Επισκέπτης
όχι,θα το βλέω, θα σε κράζω και θα σε κράζω και θα σε κράζω ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Είτε με εγνοείς είτε όχι εγώ πάλι θα το κάνω!
χαχα καλα ο καθενας με τις εμμονες του!
όχι,θα το βλέω, θα σε κράζω και θα σε κράζω και θα σε κράζω ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Είτε με εγνοείς είτε όχι εγώ πάλι θα το κάνω!
ο τσαμπας πεθανε.. λιγο πολυ ολες θα τις πληρωσεις.. ρουφιανες ελλεηνιδες, σπονσορα ψαχνουν..
καλομαθημενες απο τον μπαμπα, ψαχνουν τον επομενο μαλακα που θα τους κανει τα χατηρια, θα τους πληρωνει τις εξοδους, θα τους κανει δωρακια και μερικες θα ζητανε μεχρι και συναισθηματικη ασφαλεια...
τι αλλο μετα? αρα μια προσυμφωνημενη τιμη για να γαμησεις εχει πολλαπλα οφελη..
Καλα ρε παιδες θα με τρελανετε :o?? Φασκετε και αντιφασκετε???δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό όλων αλλά ξέρω ΠΟΛΥ κόσμο (μαζί και γω) που δεν τα γουστάρει καθόλου τα τσόλια....
χαχα καλα ο καθενας με τις εμμονες του!
ω ρε πστ! ποοοσα απωθημενα εχετε?ο τσαμπας πεθανε.. λιγο πολυ ολες θα τις πληρωσεις.. ρουφιανες ελλεηνιδες, σπονσορα ψαχνουν..
καλομαθημενες απο τον μπαμπα, ψαχνουν τον επομενο μαλακα που θα τους κανει τα χατηρια, θα τους πληρωνει τις εξοδους, θα τους κανει δωρακια και μερικες θα ζητανε μεχρι και συναισθηματικη ασφαλεια...
Καλα ρε παιδες θα με τρελανετε :o?? Φασκετε και αντιφασκετε???
Ο αλλος λεει θελω να πηδαω και να φευγω... Παω πληρωνω και το προτιμω για τον λογο του οτι μπορω να φευγω..
Και σας λεω εχει κοπελες εκει εξω που δεν θελουν χρηματα μονο ΠΟΥΤΣΟ γουσταρουν
και μου απαντας δεν γουσταρουμε τετοια τσολια???
Ε δεν στην προτεινω για σχεση βρε εβιλ μου αλλα γιαυτο που θα κανεις και σε μια ιεροδουλη πληρωνωντας το αλλα χωρις χρημα....Τι σε νοιαζει το ποιον της αφου μονο για πηδημα την θες???
:o :o :o :o :o :o :o
Ετσι ακριβως.ο τσαμπας πεθανε.. λιγο πολυ ολες θα τις πληρωσεις.. ρουφιανες ελλεηνιδες, σπονσορα ψαχνουν..
Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει..απλό!Ετσι ακριβως.
Ας μας πουν και τα κοριτσακια ενας κατω του μετριου τυπος τι ελπιδες εχει να γαμησει και τι θα επενδυσει σε μια μπαζολα(δεν λεω για καλο μουνι)
Ρε παιδες ελεος.Αναλωγα την γκομενα το τι ψυχολογικα εχει και τι ζηταει.Δεν ειμαστε ολες μια κοπια με ιδιες εμπειριες και ιδια ηλικια.Ετσι ακριβως.
Ας μας πουν και τα κοριτσακια ενας κατω του μετριου τυπος τι ελπιδες εχει να γαμησει και τι θα επενδυσει σε μια μπαζολα(δεν λεω για καλο μουνι)
Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει..απλό!
Το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει μεχρι τωραΟ καθένας παίρνει ότι του αξίζει..απλό!
Απο κει που μας ελεγες οτι ξερεις πολλες που θελουν μονο να γαμιουνται ξαφνικα εβαλες και το ψυχολογικο κομματι στη μεση!Ρε παιδες ελεος.Αναλωγα την γκομενα το τι ψυχολογικα εχει και τι ζηταει.Δεν ειμαστε ολες μια κοπια με ιδιες εμπειριες και ιδια ηλικια.
Γιναμε πολλες
Ξέρω κι άλλα τέτοια ωραία να σου πω???Το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει μεχρι τωρα
Τι στα διαλα ρε γυναικα ειμαι και ξερω καποιες εσεις που ειστε αντρες δεν βρισκετε :o :o :o :o :o???
Αυτο λεω ρε τυπε μου γαμω την συνενοηση μου. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ τις εμπειριες της τα ψυχολογικα της και το τι ζηταει. Δεν χρειαζετε ψυχαναλυση για να καταλαβεις πια γκομενα γουσταρει πουτσο και μονο και πια μεγαλη ζωη!! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΤο καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει μεχρι τωρα
Απο κει που μας ελεγες οτι ξερεις πολλες που θελουν μονο να γαμιουνται ξαφνικα εβαλες και το ψυχολογικο κομματι στη μεση!
Μαλιστα...θα πρεπει να την ψυχαναλυσεις για να την γαμησεις...πολυ ευκολο
ω ρε πστ! ποοοσα απωθημενα εχετε?
Ξέρω κι άλλα τέτοια ωραία να σου πω???
Όλες οι Ελληνίδες είναι μπάζα.Ανέκδοτο που φοριέται πολύ εδώ..
Και σας λεω εχει κοπελες εκει εξω που δεν θελουν χρηματα μονο ΠΟΥΤΣΟ γουσταρουν
και μου απαντας δεν γουσταρουμε τετοια τσολια???
Βαριομαστε να ψαχνουμε κατω απο τις πετρες μπας και βρουμε.
μην εξαπτεσαι μαρη! δεν χρειαζεται να εισαι γκομενα που γουσταρει μονο ή τη μεγαλη ζωη! υπαρχουν και ενδιαμεσα σταδια..Αυτο λεω ρε τυπε μου γαμω την συνενοηση μου. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ τις εμπειριες της τα ψυχολογικα της και το τι ζηταει. Δεν χρειαζετε ψυχαναλυση για να καταλαβεις πια γκομενα γουσταρει πουτσο και μονο και πια μεγαλη ζωη!! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ
εχεις κι εσυ τα δικια σου, καημενε μουπολλα απωθημενα.. ειμαι και αφραγκος και θα ξεχασω πως γινεται σε λιγο ;)