ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εδω ειναι για να μπαινης πριν γαμησης η πριν γαμηθης.... σου φευγη επιτοπου η ορεξη...
σιγα ρε ζωο μην αγχωθεις και σου βγουν νωριτερα οι τριχες
Εδω ειναι για να μπαινης πριν γαμησης η πριν γαμηθης.... σου φευγη επιτοπου η ορεξη...
περιμενα.... λεω δεν θα μου απαντηση....σιγα ρε ζωο μην αγχωθεις και σου βγουν νωριτερα οι τριχες
περιμενα.... λεω δεν θα μου απαντηση....
τοτε να μου πεις ποιες ειναι οι αποψεις σου για να συμφωνησω μαζη σου....εκει στην αναμονη θα εισαι παντα. Και να κοψεις τις μαλακιες αυτες που λες για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι κανονικος ανθρωπος εσυ και οσοι σε συναναστρεφονται.
Και πριν πεις την επομενη μαλακια να σου πω οτι ποτε δε μιλαω ετσι σε πουστηδες και τραβελια που θα τυχει να δω εξω, τους αντιμετωπιζω οπως ολους. Αν ομως μου λεγανε τις μαλακιες που λες εσυ θα τρωγανε και καμια αναστροφη μπας και κουνηθει και ερθει στα ζυγια του ο εγκεφαλος.
ολα καλα συζηταω εδω με το φιλο...γιασοθ ντανα τρανσ τι καεισ ολα καλα?
τοτε να μου πεις ποιες ειναι οι αποψεις σου για να συμφωνησω μαζη σου....
θα δωσει κανενας καμμια σοβαρη απαντηση?
τοση ωρα διαβαζω κι ολο τσακωμους βλεπω.
τι σοβαρη απαντηση θες και συ τωρα ρε σαγιοναρα? πρεπει να παμε ολοι με τρανσφορμεισον για να αποκτησουμε αποψη?
Δεν θα υπαρξει σοβαρη απαντηση οσο ατομα που πανε με τραβεστι λενε πως ειναι στρειτ σαν να ειναι κατι το τοσο σημαντικο ξερωγω μην τους πει καποιος αγνωστος σε ενα φορουμ αδελφη κλπ η' τραβεστι που λενε πως οι πελατες τους ειναι στρειτ
Ενταξει,δλδ αμα βγει καποιος που εχει τα @@ και πει ''Ναι,ρε ειμαι ΒΙ και παω με τρανς'' τοτε θα του βγαλω το καπελο
σωπα εσυ
φορας και καπελα? απο ποιον αιωνα ηρθες εσυ ρε κοπελια?τοτε θα του βγαλω το καπελο
Τι παθατε αποψε βρε?? δεν μπορουμε να πουμε ολοι μας την αποψη μας?? Και ας μην ειναι σεβαστη... Πρεπει να λεμε οτι βολευη εσας???
σου γαμω που θα μου πεις σωπα