Σε ποιους είναι προσιτές ρε φίλε τα 9αρια και 10αρια;Σε σένα και σε μένα;Τί λες τώρα;
σε εσενα όπως ειπα αν δεν αλλαξεις ρωτα κ στο λεω με ολη την καλη διαθεση δεν θα σου κατσει ουτε το πεκινουα της γειτόνισσας κανεις δεν θελει διπλα του ατομο μεσα στην μιζερια την μουργελα την γκρινια που δεν κοιταει να βελτιώσει τον εαυτο του(όχι σε εμφανηση αλλα σε συμπεριφορα)
οσο για εμενα ναι εχω φαει 9αρια10αρια γιατι παντα ειχα θρασος λεγειν τροπους χιουμορ κ πολύ τρελα στο κεφαλι μου
κατι που ακομα το διατυρω σε ένα βαθμο
κ αυτό αρεσει
για να γραψω και εγω την ταπεινη μου γνωμη,
πολλες μενουν γεροντοκορες κυριως γιατι δεν εχουν μαθει να διαλεγουν απο αυτους που τους την πεφτουν τους σοβαρους και καταλληλους για οικογενεια αντρες.
ειναι γυναικες που παραμυθιαζονται και κυριως θαμπωνονται απο καποια ειδη αντρων ευκολα αλλα αυτοι τις εχουν μονο για τον π@@το
τωρα σχετικα με το θεμα μας, εγω μπορω να πω οτι δεν μαμαω κυριως γιατι ειμαι κομπλεξικος. δηλαδη δεν πλησιαζω γυναικες για να κανω καποια γνωριμια
όπως την παθενουν κ αντρες φιλε
ποσοι είναι που τους ελεγαν ρε αυτή δεν κανει φυγε κ αυτος πηγενε κ παντρευοταν?
από την καψουρα λιγοι γλιτωσαν
οσο για το κομπλεξικος ελπιζω να κανεις πλακα
στο κατω κατω αν δεν φας κ χυλοπιτες δεν μαθαίνεις
κ οποιος πει δεν εχω φαει χυλοπιτα είναι πιο ψευτης από ψαραδες κ κυνηγους
απλα επεξεργάζεσαι τι εκανες λαθος παρατηρείς κ τις άλλες κ το διορθώνεις
Δεν μένουν μόνες τους γιατί οι άντρες ντρέπονται.
Είναι γιατί δεν μπορούν να είναι παντρεμένες.
Η ζωή της παντρεμένης δεν ταιριάζει με το είδος ζωής που έμαθαν από πιτσίρίκες , ούσες 9άρια - 10άρια.
Μπορείς να φανταστείς τη μουνάρα του σχολείου να πλένει τα σώβρακα του άντρα της ;
Η παντρειά μετά από ένα σημείο φέρνει και την καθημερινότητα, τη μιζέρια κλπ
Αυτές οι πριγκηποπούλες πού να τα αντέξουν αυτά...
φιλε εχω βρει 9αρι που δεν την πλησιαζε κανενας
πηγα μιλησα κ το ιδιο βραδυ την ειχα ολοι με κοιταγαν λες κ ηθελαν να με σκοτωσουν αλλα κανεις δεν πλησιαζε
σε πληροφορω πολλες από αυτές τις προγκιπησες μπορει να βγουν καλυτερες από τα 6-7 που περα από τους γονεις τις εχουν κακομαθει κ τα λιγουρια γιατι νομιζουν εκει θα φανε πιο ευκολα
δες μονο τις απαιτησεις που εχουν οι μεν κ τι οι δε
εδώ μεσα το εχουνγραψει πολλες φορες "βλέπεις 9αρια 10ρια κ είναι με κατι τυπους που δεν βλέπονται η που δεν εχουν περιουσια"