Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
εγω παντωσ δεν εχω δοκιμάσει ποτε να συνουσιαστω με τρανσ!! :think:
χμμμμμ !! :think:
βεβαια δεν εχω καποιο προβλημα με τρανσ ,αλλα δεν μου κανει αισθηση βρε παιδι μ!
υπαρχει καποιοα διαφορα στον γκωνλικον ερωτα  :zfuck:με τρανσ και με ποθτανα?
για πεστε εσεισ που εχετε δοκιμασει και τα δυο ποιο ειναι καλυτερο και γιατι?? :think:

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
με συνχωρης δεν πηγαινουνε τα ζωα μεταξυ τους??? ολα τα ζωα.... εχεις δει εσυ κανενα ζωο να τα κατηγορει???  ;)
ναι αλλα φανταζομαι πως ενοεις τα ζωα που πανε με αρσενικα ζωα????
αμα ενοεις αυτο τοτε δεν ειναι τα σκυλια ειναι τα γατια....... ολοκληρα τρενακια κανουναι θυληκα αρσενικα [χωρις να τους νιαζει αμα ο μπροστινος τους ειναι θυληκο η αρσενικο]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι ιονεσκο & παπαρια μαντολες..
ΜΑΡΙΟΣ λεμε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και τα σκυλια που πανε μεταξυ τους τι ειναι????  Εχεις δει κανενα να κατακρινη το αλλο?????   :2funny: :2funny:

οι μαλακίες πέφτουν σα το χαλάζι τελικά απόψε  :jerking:

για πες μας, μετα το γαμησι μηπως κατουρας και στο ποδι του γαμιά ή πας στη γλάστρα? δεν ειναι κακο, το κανουν και τα ζωα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι αλλα φανταζομαι πως ενοεις τα ζωα που πανε με αρσενικα ζωα????
αμα ενοεις αυτο τοτε δεν ειναι τα σκυλια ειναι τα γατια....... ολοκληρα τρενακια κανουναι θυληκα αρσενικα [χωρις να τους νιαζει αμα ο μπροστινος τους ειναι θυληκο η αρσενικο]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενοειτε αρσενικα με αρσενικα.... μονο γατια το κανουν.. κανης λαθος.. δεν βλεπω να τα κατηγορεις ομως... μονο εμας..  :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οι μαλακίες πέφτουν σα το χαλάζι τελικά απόψε  :jerking:

για πες μας, μετα το γαμησι μηπως κατουρας και στο ποδι του γαμιά ή πας στη γλάστρα? δεν ειναι κακο, το κανουν και τα ζωα
δεν ειναι και ασχημη ιδεα...

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι ιονεσκο & παπαρια μαντολες..
ΜΑΡΙΟΣ λεμε..

ρε φιλε εσυ καταρχας πιος εισαι και τη γουσταρεις?  μαριος μαριος μαριος μαριος  μου τα εχει πριξει!! πρεπει να καταλαβο τι λες?

Επισκέπτης
ΜΑΡΙΕ το πολυ το καπα-καπα κανει το παιδι ΜΑΛΑΚΑ..

Υ.Γ εχει πεσει πολυ το επιπεδο κυρια καννελη..

Υ.Γ1 ΜΑΡΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΟΥ..

Υ.Γ2 ΜΑΡΙΕ διαβασε παρακατω απαντηση στο ερωτημα σου..
Γραμμένη το 1948 η Φαλακρή Τραγουδίστρια είναι σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς αγγίζει θέματα όπως η ισοπέδωση της ταυτότητας του ατόμου, η αποδοχή των σλόγκαν από τις μάζες, καθώς και οι συνταγές ιδεών που τροφοδοτούν και μεταμορφώνουν τις κοινωνίες σε συλλογικά αυτόματα.
Υ.Γ3 ΜΑΡΙΕ δεν γαμαω πουστρακια & ειδικα κνιτες-ταγματασφαλιτες..

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά τι συμβαίνει δεν εχω καταλάβε ι
αυτόσ ο ΜΑΡΙΟΣ που λετε συνέχεια ειναι τρανσ?? :think: :think:
για εξηγηστε μου και μενα! :think: :helpplea:

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΜΑΡΙΕ το πολυ το καπα-καπα κανει το παιδι ΜΑΛΑΚΑ..

Υ.Γ εχει πεσει πολυ το επιπεδο κυρια καννελη..

Υ.Γ1 ΜΑΡΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΟΥ..

Υ.Γ2 ΜΑΡΙΕ διαβασε παρακατω απαντηση στο ερωτημα σου..
Γραμμένη το 1948 η Φαλακρή Τραγουδίστρια είναι σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς αγγίζει θέματα όπως η ισοπέδωση της ταυτότητας του ατόμου, η αποδοχή των σλόγκαν από τις μάζες, καθώς και οι συνταγές ιδεών που τροφοδοτούν και μεταμορφώνουν τις κοινωνίες σε συλλογικά αυτόματα.
Υ.Γ3 ΜΑΡΙΕ δεν γαμαω πουστρακια & ειδικα κνιτες-ταγματασφαλιτες..
πω ρε φιλε με αναρχικους του internet δεν ασχολουμαι.......   κανε κανενα copy paste καμια ιδελογια που θα βρεις στο inernet και ασε με εμενα..............
καταρχας καραγκιοζη αμα ησουν αναρχικος θα νρεποσουν που αποκαλεσες τον εαυτο σου αναρχικο!!!
αλλα φανταζομαι οταν μαθενεις τον mpakoυni μεσο του youtube εκει καταντας!!!
εσυ με την ιδια ευκολια αυριο θα γινεις φασιστας και ουτε που θα το καταλαβεις... αρκει να πουλα στην τηλεωραση και στο inernet

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε παιδιά τι συμβαίνει δεν εχω καταλάβε ι
αυτόσ ο ΜΑΡΙΟΣ που λετε συνέχεια ειναι τρανσ?? :think: :think:
για εξηγηστε μου και μενα! :think: :helpplea:
οχι απλως ειχα μια απορια περι trans και straight......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και επαναλαμβάνω, αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πρακτική, ό καθείς κάνει ό,τι θέλει με τον κώλο του, αρκεί να είναι ο ίδιος και αυτός που το κάνει συναινλων ενήλικας, αλλά η υποκρισία...

Τίποτα επί προσωπικού, απλή κουβέντα κάνουμε.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

επί προσωπικού είσαι κακοήθης και είρων και σκατόφλωρος  :uglystupid: :uglystupid:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
τι να πω αριστερος ειμαι και παντα σεβομαι τα δικαιωματα τον αλλων..... αλλα απλως το συγκεκριμενο δεν το χωραει καν ο νους μου............ διοτι προσωπικα θα ειχα τρελο πορβλημα να παω με trans εχειρησμενη η οχι.........
και απορω πως καπιοι πανε και χωρις προβλημα μαλιστα..... και θεωρουν και τους εαυτους του straight

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εδω εχουμε ανοιξει και θρεντ αν θα εκανες σχεση με τρανς!! Εισαι πολυ πισω!! :dancing: :dancing: :dancing:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ας πάνε με ότι θέλουν, αλλά ας μην μας λένε ότι είναι φυσιολογικό και πρέπον! Έλεος!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εδω ειναι για να μπαινης πριν γαμησης η πριν γαμηθης.... σου φευγη επιτοπου η ορεξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom