Επισκέπτης
Θα μπορούσε άνετα να πηδήξει καμιά 20αριά, χωρίς να χύνει.
Μόνο που δεν υπάρχει πελατεία στην Ελλάδα, με την καμία όμως.
Ναι αλλά κάποια στιγμή θα του πέσει.....οπότε ούτε 10 δε θα προφτάσει.....
***το σαιτ ρεταρει η μονο σε μενα?
Στ τεταρτο εσυ εισαι ετοιμος για επομενο γυρο μεγα γαμια ?
*** ρεταρει
αμα σας πηδανε μια φορα και ξενερωνουν,οσο φταινε αυτοι τοσο φταιτε κι εσεις,μη μπερδευεστε ;)
Συμφωνούμε. Λίγοι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό (σίγουρα δεν είμαι μέσα σε αυτούς).Και παλι δεν μπορουν να το κανουν ολοι αυτο...Να ελεγχουν ποτε να χυσουν κ ποτε να το κρατησουν......
Γενικως δεν εχεις ιδεα τι σκαρτο πραμα κυκλοφορει......Και η μαλακια ειναι οτι δεν εχουν καμια προειδοποιηση για να ξερεις....
Ειδικα στην Ελλαδα τπτ δεν θα χει.....Συμφωνω....
αμα σας πηδανε μια φορα και ξενερωνουν,οσο φταινε αυτοι τοσο φταιτε κι εσεις,μη μπερδευεστεΠοσες γυναικες πορνοσταρ πηδιουνται με πολλα ατομα και για ποση ωρα και αντιστοιχα ποσοι αντρες πορνοσταρ κανουν το ιδιο?????
Ρουφα το αυγο σου και μη λες πολλα......
Ποσες γυναικες πορνοσταρ πηδιουνται με πολλα ατομα και για ποση ωρα και αντιστοιχα ποσοι αντρες πορνοσταρ κανουν το ιδιο?????
Ρουφα το αυγο σου και μη λες πολλα......
Μονο ο Γιούγκερμαν κάτόρθωνε (όπως γράφει ο Καραγάτσης) να γαμάει τις πουτάνες τσάμπα...και να τσιμπάει απο το κομοδίνο ή απο την τσάντα τους το φιλοδώρημα που τους είχε αφήσει ο προηγούμενος πελάτης...
Ετοιμασου για πρωτοτυπο τζερκινγκ
Μαλακα τι περιμενεις ? Εδω στο πολ και καλα ποσο την εχουν τα αποτελεσματα δειχνουν οτι η πλειοψηφια την εχει πανω απο 20 !
Μαλακα τι περιμενεις ? Εδω στο πολ και καλα ποσο την εχουν τα αποτελεσματα δειχνουν οτι η πλειοψηφια την εχει πανω απο 20 !
Καλα ναι αλλο αυτο.......
Ας μην μιλησουμε για μεγεθη καλυτερα γιατι ποναει πολυ (και οχι επειδη ειναι μεγαλο)........
Που θα έβαζες το μέσο όρο - με αυτά που έχεις δει live?Ας μην μιλησουμε για μεγεθη καλυτερα γιατι ποναει πολυ (και οχι επειδη ειναι μεγαλο)........
λες αληθεια?λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγακι θα σας πω μια προσωπικη μου εμπειρια.
ειμαι εδω και 17 χρονια μεγας πουτανιαρης . καθημερινος πως το λενε.και 2 και 3 φορες τη μερα κ παντα ειχα σχεση - αραββωνα - γαμο . ποτε μονος.
γνωστοι κ φιλοι απο εδω μεσα μπορουν να το επιβεβαιωσουν.εκτος απο τις πληρωμενες ειχα κ παραλληλες σχεσεις.αστο με 3 τηλεφωνα κυκλοφορουσα.
εδω κ 2 χρονια εχω την τυχη να εχω στη ζωη μου μια γυναικα που με αναγκασε να διακοψω το αθλημα που τοσο λατρευα και να μην την απατησω ποτε.
με αναγκασε γιατι ?
γιατι μου εδωσε το ολο πακετο που τοσα χρονια δεν εβρισκα ολοκληρο αλλα κομματια του...
αυτα τα 2 χρονια οι μονες φορες που πηγα επι πληρωμη ηταν σε φασεις τσακωμων 2-3 φορες μοναχα.
το ηθικο διδαγμα το καταλαβατε...
Δεν είναι η τεχνική που μετράει παραπάνω
Καλά εδώ ψήφισαν για πλάκα οι περισσότεροι,και ένας απ'αυτούς είμαι και γω......απλά για να δω τα αποτελέσματα.... ;)