Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν ειπα κατι προβλητικο νομιζω...  :dunno:

το σεξ δεν ειναι αμαρτια,η πατσαβουρα ειναι ενα υφασμα καταλληλο για καθαρισμα,η κουκουβαγια ειναι πουλι και συμβολο της σοφιας και τα γυαλια ειναι στυλ :birdman:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....γιατι ειμαοι μπατιρης και ασχημος και παλιοχαρακτηρας....

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....μου ερχεται πιο οικονομικα, αφου το εχουν πει οι τυποι παραπανω....

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....τι να κανω ρε κιθαρα? πρεπει να βολεψω της αναγκες μου.αν εχεις κατι αλλο να προτεινης να το ακουσω...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Γιατι ετσι γουσταρουμε και κανουμε κεφι,γαμαμε το γκομενακι και μετα παμε και ριχνουμε και ενα πουτσαρικο στα μπουρδελα  :sunglasses:

Επισκέπτης
....τι να κανω ρε κιθαρα? πρεπει να βολεψω της αναγκες μου.αν εχεις κατι αλλο να προτεινης να το ακουσω...

Πάρε ένα χάρτινο ή ένα πλαστικό ποτήρι,και σκίσε του τον πάτο με την ψωλή σου,με την κυριολεκτική σημασία της λέξης :tooth: :tooth: :tooth:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Πάρε ένα χάρτινο ή ένα πλαστικό ποτήρι,και σκίσε του τον πάτο με την ψωλή σου,με την κυριολεκτική σημασία της λέξης :tooth: :tooth: :tooth:
....οχι αγορι μου. μου αρεσει η απολυτη παρακμη, υπογειο στο μεταξι, κατουρημενα σεντονια,μια εσανς μουνοπουτσιλας ξυνησμενης,και παζαρια στην ξεπεσμενη πουτανα αδιαφοροντας για της υπηρεσιες της. γουσταρω παρακμιακη κατασταση.....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γιατι ειμαστε μαλακες.Ακομα και εασν υπηρχαν μονο γυναικες στον κοσμο και ειμασταν 100 αντρες και παλι θα πληρωναμε .Και το Γιατι ειναι οτι  οι γυναικες μας δουλευυν ψιλο γαζι σε οτι εχει σχεση με το σεξ ΤΟ μονο που εχουν το πανω χερι(δηαλδη για να γαμιση καποιος πρεπει να κανει τον μαλακα στην γκομενα ,γυναικα του)αυτα εν ολιγης

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γιατι ειμαστε μαλακες.Ακομα και εασν υπηρχαν μονο γυναικες στον κοσμο και ειμασταν 100 αντρες και παλι θα πληρωναμε .Και το Γιατι ειναι οτι  οι γυναικες μας δουλευυν ψιλο γαζι σε οτι εχει σχεση με το σεξ ΤΟ μονο που εχουν το πανω χερι(δηαλδη για να γαμιση καποιος πρεπει να κανει τον μαλακα στην γκομενα ,γυναικα του)αυτα εν ολιγης

μάλλον θα διαφωνήσω. Δεν αντιλέγω οτι οι γυναίκες (ιερόδουλες και κυρίως μή-ιερόδουλες) πουλάνε πλέον ακριβά το γατάκι ειδικότερα όταν υπάρχουν μουνόδουλοι που τους κάνουν όλα τα χατήρια τους αλλα μήν νομιζεις οτι μας δουλευουν. Ειδικα οι πουτάνες έχουν πιο ειλικρινή σχέση με τον πελάτη απο πολλές αλλες. Οσον αφορά την πληρωμή σκέψου τι χάνει αυτη και τι χάνεις εσύ.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Φιλαρακο το μονο που δεν εννοω ειναι η ποθτανες  αυτες ειναι οι μονες που θελω να  πληρωνω για να ειμαι οκ .Ειναι ξεκαθαρες μαζι μου παω πηδαω και φευγω και τελος .Εγω λεω για το αλλο που πληρωνουμε ετσι καταλαβα το thread λεει για τις ποθτανες.ΑΑΑΑΑ  τοτε sorry .

Επισκέπτης
Προσωπικά πληρώνω επειδή με ενδιαφέρει το σεξ καθ' εαυτού και καθόλου η διαδικασία η οποία χρειάζεται για να το πετύχεις με γυναίκες οι οποίες δεν πληρώνονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom