Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ξερω με πιον με εχει μπερδειξει και γενικος τι κανει και τι ΛΕΕΙ?? [χρειαζομαι μεταφραση για την παρανοια]

μαλλον ο πατερας εκανε το μπερδεμα και δεν φορεσε καποτα
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΜΑΡΙΕ..
γαμαω ομως ολη την κνε ΜΑΡΙΕ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αλλου ξερεις και τρως παντοφλιδι.....  σε μενα βγαζης γλωσσα εεεε????
Κοριτσια συχαρητηρια... τετοιες θελουν αυτοι....  :2funny: :2funny:
και εμενα γιαυτο μου εχουν αδυναμια γιατι ειμαι ζορικια....
Με Κατινες θα ασχολουμαστε τωρα????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε δεν χρειαζεται να πω πολλα εχω καταλαβει πως υπαρχουν ψυχιατρικες υποθεσεις εδω μεσα.  γιατι περα απο την πλακα μου κανεις για σχιζοφρενη!!   η για ενα 10 χρονο χωρις ζωη κολημενο με το inernet!!  δεν το λεω με κακια αλλα χωρις πλακα ανοιξε το παραθυρο σου να μπει λιγο φως και βγες και λιγο εξω
εχεις κανει το inernet την ζωη σου αρα δεν νομιζω πως οπου και αν ποσταρεις εχει σημασια... αλλοι ζουνε την ζωη και αλλοι ζουν την εικονικοι τους ζωη μεσα απο το internet ............ πως θα μιλησεις εσυ για ζωη??????? μονο ακουστα απο το inernet την εχεις!
αμα κλεισει το σιτε σε βλεπω να αυτοκτονεις... γιατι δεν εχεις τιποτα αλλο...... ηρεμησε και σταματα να μου γραφεις

το ειπα συζητησει με 10χρονα αναρχικους [χαχαχαχαχαχα ουτε τον ορισμο δεν θα ξερεις καρμιρη. κανε αναζητηση στο google] δεν κανω! κακος που απανταω τωρα........... ελπιζω να βρεις ζωη.... και να διαβασεις και κανενα βιβλιο και φυσικα να βγεις εξω απο το σπιτι σου!!!!!               δεν απανταω ξανα στην παρανοια σου δεν ειμαι ψυχολογος συγνωμη

μάριε. άμα πάς βόλτα όξω με το 10χρονο θα φτάσεις χωρίς προσπάθεια το 69.....

αααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχααχααχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν αντεξες και εσυ εεεεε????  θασκαγες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα δανάη...
το κάθε κωλοτρυπίδι κάθεται στο δωμάτιο με τα μελισσάκια του και νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη για τον πρόσωπο που ποστάρει με το νικ πλέζουρας.
μιλάμε για τέτοιο πουστριλίκι οι πιτσιρικάδες.
θα έχετε αναδουλειές επειδή ντρέπονται να ζητήσουν αυτό που γουστάρουν.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως ο μαριος51 δεν ειναι ο γνωστος μαλακας!!

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ελα δανάη...
το κάθε κωλοτρυπίδι κάθεται στο δωμάτιο με τα μελισσάκια του και νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη [glow=red,2,300]για τον πρόσωπο που ποστάρει με το νικ πλέζουρας. [/glow]
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε κοπελιες (στις γυναικες του σιτε αναφερομε), να σας ρωτησω κατι.. αν θελετε απαντατε φυσικα.. Πειτε οτι σας αρεση να γαμιεστε απο το Κωλο βρε παιδι μου.. και το πειτε σε καποιον απο αυτο το θρεντ οτι το θελετε... εδω δηλωνουν φανατικοι Μουνοδουλοι βρε παιδι μου ... ο κωλος ειναι απο τον εξω απο δω ενα πραμα ......τι θα σας πουν δηλαδη  οτι το παρα φυσιν δεν ειναι σωστο να γινετε..και δεν σας τον πηδαμε??  
Και αν σας το λεγανε αυτο εσεις πως θα λειτουργουσατε???? Εμας ας πουμε σαν Τρανς που ειμαστε μας λενε οτι παμε κοντρα στη φυση μας που πηδιωμαστε απο το κωλο ο γυναικειος κωλος ειναι διαφορετικος απο των Τρανς??? Δεν εχει ας πουμε Σκατο μεσα αυτος??? Η εχει ροδοπεταλα.... Αυτο θελω να μου το απαντησετε σαν κοπελες γιατι εδω εχει πεση πολυ Βαρβατιλα βρε παιδι μου και επιμενουν οτι ο κωλος πρεπει να ειναι μονο για την τουαλετα... μερικοι... οχι ολοι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα δανάη...
το κάθε κωλοτρυπίδι κάθεται στο δωμάτιο με τα μελισσάκια του και νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη για τον πρόσωπο που ποστάρει με το νικ πλέζουρας.

κοψε τη καθημερινη αβαντα εσυ καμια ωρα μας ταχεις κανει τσουρεκια τεκενρλης  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε κοπελιες (στις γυναικες του σιτε αναφερομε), να σας ρωτησω κατι.. αν θελετε απαντατε φυσικα.. Πειτε οτι σας αρεση να γαμιεστε απο το Κωλο βρε παιδι μου.. και το πειτε σε καποιον απο αυτο το θρεντ οτι το θελετε... εδω δηλωνουν φανατικοι Μουνοδουλοι βρε παιδι μου ... ο κωλος ειναι απο τον εξω απο δω ενα πραμα ......τι θα σας πουν δηλαδη  οτι το παρα φυσιν δεν ειναι σωστο να γινετε..και δεν σας τον πηδαμε??  
Και αν σας το λεγανε αυτο εσεις πως θα λειτουργουσατε???? Εμας ας πουμε σαν Τρανς που ειμαστε μας λενε οτι παμε κοντρα στη φυση μας που πηδιωμαστε απο το κωλο ο γυναικειος κωλος ειναι διαφορετικος απο των Τρανς??? Δεν εχει ας πουμε Σκατο μεσα αυτος??? Η εχει ροδοπεταλα.... Αυτο θελω να μου το απαντησετε σαν κοπελες γιατι εδω εχει πεση πολυ Βαρβατιλα βρε παιδι μου και επιμενουν οτι ο κωλος πρεπει να ειναι μονο για την τουαλετα... μερικοι... οχι ολοι...

να σου απαντησω εγω. Ο ενας κωλος ειναι ροζ. Ο αλλος κωλος ειναι ο δικος σου  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρακτικά για χέσιμο είναι.
απλά ο άνθρωπος ξεχωρίζει απ τα ζώα γιατί μπορεί με το μυαλό του να μυρίζει λεβάντα στον υπόνομο....
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ε ναι δεν το ξέρεις?
ο κώλος είναι μόνο για την τουαλέτα εκτός άμα είσαι γυναίκα  :2funny:

το'χω διαβάσει κι εδώ αυτό πλάκα πλάκα, ότι δεν γαμάνε γυναίκες από τον κώλο γιατί είναι αφύσικο  :s&m_1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε ναι δεν το ξέρεις?
ο κώλος είναι μόνο για την τουαλέτα εκτός άμα είσαι γυναίκα  :2funny:

το'χω διαβάσει κι εδώ αυτό πλάκα πλάκα, ότι δεν γαμάνε γυναίκες από τον κώλο γιατί είναι αφύσικο  :s&m_1:

δεν είναι αφύσικο.... χωρίς κλύσμα χρειάζεσαι σαλιάρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom