Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ο τσαμπας πεθανε.. λιγο πολυ ολες θα τις πληρωσεις.. ρουφιανες ελλεηνιδες, σπονσορα ψαχνουν..
καλομαθημενες απο τον μπαμπα, ψαχνουν τον επομενο μαλακα που θα τους κανει τα χατηρια, θα τους πληρωνει τις εξοδους, θα τους κανει δωρακια και μερικες θα ζητανε μεχρι και συναισθηματικη ασφαλεια...
τι αλλο μετα? αρα μια προσυμφωνημενη τιμη για να γαμησεις εχει πολλαπλα οφελη..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και καταλήγουμε ξανά στο ίδιο: το τζάμπα είναι πιο ακριβό!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό όλων αλλά ξέρω ΠΟΛΥ κόσμο (μαζί και γω) που δεν τα γουστάρει καθόλου τα τσόλια....
Καλα ρε παιδες θα με τρελανετε :o?? Φασκετε και αντιφασκετε???
Ο αλλος λεει θελω να πηδαω και να φευγω... Παω πληρωνω και το προτιμω για τον λογο του οτι μπορω να φευγω..
Και σας λεω εχει κοπελες εκει εξω που δεν θελουν χρηματα μονο ΠΟΥΤΣΟ γουσταρουν
και μου απαντας δεν γουσταρουμε τετοια τσολια??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ε δεν στην προτεινω για σχεση βρε εβιλ μου αλλα γιαυτο που θα κανεις και σε μια ιεροδουλη πληρωνωντας το αλλα χωρις χρημα....Τι σε νοιαζει το ποιον της αφου μονο για πηδημα την θες???
 :o :o :o :o :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ο τσαμπας πεθανε.. λιγο πολυ ολες θα τις πληρωσεις.. ρουφιανες ελλεηνιδες, σπονσορα ψαχνουν..
καλομαθημενες απο τον μπαμπα, ψαχνουν τον επομενο μαλακα που θα τους κανει τα χατηρια, θα τους πληρωνει τις εξοδους, θα τους κανει δωρακια και μερικες θα ζητανε μεχρι και συναισθηματικη ασφαλεια...
ω ρε πστ! ποοοσα απωθημενα εχετε?  :helpplea:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Καλα ρε παιδες θα με τρελανετε :o?? Φασκετε και αντιφασκετε???
Ο αλλος λεει θελω να πηδαω και να φευγω... Παω πληρωνω και το προτιμω για τον λογο του οτι μπορω να φευγω..
και μου απαντας δεν γουσταρουμε τετοια τσολια??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ε δεν στην προτεινω για σχεση βρε εβιλ μου αλλα γιαυτο που θα κανεις και σε μια ιεροδουλη πληρωνωντας το αλλα χωρις χρημα....Τι σε νοιαζει το ποιον της αφου μονο για πηδημα την θες???
 :o :o :o :o :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

είπα από την αρχή: ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ετσι ακριβως.
Ας μας πουν και τα κοριτσακια ενας κατω του μετριου τυπος τι ελπιδες εχει να γαμησει και τι θα επενδυσει σε μια μπαζολα(δεν λεω για καλο μουνι)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ετσι ακριβως.
Ας μας πουν και τα κοριτσακια ενας κατω του μετριου τυπος τι ελπιδες εχει να γαμησει και τι θα επενδυσει σε μια μπαζολα(δεν λεω για καλο μουνι)
Ρε παιδες ελεος.Αναλωγα την γκομενα το τι ψυχολογικα εχει και τι ζηταει.Δεν ειμαστε ολες μια κοπια με ιδιες εμπειριες και ιδια ηλικια. :headbang: :headbang: :headbang:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει..απλό!
Το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει μεχρι τωρα  :2funny:

Ρε παιδες ελεος.Αναλωγα την γκομενα το τι ψυχολογικα εχει και τι ζηταει.Δεν ειμαστε ολες μια κοπια με ιδιες εμπειριες και ιδια ηλικια. :headbang: :headbang: :headbang:
Απο κει που μας ελεγες οτι ξερεις πολλες που θελουν μονο να γαμιουνται ξαφνικα εβαλες και το ψυχολογικο κομματι στη μεση!   
Μαλιστα...θα πρεπει να την ψυχαναλυσεις για να την γαμησεις...πολυ ευκολο  :idiot:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει μεχρι τωρα  :2funny:
Απο κει που μας ελεγες οτι ξερεις πολλες που θελουν μονο να γαμιουνται ξαφνικα εβαλες και το ψυχολογικο κομματι στη μεση!   
Μαλιστα...θα πρεπει να την ψυχαναλυσεις για να την γαμησεις...πολυ ευκολο  :idiot:
Αυτο λεω ρε τυπε μου γαμω την συνενοηση μου. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ τις εμπειριες της τα ψυχολογικα της και το τι ζηταει. Δεν χρειαζετε ψυχαναλυση για να καταλαβεις πια γκομενα γουσταρει πουτσο και μονο και πια μεγαλη ζωη!! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Ξέρω κι άλλα τέτοια ωραία να σου πω???
Όλες οι Ελληνίδες είναι μπάζα.Ανέκδοτο που φοριέται πολύ εδώ..

εγώ δε θα σου πω ανέκδοτα...
Θα σου πω ότι ο μέσος όρος των Ελληνίδων είναι αρκετά κάτω του μετρίου, οι μέτριες την έχουν δει ΘΕΕΣ και οι όμορφες...απλά ΔΕΝ

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Και σου εξηγουμε επι αυτου οτι αυτες που απλα το ζητανε ειναι μπαζα.

οι "καλες" θελουν λεφτα. για οτιδηποτε.

Επισκέπτης
Αυτο λεω ρε τυπε μου γαμω την συνενοηση μου. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ τις εμπειριες της τα ψυχολογικα της και το τι ζηταει. Δεν χρειαζετε ψυχαναλυση για να καταλαβεις πια γκομενα γουσταρει πουτσο και μονο και πια μεγαλη ζωη!! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μην εξαπτεσαι μαρη! δεν χρειαζεται να εισαι γκομενα που γουσταρει μονο  :fuck1: ή τη μεγαλη ζωη! υπαρχουν και ενδιαμεσα σταδια..

πολλα απωθημενα.. ειμαι και αφραγκος και θα ξεχασω πως γινεται σε λιγο ;)
εχεις κι εσυ τα δικια σου, καημενε μου  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom