morpheus1000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 286
Συμφωνω και επαυξανω!Τι εκανε ο ανθρωπος!!!!!!Εμ Γ Σεπτεμβριου,εμ μαυρη και πρωκτικο,που απο μονο του ειναι "βρομικο"Μεγας κασκαντερ ο δικος σου τυπε :S
Συμφωνω και επαυξανω!Τι εκανε ο ανθρωπος!!!!!!Εμ Γ Σεπτεμβριου,εμ μαυρη και πρωκτικο,που απο μονο του ειναι "βρομικο"Μεγας κασκαντερ ο δικος σου τυπε :S
Βρώμικο δεν λεμε το σουβλακι.Έλα ντε!!! Αλλά πάντα λεμε πάμε για βρώμικο μάστορα...
Βρώμικο δεν λεμε το σουβλακι.
Τουλαχιστον εγω δεν το ξερω ετσι.
Λεμε το σαντουιτς απο τις καντινες, με το λουκανικο και το κρεμμυδι (και αναλογως και λαχανο και καροτο), που τρωγεται συνηθως ξημερωματα μετα τα ξιδια.
Tαξί δεν υπηρχαν τύπε?Θυμαμαι τωρα χειμωνας 2006 - 2007 πριν τα Χριστουγεννα... ειναι ένας φιλος και θελει να παει στην γκομενα ... μιλουσαμε στο MSN τοτε σε συνομιλια... και ημουν εγω αυτος η γκομενα και μια φιλη της και αυτος της λεει μωρο δεν αντεχω αλλο σε 15' ειμαι εκει.... (εμενε κοντα μας αυτη τοτε αλλα για να πας σπιτι της ηθελες 15' με το αμαξι στανταρ) μου λεει εμενα θα με πας... λεω τρελαθηκες? δεν εχω αμαξι? λεει ειναι η θεια σου απο εκει παρε τα κλειδια της και ελα με αυτο και θα κατσεις εσυ με την φιλη της αλλης και στανταρ θα κανετε κατι , λεω τρελαθηκες? αμα το καταλαβει θα με πηδηξει και αμα της το ζητησω δεν θα μου το δωσει... τεσπα η θεια κοιμοταν τσιμπαω τα κλειδια παμε σπιτι της... βγαινει αυτη με το κομπινεζον και φευγουνε μεσα για γαμησι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εγω να εχω μεινει στο σαλονι με την αλλη μου λεει να σου βαλω ενα ποτακι???? της κανω τι ποτακι που να σου εξηγω τωρα.... τελικα ο αλλος γαμησε μεσα μια χαρα ... εγω απο το αγχος δεν εκανα τιποτα μηπως ξυπνησει η θεια και με καταλαβει... ισα ισα ενα φασωμα και χερι
τεσπα σορρυ για το σπαμ αλλα τρελες εποχες τοτε
Tαξί δεν υπηρχαν τύπε?
;) ;) ;) ;)xaxaxa τι μου θυμισες τωρα.... εποχες 2006 - 2008 απο τοτε εχω να φαω βρωμικο καλα τοτε εκανα πολλες μαλακιες καπνιζα και σαν πουστης.
Και αν σε παρακολουθησαν οι αμερικανοι τυπε και το πουν στη θεια σου?Ε τι ταξι ρε σου λεει ο αλλος εισαι φιλος ... θα χει και φιλη εκει μπορεις να παρεις αμαξι και να παμε... σε κατι τέτοια οι προσφορες ειναι δικαιες οποτε μπορουμε να ξηγηθουμε.
Βαζεις το αμαξι βαζω την παρέα. Και με κέρασαν και ποτο εκει που πηγα. Οποτε το βαζεις το αμαξι απλα το προβλημα ηταν οτι ηταν της θειας που κοιμοταν σπιτι μου και αμα ξυπνουσε θα την ειχα γαμησει.
Με λιγα λογια εγω δεν εβαλα τιποτα δηλαδη... οι άλλοι τα έβαλαν ολα
Και αν σε παρακολουθησαν οι αμερικανοι τυπε και το πουν στη θεια σου?
αβραμη εσυ?Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εσεις οι ανδρες εχετε τοσο κολλημα με το πρωκτικο σεξ και θελετε να μας πηδατε τον κωλο; Τι ειναι αυτο που σας εξιταρει τοσο;
πακιστανοι εραστες?Eλπιζω να μην ειναι ολοι οι ανδρες σαν εσενα... Μου εχουν τυχει τετοιοι αρκετοι...
τι ν τούτο πάλι;
αμα εχεις καμμια τρελη κωλαρα τι ηθελες να σου κανουν οι ανθρωποι?????????ποσο να αντεξει ενας αντρας μπροστα σε μια κωλαρα...,Eλπιζω να μην ειναι ολοι οι ανδρες σαν εσενα... Μου εχουν τυχει τετοιοι αρκετοι...
αβραμη εσυ?
Μεγας κασκαντερ ο δικος σου τυπε :S
γυναικειο νικ και με τετοιες ανησυχιες μυριζει αβραμης τυπε
λες να ειναι αυτος τυπε ?
δεν μπορει να ησυχασει με τιποταγυναικειο νικ και με τετοιες ανησυχιες μυριζει αβραμης τυπε