Νέα

Γιατι οι αντρες αγαπατε τοσο πολυ το πρωκτικο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elisavett
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

morpheus1000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
286

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Έλα ντε!!! Αλλά πάντα λεμε πάμε για βρώμικο μάστορα...
Βρώμικο δεν λεμε το σουβλακι.
Τουλαχιστον εγω δεν το ξερω ετσι.
Λεμε το σαντουιτς απο τις καντινες, με το λουκανικο και το κρεμμυδι (και αναλογως και λαχανο και καροτο), που τρωγεται συνηθως ξημερωματα μετα τα ξιδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρώμικο δεν λεμε το σουβλακι.
Τουλαχιστον εγω δεν το ξερω ετσι.
Λεμε το σαντουιτς απο τις καντινες, με το λουκανικο και το κρεμμυδι (και αναλογως και λαχανο και καροτο), που τρωγεται συνηθως ξημερωματα μετα τα ξιδια.

xaxaxa τι μου θυμισες τωρα.... εποχες 2006 - 2008 απο τοτε εχω να φαω βρωμικο καλα τοτε εκανα πολλες μαλακιες καπνιζα και σαν πουστης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θυμαμαι τωρα χειμωνας 2006 - 2007 πριν τα Χριστουγεννα... ειναι ένας φιλος και θελει να παει στην γκομενα ... μιλουσαμε στο MSN τοτε σε συνομιλια... και ημουν εγω αυτος η γκομενα και μια φιλη της και αυτος της λεει μωρο δεν αντεχω αλλο σε 15' ειμαι εκει.... (εμενε κοντα μας αυτη τοτε αλλα για να πας σπιτι της ηθελες 15' με το αμαξι στανταρ) μου λεει εμενα θα με πας... λεω τρελαθηκες? δεν εχω αμαξι? λεει ειναι η θεια σου απο εκει παρε τα κλειδια της και ελα με αυτο και θα κατσεις εσυ με την φιλη της αλλης και στανταρ θα κανετε κατι , λεω τρελαθηκες? αμα το καταλαβει θα με πηδηξει και αμα της το ζητησω δεν θα μου το δωσει... τεσπα η θεια κοιμοταν τσιμπαω τα κλειδια παμε σπιτι της... βγαινει αυτη με το κομπινεζον και φευγουνε μεσα για γαμησι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εγω να εχω μεινει στο σαλονι με την αλλη μου λεει να σου βαλω ενα ποτακι????  :2funny: :2funny: :2funny: της κανω τι ποτακι που να σου εξηγω τωρα.... τελικα ο αλλος γαμησε μεσα μια χαρα ... εγω απο το αγχος δεν εκανα τιποτα μηπως ξυπνησει η θεια και με καταλαβει... ισα ισα ενα φασωμα και χερι

τεσπα σορρυ για το σπαμ αλλα τρελες εποχες τοτε  :grin:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
για να εχετε κατι  να ασχολειστε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι τωρα χειμωνας 2006 - 2007 πριν τα Χριστουγεννα... ειναι ένας φιλος και θελει να παει στην γκομενα ... μιλουσαμε στο MSN τοτε σε συνομιλια... και ημουν εγω αυτος η γκομενα και μια φιλη της και αυτος της λεει μωρο δεν αντεχω αλλο σε 15' ειμαι εκει.... (εμενε κοντα μας αυτη τοτε αλλα για να πας σπιτι της ηθελες 15' με το αμαξι στανταρ) μου λεει εμενα θα με πας... λεω τρελαθηκες? δεν εχω αμαξι? λεει ειναι η θεια σου απο εκει παρε τα κλειδια της και ελα με αυτο και θα κατσεις εσυ με την φιλη της αλλης και στανταρ θα κανετε κατι , λεω τρελαθηκες? αμα το καταλαβει θα με πηδηξει και αμα της το ζητησω δεν θα μου το δωσει... τεσπα η θεια κοιμοταν τσιμπαω τα κλειδια παμε σπιτι της... βγαινει αυτη με το κομπινεζον και φευγουνε μεσα για γαμησι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εγω να εχω μεινει στο σαλονι με την αλλη μου λεει να σου βαλω ενα ποτακι????  :2funny: :2funny: :2funny: της κανω τι ποτακι που να σου εξηγω τωρα.... τελικα ο αλλος γαμησε μεσα μια χαρα ... εγω απο το αγχος δεν εκανα τιποτα μηπως ξυπνησει η θεια και με καταλαβει... ισα ισα ενα φασωμα και χερι

τεσπα σορρυ για το σπαμ αλλα τρελες εποχες τοτε  :grin:
Tαξί δεν υπηρχαν τύπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tαξί δεν υπηρχαν τύπε?

Ε τι ταξι ρε σου λεει ο αλλος εισαι φιλος ... θα χει και φιλη εκει μπορεις να παρεις αμαξι και να παμε... σε κατι τέτοια οι προσφορες ειναι δικαιες οποτε μπορουμε να ξηγηθουμε.

Βαζεις το αμαξι βαζω την παρέα. Και με κέρασαν και ποτο εκει που πηγα. Οποτε το βαζεις το αμαξι απλα το προβλημα ηταν οτι ηταν της θειας που κοιμοταν σπιτι μου και αμα ξυπνουσε θα την ειχα γαμησει.

Με λιγα λογια εγω δεν εβαλα τιποτα δηλαδη... οι άλλοι τα έβαλαν ολα  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ε τι ταξι ρε σου λεει ο αλλος εισαι φιλος ... θα χει και φιλη εκει μπορεις να παρεις αμαξι και να παμε... σε κατι τέτοια οι προσφορες ειναι δικαιες οποτε μπορουμε να ξηγηθουμε.

Βαζεις το αμαξι βαζω την παρέα. Και με κέρασαν και ποτο εκει που πηγα. Οποτε το βαζεις το αμαξι απλα το προβλημα ηταν οτι ηταν της θειας που κοιμοταν σπιτι μου και αμα ξυπνουσε θα την ειχα γαμησει.

Με λιγα λογια εγω δεν εβαλα τιποτα δηλαδη... οι άλλοι τα έβαλαν ολα  :P
Και αν σε παρακολουθησαν οι αμερικανοι τυπε και το πουν στη θεια σου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εσεις οι ανδρες εχετε τοσο κολλημα με το πρωκτικο σεξ και θελετε να μας πηδατε τον κωλο; Τι ειναι αυτο που σας εξιταρει τοσο;
αβραμη εσυ? :think:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1

Πρεπει να ειναι εδος πηδηματος που το κανεις με τσιμπιδακι διπλα σου για να βγαζεις τις αγκιδες απο τον πουτσο.......

Τι αλλο θ' ακουσω ρε πουστη μου........... ΕΛΕΟΣ.  :headbang: :headbang: :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Eλπιζω να μην ειναι ολοι οι ανδρες σαν εσενα... Μου εχουν τυχει τετοιοι αρκετοι...
αμα εχεις καμμια τρελη κωλαρα τι ηθελες να σου κανουν οι ανθρωποι?????????ποσο να αντεξει ενας αντρας μπροστα σε μια κωλαρα...,
εσυ δεν μας ειπες εχεις ωραιο κωλαρακι? :grin: :cum:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
θα συμφωνησω με το soukeras! απαιτούμε  διευκρινίσεις 

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Διότι οπως λέει  και το δημοτικό τραγούδι :

Το μουνί το μουναρέλι, έπεσε μες το βαρέλι
Πάει ο πούτσος να το βγάλει, κι έπεσε με το κεφάλι
Πάει κι ο κώλος να βοηθήσει κι έγινε τρελό γαμήσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom