1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εισαι και κοντα, με τις πιτζαμες θα πεταχτω τσουλί
αααααααααααχχααχαχχαχααχχαχαχα μωρή πούστρα με θέα τη θάλασσα θα φωνάζεις κι άλλο πειραιώτη μου.......
εισαι και κοντα, με τις πιτζαμες θα πεταχτω τσουλί
ε ναι δεν το ξέρεις?
ο κώλος είναι μόνο για την τουαλέτα εκτός άμα είσαι γυναίκα
το'χω διαβάσει κι εδώ αυτό πλάκα πλάκα, ότι δεν γαμάνε γυναίκες από τον κώλο γιατί είναι αφύσικο
αααααααααααχχααχαχχαχααχχαχαχα μωρή πούστρα με θέα τη θάλασσα θα φωνάζεις κι άλλο πειραιώτη μου.......
Αστους να λενε ειναι ωραιο πραμα να γαμας γυναικα απο τον κωλο και να την βαζης δαχτυλα στο μουνι τρελενετε απο καυλαε ναι δεν το ξέρεις?
ο κώλος είναι μόνο για την τουαλέτα εκτός άμα είσαι γυναίκα
το'χω διαβάσει κι εδώ αυτό πλάκα πλάκα, ότι δεν γαμάνε γυναίκες από τον κώλο γιατί είναι αφύσικο
θα κανω και παρακαμψη και θα σου φερω απο το αυτι και τη γλυφαδιωτισσα, να ακους πενιες απο σαλαμινα
Πουσε Βαρβατιλα... με το ροζ κωλο.... εμενα ο δικος μου θελει να τον χτυπας κατω σαν χταποδι για να ηρεμηση...
Και δεν τον χτυπας πανω στον πουτσο μουΠουσε Βαρβατιλα... με το ροζ κωλο.... εμενα ο δικος μου θελει να τον χτυπας κατω σαν χταποδι για να ηρεμηση...
Αν τον χτυπησω πανω στο πουτσο σου σουβλακι θα γινω....Και δεν τον χτυπας πανω στον πουτσο μου
Σουβλακι οχι αλλα σπληναντερο μπορηΑν τον χτυπησω πανω στο πουτσο σου σουβλακι θα γινω....
Με 1000Μα συγνωμη αν μια γυναικα θελει να γαμηθη απο το κωλο και δεν της το κανης... δεν θα παει να βρη αλλον????
πολλες τσοντες βλεπεις εσυ... προσεχε...να βαλεις στο κωλο σου κανα πλυστικο της bosch με πιεση και μακρια απο μενα
Καλο Σ/Κυριακο Δαναηγελασαμε και σημερα... Καλο Σαββκυριακο σε ολους....
ασε μας και εσυ ρε μαλλακα........... σαν ψυχοπαθης μου μιλαγε ετσι τον αποκαλεσα και εγω....... δεν καταλαβα ρε φιλε επειδει ειναι παλιος στο σιτε η φιλαρακη σου ειναι μια χαρα παιδι...... βρε ουστ ρεελα δανάη...
το κάθε κωλοτρυπίδι κάθεται στο δωμάτιο με τα μελισσάκια του και νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη για τον πρόσωπο που ποστάρει με το νικ πλέζουρας.
μιλάμε για τέτοιο πουστριλίκι οι πιτσιρικάδες.
θα έχετε αναδουλειές επειδή ντρέπονται να ζητήσουν αυτό που γουστάρουν.
ασε μας και εσυ ρε μαλλακα........... σαν ψυχοπαθης μου μιλαγε ετσι τον αποκαλεσα και εγω....... δεν καταλαβα ρε φιλε επειδει ειναι παλιος στο σιτε η φιλαρακη σου ειναι μια χαρα παιδι...... βρε ουστ ρε
λες και δεν ηξερα πως σε ενα τετιο σιτε θα υπηρχαν και ψυχοπαθης.....
η μαλακια εχει χτυπησει πολλους εδω μεσα!!!!!!!! σαν 10χρονα κανεται μαλακες και μετα θελεται και σεβασμο επειδη γραφτηκαται πρωτη στο σιτε
αχαχαχαχαχαχαχα[glow=red,2,300]είστε παντελώς μαλάκες όποιοι συγχέετε την συμπεριφορά ενός νικ στο νετ με την πραγματική προσωπικότητα ενός ατόμου. [/glow]
Υπάρχουν εδώ μέσα τυπάκια "τυπος και υπογραμμός" που όξω είναι τα μεγαλύτερα αρχίδια κομπλεξικά που έχει η κοινωνία.
Υπάρχουν και άλλοι που τους βρίζει ότι κλώνος κυκλοφοράει και όξω όπου περάσουν τους κάνουν πίπες.
Υ.Γ. 1
ΟΥΤΕ σε τρίχα από τ αρχιδια του δεν έχει ο πλέζουρας τη γνώμη σου για το νικ του στο νετ.
Υ.Γ. 2
επιτέλους μάθετε να ξεχωρίζετε την προσωπικότητά σας από το νικ στο μπουρδέλα ή σε όποιο άλλο σάιτ.