Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην χαίρεσαι! Αν θες να σε πηδήξω θα πρέπει να αρκεστείς σε 20 ευρώ... :sunglasses:

Κατσε γιατι δεν ξερω πως πανε αυτα...20 ευρω ποση ωρα παει????Αν ειναι 5-10 λεπτα δεν δεχομαι....    :think:

Λες; :think: :2funny:

Εεεε δεν είμαι και γυναικολόγος/σεξολόγος :boobies: :dancing:, οπότε πάσο. :rockon: :cheesy:

Δεν χρειαζεται να εισαι τιποτα απο αυτα βασικα....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ "" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Η ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ "" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ "" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ""ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ Η ΕΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΕΙ Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ""ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ
ειναι φτηνοτερες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Των 2-3 πρώτων εκατοστών είναι ο κλειτοριδικός οργασμός ο οποίος είναι σχετικά εύκολος και μπορεί μία να τον μάθει και μέσω του αυνανισμού. Υπάρχει και ο τραχηλικός ο οποίος χρειάζεται διείσδυση για να επιτευχθεί. Τυχερές οι γυναίκες που μπορούν να βιώσουν και τους δύο.

ο κλειτοριδικος επιτυγχανεται και χωρις τα 2-3 εκατοστα...για την ακριβεια επιτυγχανεται και χωρις διεισδυση....

Επισκέπτης
Κατσε γιατι δεν ξερω πως πανε αυτα...20 ευρω ποση ωρα παει????Αν ειναι 5-10 λεπτα δεν δεχομαι....    :think:
Δεν με ρίχνεις... μου τα 'χουν πει κι άλλες αυτά και μετά ζητούσανε παραπάνω :sunglasses:

ο κλειτοριδικος επιτυγχανεται και χωρις τα 2-3 εκατοστα...για την ακριβεια επιτυγχανεται και χωρις διεισδυση....
Εμ λογικό εφόσον η κλειτορίδα είναι εξωτερικό όργανο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν με ρίχνεις... μου τα 'χουν πει κι άλλες αυτά και μετά ζητούσανε παραπάνω :sunglasses:
Εμ λογικό εφόσον η κλειτορίδα είναι εξωτερικό όργανο.

αρα τα 2-3 εκατοστα μας αφηνουν παγερα αδιαφορες :grin: (εκει ηθελα να καταληξω)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πληρωνουμε για να το ευχαριστηθουμε περισσοτερο.

Οτι αξιζει πρεπει να πληρωνεται  :sunglasses:

Επισκέπτης
αρα τα 2-3 εκατοστα μας αφηνουν παγερα αδιαφορες :grin: (εκει ηθελα να καταληξω)
Καθόλου! Ο συνεχής άμεσος ερεθισμός της κλειτορίδας, από ένα σημείο και μετά δρα αντίστροφα από το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι' αυτό χρειάζονται και τα 2-3 εκατοστά, για τον ερεθισμό της με έμμεσο τρόπο.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αυτός που λες βλάκα έκανε την καλύτερη μέθοδο μέτρησης καθώς μετρούσε τον συνολικό όγκο που γεμίζει τον κόλπο μιας γυναίκας.
Δεν αντιλέγω... για την πρωτοτυπία της πράξης γέλασα... εσύ ξέρεις πολλούς που να μετράνε τον όγκο της πούτσας τους?

Επειδή εμείς οι άντρες είμαστε χαϊβάνια. Εδώ βλέπουμε έναν αράπη με πούτσα 25 εκατοστά και τον θαυμάζουμε αντί να τον λυπόμαστε.

συμφωνώ δεν είναι όλη η ζωή μια πούτσα.... επίσης στις ταινίες παίζει και αρκετό φεικ....

Το πάχος είναι σαφώς σημαντικότερο απ' ότι το μήκος επειδή αυξάνει κατά πολύ τον συνολικό όγκο και αυξάνει επίσης επίσης και την τριβή στα τοιχώματα του κόλπου. Για σκέψου εσύ την ικανοποίηση του να γαμάς ένα στενό μουνί, ε ακριβώς το ανάλογο από τη μεριά της γυναίκας.

Πάλι δεν διαφωνούμε. απλά δημοφιλέστερο κατά καποιο τρόπο είναι το μήκος και όχι πάχος...
οποιοδήποτε τύπο τον ρωτήσεις "Πόσο τον έχεις?" Θα σου απαντήσει "Τον έχω τόσο..." εννοώντας πάντα μήκος

αυτό θέλω να πώ...

Θυμάμαι ιερόδουλη που είχαμε πιάσει κουβέντα με αφορμή ντοκιμαντέρ που έπαιζε στην τηλεόραση.
Μου λέει συγκεκριμένα, <<έχω πελάτη που τον έχει τόσο>> (δείχνοντάς μου με τους δείκτες της ένα εργαλείο που ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά) <<αλλά τι να το κάνεις που είναι σαν τσίχλα; Εγώ το θέλω σκληρό, να το νιώθω ωραία στο μουνί μου.>>

Στις ίδιες πάμε????  :grin:  :think:

εμένα μια μου είπε όχι μαλακό σαν ανοικτή φυσαρμόνικα...
το θέλω ξύλο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Θυμάμαι ιερόδουλη που είχαμε πιάσει κουβέντα με αφορμή ντοκιμαντέρ που έπαιζε στην τηλεόραση.
Μου λέει συγκεκριμένα, <<έχω πελάτη που τον έχει τόσο>> (δείχνοντάς μου με τους δείκτες της ένα εργαλείο που ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά) <<αλλά τι να το κάνεις που είναι σαν τσίχλα; Εγώ το θέλω σκληρό, να το νιώθω ωραία στο μουνί μου.>>
εγω ειχα γκομενα που μου ειχε πει για πρωην της οτι τον ειχε τοσο(δειχνοντας πανω απο 25 εκατοστα) και γουσταρε καργα ;)το καθε μουνι ειναι διαφορετικο ;)ολο τα ιδια θα λεμε?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω ειχα γκομενα που ειχε κι αυτη γκομενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom