duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Απο πού συμπαίρανες οτι είμαι ιερόδουλη?
Πόσα διαθέτεις?
Απο το γεγονος οτι προσφερεις σεξ με ανταλλαγμα χρηματα εσυ δεν το ειπες?
Απο πού συμπαίρανες οτι είμαι ιερόδουλη?
Πόσα διαθέτεις?
εσύ το συμπέρανες πριν το γράψω?Κληρονομικό χάρισμα?Απο το γεγονος οτι προσφερεις σεξ με ανταλλαγμα χρηματα εσυ δεν το ειπες?
εσύ το συμπέρανες πριν το γράψω?Κληρονομικό χάρισμα?
Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?
Απο το γεγονος οτι προσφερεις σεξ με ανταλλαγμα χρηματα εσυ δεν το ειπες?
Αχ δε θα συνεννοηθούμε.Χαλάνε είπα.Δεν είπα οτι τα ζητάω.Με δουλευεις?
νομιζω οτι κανεις λαθος παντα στο δευτερο ηταν τα κοριτσια μηπως εχεις χασει παραπανω απο μια δεκαετιαπριν μια δεκαετια ειχαμε τα κοριτσια του στυλ wannabe model.αυτη τη δεκαετια εχουμε τα κοριτσια wannabe whore
Αχ δε θα συνεννοηθούμε.Χαλάνε είπα.Δεν είπα οτι τα ζητάω.
Μαλλον εννοει να την βγαλεις εξω βολτα σε κοσμικα μαγαζια κτλ κτλΑπο το γεγονος οτι προσφερεις σεξ με ανταλλαγμα χρηματα εσυ δεν το ειπες?
'Αστο βρε αγάπη μου.Εδώ βρήκες δύσκολη την εγγραφή.Εχει σημασια αν τα ζητας ή οχι? Σημασια εχει οτι στα δινουν και εσυ τα δεχεσαι. Και στα μπουρδελα ποτε δε μου ζητησαν οι τσατσαδες χρηματα, εγω τα εδινα πρωτος
'Αστο βρε αγάπη μου.Εδώ βρήκες δύσκολη την εγγραφή.
Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?
μωρε εγω το αφηνω, βασικα απο την αρχη αφημενο το ειχα, εσυ μου επεσημανες οτι εισαι ιεροδουλη, πραγμα που δεν το θεωρω κακο, ο καθενας βγαζει το ψωμι/παντεσπανι του οπως θελει και μπορει
Και τι σημαίνει αυτό; Στην Ελλάδα είσαι, you know;
Θες να σου πούμε συγχαρητήρια μωρή παγωμένη μύξα; Νομίζεις ότι είσαι θεά; Παπάρια είσαι! Ναι, καλά άκουσες, παπάρια, αυτά με τις φλέβες που έχεις καιρό να γλύψεις!
Here in Greece όλες οι γκόμενες ανεξαρτήτου ομορφιάς (τουλάχιστον βλεπισημες έτσι; Εξαιρούνται η Αλέκα Παπαρήγα, η Άλκιστης Πρωτοψάλτη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ) έχουν από 10 παρατρεχάμενους, από τους οποίους οι μισοί είναι και βάλε είναι ωραία αγόρια (μμμ ) που θα μπορούσαν άνετα να τις έχουν να σέρνονται!
Αλλά είπαμε, Greece!
ενεσουλα πολυ φορα πηρες...και πριν σε χαιρετησα και μ εγραψες...συμμορφωσου αν θες,γτ μετα δε θα φταιω εγωΌ,τι να'ναι.
Όλο αυτό για 'μένα?Τι συγκινητικό.
Ό,τι να'ναι.
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Δηλαδή πόσο το πουλάς το μουνί σου?Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?
Δηλαδή πόσο το πουλάς το μουνί σου?
Ό,τι να'ναι.
Όλο αυτό για 'μένα?Τι συγκινητικό.
Δηλαδή πόσο το πουλάς το μουνί σου?