Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικά γουστάρω τρανσ στο φουλ γιατί:
1ον κάνουν τις καλύτερες  :pipa2: και δεν σηκώνω κουβέντα γιαυτό
2ον δίνουν κώλο που το γουστάρω 100%
και κατα κύριο λόγο επειδή
Η ΗΔΟΝΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ STRAIGT , BI , GAY

Υ.Γ.και μή βγεί κανείς πούστης και με πεί αδελφή...
ευγε παλικαρι μου καλα το απαντησες το θεμα.....γιατι να βγουν να σε πουν αδερφη?αδερφες και μαλιστα κρυφες ειναι ολοι αυτοι που καθονται και κρητηκαρουν τις σεξουαλικες πρωτημησεις τον αλλον

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι να πω αριστερος ειμαι και παντα σεβομαι τα δικαιωματα τον αλλων..... αλλα απλως το συγκεκριμενο δεν το χωραει καν ο νους μου............ διοτι προσωπικα θα ειχα τρελο πορβλημα να παω με trans εχειρησμενη η οχι.........
και απορω πως καπιοι πανε και χωρις προβλημα μαλιστα..... και θεωρουν και τους εαυτους του straight
για να το συζητας δεν εχεις μεγαλο προβλημα και για να γαμησεις εχεις? :think: :think: :think: :think: :think:[move]τις στραβης ψωλης τις φταινε οι τριχες[/move]που λεει και το ρητο

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
τι να πω αριστερος ειμαι και παντα σεβομαι τα δικαιωματα τον αλλων..... αλλα απλως το συγκεκριμενο δεν το χωραει καν ο νους μου............ διοτι προσωπικα θα ειχα τρελο πορβλημα να παω με trans εχειρησμενη η οχι.........
και απορω πως καπιοι πανε και χωρις προβλημα μαλιστα..... και θεωρουν και τους εαυτους του straight
συγνωμη για την περεμβαση ...δεν θα πω τη γνωμη μου ...απλα μια ερωτηση να σου κανω ... τι κερδιζεις εσυ σαν ανθρωπος αν χαρακτηριστουν οι αλλοι ? δηλαδη θα νοιωσεις λιγο πιο στρειτ ?  διοτι προφανως αν ολος ο κοσμος ηταν στρειτ, δε θα ειχε καμια αξια μαλλον ... χαρακτηριζοντας ομως τους αλλους ως πιο διαφορετικους, τονωνεις την αξια του στρειτ ... (μακαρι να ειχαμε  τις ιδιες αποριες για τα στρειτ μυαλα και οχι για τα στρειτ κρεβατια)

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το να εισαι straight δεν το δειχνης με τη σεξουαλικοτητα σου.... αλλα με τις πραξεις σου... αγαπητε μου... Τωρα... αυτα που λες εσυ για αυτους.. τα ιδια μπορουν να γυρισουν να πουν και για σενα αυτοι... που πανε μαζη μας..
Το να εχεις την φαντασιωση να πηγαινης με γυναικες μονο... να δεχεσε και την φαντασιωση του αλλου που πηγαινη με οτι αλλο υπαρχη... απλο ειναι... εξαλου δεν τους βαζης στο κρεβατι σου...

σε βρισκο παρα πολυ λαθος.   δεν δειχνεις αμα εισαι straight με της πραψεις σου..... τα ονοματα straight gay bi trans η οτιδηποτε αλλο δηλωνουν μονο την σεξουαλικοτητα σου!      οι πραξεις σου σε χαρακτηριζουν σαν ανθρωπο.......
αμα δω εναν τυπα να προστατευει ενα κοριτσι απο κανενα μαλακα δεν θα πω αυτος ειναι ανδρας θα πω αυτος ειναι ΜΑΓΚΑΣ!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το να εισαι straight δεν το δειχνης με τη σεξουαλικοτητα σου.... αλλα με τις πραξεις σου... αγαπητε μου... Τωρα... αυτα που λες εσυ για αυτους.. τα ιδια μπορουν να γυρισουν να πουν και για σενα αυτοι... που πανε μαζη μας..
Το να εχεις την φαντασιωση να πηγαινης με γυναικες μονο... να δεχεσε και την φαντασιωση του αλλου που πηγαινη με οτι αλλο υπαρχη... απλο ειναι... εξαλου δεν τους βαζης στο κρεβατι σου...
αυτο αποποινικοποιείτην παιδεραστία;

οι νεκρόφιλοι ζητούν αναγνώριση!

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για να το συζητας δεν εχεις μεγαλο προβλημα και για να γαμησεις εχεις? :think: :think: :think: :think: :think:[move]τις στραβης ψωλης τις φταινε οι τριχες[/move]που λεει και το ρητο

δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο καμια απολυτος..... συζητηση κανουμαι αμα ηξερα την απαντηση δεν θα το ποσταρα καν

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ευγε παλικαρι μου καλα το απαντησες το θεμα.....γιατι να βγουν να σε πουν αδερφη?αδερφες και μαλιστα κρυφες ειναι ολοι αυτοι που καθονται και κρητηκαρουν τις σεξουαλικες πρωτημησεις τον αλλον
ασε μας ρε σαραβακο που οι αντρες χωριζονται σε αυτους που ειναι αδερφες και σαυτους που ειναι αλλα  δε το λενε!

οτιδηποτε παραφυση ειναι κατακριτεο! το αν σας εξυπηρετει να μεταφραζετε αυθαιρετα το παρα φυσιν οπως σας βολευει δε σημαινει οτι εχετε και δικιο!

δεν κρινω ουτε εσας ουτε αυτους που ερχονται μαζι σας! κρινω το γεγονος οτι προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η δικη σας "ιδιαιτεροτητα" ειναι φυσιολογικη!

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
συγνωμη για την περεμβαση ...δεν θα πω τη γνωμη μου ...απλα μια ερωτηση να σου κανω ... τι κερδιζεις εσυ σαν ανθρωπος αν χαρακτηριστουν οι αλλοι ? δηλαδη θα νοιωσεις λιγο πιο στρειτ ?  διοτι προφανως αν ολος ο κοσμος ηταν στρειτ, δε θα ειχε καμια αξια μαλλον ... χαρακτηριζοντας ομως τους αλλους ως πιο διαφορετικους, τονωνεις την αξια του στρειτ ... (μακαρι να ειχαμε  τις ιδιες αποριες για τα στρειτ μυαλα και οχι για τα στρειτ κρεβατια)

δες την απαντηση στο 44

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
δες την απαντηση στο 44
η ερωτηση μου ηταν πολυ συγκεκριμενη...
να το πω πιο λιανα... αν π.χ. εγω χαρακτηρισω καποια ως ασχημη αυτο ασυνειδητα με κανει να νιωθω πιο ομορφη...αν την χαρακτηρισω γρια, θα νιωσω πιο νεα ..αν την χαρακτηρισω χοντρη, θα νιωσω πιο αδυνατη...αν λοιπον εσυ χαρακτηρισεις καποιον μη στρειτ, θα σε κανει να νιωσεις πιο νορμαλ ? τονωνεται καπως η αυτοεικονα σου ? η οχι ?
για σκεψου  :think: :think: :think:
και κατι τελευταιο ¨... η αναγκη  μας να ταυτιστουμε με μια ομαδα ..στη συγκεκριμενη περιπτωση των στρειτ, μας προφυλασει απο τον μη χαρακτηρισμο μιας αλλης ομαδας, των μη στρειτ...καθως αυτη μας η ταυτιση μας προσδιδει αυτοματα τα χαρακτηριστικα της αυτοομαδας ....ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...οπως ειπες κι εσυ εισαι κομμουνιστης και αυτοματα χαρακτηριστικες ως δικαιος...μονος σου...πηρες δηλαδη την ταμπελα...το ιδιο γινεται και με την ομαδα του στειτ...λογικο ειναι

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η ερωτηση μου ηταν πολυ συγκεκριμενη...
να το πω πιο λιανα... αν π.χ. εγω χαρακτηρισω καποια ως ασχημη αυτο ασυνειδητα με κανει να νιωθω πιο ομορφη...αν την χαρακτηρισω γρια, θα νιωσω πιο νεα ..αν την χαρακτηρισω χοντρη, θα νιωσω πιο αδυνατη...αν λοιπον εσυ χαρακτηρισεις καποιον μη στρειτ, θα σε κανει να νιωσεις πιο νορμαλ ? τονωνεται καπως η αυτοεικονα σου ? η οχι ?
για σκεψου  :think: :think: :think:
και κατι τελευταιο ¨... η αναγκη  μας να ταυτιστουμε με μια ομαδα ..στη συγκεκριμενη περιπτωση των στρειτ, μας προφυλασει απο τον μη χαρακτηρισμο μιας αλλης ομαδας, των μη στρειτ...καθως αυτη μας η ταυτιση μας προσδιδει αυτοματα τα χαρακτηριστικα της αυτοομαδας ....ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...οπως ειπες κι εσυ εισαι κομμουνιστης και αυτοματα χαρακτηριστικες ως δικαιος...μονος σου...πηρες δηλαδη την ταμπελα...το ιδιο γινεται και με την ομαδα του στειτ...λογικο ειναι
δεν την διαβασες την απαντηση στο 44 τελικα
ξαναλεω το straight gay trans bi και οτιδηποτε αλλο δηλωνει αποκλειστικα σεχουαλικες προτιμησεις...... οι πραξεις μας δεν μας κανουν gay i straight οι πραξεις μας μας κανουν μαγκα μαλακα καλο πολιτη
αρα γιατι να νιωσο πιο ομορφος η πιο ανδρας??? 
και φυσικα και οχι επειδει λες πως ειμαι κουμουνιστης ειμαι πιο καλος και δικαιος..... το ειπα απλως γιατι η αριστερα σαν ιδεα παντα σεβεται τα δικαιωματα των υπολοιπων χωρις να κοιτα σε ταμπελες....
δεν με υποχρεωνει ομως καμια ιδελογια στο να συμφωνο μαζι σας!!!

και το ειπα απο την αρχη πως δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σας............ και φυσικα δεν με κανει πιο <<ανδρα>> αν και στο ξαναλεω πως δεν ειναι η σωστη λεξη

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
μιλησα για ομαδα και την αναγκη μας να υπαχθουμε σε αυτην...ολοι σαν ανθρωποι ταυτιζομαστε απο εσωτερικες διεργασιες ..δεν ειναι κακο ....
οταν ρωτας "γιατι με τρανς" ....εννοεις μια ομαδα ...οτν μιλας "για αυτους που πανε με τρανς" εννοεις μια αλλη ομαδα ...για κομμουνιστες κτλ κτλ... ετσι ειναι η ζωη ...
εγω προφανως δε μπορω να κρινω κανεναν ανθρωπο και καμια εσωτερικη αναγκη η διαθεση ...
ισως αν ειχα περιθωρια να αλλαζα πολλα και πολλες επιλγες και πολλες αλλες προσταγες....η ταυτιση μας με την επικρατεστερη ομαδα, σαφως μας προστετευει ....δυστυχως δε μιλαμε για το ιδιο πραγμα....... (κατι μου βαλλαν στο ποτο δεν εξηγειται αλλιως)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Οι αδερφες δεν πανε με τρανς... θελουν αντρα να βλεπουν.. οχι γυναικα

:happy: Α!
:think: :think:Δλδή με τρανς πάνε μόνο οι άνδρες που δεν είναι αδελφές και καμιά φορά τον παίρνουν?
Χο χο!!! Ωι ωι τι μαθαίνουμε εδώ!!!!! :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ασε μας ρε σαραβακο που οι αντρες χωριζονται σε αυτους που ειναι αδερφες και σαυτους που ειναι αλλα  δε το λενε!

οτιδηποτε παραφυση ειναι κατακριτεο! το αν σας εξυπηρετει να μεταφραζετε αυθαιρετα το παρα φυσιν οπως σας βολευει δε σημαινει οτι εχετε και δικιο!

δεν κρινω ουτε εσας ουτε αυτους που ερχονται μαζι σας! κρινω το γεγονος οτι προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η δικη σας "ιδιαιτεροτητα" ειναι φυσιολογικη!
Και τα σκυλια που πανε μεταξυ τους τι ειναι????  Εχεις δει κανενα να κατακρινη το αλλο?????  :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
με συνχωρης δεν πηγαινουνε τα ζωα μεταξυ τους??? ολα τα ζωα.... εχεις δει εσυ κανενα ζωο να τα κατηγορει???  ;) Παιρνουν και ματι κιολας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom