Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αμα σας πηδανε μια φορα και ξενερωνουν,οσο φταινε αυτοι τοσο φταιτε κι εσεις,μη μπερδευεστε ;)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα μπορούσε άνετα να πηδήξει καμιά 20αριά, χωρίς να χύνει.

Μόνο που δεν υπάρχει πελατεία στην Ελλάδα, με την καμία όμως.

Και παλι δεν μπορουν να το κανουν ολοι αυτο...Να ελεγχουν ποτε να χυσουν κ ποτε να το κρατησουν......

Γενικως δεν εχεις ιδεα τι σκαρτο πραμα κυκλοφορει......Και η μαλακια ειναι οτι δεν εχουν καμια προειδοποιηση για να ξερεις....   :P

Ειδικα στην Ελλαδα τπτ δεν θα χει.....Συμφωνω....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αμα σας πηδανε μια φορα και ξενερωνουν,οσο φταινε αυτοι τοσο φταιτε κι εσεις,μη μπερδευεστε ;)

Ποσες γυναικες πορνοσταρ πηδιουνται με πολλα ατομα και για ποση ωρα και αντιστοιχα ποσοι αντρες πορνοσταρ κανουν το ιδιο?????

Ρουφα το αυγο σου και μη λες πολλα......      :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Και παλι δεν μπορουν να το κανουν ολοι αυτο...Να ελεγχουν ποτε να χυσουν κ ποτε να το κρατησουν......

Γενικως δεν εχεις ιδεα τι σκαρτο πραμα κυκλοφορει......Και η μαλακια ειναι οτι δεν εχουν καμια προειδοποιηση για να ξερεις....   :P

Ειδικα στην Ελλαδα τπτ δεν θα χει.....Συμφωνω....
Συμφωνούμε. Λίγοι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό (σίγουρα δεν είμαι μέσα σε αυτούς).

Άσε που για να συγκεντρωθείς για να σου σηκωθεί με το κάθε μπάζο που πιθανόν να έμπαινε, καταστά το εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο.

Η γυναίκα πόρνη δεν έχει πρόβλημα σε αυτό μια και απλά ανοίγει τα πόδια και σκέφτεται τα ψώνια την άλλη μέρα. :rolleyes:

Από σκάρτο πράμα ναι, θέλει test drive... δε γίνεται αλλιώς.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ποσες γυναικες πορνοσταρ πηδιουνται με πολλα ατομα και για ποση ωρα και αντιστοιχα ποσοι αντρες πορνοσταρ κανουν το ιδιο?????

Ρουφα το αυγο σου και μη λες πολλα......      :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
αμα σας πηδανε μια φορα και ξενερωνουν,οσο φταινε αυτοι τοσο φταιτε κι εσεις,μη μπερδευεστε :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Ρουφα το αυγο σου και μη λες πολλα......      :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ετοιμασου για πρωτοτυπο τζερκινγκ  :jerking:

Μαλακα τι περιμενεις ? Εδω στο πολ και καλα ποσο την εχουν τα αποτελεσματα δειχνουν οτι η πλειοψηφια την εχει πανω απο 20  :2funny:!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μονο ο Γιούγκερμαν κάτόρθωνε (όπως γράφει ο Καραγάτσης) να γαμάει τις πουτάνες τσάμπα...και να τσιμπάει απο το κομοδίνο ή απο την τσάντα τους το φιλοδώρημα που τους είχε αφήσει ο προηγούμενος πελάτης...

Του ΔΝΤ ο κύριος? (μάλλον έτσι εξηγείται!  :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μαλακα τι περιμενεις ? Εδω στο πολ και καλα ποσο την εχουν τα αποτελεσματα δειχνουν οτι η πλειοψηφια την εχει πανω απο 20  :2funny:!

Καλα ναι αλλο αυτο.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ας μην μιλησουμε για μεγεθη καλυτερα γιατι ποναει πολυ (και οχι επειδη ειναι μεγαλο)........      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Καλα ναι αλλο αυτο.......   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ας μην μιλησουμε για μεγεθη καλυτερα γιατι ποναει πολυ (και οχι επειδη ειναι μεγαλο)........      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είναι η τεχνική που μετράει παραπάνω  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Καλά εδώ ψήφισαν για πλάκα οι περισσότεροι,και ένας απ'αυτούς είμαι και γω......απλά για να δω τα αποτελέσματα.... ;) :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγακι θα σας πω μια προσωπικη μου εμπειρια.

ειμαι εδω και 17 χρονια μεγας πουτανιαρης . καθημερινος πως το λενε.και 2 και 3 φορες τη μερα κ παντα ειχα σχεση - αραββωνα - γαμο . ποτε μονος.
γνωστοι κ φιλοι απο εδω μεσα μπορουν να το επιβεβαιωσουν.εκτος απο τις πληρωμενες ειχα κ παραλληλες σχεσεις.αστο με 3 τηλεφωνα κυκλοφορουσα.

εδω κ 2 χρονια εχω την τυχη να εχω στη ζωη μου μια γυναικα που με αναγκασε να διακοψω το αθλημα που τοσο λατρευα και να μην την απατησω ποτε.
με αναγκασε γιατι ?
γιατι μου εδωσε το ολο πακετο που τοσα χρονια δεν εβρισκα ολοκληρο αλλα κομματια του...
αυτα τα 2 χρονια οι μονες φορες που πηγα επι πληρωμη ηταν σε φασεις τσακωμων 2-3 φορες μοναχα.

το ηθικο διδαγμα το καταλαβατε...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο χρονος της εκσπερματισης εξαρταται και απο τη γυναικα ,
πολλες φορες αν ο αντρας δεν γουσταρει την ολη φαση φευγει χυνοντας
αν ομως του αρεσει η διαδικασια τοτε δεν θελει να φυγει  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγακι θα σας πω μια προσωπικη μου εμπειρια.

ειμαι εδω και 17 χρονια μεγας πουτανιαρης . καθημερινος πως το λενε.και 2 και 3 φορες τη μερα κ παντα ειχα σχεση - αραββωνα - γαμο . ποτε μονος.
γνωστοι κ φιλοι απο εδω μεσα μπορουν να το επιβεβαιωσουν.εκτος απο τις πληρωμενες ειχα κ παραλληλες σχεσεις.αστο με 3 τηλεφωνα κυκλοφορουσα.

εδω κ 2 χρονια εχω την τυχη να εχω στη ζωη μου μια γυναικα που με αναγκασε να διακοψω το αθλημα που τοσο λατρευα και να μην την απατησω ποτε.
με αναγκασε γιατι ?
γιατι μου εδωσε το ολο πακετο που τοσα χρονια δεν εβρισκα ολοκληρο αλλα κομματια του...
αυτα τα 2 χρονια οι μονες φορες που πηγα επι πληρωμη ηταν σε φασεις τσακωμων 2-3 φορες μοναχα.

το ηθικο διδαγμα το καταλαβατε...
λες αληθεια?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είναι η τεχνική που μετράει παραπάνω  :2funny: :2funny: :2funny:

Η τεχνικη παιζει ρολο οταν εχεις κατι να παρουσιασεις.....

Οταν δεν εχεις τπτ τι να την κανεις, παρε ενα στραπον καλυτερα και πηδα με αυτο την  γκομενα....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Καλά εδώ ψήφισαν για πλάκα οι περισσότεροι,και ένας απ'αυτούς είμαι και γω......απλά για να δω τα αποτελέσματα.... ;) :2funny:

Καλά μην το ψάχνετε. ή 13 ή 14 ή 15 είναι οι παραπάνω  :2funny:

και ψέμα επίσης ότι οι ψήλοι είτε κοντοί την έχουν μεγαλύτερη δεν υπάρχει κανόνας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom