Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εσύ το συμπέρανες πριν το γράψω?Κληρονομικό χάρισμα?

Με δουλευεις?

Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?

Απο το γεγονος οτι προσφερεις σεξ με ανταλλαγμα χρηματα  :think:  εσυ δεν το ειπες?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πριν μια δεκαετια ειχαμε τα κοριτσια του στυλ wannabe model.αυτη τη δεκαετια εχουμε τα κοριτσια wannabe whore :rolleyes:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πριν μια δεκαετια ειχαμε τα κοριτσια του στυλ wannabe model.αυτη τη δεκαετια εχουμε τα κοριτσια wannabe whore :rolleyes:
νομιζω οτι κανεις λαθος παντα στο δευτερο ηταν τα κοριτσια μηπως εχεις χασει παραπανω απο μια δεκαετια :think:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ

Οσο έχω, θα πληρώνω
κι όπου θέλω θα τον χώνω !
Οταν όμως, θα στεγνώσω
τζάμπα, δεν θα τονε δώσω !

Θες μωρή να σε γαμίσω
κωλοδάχτυλο απο πίσω ;
σου αρέσει το γαμήσι
λες και ναι στο παρα φύση ;

Ρίξε μου δυό πενηντάρια
να μου γλύψεις τα παπάρια !
Τα΄χω χρόνια εκπαιδευμένα
με πουτάνες μαθήμένα !

Κι όπως είναι φανερό
τέτοιο βούρλο δεν θα βρώ,
πρόθυμο να τ΄ ακουμπήσει
για να φάει λίγο γαμήσι !

Κι΄όσο το λοιπον αντέχω
χρήμα μεσ τη τσέπη, έχω
θα πληρώνω να γαμάω
με πουτάνες θα μεθάω !

:grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αχ δε θα συνεννοηθούμε.Χαλάνε είπα.Δεν είπα οτι τα ζητάω.

Εχει σημασια αν τα ζητας ή οχι? Σημασια εχει οτι στα δινουν και εσυ τα δεχεσαι. Και στα μπουρδελα ποτε δε μου ζητησαν οι τσατσαδες χρηματα, εγω τα εδινα πρωτος  :2funny:

Επισκέπτης
Εχει σημασια αν τα ζητας ή οχι? Σημασια εχει οτι στα δινουν και εσυ τα δεχεσαι. Και στα μπουρδελα ποτε δε μου ζητησαν οι τσατσαδες χρηματα, εγω τα εδινα πρωτος  :2funny:
'Αστο βρε αγάπη μου.Εδώ βρήκες δύσκολη την εγγραφή.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
'Αστο βρε αγάπη μου.Εδώ βρήκες δύσκολη την εγγραφή.

:2funny: :2funny:  μωρε εγω το αφηνω, βασικα απο την αρχη αφημενο το ειχα, εσυ μου επεσημανες οτι εισαι ιεροδουλη, πραγμα που δεν το θεωρω κακο, ο καθενας βγαζει το ψωμι/παντεσπανι του οπως θελει και μπορει

Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?

Και τι σημαίνει αυτό; Στην Ελλάδα είσαι, you know;
Θες να σου πούμε συγχαρητήρια μωρή παγωμένη μύξα; Νομίζεις ότι είσαι θεά; Παπάρια είσαι! Ναι, καλά άκουσες, παπάρια, αυτά με τις φλέβες που έχεις καιρό να γλύψεις! :birdman:
Here in Greece  :sunglasses: όλες οι γκόμενες ανεξαρτήτου ομορφιάς (τουλάχιστον βλεπισημες έτσι; Εξαιρούνται η Αλέκα Παπαρήγα, η Άλκιστης Πρωτοψάλτη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος  :boobies:)  έχουν από 10 παρατρεχάμενους, από τους οποίους οι μισοί και βάλε είναι ωραία αγόρια (μμμ  :booty:) που θα μπορούσαν άνετα να τις έχουν να σέρνονται!
Αλλά είπαμε, Greece! :fuck2:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:  μωρε εγω το αφηνω, βασικα απο την αρχη αφημενο το ειχα, εσυ μου επεσημανες οτι εισαι ιεροδουλη, πραγμα που δεν το θεωρω κακο, ο καθενας βγαζει το ψωμι/παντεσπανι του οπως θελει και μπορει

Ό,τι να'ναι.

Και τι σημαίνει αυτό; Στην Ελλάδα είσαι, you know;
Θες να σου πούμε συγχαρητήρια μωρή παγωμένη μύξα; Νομίζεις ότι είσαι θεά; Παπάρια είσαι! Ναι, καλά άκουσες, παπάρια, αυτά με τις φλέβες που έχεις καιρό να γλύψεις! :birdman:
Here in Greece  :sunglasses: όλες οι γκόμενες ανεξαρτήτου ομορφιάς (τουλάχιστον βλεπισημες έτσι; Εξαιρούνται η Αλέκα Παπαρήγα, η Άλκιστης Πρωτοψάλτη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος  :boobies:)  έχουν από 10 παρατρεχάμενους, από τους οποίους οι μισοί είναι και βάλε είναι ωραία αγόρια (μμμ  :booty:) που θα μπορούσαν άνετα να τις έχουν να σέρνονται!
Αλλά είπαμε, Greece! :fuck2:

Όλο αυτό για 'μένα?Τι συγκινητικό.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Απο τη μια λες να το αφησω κι απο την αλλη εσυ το ξαναπιανεις! Εσυ η ιδια δηλωσες οτι οι ανδρες ξοδευουν ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ να σε γαμησουν. Δικα σου λογια. Αυτο που λες ειναι ο ορισμος της ιεροδουλης. Τι δεν καταλαβαινεις? Ποσο πιο απλα να στο εξηγησω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom