Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Προσωπικά πληρώνω επειδή με ενδιαφέρει το σεξ καθ' εαυτού και καθόλου η διαδικασία η οποία χρειάζεται για να το πετύχεις με γυναίκες οι οποίες δεν πληρώνονται.

εγω δεν το βλεπω ετσι αμα ειναι να δωσω μια περιουσια σε μια για να την γαμισω μια φορα εως μερικες φορες παω σε πορτελο και παω με μια μουναρα .
Μην πιανεσε κοτσος

Επισκέπτης
εγω δεν το βλεπω ετσι αμα ειναι να δωσω μια περιουσια σε μια για να την γαμισω μια φορα εως μερικες φορες παω σε πορτελο και παω με μια μουναρα .
Μην πιανεσε κοτσος
Εχμ... ακριβώς το ίδιο μ' εσένα είπα... :think:

Επισκέπτης
ρε παιδια μιλαμε για ιεροδουλες η για κοινες γκομενες ???ξεκαθαριστε το
Ναι όντως δεν είναι ξεκάθαρο.
Προσωπικά λέω ότι μ' αρέσει να πηγαίνω με πόρνες επειδή μ' ενδιαφέρει το σεξ καθ' εαυτού με γυναίκες του γούστου μου, ενώ μου είναι παντελώς αδιάφορο το παιχνίδι που χρειάζεται να κάνεις με μη πληρωτέα μουνιά ούτως ώστε να τα πηδήξεις.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ρε παιδια μιλαμε για ιεροδουλες η για κοινες γκομενες ???ξεκαθαριστε το

οι πουτανες μου εχουν φαει παρα πολλα λεφτα στη ζωη μου.
οι γκομενες κ οι γυναικες πολλα περισσοτερα...

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
δεν ειπα κατι προβλητικο νομιζω...  :dunno:

το σεξ δεν ειναι αμαρτια,η πατσαβουρα ειναι ενα υφασμα καταλληλο για καθαρισμα,η κουκουβαγια ειναι πουλι και συμβολο της σοφιας και τα γυαλια ειναι στυλ :birdman:

χαχαχαχαχαχα, Lust ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

Oποιοι ρωτανε τετοιες μαλακιες θα πρεπει να μην εχουν περασει ουτε απεξω απο μπουρδελο. Τυποι μου ειναι τεραστιο προνομιο να μπορεις να γαμησεις ωραια μουνια οτι ωρα θες και σε οτι φαση κι αν εισαι με μονο 10 (!!!!!) ευρω σε καποιες περιπτωσεις! Ειναι ΤΣΑΜΠΑ πραμα (ελπιζω μονο να μη σταθω αφορμη να αυξησουν τις τιμες  :grin:) ειδικα αν αναλογιστουμε οτι τα ιδια πανω κατω λεφτα θα σου κοστισουν 2-3 καφεδες  :S

Κι οσο για τις κοπελες και τους πουστηδες του site που αναρωτιουνται, θα ηθελα να τους ρωτησω αν θα μπορουσαν να επισκεφτουν ενα μπουρδελο και να τους γαμησει για 10-20 μονο ευρω καποιος με την εμφανιση του Μπραντ Πιτ ή του Τζονι Ντεπ ή κι εγω δεν ξερω ποιον αλλο θεωρουν ωραιο, δε θα πηγαιναν?

Επισκέπτης
Κι οσο για τις κοπελες και τους πουστηδες του site που αναρωτιουνται, θα ηθελα να τους ρωτησω αν θα μπορουσαν να επισκεφτουν ενα μπουρδελο και να τους γαμησει για 10-20 μονο ευρω καποιος με την εμφανιση του Μπραντ Πιτ ή του Τζονι Ντεπ ή κι εγω δεν ξερω ποιον αλλο θεωρουν ωραιο, δε θα πηγαιναν?
Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...μετα απο αυτο το ποσταρισμα λυθηκαν ολες οι απορειες....... :headbang2:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αν σου πω οτι τέτοιοι άντρες χαλάνε τα δεκαπλάσια για να με γαμήσουν θα σου χαλάσω το όνειρο?

ΟΚ ας κανω πιο ξεκαθαρη τοτε την ερωτηση:

Κι οσο για τις κοπελες (που δεν ειναι ιεροδουλες) και τους πουστηδες (που δεν ειναι ζιγκολο) του site που αναρωτιουνται, θα ηθελα να τους ρωτησω αν θα μπορουσαν να επισκεφτουν ενα μπουρδελο και να τους γαμησει για 10-20 μονο ευρω καποιος με την εμφανιση του Μπραντ Πιτ ή του Τζονι Ντεπ ή κι εγω δεν ξερω ποιον αλλο θεωρουν ωραιο, δε θα πηγαιναν?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
δε μας λες ποσα ειναι τα περισοτερα που εχει χαλασει καποιος για να σε γαμησει,μιας και το φερε η κουβεντα? :rolleyes:

Επισκέπτης
ΟΚ ας κανω πιο ξεκαθαρη τοτε την ερωτηση:

Κι οσο για τις κοπελες (που δεν ειναι ιεροδουλες) και τους πουστηδες (που δεν ειναι ζιγκολο) του site που αναρωτιουνται, θα ηθελα να τους ρωτησω αν θα μπορουσαν να επισκεφτουν ενα μπουρδελο και να τους γαμησει για 10-20 μονο ευρω καποιος με την εμφανιση του Μπραντ Πιτ ή του Τζονι Ντεπ ή κι εγω δεν ξερω ποιον αλλο θεωρουν ωραιο, δε θα πηγαιναν?
Απο πού συμπαίρανες οτι είμαι ιερόδουλη?
δε μας λες ποσα ειναι τα περισοτερα που εχει χαλασει καποιος για να σε γαμησει,μιας και το φερε η κουβεντα? :rolleyes:
Πόσα διαθέτεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom