Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αφου δεν εχει προβλημα η μικρη που με περιμενει καθε Δευτερα στο Βερολινο γιατι να σκεφτω μηπως λιπωσω ? Αλλωστε εδω στο κωλοχωρι της Γερμανιας που ειμαι δεν εχω και πολλες απολαυσεις. Χτιζω τους μπυροκοιλιακους με μασα και μπυρες.

σε κανα flatrate μπουρδελακι πας? ή μονο μάσα και μπυρες?

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Νάτος ο σωστος ο ανθρωπος, η χαρα της ζωης

Δεν σκεφτηκες ομως τύπε μην λιπώσεις χωρις λογο?
Όταν γεμίσουν οι αρτηρίες σου με πουρί, όταν θα έχει πάει η πίεση στο 22 και θα παρακαλάς τον θεό να μην πάθεις κάτι,τότε θα ήταν ωραίο να έστελνες τέτοια αστειάκια.

Υγ.Ο τύπος στο βίντεο είναι γεννημένος το 1961 και το βίντεο είναι απο πρίν 5 χρόνια απο το 2014, κάνε τα μαθηματικά να βρείς πόσο πιο γέρος είναι στο βίντεο απο εσένα.

υγ2.Γιατί ρώτησες έχω κατάθλιψη απο τα 7 μου που μας παράτησε η μάνα μου. Ζώ με αυτό. Μου αρέσει να κινούμαι σε καταθλιπτικά μονοπάτια. Αν και μάλλον μου κάνει κακό έχω συνηθίσει πλέον. Μεγάλωσα και με τον πατέρα μου που είναι θρησκόληπτος και έχω πάρει αρκετά προσωπικά χαρακτηριστικά απο αυτόν. Να δείς μια μιζέρια που βγάζω με καταλαβαίνουν οι γκόμενες απο χιλιόμετρα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Θα λιπώσω χωρίς λόγο.
Επίσης αν κάνω cheat θα φάω τυλιχτώ με καλαμάκι κοτόπουλο με μόνο μέσα κρεμμύδι-ντομάτα.
Δεν με παίρνει για άλλο cheat. Γενικά είσαι ότι τρώς και δεν θέλω να μοιάζω με πίτσα ή με παγωτό.

και μονο να ηξερες φιλε τι κακο σου κανει το κρεμμυδι και η ντοματα... κρεμμυδι εχει μεσα τοσα σακχαρα που ολοι οι διατροφολογοι το αποφευγουν η ντοματα δε ειναι στην κατηγορια των φρουτων οποτε καλυτερα με το τυλιχτο σου να βαζεις μαρουλακι σκετο αν δεν θες να γινεις τοφαλος

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.998
Πόντοι
3.715
και μονο να ηξερες φιλε τι κακο σου κανει το κρεμμυδι και η ντοματα... κρεμμυδι εχει μεσα τοσα σακχαρα που ολοι οι διατροφολογοι το αποφευγουν η ντοματα δε ειναι στην κατηγορια των φρουτων οποτε καλυτερα με το τυλιχτο σου να βαζεις μαρουλακι σκετο αν δεν θες να γινεις τοφαλος

τι να τα κάνεις τα μούσκουλα και τη γλυπτική σώματος αν είσαι κενός μέσα...κι όταν είσαι κενός μέσα, όσο γεμάτος είσαι απόξω δεν έχει κανένα νόημα. Και το κενό συνήθως ''ρουφάει'' άσχημα πράγματα που κάθονται και κατσικώνονται κι άντε να ξεμπερδέψεις ποτέ.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Όταν γεμίσουν οι αρτηρίες σου με πουρί, όταν θα έχει πάει η πίεση στο 22 και θα παρακαλάς τον θεό να μην πάθεις κάτι,τότε θα ήταν ωραίο να έστελνες τέτοια αστειάκια.

Υγ.Ο τύπος στο βίντεο είναι γεννημένος το 1961 και το βίντεο είναι απο πρίν 5 χρόνια απο το 2014, κάνε τα μαθηματικά να βρείς πόσο πιο γέρος είναι στο βίντεο απο εσένα.

υγ2.Γιατί ρώτησες έχω κατάθλιψη απο τα 7 μου που μας παράτησε η μάνα μου. Ζώ με αυτό. Μου αρέσει να κινούμαι σε καταθλιπτικά μονοπάτια. Αν και μάλλον μου κάνει κακό έχω συνηθίσει πλέον. Μεγάλωσα και με τον πατέρα μου που είναι θρησκόληπτος και έχω πάρει αρκετά προσωπικά χαρακτηριστικά απο αυτόν. Να δείς μια μιζέρια που βγάζω με καταλαβαίνουν οι γκόμενες απο χιλιόμετρα.

Φίλε μου ο τύπος του video το πιθανότερο είναι να έχει μια καρδιά σαν καρπούζι από τα φάρμακα που παίρνει και οι αρτηρίες του να είναι σαν σκουριασμένοι σωλήνες...
Ένα υγιές γυμνασμένο σώμα σημαίνει βάρος όσο το ύψος με λίπος γύρω στο 12-14%.
Από κει και πέρα όσο γυμνασμένος και αν είσαι, ότι και να τρως, ότι δουλειά και να κάνεις σταμάτα να βαθμολογείς τους ανθρώπους με βάση την εμφάνιση σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια  και επίσης κόψε fb, insta κλπ
Η μιζέρια φέρνει από μόνη της απομόνωση.
Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη. Μην το πάρεις σαν προσβολή ή οτιδήποτε άλλο. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το κάνουν όταν είναι στρεσαρισμένοι και νιώθουν καλύτερα και με τον εαυτό τους και με τους άλλους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Φίλε αυτό που παραθέτεις είναι μια ανευ λόγου υπερβολή. Σαν αθλούμενος για πάρα πολλά χρόνια και πλέον μόνο για την πλάκα μου και έχοντας μια δραστήρια ζωή καθώς λόγω δουλειάς δεν περνάω τη ζωή μου σε καρέκλα, έχω ένα πολύ καλό γυμνασμένο σώμα, με γράμμωση και χωρίς τις υπερβολές σαν του τύπου στο βίντεο και παρόλα αυτά δεν αποφεύγω τίποτα. Ούτε πίτσες ούτε γλυκά ούτε τις τηγανητές πάτάτες ούτε αλκοόλ. Και δεν είμαι ο μόνος στην οικογένειά μου που το κάνει αυτό. Το σημαντικό είναι ο συνδυασμός των τροφών και όχι η μακροχρόνια στέρηση κάποιας από αυτές. Να σκεφθείς ότι η πίτσα είναι μέσα στο πρόγραμμά διατροφής αθλητών που προσπαθούν να χάσουν βάρος για να κατέβουν κατηγορία. Επαγγελματίας διατροφολόγος σου χρειάζεται και όχι ο γελαδάρης από το Τέξας στο βίντεο.
Εχεις πολλά προσωπικά προβλήματα και με τις στερήσεις προσθέτεις και άλλα. Η χαρά στη ζωή και η πιο μικρή, το να πιεις ένα τσιπουράκι πχ ή να κτυπήσεις ένα γύρο που λιγουρεύτηκες είναι δυσαναπλήρωτη. Ζήτησε τη συμβουλή ψυχολόγου. Δεν είναι κακό και θα σε βοηθήσει σε βάθος χρόνου.

Επισκέπτης
σε κανα flatrate μπουρδελακι πας? ή μονο μάσα και μπυρες?

Μπα, δεν συμφερει οικονομικα. Εχω μια κοπελιτσα με την οποια τραβιεμαι τα τελευταια 2 χρονια. Τη γνωρισα σε ενα απο τα εστιατορια που δουλεψα κι εχω αραξει μαζι της. Περασα και τα 50 και δεν εχω ορεξη για πολλα. 2 με 3 φορες το χρονο να παω σε κανα μπουρδελο ετσι για την αλλαγη.

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά να πω και γω τη γνωμη μου ως ενας απο τους αρκετους στους οποίους αναφερεται το νημα. Εχω προσπαθησει παρα πολυ τα τελευταια χρονια στο θεμα γκομενα. Την εχω πεσει σε παρα πολλες, σε κλαμπ, δρομο, Instagram κλπ (πραγματικα μεγαλο νουμερο). Εχω προσπαθησει να μεγαλωσω και τον κοινωνικο κυκλο μου, το πετυχα ως ενα βαθμο αλλα κι απο κει τιποτα. Να πω οτι εχω κανει και ωραιο σωμα με γυμναστικη διατροφη κλπ, εχω ασχοληθει και με το στυλ μου πολυ τα τελευταια χρονια. Καταληγω απλα οτι καποιοι εχουμε το "γυναικοδιωχτη", δεν εξηγειται αλλιως. Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να βελτιωσω. Ειναι κανενας αλλος στην ιδια θεση? Εννοω να χει προσπαθησει σε τρελο βαθμο, οχι να καθεται να τον παιζει σπιτι και να κλαιγεται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Παιδιά να πω και γω τη γνωμη μου ως ενας απο τους αρκετους στους οποίους αναφερεται το νημα. Εχω προσπαθησει παρα πολυ τα τελευταια χρονια στο θεμα γκομενα. Την εχω πεσει σε παρα πολλες, σε κλαμπ, δρομο, Instagram κλπ (πραγματικα μεγαλο νουμερο). Εχω προσπαθησει να μεγαλωσω και τον κοινωνικο κυκλο μου, το πετυχα ως ενα βαθμο αλλα κι απο κει τιποτα. Να πω οτι εχω κανει και ωραιο σωμα με γυμναστικη διατροφη κλπ, εχω ασχοληθει και με το στυλ μου πολυ τα τελευταια χρονια. Καταληγω απλα οτι καποιοι εχουμε το "γυναικοδιωχτη", δεν εξηγειται αλλιως. Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να βελτιωσω. Ειναι κανενας αλλος στην ιδια θεση? Εννοω να χει προσπαθησει σε τρελο βαθμο, οχι να καθεται να τον παιζει σπιτι και να κλαιγεται.

Τύπε στο instagram σου απαντάνε οι γκόμενες στα μυνήματα? Είναι καλό για να χτυπήσεις κάτι αν έχεις φωτος που προβάλλουν κοινωνική καταξίωση, φωτος από μαγαζιά ταξίδια κλπ..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
932
Πόντοι
96
Μπα, δεν συμφερει οικονομικα. Εχω μια κοπελιτσα με την οποια τραβιεμαι τα τελευταια 2 χρονια. Τη γνωρισα σε ενα απο τα εστιατορια που δουλεψα κι εχω αραξει μαζι της. Περασα και τα 50 και δεν εχω ορεξη για πολλα. 2 με 3 φορες το χρονο να παω σε κανα μπουρδελο ετσι για την αλλαγη.

Τι ηλικιας ειναι η κοπελιτσα;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
932
Πόντοι
96

Με ξενες παιζεις καθολου η μονο με ελληνιδες;

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Απαντανε στο insta αλλα με το ζορι κι απο ενα σημειο και μετα δε στελνω κιολας.

Με ξενες δεν επαιξα φιλε οχι

Επισκέπτης

Κι εγω εχω περασει μεγαλες περιοδους που την εβγαζα με  :jerking: ή στα μπουρδελα. Αλλα ημουν και σε μακροχρονιες σχεσεις. Δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου καμακι/πεφτουλα ή γενικα οτι κανω μεγαλη προσπαθεια με τις γυναικες. Π.χ. οταν ημουν στην Ελλαδα αν εβλεπα ας πουμε μια μουναρα σ΄ενα bar ή club συνηθως κωλωνα να την πεσω. Κι αν γτην επεφτα ετρωγα χυλοπιτα. Μονο κατι τελειωμενα φρικια μου καθονταν ευκολα την εποχη που ζουσα στην Αθηνα και συχναζα στα Εξαρχεια. Κι αυτες αμα ειχα χορτο να τις "ποτισω".
Οι περισοτερες σχεσεις μου ηταν μεσα απο παρεες κοινους γνωστους και φιλους ή απο το χωρο εργασιας. Την Πολωνεζα που αχω μαζι της παιδι τη γνωρισα οταν δουλευαμε μαζι στα κρουαζεροπλοια.
Με inernet/facebook δεν ασχολουμε πλεον. Παλια ειχες πιο πολλες πιθανοτητες να γαμησεις απο το net. Τωρα οι περισοτερες ειναι επαγγελματιες.

Επισκέπτης

εισαι ωραιος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Φίλε μή νιώθεις άσχημα.Από τη στιγμή που εσύ κάνεις ότι πρέπει,καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα το έχουν οι γυναίκες.Αυτές φταίνε για την κατάσταση εδώ πέρα και ας λέει ο καθένας ότι θέλει.Μαλακισμένες που και τα 4αρια-5αρια το παίζουν γκομενάρες λόγω των πιρφόρων που τις κυνηγάνε.

Ίσως ο μοναδικός τρόπος να σε προσέξουν είναι αυτός που έχω ξαναπεί,να σε βλέπουν με γκόμενα.Τότε είναι που μπαίνεις στο οπτικό τους πεδίο,απο εκεί που σε είχαν χεσμένο.Φαντάσου τί μυαλά κουβαλάνε.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Όταν μία γυναίκα θεωρεί τον παντρεμένο απαγορευμένο καρπό και ξεκωλιαζεται μαζί του,σορυ αλλά οι υπόλοιποι με λιγότερη τύχη καθώς και μπακουροι δεν θα γαμησουμε ποτέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom