DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ενα λεπτο ομως βρε παιδια.....
Δηλαδη και οι γυναικες που γουσταρουν να πανε μαζη μας τι ειναι??
καινουργιο ειδος??? μπραβο... ε ετσι ειναι και οι αντρες... καινουργιο ειδος....λεσβίες με νοσταλγία
θα σου στειλω τον μαυρο θανατο με τους πρωκτικους εξτρεμιστες να σε σενιαρουν..Δηλαδη και οι γυναικες που γουσταρουν να πανε μαζι μας τι ειναι??
Μηπως λεω μηπως..... σας εχουνε βαρεθη????
Σε τι κατηγορια τις κατατασετε αυτες για πειτε μου....
καινουργιο ειδος??? μπραβο... ε ετσι ειναι και οι αντρες... καινουργιο ειδος....
δεν εχει καταφερη να με σενιαρη ακομη κανενας εμενα... ειμαι δυσκολο χαρτι εγω..θα σου στειλω τον μαυρο θανατο με τους πρωκτικους εξτρεμιστες να σε σενιαρουν..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Τρανσοβιους τους λεω εγω...στρέιτ με περιέργεια
1ον κάνουν τις καλύτερες και δεν σηκώνω κουβέντα γιαυτό
2ον δίνουν κώλο που το γουστάρω 100%
Φίλε μου δεν μίλησα για εγχειρισμένη αλλα για τρανσ πλήρως εξοπλισμένη(full extra)Μία από τις κοπέλες που έχω πάει αρκετές (παραπάνω από δυο) φορές το προηγούμενο εξάμηνο, είναι "χειρουργημένη".
καλά τώρα θα σε αναλάβει ο άλλος str8 να δεις εσύ
άκου δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού
ελα τωρα μωρε.... ετσι που εχουμε γινη λεπτομερειες ειναι αυτα....ακομα ρε πεδια και η κοπελα να εχει κανει εχειρειση! και να ειναι σαν κανονικη γυνεκα! ακομα και να μην γαμαει αυτη τον ανδρα! και παλι αλλαζει το γεγονος πως ειναι αντρας????????? [τρανς]
τι να πω αριστερος ειμαι και παντα σεβομαι τα δικαιωματα τον αλλων..... αλλα απλως το συγκεκριμενο δεν το χωραει καν ο νους μου............ διοτι προσωπικα θα ειχα τρελο πορβλημα να παω με trans εχειρησμενη η οχι.........ελα τωρα μωρε.... ετσι που εχουμε γινη λεπτομερειες ειναι αυτα....