Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το θεμα αυτο ταιριαζει απολυτα με τις σκεψεις μου αυτο το καιρο
εχω σταματησει τις πουτανες και ειμαι καθαρος πλεον για οσο αντεξω
ειναι κοινωνικη αδικια να πληρωνω για το γαμησι
γιατι καριολα,που λεει και ο μαυρος θανατος
δινω πουτσα δινεις μουνι,γιατι να σε πληρωσω κιολας ,ειναι σα να αποδεχομαι πως η πουτσα μου ειναι κατωτερη του μουνιου σου και δινω και λεφτα για να πατσισουμε τη διαφορα

εχω βρει μια γκομενα εδω και 2 μηνες
πουτσα καθε μερα,γαμησια ,απο κωλο με βια,πουτσοσκαμπιλισματα στη μαπα ,φτυσιματα χυσιματα και τσιμπουκια ως το λαρρυγι
και θα παω να πληρωνω τη καθε πουτανα που θα μου τα πρηζει κιολας στο 10λεπτο να φυγω και μη το ενα μη το αλλο?

στη τελικη αν οι υπηρεσιες των μπουρδελων ηταν ανωτερες ισως να μην εκανα αυτες τις σκεψεις τωρα

τεσπα δεν γνωριζω,μπορει να μην αντισταθω και να ξανακατρακυλισω συντομα  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μονο ο Γιούγκερμαν κάτόρθωνε (όπως γράφει ο Καραγάτσης) να γαμάει τις πουτάνες τσάμπα...και να τσιμπάει απο το κομοδίνο ή απο την τσάντα τους το φιλοδώρημα που τους είχε αφήσει ο προηγούμενος πελάτης...

Επισκέπτης
δινω πουτσα δινεις μουνι,γιατι να σε πληρωσω κιολας ,ειναι σα να αποδεχομαι πως η πουτσα μου ειναι κατωτερη του μουνιου σου και δινω και λεφτα για να πατσισουμε τη διαφορα

πουτσα καθε μερα,γαμησια ,απο κωλο με βια,πουτσοσκαμπιλισματα στη μαπα ,φτυσιματα χυσιματα και τσιμπουκια ως το λαρρυγι
και θα παω να πληρωνω τη καθε πουτανα που θα μου τα πρηζει κιολας στο 10λεπτο να φυγω και μη το ενα μη το αλλο?

στη τελικη αν οι υπηρεσιες των μπουρδελων ηταν ανωτερες ισως να μην εκανα αυτες τις σκεψεις τωρα

τεσπα δεν γνωριζω,μπορει να μην αντισταθω και να ξανακατρακυλισω συντομα  :grin:

τύπε κι εγώ βρήκα μια γκομενίτσα για κάνα δίμηνο και ξεπατώθηκα στο  :fuck2:
όμως υπήρξαν και παράπλευρες απώλειες:
για ένα κ...μήνυμα που μου ήρθε στο κινητό βραδιάτικα, μαλώναμε για 2 μέρες, σε σημείο αυτή να κλαίει κι εμένα να μ έχει πιάσει πονοκέφαλος
την τρίτη μέρα βέβαια έγινε ανακωχή  :fuck1:

απ την άλλη για πολύ καιρό, πριν αυτή τη σχέση ήμουν αλλού, χωρίς πολύ όρεξη για σχέσεις,
μια γρήγορη σφαίρα  :knockinb: στα γνωστά στέκια με 20 €, και επιστροφή χωρίς ζαλούρες και πρηξίματα...

είναι τι ζητάει ο καθένας και σε τι φάση είναι,
και το ένα έχει τη χάρη του και το άλλο...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΟΚ ας κανω πιο ξεκαθαρη τοτε την ερωτηση:

Κι οσο για τις κοπελες (που δεν ειναι ιεροδουλες) και τους πουστηδες (που δεν ειναι ζιγκολο) του site που αναρωτιουνται, θα ηθελα να τους ρωτησω αν θα μπορουσαν να επισκεφτουν ενα μπουρδελο και να τους γαμησει για 10-20 μονο ευρω καποιος με την εμφανιση του Μπραντ Πιτ ή του Τζονι Ντεπ ή κι εγω δεν ξερω ποιον αλλο θεωρουν ωραιο, δε θα πηγαιναν?

Εγω θα πηγαινα ναι, γιατι συμφωνω οτι ειναι πολυ βολικο να εχεις καποιον να πηδιεσαι οποτε θες χωρις πολλα πολλα και χωρις μα και μου υποχρεωσεις και χιλια δυο και να ναι και παιδαρος.....

Ενα κακο ομως ειναι οτι εδω στην Ελλαδα κατι τετοιο δεν προκειται να γινει λογω νοοτροπιας...Θα ημουν δακτυλοδειχτουμενη μετα.....    :P

Και ενα δευτερο ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι αντρες για συνεχομενες σεξουαλικες επαφες.....    :(

Επισκέπτης

Τι έγινε ρε θείο;;; Αλλαξοπίστησες βλέπω; Εσύ ήσουν πουτάνες και ξερό ψωμί θυμάμαι.....

Αυτή που σου κάθησε δεν την πληρώνεις στάλα;;; Αν δεν την πληρώνεις στάλα,τότε είναι μαζοχίστρια για να κάθεται να της τα κάνεις αυτά....αν και σε αυτή την περίπτωση θα σε ΠΛΗΡΩΝΕ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και οι γυναικες οργασμους...
Ο οργασμός είναι εξάσκηση.Τα έχουμε χιλιοπει αυτά.Μια γυναίκα μπορεί να χύνει όποτε θέλει κι όσες φορές θέλει μετά απο κάποια χιλιόμετρα στην πούτσα και κάποιες σωστές μουνοασκησούλες.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν μπορεις να περιμενεις κανα 15 λεπτο πριν την επομενη ?

Ουφφφ...Μιλαω για αντρες-πουτανες.......Η γυναικα δεν ειναι αναγκη να εχει στυση η να ειναι καυλωμενη για να πηδηχτει...Με λιγο λιπαντικο γινεται η δουλεια...Ο αντρας πως θα πηδηξει????

και οι γυναικες οργασμους...

Οι πουτανες σιγουρα οχι γιατι κανουν τη δουλεια τους δεν πηδιουνται για ευχαριστηση....

Οπως και να χει και η στυση στους αντρες και ο οργασμος στη γυναικα διαφερει απο ατομο σε ατομο......

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ο οργασμός είναι εξάσκηση.Τα έχουμε χιλιοπει αυτά.Μια γυναίκα μπορεί να χύνει όποτε θέλει κι όσες φορές θέλει μετά απο κάποια χιλιόμετρα στην πούτσα και κάποιες σωστές μουνοασκησούλες.
arxisame :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ουφφφ...Μιλαω για αντρες-πουτανες.......Η γυναικα δεν ειναι αναγκη να εχει στυση η να ειναι καυλωμενη για να πηδηχτει...Με λιγο λιπαντικο γινεται η δουλεια...Ο αντρας πως θα πηδηξει????
Θα μπορούσε άνετα να πηδήξει καμιά 20αριά, χωρίς να χύνει.

Μόνο που δεν υπάρχει πελατεία στην Ελλάδα, με την καμία όμως.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Οι πουτανες σιγουρα οχι γιατι κανουν τη δουλεια τους δεν πηδιουνται για ευχαριστηση....

Οπως και να χει και η στυση στους αντρες και ο οργασμος στη γυναικα διαφερει απο ατομο σε ατομο......
σωστα τα λες ,απλα  νομιζα ετσι που το εγραψες οτι μιλουσες για τον εαυτο σου ,οτι δλδ δεν μπορουσες να περιμενεις το μεσοδιαστημα  
Μεχρι τα 24-25 εννοεις  :rolleyes:
εσυ ξερεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom