορα και μετά θα πάμε για σουβλάκια,και σε κανένα μπαράκι.....θες να'ρθεις;;; :think:

εξ απο ανέκαθεν .που λέν' ....  είμαι μέσα... πάντα για μπαράκια !  :2funny: :2funny:
οσο για την παντρειά το γνωμικό (το γοργό και χαριν έχει ) δεν ισχύει :rockon: :2funny: :2funny:

σαιντάκο , :rockon: :s&m_3:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Μπορεί ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ "" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Η ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ "" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ "" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ""ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ Η ΕΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΕΙ Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ""ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ

Επισκέπτης
Ο οργασμός είναι θέμα των πρώτων 2-3 εκατοστών μια και μέχρι εκεί μέσα στο μουνί υπάρχουν νευρικές απολήξεις που είναι και το ζουμί της υπόθεσης. ;)

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι φιλολογικό για να γράφονται άρθρα στο Νίτρο και να κάνουν χαβαλέ οι Ελλεεινίδες στο μπουρδέλα. :2funny:
Των 2-3 πρώτων εκατοστών είναι ο κλειτοριδικός οργασμός ο οποίος είναι σχετικά εύκολος και μπορεί μία να τον μάθει και μέσω του αυνανισμού. Υπάρχει και ο τραχηλικός ο οποίος χρειάζεται διείσδυση για να επιτευχθεί. Τυχερές οι γυναίκες που μπορούν να βιώσουν και τους δύο.

Επισκέπτης
Ο οργασμος δεν ειναι καν θεμα εκατοστων μιας και λιγο τριψιμο στην κλειτοριδα φτανει......     :P

Αυτα που συζηταμε ειναι θεμα ευχαριστησης.....

Εσυ ξερεις πολλα......    :)
Μην χαίρεσαι! Αν θες να σε πηδήξω θα πρέπει να αρκεστείς σε 20 ευρώ... :sunglasses:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Των 2-3 πρώτων εκατοστών είναι ο κλειτοριδικός οργασμός ο οποίος είναι σχετικά εύκολος και μπορεί μία να τον μάθει και μέσω του αυνανισμού. Υπάρχει και ο τραχηλικός ο οποίος χρειάζεται διείσδυση για να επιτευχθεί.
Λες; :think: :2funny:

Εεεε δεν είμαι και γυναικολόγος/σεξολόγος :boobies: :dancing:, οπότε πάσο. :rockon: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom