Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε ναι δεν το ξέρεις?
ο κώλος είναι μόνο για την τουαλέτα εκτός άμα είσαι γυναίκα  :2funny:

το'χω διαβάσει κι εδώ αυτό πλάκα πλάκα, ότι δεν γαμάνε γυναίκες από τον κώλο γιατί είναι αφύσικο  :s&m_1:

εγω θελω να βλεπω δικανο ποζε και να διαλεγω ποια τρυπα θα σκοτωσω  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αααααααααααχχααχαχχαχααχχαχαχα μωρή πούστρα με θέα τη θάλασσα θα φωνάζεις κι άλλο πειραιώτη μου.......

θα κανω και παρακαμψη και θα σου φερω απο το αυτι και τη γλυφαδιωτισσα, να ακους πενιες απο σαλαμινα  :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε ναι δεν το ξέρεις?
ο κώλος είναι μόνο για την τουαλέτα εκτός άμα είσαι γυναίκα  :2funny:
το'χω διαβάσει κι εδώ αυτό πλάκα πλάκα, ότι δεν γαμάνε γυναίκες από τον κώλο γιατί είναι αφύσικο  :s&m_1:
Αστους να λενε ειναι ωραιο πραμα να γαμας γυναικα απο τον κωλο και να την βαζης δαχτυλα στο μουνι τρελενετε απο καυλα  :dancing: :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πουσε Βαρβατιλα... με το ροζ κωλο.... εμενα ο δικος μου θελει να τον χτυπας κατω σαν χταποδι για να ηρεμηση...  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πουσε Βαρβατιλα... με το ροζ κωλο.... εμενα ο δικος μου θελει να τον χτυπας κατω σαν χταποδι για να ηρεμηση...  :2funny: :2funny:

να βαλεις στο κωλο σου κανα πλυστικο της bosch με πιεση και μακρια απο μενα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μα συγνωμη αν μια γυναικα θελει να γαμηθη απο το κωλο και δεν της το κανης... δεν θα παει να βρη αλλον????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
γελασαμε και σημερα...  Καλο Σαββκυριακο σε ολους....

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ελα δανάη...
το κάθε κωλοτρυπίδι κάθεται στο δωμάτιο με τα μελισσάκια του και νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη για τον πρόσωπο που ποστάρει με το νικ πλέζουρας.
μιλάμε για τέτοιο πουστριλίκι οι πιτσιρικάδες.
θα έχετε αναδουλειές επειδή ντρέπονται να ζητήσουν αυτό που γουστάρουν.
ασε μας και εσυ ρε μαλλακα...........  σαν ψυχοπαθης μου μιλαγε ετσι τον αποκαλεσα και εγω....... δεν καταλαβα ρε φιλε επειδει ειναι παλιος στο σιτε η φιλαρακη σου ειναι μια χαρα παιδι...... βρε ουστ ρε
λες και δεν ηξερα πως σε ενα τετιο σιτε θα υπηρχαν και ψυχοπαθης.....

η μαλακια εχει χτυπησει πολλους εδω μεσα!!!!!!!!    σαν 10χρονα κανεται μαλακες και μετα θελεται και σεβασμο επειδη γραφτηκαται πρωτη στο σιτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε μας και εσυ ρε μαλλακα...........  σαν ψυχοπαθης μου μιλαγε ετσι τον αποκαλεσα και εγω....... δεν καταλαβα ρε φιλε επειδει ειναι παλιος στο σιτε η φιλαρακη σου ειναι μια χαρα παιδι...... βρε ουστ ρε
λες και δεν ηξερα πως σε ενα τετιο σιτε θα υπηρχαν και ψυχοπαθης.....

η μαλακια εχει χτυπησει πολλους εδω μεσα!!!!!!!!    σαν 10χρονα κανεται μαλακες και μετα θελεται και σεβασμο επειδη γραφτηκαται πρωτη στο σιτε

είστε παντελώς μαλάκες όποιοι συγχέετε την συμπεριφορά ενός νικ στο νετ με την πραγματική προσωπικότητα ενός ατόμου.
Υπάρχουν εδώ μέσα τυπάκια "τυπος και υπογραμμός" που όξω είναι τα μεγαλύτερα αρχίδια κομπλεξικά που έχει η κοινωνία.
Υπάρχουν και άλλοι που τους βρίζει ότι κλώνος κυκλοφοράει και όξω όπου περάσουν τους κάνουν πίπες.

Υ.Γ. 1
ΟΥΤΕ σε τρίχα από τ αρχιδια του δεν έχει ο πλέζουρας τη γνώμη σου για το νικ του στο νετ.

Υ.Γ. 2
επιτέλους μάθετε να ξεχωρίζετε την προσωπικότητά σας από το νικ στο μπουρδέλα ή σε όποιο άλλο σάιτ.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
[glow=red,2,300]είστε παντελώς μαλάκες όποιοι συγχέετε την συμπεριφορά ενός νικ στο νετ με την πραγματική προσωπικότητα ενός ατόμου. [/glow]
Υπάρχουν εδώ μέσα τυπάκια "τυπος και υπογραμμός" που όξω είναι τα μεγαλύτερα αρχίδια κομπλεξικά που έχει η κοινωνία.
Υπάρχουν και άλλοι που τους βρίζει ότι κλώνος κυκλοφοράει και όξω όπου περάσουν τους κάνουν πίπες.

Υ.Γ. 1
ΟΥΤΕ σε τρίχα από τ αρχιδια του δεν έχει ο πλέζουρας τη γνώμη σου για το νικ του στο νετ.

Υ.Γ. 2
επιτέλους μάθετε να ξεχωρίζετε την προσωπικότητά σας από το νικ στο μπουρδέλα ή σε όποιο άλλο σάιτ.
αχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom