Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
περιμενα.... λεω δεν θα μου απαντηση....  :cheesy:

εκει στην αναμονη θα εισαι παντα. Και να κοψεις τις μαλακιες αυτες που λες για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι κανονικος ανθρωπος εσυ και οσοι σε συναναστρεφονται.
Και πριν πεις την επομενη μαλακια να σου πω οτι ποτε δε μιλαω ετσι σε πουστηδες και τραβελια που θα τυχει να δω εξω, τους αντιμετωπιζω οπως ολους. Αν ομως μου λεγανε τις μαλακιες που λες εσυ θα τρωγανε και καμια αναστροφη μπας και κουνηθει και ερθει στα ζυγια του ο εγκεφαλος.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
γιασοθ ντανα τρανσ τι καεισ ολα καλα? :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εκει στην αναμονη θα εισαι παντα. Και να κοψεις τις μαλακιες αυτες που λες για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι κανονικος ανθρωπος εσυ και οσοι σε συναναστρεφονται.
Και πριν πεις την επομενη μαλακια να σου πω οτι ποτε δε μιλαω ετσι σε πουστηδες και τραβελια που θα τυχει να δω εξω, τους αντιμετωπιζω οπως ολους. Αν ομως μου λεγανε τις μαλακιες που λες εσυ θα τρωγανε και καμια αναστροφη μπας και κουνηθει και ερθει στα ζυγια του ο εγκεφαλος.
τοτε να μου πεις ποιες ειναι οι αποψεις σου για να συμφωνησω μαζη σου....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα δωσει κανενας καμμια σοβαρη απαντηση?

τοση ωρα διαβαζω κι ολο τσακωμους βλεπω. :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα δωσει κανενας καμμια σοβαρη απαντηση?

τοση ωρα διαβαζω κι ολο τσακωμους βλεπω. :rolleyes:

τι σοβαρη απαντηση θες και συ τωρα ρε σαγιοναρα? πρεπει να παμε ολοι με τρανσφορμεισον για να αποκτησουμε αποψη?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Δεν θα υπαρξει σοβαρη απαντηση οσο ατομα που πανε με τραβεστι λενε πως ειναι στρειτ σαν να ειναι κατι το τοσο σημαντικο ξερωγω μην τους πει καποιος αγνωστος σε ενα φορουμ αδελφη κλπ η' τραβεστι που λενε πως οι πελατες τους ειναι στρειτ

Ενταξει,δλδ αμα βγει καποιος που εχει τα @@ και πει ''Ναι,ρε ειμαι ΒΙ και παω με τρανς'' τοτε θα του βγαλω το καπελο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν θα υπαρξει σοβαρη απαντηση οσο ατομα που πανε με τραβεστι λενε πως ειναι στρειτ σαν να ειναι κατι το τοσο σημαντικο ξερωγω μην τους πει καποιος αγνωστος σε ενα φορουμ αδελφη κλπ η' τραβεστι που λενε πως οι πελατες τους ειναι στρειτ

Ενταξει,δλδ αμα βγει καποιος που εχει τα @@ και πει ''Ναι,ρε ειμαι ΒΙ και παω με τρανς'' τοτε θα του βγαλω το καπελο

σιγά το κατορθωμα  :idiot:

η μονη διαφορα ειναι οτι λεει/δε λεει μαλακιες.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι παθατε αποψε βρε??  δεν μπορουμε να πουμε ολοι μας την αποψη μας?? Και ας μην ειναι σεβαστη... Πρεπει να λεμε οτι βολευη εσας???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι παθατε αποψε βρε??  δεν μπορουμε να πουμε ολοι μας την αποψη μας?? Και ας μην ειναι σεβαστη... Πρεπει να λεμε οτι βολευη εσας???

ειδες τι ηλιθιος μπετο εισαι? τι βολευει εμας ειναι η αποψη ή τι βολευει εσενα και τα αλλα ναυτακια  :idiot:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οποια και αν ειναι η αποψη μου ειναι αποψη μου.. αρεση δεν αρεση δεν με ενδιαφερη..  οπως την λετε και εσεις.. και την σεβομε.. εξαλου το θρεντ ανοιχτηκε οχι μονο για τους αντρες αλλα να μπουμε και εμεις να πουμε την αποψη μας... Τωρα αν δεν σας αρεση δεν χρειαζετε να μας βριζετε... απλα πατε σε αλλο θρεντ και βγαζετε τα αποθημενα σας

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Δεν πινετε και καμια τσικουδια να ερθετε στα ισια σας. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom