Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Γιατι ρε τύπε, τον γνωριζεις? Γιατι εκφραζεις αποψη?
Γιατί,θα μου απαγορεύσεις να εκφράσω άποψη;
Γιατι ρε τύπε, τον γνωριζεις? Γιατι εκφραζεις αποψη?
το αν λεω μαλακιες η όχι δεν εισαι εσυ σε θεση να το κρινεις...Πού τα έφαγες,στο φούρνο με πατάτες;
Είπαμε να γράφετε μαλακίες αλλά βάλτε κι ένα όριο
Γιατί,θα μου απαγορεύσεις να εκφράσω άποψη;
Φυσικα οχιΓιατί,θα μου απαγορεύσεις να εκφράσω άποψη;
εγω προσωπικα μονο συμβουλες του ειχα δωσειάπειρα νήματα είναι γεμάτα με κόμπλεξ.
το παρόν, οι "ελλεηνίδες", όλα του "ανατολικού μπλοκ" και ΠΟΛΛΑ άλλα...
φταίει εξ'αρχής ο λόγος για τον οποίο μπαίνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα.
αλλά ότι και να τους πεις πάει χαμένο...
Μπορείς να φανταστείς τη μουνάρα του σχολείου να πλένει τα σώβρακα του άντρα της ;
το αν λεω μαλακιες η όχι δεν εισαι εσυ σε θεση να το κρινεις...
το ότι εσυ θες να κλαγεσαι κ να κατηγορεις τους αλλους αντι να κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτο σου κ να τον βελτιωσεις δεν σημαινει ότι ολοι εχουν την ιδια καταντια...
πιστεψεμε εχω φαει κ ειλικρινα αν δεν ησουν τοσο μα τοσο κολλημενος εγκέφαλος θα σου ελεγα ελα για καφε να σου φερω τα αλμπουμ με τις φωτογραφιες κ βιντεο που εχω από παλια
αλλαεισαι τοσο γκογκας που θα βλέπεις τις φωτο κ θα λες είναι φωτομοντάζ
λοιπον μαθε κατι
καποιοι γαμαμε κ χωρις να χρειαζεται να πληρωνουμε
φιλε εχει καταλαβει αλλα ανταλωνΚαλα ρε παιδια συγνωμη για να καταλαβω...τον ανθρωπο τον sadman δεν τον γνωριζω κ ουτε φυσικα κανεναν απο εσας...καθεστε κ τσακωνεστε εαν φταινε οι γυναικες ή οχι στο οτι καποιοι αντρες μενουν μονοι τους?
Ειμαστε με τα καλα μας??????
Υπαρχει μεγαλυτερη ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ των γυναικων απ το οτι σε ενοχοποιουν κιολας για τη φιλαυτια τους???
Υπηρχε ποτε περιπτωση πριν 15 χρονια το οποιοδηποτε αρχιμπαζο να εχει τουπε?τωρα οταν η καθε φακλανα εχει 30000 χιλ followes σαν φυσικο αντικαταθλιπτικο κ ιντερνετικο δονητη μιλαμε για το ποιος φταιει???
Κ καποιοι που λετε για 9αρια κ 10αρια ξερετε πολλα τετοια 9-10αρια κτλ αδεσμευτα μετα τα 30??
Ειναι ΟΛΕΣ δεσμευμενες δυνητικα ή μη...
Κ γιατι ολες αυτες ψαχνουν barman,αθλητες κ νεαρους επιχειρηματιες???
Κ να το θεσω αλλιως....τοσα πολλα ομορφα κοριτσια υπαρχουν...πως ολες καθε καλοκαιρι φωτογραφιζονται πανω σε κοτερα??τοσοι πολυ πλουσιοι υπαρχουν ή τοσα πολλα κοτερα στην Ελλαδα???
Λυπαμαι γιατι αν σε ενα τετοιο site αντρες στρεφονται εναντιον αντρων για το θεμα της "γυναικας" επιστροφη δεν υπαρχει.....
Και τι να κανουμε ρε φιλε?Κ καταθλιψη να εχει ρε φιλε.δεν τον βοηθατε ετσι...
Οκ παω πασο...
να σου πω κατι...Ε μαλακίες λες όταν μιλάς για 10αρια.Καταρχήν,10αρια ούτε που κυκλοφορούν έξω.Πού τα βρήκες εσύ και τα πήδηξες κιόλας;
Καλα ρε παιδια συγνωμη για να καταλαβω...τον ανθρωπο τον sadman δεν τον γνωριζω κ ουτε φυσικα κανεναν απο εσας...καθεστε κ τσακωνεστε εαν φταινε οι γυναικες ή οχι στο οτι καποιοι αντρες μενουν μονοι τους?
Ειμαστε με τα καλα μας??????
Υπαρχει μεγαλυτερη ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ των γυναικων απ το οτι σε ενοχοποιουν κιολας για τη φιλαυτια τους???
Υπηρχε ποτε περιπτωση πριν 15 χρονια το οποιοδηποτε αρχιμπαζο να εχει τουπε?τωρα οταν η καθε φακλανα εχει 30000 χιλ followes σαν φυσικο αντικαταθλιπτικο κ ιντερνετικο δονητη μιλαμε για το ποιος φταιει???
Κ καποιοι που λετε για 9αρια κ 10αρια ξερετε πολλα τετοια 9-10αρια κτλ αδεσμευτα μετα τα 30??
Ειναι ΟΛΕΣ δεσμευμενες δυνητικα ή μη...
Κ γιατι ολες αυτες ψαχνουν barman,αθλητες κ νεαρους επιχειρηματιες???
Κ να το θεσω αλλιως....τοσα πολλα ομορφα κοριτσια υπαρχουν...πως ολες καθε καλοκαιρι φωτογραφιζονται πανω σε κοτερα??τοσοι πολυ πλουσιοι υπαρχουν ή τοσα πολλα κοτερα στην Ελλαδα???
Λυπαμαι γιατι αν σε ενα τετοιο site αντρες στρεφονται εναντιον αντρων για το θεμα της "γυναικας" επιστροφη δεν υπαρχει.....
αμα καποιος δεν παιρνει με το καλο(κ προσωπικα τον πηγενα με το καλο πρωτη φορα του την λεω κ όχι τελευταια μετα από αυτό που ειπε)Κ καταθλιψη να εχει ρε φιλε.δεν τον βοηθατε ετσι...
Οκ παω πασο...
σαντ τελευταιο μυνημα σε εσεναΤύπε μην τα λες αυτά.
Στο bou πρέπει να λες ότι φταίμε μόνο οι άντρες,ότι οι γυναίκες είναι μια χαρά προσιτές,ότι χαλαρά γαμάς 10αρια χωρίς να τα πληρώνεις,ότι στην Ελλάδα κακώς έχουμε μπουρδέλα αφού όλοι γαμάνε
να σου πω κατι...
το γεγονος ότι μενω σε περιοχη με θαλασσα που ερχονται τουρίστες
ταυτόχρονα ερχοντε κ φοιτιτες για μελετη αρχαιων
τι λες δινει πιθανότητες να βρω τα 10αρια?
Πού τα έφαγες,στο φούρνο με πατάτες;
Είπαμε να γράφετε μαλακίες αλλά βάλτε κι ένα όριο
Για να είμαστε συνεννοημένοι να γράψω κάτι πέρι φλώρων. Εγώ δέχομαι για το καλό της συζήτησης ότι είμαι τέτοιος.
Καταρχάς οι γυναίκες όταν μιλάνε για άντρες που δεν τους την πέφτουν αναφέρονται σε άντρες που τους έχουν ταξινομήση στο μυαλό τους. Σε αυτούς που θα ήθελαν να της την πέφτουν. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό απο το γενικό. Η κάθε γυναίκα έχει στο μυαλό της κάποια κριτήρια ας πούμε να είναι ο άλλος όμορφος να έχει καλό αμάξι να είναι ανοιχτοχέρης κτλπ. Απο προσωπκή εμπειρία επειδή δεν πληρώ τις προυποθέσεις της μεγάλης πλειοψηφίας των ελλεεινίδων οι περισσότερες μου ρίχνουν άκυρο απευθείας δεν μπαίνουν καν σε συζήτηση μαζί μου με έχουν απορρίξει πρίν καν δηλωθούν απο μεριάς μου στοιχειώδη στοιχεία όπως του πώς λέγομαι ή το πόσο χρονών είμαι ή το που δουλεύω. Και μάλιστα οι περισσότερες δυσανασχετούν που τόλμησα να ρωτήσω έστω το όνομα τους προφανώς επειδή δεν είμαι αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
Δεύτερον μάλιστα θέλουν μπαμπουίνο, θέλουν τον παραδοσιακό τον τρόπο. Επειδή μου αρέσει και η πατριαρχία και έχω και καταγωγή απο λακωνία ,οι σύγχρονες γυναίκες δεν θέλουν να ακούν κάν περί τέτοιων θεμάτων. Θέλουν τον άντρα μπαμπουίνο στην προσέγγιση και στο σέξ αλλά στα υπόλοιπα πρέπει ο άντρας να είναι ζαν πρεμιέ.
Οι ελλεεινίδες είναι κάτι σούργελα. Που θέλουν τα πάντα μονά ζυγά δικά τους. Όσο αξία έχει η άποψη ενός σούργελου άλλου τόσου έχει και της ελλεεινίδας.
Παπάρια μάντολες,καμία μουνάρα δεν μένει γεροντοκόρη.
Γεροντοκόρες με σκυλιά μένουν μόνο κάτι τύπισσες που μοιάζουν σαν την Παπαρήγα ή την Ελένη Γερασιμίδου.