Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μερακλήδεςστρέιτ με περιέργεια
μερακλήδεςστρέιτ με περιέργεια
ευγε παλικαρι μου καλα το απαντησες το θεμα.....γιατι να βγουν να σε πουν αδερφη?αδερφες και μαλιστα κρυφες ειναι ολοι αυτοι που καθονται και κρητηκαρουν τις σεξουαλικες πρωτημησεις τον αλλονΠροσωπικά γουστάρω τρανσ στο φουλ γιατί:
1ον κάνουν τις καλύτερες και δεν σηκώνω κουβέντα γιαυτό
2ον δίνουν κώλο που το γουστάρω 100%
και κατα κύριο λόγο επειδή
Η ΗΔΟΝΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ STRAIGT , BI , GAY
Υ.Γ.και μή βγεί κανείς πούστης και με πεί αδελφή...
για να το συζητας δεν εχεις μεγαλο προβλημα και για να γαμησεις εχεις? [move]τις στραβης ψωλης τις φταινε οι τριχες[/move]που λεει και το ρητοτι να πω αριστερος ειμαι και παντα σεβομαι τα δικαιωματα τον αλλων..... αλλα απλως το συγκεκριμενο δεν το χωραει καν ο νους μου............ διοτι προσωπικα θα ειχα τρελο πορβλημα να παω με trans εχειρησμενη η οχι.........
και απορω πως καπιοι πανε και χωρις προβλημα μαλιστα..... και θεωρουν και τους εαυτους του straight
συγνωμη για την περεμβαση ...δεν θα πω τη γνωμη μου ...απλα μια ερωτηση να σου κανω ... τι κερδιζεις εσυ σαν ανθρωπος αν χαρακτηριστουν οι αλλοι ? δηλαδη θα νοιωσεις λιγο πιο στρειτ ? διοτι προφανως αν ολος ο κοσμος ηταν στρειτ, δε θα ειχε καμια αξια μαλλον ... χαρακτηριζοντας ομως τους αλλους ως πιο διαφορετικους, τονωνεις την αξια του στρειτ ... (μακαρι να ειχαμε τις ιδιες αποριες για τα στρειτ μυαλα και οχι για τα στρειτ κρεβατια)τι να πω αριστερος ειμαι και παντα σεβομαι τα δικαιωματα τον αλλων..... αλλα απλως το συγκεκριμενο δεν το χωραει καν ο νους μου............ διοτι προσωπικα θα ειχα τρελο πορβλημα να παω με trans εχειρησμενη η οχι.........
και απορω πως καπιοι πανε και χωρις προβλημα μαλιστα..... και θεωρουν και τους εαυτους του straight
Το να εισαι straight δεν το δειχνης με τη σεξουαλικοτητα σου.... αλλα με τις πραξεις σου... αγαπητε μου... Τωρα... αυτα που λες εσυ για αυτους.. τα ιδια μπορουν να γυρισουν να πουν και για σενα αυτοι... που πανε μαζη μας..
Το να εχεις την φαντασιωση να πηγαινης με γυναικες μονο... να δεχεσε και την φαντασιωση του αλλου που πηγαινη με οτι αλλο υπαρχη... απλο ειναι... εξαλου δεν τους βαζης στο κρεβατι σου...
αυτο αποποινικοποιείτην παιδεραστία;Το να εισαι straight δεν το δειχνης με τη σεξουαλικοτητα σου.... αλλα με τις πραξεις σου... αγαπητε μου... Τωρα... αυτα που λες εσυ για αυτους.. τα ιδια μπορουν να γυρισουν να πουν και για σενα αυτοι... που πανε μαζη μας..
Το να εχεις την φαντασιωση να πηγαινης με γυναικες μονο... να δεχεσε και την φαντασιωση του αλλου που πηγαινη με οτι αλλο υπαρχη... απλο ειναι... εξαλου δεν τους βαζης στο κρεβατι σου...
για να το συζητας δεν εχεις μεγαλο προβλημα και για να γαμησεις εχεις? [move]τις στραβης ψωλης τις φταινε οι τριχες[/move]που λεει και το ρητο
σαν τον Λουμιδη ενα πραμα???μερακλήδες
Το να εισαι straight δεν το δειχνης με τη σεξουαλικοτητα σου.... αλλα με τις πραξεις σου..
ασε μας ρε σαραβακο που οι αντρες χωριζονται σε αυτους που ειναι αδερφες και σαυτους που ειναι αλλα δε το λενε!ευγε παλικαρι μου καλα το απαντησες το θεμα.....γιατι να βγουν να σε πουν αδερφη?αδερφες και μαλιστα κρυφες ειναι ολοι αυτοι που καθονται και κρητηκαρουν τις σεξουαλικες πρωτημησεις τον αλλον
συγνωμη για την περεμβαση ...δεν θα πω τη γνωμη μου ...απλα μια ερωτηση να σου κανω ... τι κερδιζεις εσυ σαν ανθρωπος αν χαρακτηριστουν οι αλλοι ? δηλαδη θα νοιωσεις λιγο πιο στρειτ ? διοτι προφανως αν ολος ο κοσμος ηταν στρειτ, δε θα ειχε καμια αξια μαλλον ... χαρακτηριζοντας ομως τους αλλους ως πιο διαφορετικους, τονωνεις την αξια του στρειτ ... (μακαρι να ειχαμε τις ιδιες αποριες για τα στρειτ μυαλα και οχι για τα στρειτ κρεβατια)
ξεχασες και τους κτυνοβατες...αυτο αποποινικοποιείτην παιδεραστία;
οι νεκρόφιλοι ζητούν αναγνώριση!
η ερωτηση μου ηταν πολυ συγκεκριμενη...δες την απαντηση στο 44
δεν την διαβασες την απαντηση στο 44 τελικαη ερωτηση μου ηταν πολυ συγκεκριμενη...
να το πω πιο λιανα... αν π.χ. εγω χαρακτηρισω καποια ως ασχημη αυτο ασυνειδητα με κανει να νιωθω πιο ομορφη...αν την χαρακτηρισω γρια, θα νιωσω πιο νεα ..αν την χαρακτηρισω χοντρη, θα νιωσω πιο αδυνατη...αν λοιπον εσυ χαρακτηρισεις καποιον μη στρειτ, θα σε κανει να νιωσεις πιο νορμαλ ? τονωνεται καπως η αυτοεικονα σου ? η οχι ?
για σκεψου
και κατι τελευταιο ¨... η αναγκη μας να ταυτιστουμε με μια ομαδα ..στη συγκεκριμενη περιπτωση των στρειτ, μας προφυλασει απο τον μη χαρακτηρισμο μιας αλλης ομαδας, των μη στρειτ...καθως αυτη μας η ταυτιση μας προσδιδει αυτοματα τα χαρακτηριστικα της αυτοομαδας ....ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...οπως ειπες κι εσυ εισαι κομμουνιστης και αυτοματα χαρακτηριστικες ως δικαιος...μονος σου...πηρες δηλαδη την ταμπελα...το ιδιο γινεται και με την ομαδα του στειτ...λογικο ειναι
Οι αδερφες δεν πανε με τρανς... θελουν αντρα να βλεπουν.. οχι γυναικα
ενοουσα τις ξεφωνημενες εγω βρε Ηοτ...Α!
Δλδή με τρανς πάνε μόνο οι άνδρες που δεν είναι αδελφές και καμιά φορά τον παίρνουν?
Χο χο!!! Ωι ωι τι μαθαίνουμε εδώ!!!!!
Και τα σκυλια που πανε μεταξυ τους τι ειναι???? Εχεις δει κανενα να κατακρινη το αλλο?????ασε μας ρε σαραβακο που οι αντρες χωριζονται σε αυτους που ειναι αδερφες και σαυτους που ειναι αλλα δε το λενε!
οτιδηποτε παραφυση ειναι κατακριτεο! το αν σας εξυπηρετει να μεταφραζετε αυθαιρετα το παρα φυσιν οπως σας βολευει δε σημαινει οτι εχετε και δικιο!
δεν κρινω ουτε εσας ουτε αυτους που ερχονται μαζι σας! κρινω το γεγονος οτι προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η δικη σας "ιδιαιτεροτητα" ειναι φυσιολογικη!
Και τα σκυλια που πανε μεταξυ τους τι ειναι???? Εχεις δει κανενα να κατακρινη το αλλο?????