lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πυργκαυλος ονομα και πραμα εισαι παντωςΛες;
Εεεε δεν είμαι και γυναικολόγος/σεξολόγος , οπότε πάσο.
πυργκαυλος ονομα και πραμα εισαι παντωςΛες;
Μην χαίρεσαι! Αν θες να σε πηδήξω θα πρέπει να αρκεστείς σε 20 ευρώ...
Λες;
ειναι φτηνοτερες...Μπορεί ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ "" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Η ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ "" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ "" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ""ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ Η ΕΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΕΙ Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ""ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ
ειναι φτηνοτερες...
ακομα να λυθουν οι κοσμοιστορικης σημασιες αποριες?
Των 2-3 πρώτων εκατοστών είναι ο κλειτοριδικός οργασμός ο οποίος είναι σχετικά εύκολος και μπορεί μία να τον μάθει και μέσω του αυνανισμού. Υπάρχει και ο τραχηλικός ο οποίος χρειάζεται διείσδυση για να επιτευχθεί. Τυχερές οι γυναίκες που μπορούν να βιώσουν και τους δύο.
Δεν με ρίχνεις... μου τα 'χουν πει κι άλλες αυτά και μετά ζητούσανε παραπάνωΚατσε γιατι δεν ξερω πως πανε αυτα...20 ευρω ποση ωρα παει????Αν ειναι 5-10 λεπτα δεν δεχομαι....
Εμ λογικό εφόσον η κλειτορίδα είναι εξωτερικό όργανο.ο κλειτοριδικος επιτυγχανεται και χωρις τα 2-3 εκατοστα...για την ακριβεια επιτυγχανεται και χωρις διεισδυση....
ομρφυνες κουκλαακομα να λυθουν οι κοσμοιστορικης σημασιες αποριες?
Δεν με ρίχνεις... μου τα 'χουν πει κι άλλες αυτά και μετά ζητούσανε παραπάνω
Εμ λογικό εφόσον η κλειτορίδα είναι εξωτερικό όργανο.
πιο πολυ δε γινεταιομρφυνες κουκλα
κι εμας...αρα τα 2-3 εκατοστα μας αφηνουν παγερα αδιαφορες (εκει ηθελα να καταληξω)
Ναι καύλα για τη ζωή, είμαι.πυργκαυλος ονομα και πραμα εισαι παντως
Καθόλου! Ο συνεχής άμεσος ερεθισμός της κλειτορίδας, από ένα σημείο και μετά δρα αντίστροφα από το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι' αυτό χρειάζονται και τα 2-3 εκατοστά, για τον ερεθισμό της με έμμεσο τρόπο.αρα τα 2-3 εκατοστα μας αφηνουν παγερα αδιαφορες (εκει ηθελα να καταληξω)
Είσαι Λινουξάς εσύ ρε;Οτι αξιζει πρεπει να πληρωνεται
Δεν αντιλέγω... για την πρωτοτυπία της πράξης γέλασα... εσύ ξέρεις πολλούς που να μετράνε τον όγκο της πούτσας τους?Αυτός που λες βλάκα έκανε την καλύτερη μέθοδο μέτρησης καθώς μετρούσε τον συνολικό όγκο που γεμίζει τον κόλπο μιας γυναίκας.
Επειδή εμείς οι άντρες είμαστε χαϊβάνια. Εδώ βλέπουμε έναν αράπη με πούτσα 25 εκατοστά και τον θαυμάζουμε αντί να τον λυπόμαστε.
Το πάχος είναι σαφώς σημαντικότερο απ' ότι το μήκος επειδή αυξάνει κατά πολύ τον συνολικό όγκο και αυξάνει επίσης επίσης και την τριβή στα τοιχώματα του κόλπου. Για σκέψου εσύ την ικανοποίηση του να γαμάς ένα στενό μουνί, ε ακριβώς το ανάλογο από τη μεριά της γυναίκας.
Θυμάμαι ιερόδουλη που είχαμε πιάσει κουβέντα με αφορμή ντοκιμαντέρ που έπαιζε στην τηλεόραση.
Μου λέει συγκεκριμένα, <<έχω πελάτη που τον έχει τόσο>> (δείχνοντάς μου με τους δείκτες της ένα εργαλείο που ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά) <<αλλά τι να το κάνεις που είναι σαν τσίχλα; Εγώ το θέλω σκληρό, να το νιώθω ωραία στο μουνί μου.>>
Είσαι Λινουξάς εσύ ρε;
εγω ειχα γκομενα που μου ειχε πει για πρωην της οτι τον ειχε τοσο(δειχνοντας πανω απο 25 εκατοστα) και γουσταρε καργα ;)το καθε μουνι ειναι διαφορετικο ;)ολο τα ιδια θα λεμε?Θυμάμαι ιερόδουλη που είχαμε πιάσει κουβέντα με αφορμή ντοκιμαντέρ που έπαιζε στην τηλεόραση.
Μου λέει συγκεκριμένα, <<έχω πελάτη που τον έχει τόσο>> (δείχνοντάς μου με τους δείκτες της ένα εργαλείο που ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά) <<αλλά τι να το κάνεις που είναι σαν τσίχλα; Εγώ το θέλω σκληρό, να το νιώθω ωραία στο μουνί μου.>>
Απλά με τη λογική δου, το Linux δεν αξίζει επειδή είναι δωρεάν...Εχω λινουξ εδω και χρονια αλλα τον τελευταιο καιρο ασχολιομουν μονο με τα δικτυα.
Εχεις κανα θεμα ?