Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
λες αληθεια?
απολυτα
λες αληθεια?
Καλά μην το ψάχνετε. ή 13 ή 14 ή 15 είναι οι παραπάνω
και ψέμα επίσης ότι οι ψήλοι είτε κοντοί την έχουν μεγαλύτερη δεν υπάρχει κανόνας...
Η τεχνικη παιζει ρολο οταν εχεις κατι να παρουσιασεις.....
Οταν δεν εχεις τπτ τι να την κανεις, παρε ενα στραπον καλυτερα και πηδα με αυτο την γκομενα....
το ηθικο διδαγμα το καταλαβατε...
αφού λένε και πως κάτω από 10 να είναι ο άλλος πάλι θεωρείται ικανός για να ικανοποιήσει![]()
γτ? βγαίνουν και στραπ ον ειδικά για να τα φοράνε άντρες?![]()
![]()
μια τύπισσα μου είπε επίσης ότι δίνει στο πάχος παραπάνω σημασία παρά μηκος...
λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγακι θα σας πω μια προσωπικη μου εμπειρια.
ειμαι εδω και 17 χρονια μεγας πουτανιαρης . καθημερινος πως το λενε.και 2 και 3 φορες τη μερα κ παντα ειχα σχεση - αραββωνα - γαμο . ποτε μονος.
γνωστοι κ φιλοι απο εδω μεσα μπορουν να το επιβεβαιωσουν.εκτος απο τις πληρωμενες ειχα κ παραλληλες σχεσεις.αστο με 3 τηλεφωνα κυκλοφορουσα.
εδω κ 2 χρονια εχω την τυχη να εχω στη ζωη μου μια γυναικα που με αναγκασε να διακοψω το αθλημα που τοσο λατρευα και να μην την απατησω ποτε.
με αναγκασε γιατι ?
γιατι μου εδωσε το ολο πακετο που τοσα χρονια δεν εβρισκα ολοκληρο αλλα κομματια του...
αυτα τα 2 χρονια οι μονες φορες που πηγα επι πληρωμη ηταν σε φασεις τσακωμων 2-3 φορες μοναχα.
το ηθικο διδαγμα το καταλαβατε...
Καλά μην το ψάχνετε. ή 13 ή 14 ή 15 είναι οι παραπάνω
και ψέμα επίσης ότι οι ψήλοι είτε κοντοί την έχουν μεγαλύτερη δεν υπάρχει κανόνας...
εισαι γτπ φιλε ;)όπως τα λες....![]()
![]()
Να και ένας σωστός εδώ μέσα......![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζει ρόλο και πως την μετράει ο καθένας!
εισαι γτπ φιλε ;)
εισαι γτπ φιλε ;)
δε θελεις να γαμησεις αλλη τωρα ή απλα δεν το κανεις επειδη θες να σαι πιστος στη δικια σου?με τα χρονια κ τις εμπειριες μου κατεληξα στο εξης :
οι σχεσεις με τις γυναικες ειναι σαν τα κινητα.
ειτε θα εχεις καρτοκινητο ειτε συνδεση.
ξερετε ολοι την διαφορα...
ειναι ειναιΕίναι για τσαλάκωμα και πέταμα στα βράχια!![]()
Που θα έβαζες το μέσο όρο - με αυτά που έχεις δει live?![]()
αφού λένε και πως κάτω από 10 να είναι ο άλλος πάλι θεωρείται ικανός για να ικανοποιήσει![]()
γτ? βγαίνουν και στραπ ον ειδικά για να τα φοράνε άντρες?![]()
![]()
μια τύπισσα μου είπε επίσης ότι δίνει στο πάχος παραπάνω σημασία παρά μηκος...
δε θελεις να γαμησεις αλλη τωρα ή απλα δεν το κανεις επειδη θες να σαι πιστος στη δικια σου?
Αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα......
Κανε ενα πολλ για τις επαγγελματιες, θα δωσουν πιο εγκυρες πληροφοριες......
καλη φαση...μου κανει εντυπωση γτ δε μου χει συμβει ποτε να μην εχω τουλαχιστον την επιθυμια να γαμησω αλληοχι καμια σχεση απλα προς το παρων δεν μου λειπει κατι ωστε να παω αλλου οπως εκανα τοσα χρονια.
τωρα τι θα γινει σε 1 μηνα σε 1 χρονο δε το γνωριζω παντως εδω και 2 χρονια συμβαινει ακριβως αυτο που περιεγραψα.
οχι καμια σχεση απλα προς το παρων δεν μου λειπει κατι ωστε να παω αλλου οπως εκανα τοσα χρονια.
τωρα τι θα γινει σε 1 μηνα σε 1 χρονο δε το γνωριζω παντως εδω και 2 χρονια συμβαινει ακριβως αυτο που περιεγραψα.