quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχα και εγω αρχικα στον βεαβις απαντησα αλλα μετα απαντησα στον εβιλ ;) ;) ;)χαχα οτι να ναι! εγω τον μπιβ ρωτησα παντως
μπλεξαμε τα μπουτια μας////
χαχαχαχα και εγω αρχικα στον βεαβις απαντησα αλλα μετα απαντησα στον εβιλ ;) ;) ;)χαχα οτι να ναι! εγω τον μπιβ ρωτησα παντως
Γιναμε πολλεςχα χα! New entry και συ? Πάλι τα ίδια
Υπαρχουν αρκετοι λογοι που πληρωνει καποιος για να γαμησει.Σου αναφερω καποιους απο τους εκατονταδες.Καλε μου βεαβις, εχει τοσες μα τοσες γκομενες εξω, διαφορων ηλικιων, που γουσταρουν μονο να πηδηχτουν και μετα μην τις ειδατε !!! που αν πας να πληρωνεις για να γαμησεις μονο και μονο γιαυτο το λογο που ειπες και οχι για αλλους(που εκει παω πασο και γουστο του καθενος) τοτε το λιγοτερο που μπορω να σε χαρακτηρισω και επιεικως ειναι οτι εισαι μαλακας !!! Με ολη μου την αγαπη πανατα :-* :-* :-*
Η καλύτερη σου εσένα..Ευκαιρία για μπινελίκωμα.χα χα! New entry και συ? Πάλι τα ίδια
Γιναμε πολλες
Η καλύτερη σου εσένα..Ευκαιρία για μπινελίκωμα.
Εγω το τριβω απολες τις αποψεις και οπτικες γωνειες πολυαγαπημενε μου και το απολαμβανω απολυτα χωρις να το πληρωνω κιολαςΥπαρχουν αρκετοι λογοι που πληρωνει καποιος για να γαμησει.Σου αναφερω καποιους απο τους εκατονταδες.
1)Για να του κανει τα γουστα που δεν του κανει η γυναικα/γκομενα του
2)Ξερει ακριβως τι θα του κοστισει,και θα πληρωσει πολυ λιγοτερα!
3)Για να φυγει η γκομενα μετα το γαμησι
4)Οποιαδηποτε ωρα μπορει να γαμησει(δεν υπαρχουν δικαιολογιες οπως πονοκεφαλοι περιοδοι κλπ)
και αλλοι πολλοι λογοι.
Προσωπικα δεν εχω γνωρισει γκομενες που να θελουν να γαμηθουν και μονο (εκτος απο κατι τελειωμενες τουριστριες σε νησια οι οποιες ηταν λιωμα)
Και ναι ειμαι μαλακας δεν το κρυβω,εχω μια ιδιαιτερη σχεση με τον λουτσο μου.
Εσυ καλη μου για πες μου το τριβεις καθολου η δεν? φιλικα και με αγαπη παντα
Καλε εγω τριμηνο κοντευω πια Χριστουγεννα?? :oναι και ξέρεις ποιά είναι η πλάκα? Αυτό γίνεται κάθε φορά που κοντεύουν τα Χριστούγεννα (και την άλλη φορά αν θυμάμαι καλά έτσι ήταν)
Τι στα διαλα ρε γυναικα ειμαι και ξερω καποιες εσεις που ειστε αντρες δεν βρισκετε :o :o :o :o :o???
Καλε εγω τριμηνο κοντευω πια Χριστουγεννα?? :o
κι εγω παντως σχολιασα ΜΟΝΟ το αρχικο ποστ του μπιβ. δεν ηταν γενικο το σχολιο μου..
κοιτα απο την αλληεσύ έχεις μαλακία άβαταρ
κοιτα απο την αλλη
ε οταν βλεπεις ποστ μου, προσπερνα το! μη με κοιτας, πώς το λεεενε??
ε οταν βλεπεις ποστ μου, προσπερνα το! μη με κοιτας, πώς το λεεενε??
Απαντησα γενικα αν ειδες και οχι συγκεκριμενα για μενα.Εγω το τριβω απολες τις αποψεις και οπτικες γωνειες πολυαγαπημενε μου και το απολαμβανω απολυτα χωρις να το πληρωνω κιολας
Τωρα για τα υπολοιπα ΞΑΝΑΛΕΩ για τριτη φορα σε 5 λεπτα μεσα, αν δεν το κανεις μονο και μονο για αυτο που ειπες στο αρχικο σου ποστ αλλα για ολους τους αλλους λογους που μου παραθεσες τωρα ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ και αν ημουν αντρας σιγουρα θα το εκανα και εγω
Αλλα πιστεψε με εχει παρα πολλες γυναικες που γουσταρουν μονο πηδημα ωμα και ξεκαθαρα αν ειναι μονο για το οτι σου πρηζουν τα @@@ μετα και δεν γουσταρεις...
Τι στα διαλα ρε γυναικα ειμαι και ξερω καποιες εσεις που ειστε αντρες δεν βρισκετε :o :o :o :o :o???
Δε μας είπες όμως ΠΩΣ είναι αυτές οι γυναίκεςΑλλα πιστεψε με εχει παρα πολλες γυναικες που γουσταρουν μονο πηδημα ωμα και ξεκαθαρα αν ειναι μονο για το οτι σου πρηζουν τα @@@ μετα και δεν γουσταρεις...
Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?