Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε μου στην περιπτωση αυτη ειναι σα να σου πληρωναν οι γονεις σου το ενοικιο, αρα δε βλεπω που ειναι το κατορθωμα, μην το παρεις αρνητικα, δεν το λεω για να στην πω απλα για να στην πω, σκεψου το λιγο και θα δεις πως εχω δικιο...

οχι ρε,γιατι το λες αυτο?

Εφ'οσον οι γονεις του ειχαν την δυνατοτητα να του παρεχουν ενα σπιτι γιατι να μενει στο ενοικιο?
Οι περισσοτεροι εχουμε-θα εχουμε κληρονομιες απο τους γονεις μας,πρεπει να πουμε οχι για να εχουμε να λεμε οτι ειμαστε αυτοδημιουργητοι?

λολ,εγω δεν θα πω οχι παντως  :rolleyes:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
λολ,εγω δεν θα πω οχι παντως  :rolleyes:
+1

για την ειλικρίνεια. ;) Σιγά μην έχει κι ενοχές δηλ όποιος κληρονομήσει ένα σπίτι. Εδώ τα τζάκια κληρονομούν 38 διαμερίσματα, καταθέσεις 7ψήφιες και ένα όνομα που ανοίγει όλες τις πόρτες και το πρόβλημα είναι ένα 3άρι στο Παγκράτι; :rolleyes:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εγω εχω διαμερισμα δικο μου. Προτιμω να το νοικιαζω ομως και να δινω τα 300 ευρω του ενοικιου στους γονεις μου για να συμπληρωνω το οικογενειακο εισοδημα. Αν εμενα εκει θα στερουσα απο τους δικους μου 300 ευρω το μηνα. Αρα το ιδιο με το να μου νοικιαζαν αυτοι ενα διαμερισμα με 300 ευρω να μεινω. Αρα δε θα ημουν ανεξαρτητος με το να μενω μονος μεν, αλλα με τους δικους μου να μου πληρωνουν το ενοικιο...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγω εχω διαμερισμα δικο μου. Προτιμω να το νοικιαζω ομως και να δινω τα 300 ευρω του ενοικιου στους γονεις μου για να συμπληρωνω το οικογενειακο εισοδημα. Αν εμενα εκει θα στερουσα απο τους δικους μου 300 ευρω το μηνα. Αρα το ιδιο με το να μου νοικιαζαν αυτοι ενα διαμερισμα με 300 ευρω να μεινω. Αρα δε θα ημουν ανεξαρτητος με το να μενω μονος μεν, αλλα με τους δικους μου να μου πληρωνουν το ενοικιο...

Πραγματικα με μπερδεψες  :headbang:

Το σπιτι πουλακι μου ειναι κληρονομικο?
Ενταξει,το να μην θελεις να μεινεις μονος σου ωστε να μην στερηθουν οι γονεις σου αυτα τα χρηματα αυτο σε τιμαει,αλλα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που οι γονεις δεν εχουν αναγκη αυτα τα χρηματα.
Γιατι τοτε το παιδι να μην παει να μεινει στο σπιτι το οποιο του το εχουν παραχωρησει οι γονεις ?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι δικοί μου ζουν στην επαρχία. Παίρνουν από τις συντάξεις τους ένα σεβαστό ποσό το μήνα το οποίο τους φτάνει μιας και ζουν στην επαρχία, οπότε δεν έβρισκα το λόγο να μη πάω στο σπίτι που κληρονόμησα. Όταν έμενε ο αδερφός μου σε αυτό προτίμησα να πάω να μείνω με τον φίλο μου παρά να πάω να μείνω με τον αδερφό μου. Και εννοείτε πως στα χαρτιά μόνο μου πλήρωνε ένα συμβολικό ποσό. Από τη στιγμή που ο αδερφός μου αγόρασε σπίτι, το θεώρησα μαλακία να το νοικιάσω. Πήγα και έμεινα, και απέναντι στον φίλο μου ήμουν εντάξυ. Από εκεί και πέρα δεν είπα ότι αγόρασα δικό μου σπίτι. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να αγοράσω δικό μου σπίτι, αλλά δε θα δικαιολογήθώ και για κάτι που θα έκαναν το 99,9%. Εσύ είσαι μάλλον το άλλο 0,1%

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
για  μενα  τονα κανει παιδι αντρας μετα τα 40(το παρα πολυ)και η γυναικα βαρια 32 ειναι το καλυτερο.
οτιδηποτε αργοτερα με ενοχλει συνηθως...
εντιτ:ισως 35...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι δικοί μου ζουν στην επαρχία. Παίρνουν από τις συντάξεις τους ένα σεβαστό ποσό το μήνα το οποίο τους φτάνει μιας και ζουν στην επαρχία, οπότε δεν έβρισκα το λόγο να μη πάω στο σπίτι που κληρονόμησα. Όταν έμενε ο αδερφός μου σε αυτό προτίμησα να πάω να μείνω με τον φίλο μου παρά να πάω να μείνω με τον αδερφό μου. Και εννοείτε πως στα χαρτιά μόνο μου πλήρωνε ένα συμβολικό ποσό. Από τη στιγμή που ο αδερφός μου αγόρασε σπίτι, το θεώρησα μαλακία να το νοικιάσω. Πήγα και έμεινα, και απέναντι στον φίλο μου ήμουν εντάξυ. Από εκεί και πέρα δεν είπα ότι αγόρασα δικό μου σπίτι. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να αγοράσω δικό μου σπίτι, αλλά δε θα δικαιολογήθώ και για κάτι που θα έκαναν το 99,9%. Εσύ είσαι μάλλον το άλλο 0,1%

Τότε γιατί κάποιο παιδί αν είναι 25ρης πχ και παίρνει 3 60 να είναι ο μπούλης άμα δε μπορεί να φύγει. Επειδή δε του άφησε σπίτι ο μπαμπάς?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τότε γιατί κάποιο παιδί αν είναι 25ρης πχ και παίρνει 3 60 να είναι ο μπούλης άμα δε μπορεί να φύγει. Επειδή δε του άφησε σπίτι ο μπαμπάς?
μιλουσαμε γι αυτους που στις πλατες των γονιων παιρνουν αμαξια και γενικα πολυτελειες και το παιζουν ιστορια.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Ποια 25?
18 + 4 χρονια σπουδες + 2 χρονια μεταπτυχιακο + 1 χρονο στρατο = 25, αρα στα 25 το πιο πιθανο (για να μην πω στην καλυτερη περιπτωση, αφου ο τυπος στο παραδειγμα μου τα εκανε ολο χωρις χρονοτριβη πχ πηρε στα 4 χρονια το πτυχιο του) θα εχει ενας αντρας μολις ξεμπερδεψει με τις υποχρεωσεις του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διάβασες τι έγραψα; Για 2 χρόναι ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. Τώρα επειδή ΕΚΑΤΣΕ η φάση και ο αδερφός μου αποφάσισε να αγοράσει σπίτι δικό του θα πρέπει να απολογηθώ; Ρε δε με  :shit: κιόλας. Άμα γουστάρετε να είσαστε 30+ με τους γονείς σας και να το πάιζετε μούρη και ιστορία στις γκόμενες και να μη βλέπεται πλυντήριο και να νομίζεται πως είναι συσκευή τηλεμεταφοράς κάντε το. Στα φρύδια μου κιόλας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Διάβασες τι έγραψα; Για 2 χρόναι ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. Τώρα επειδή ΕΚΑΤΣΕ η φάση και ο αδερφός μου αποφάσισε να αγοράσει σπίτι δικό του θα πρέπει να απολογηθώ; Ρε δε με  :shit: κιόλας. Άμα γουστάρετε να είσαστε 30+ με τους γονείς σας και να το πάιζετε μούρη και ιστορία στις γκόμενες και να μη βλέπεται πλυντήριο και να νομίζεται πως είναι συσκευή τηλεμεταφοράς κάντε το. Στα φρύδια μου κιόλας.

Δε λέω για μένα. Αλλά για ένα πιτσιρικά 25-30 με την ανεργία. Κάνε ότι θες εσύ χαρακτηρίζεις άλλους. Καθένας ζει όπως γουστάρει και αγαπά. Άλλος δίνει 100 ενοίκιο σε υπόγειο για ελευθερία και οικονομία άλλος 600 για άνεση και ας θυσιάσει άλλα πράγματα, άλλος του κατσε καβάτζα από γονείς και στα @@ του, άλλος ζει σπίτι των δικών του και κάνει ζωάρα . Θέματα προτεραιοτήτων, καθένας κάνει ότι γουστάρει και αγαπάει εφόσον δε πειράζει κανένα.

Αν δε θες να απολογήσε μη χαρακτηρίζεις. Επιτελους ξεκολάτε, δεν είστε θεοί, ότι κάνετε εσείς σωστό, ότι κάνουν οι άλλοι στραβό.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
"Μουρατο αμαξι για να πουλαμε μουρη στις γκομενες και παραλληλα μενω σπιτι με τον μπαμπα και τη μαμα για την ανεση μου".
Τωρα συγνωμη, αυτο σαν φραση δεν ειναι απλα...ΟΝΕΙΡΙΚΟ?
Το καλυτερο ειναι "μενω μονος, με τρωει το περπατημα και ρεύω στη μαλακια"?
Δε λέω για μένα. Αλλά για ένα πιτσιρικά 25-30 με την ανεργία. Κάνε ότι θες εσύ χαρακτηρίζεις άλλους. Καθένας ζει όπως γουστάρει και αγαπά. Άλλος δίνει 100 ενοίκιο σε υπόγειο για ελευθερία και οικονομία άλλος 600 για άνεση και ας θυσιάσει άλλα πράγματα, άλλος του κατσε καβάτζα από γονείς και στα @@ του, άλλος ζει σπίτι των δικών του και κάνει ζωάρα . Θέματα προτεραιοτήτων, καθένας κάνει ότι γουστάρει και αγαπάει εφόσον δε πειράζει κανένα.

Αν δε θες να απολογήσε μη χαρακτηρίζεις. Επιτελους ξεκολάτε, δεν είστε θεοί, ότι κάνετε εσείς σωστό, ότι κάνουν οι άλλοι στραβό.

Μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά να γράφεις ότι γουστάρεις. Άλλος έκανε πρώτος χαρακτηρισμό. Και εγώ απάντησα πως  όπως γι αυτόν μπορεί να είμαι μαλάκας, έτσι και για μένα είναι μπούλης και μαμάκιας. Κατάλαβες τώρα ή να σου το κάνω πενηνταράκια;
Και αν πάρεις το νήμα προσεκτικά έχω γράψει πριν από σένα θα θέματα προταιραιοτήτων.

Επισκέπτης
Εγω οταν φτασω περιπου 50 θα κανω 1-2 παιδακια σε μια πουτανα που θα τη γαμαω για χρονια και θα ειναι γυρω στα 35. Αυτο ειναι το σχεδιο μου, ουτε λεφτα θα μου ζηταει ουτε τιποτα. Και θα ειμαι πολυ περηφανος αν η μανα του παιδιου μου ειναι πουτανα.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παιδιά, η δική μου συνεισφορά στο θέμα και πάλι με σύγκριση (αναπόφευκτη) με το εξωτερικό (Γερμανία) όπου ζω.

Οι Έλληνες σαν λαός είμαστε μαλθακοί και καλομαθημένοι (προσοχή εδώ, γυναίκες αλλά και άνδρες)

Ζούμε πολύ με βάση κανόνες συμβατικότητας και πίεση από συγγενείς, φίλους κλπ.

Επειδή κάποιοι όπως Λουκρητία Βοργία και άλλοι ανέφεραν πότε είναι η καλύτερη εποχή για τεκνοποίηση, ο καλύτερος μου φίλος εδώ στην Γερμανία (Γερμανός) έχοντας ένα παιδί 18 ετών από προηγούμενη σχέση έχει τώρα από σχέση συμβίωσης με 25χρονη Γερμανοτουρκάλα τρία εξώγαμα, ενός τριών ετών και δύο ενός έτους.

Με τον τύπο λοιπόν πάμε κάθε Σάββατο στην λίμνη Schlachtensee 10 λεπτά από την πόλη με το αυτοκίνητο για fitness boxing, τρέξιμο ή power walking.Μέχρι πριν λίγο καιρό χτυπούσαμε και 100 push ups - σε σετ των 25 -.

Μία λεπτομέρεια: είναι 50 ετών.

Τι με λέτε τώρα για να μιλήσω Σαλονικιώτικα (από όπου η καταγωγή).

Εδώ οι άνθρωποι έχουν μάθει να στηρίζονται στον ευατό τους , να είναι υπεύθυνοι, να μην ντρέπονται να πάνε κάπου με το λεωφορείο, να ζουν μετρημένα, ταυτόχρονα όμως κάνοντας και αυτό που γουστάρουν. Και αυτό ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Η ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Εσείς μου μιλάτε για αμάξια μούρη και λοιπές μαλακίες μίας κοινωνίας φούσκα όπου όλα είναι για το θεαθήναι.

Ύστερόγραφο. Για να μπορείς βέβαια να κινείσαι με το ποδήλατο και να μην πας στο περίπτερο με το τζιπ (που τέτοια δεν έχει εδώ έτσι και αλλιώς) ή να κάνεις σπορ δίπλα στην λίμνη αντί να γραφτείς σε ακριβά γυμναστήρια η πόλη σου παρέχει τους σχετικούς ποδηλατοδρόμους, λεωφορεία και φυσικό περιβάλλον. Αντί για πανάκριβα μπαρ της "παραλιακής" και νταβάδες παρκαδόρους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά να γράφεις ότι γουστάρεις. Άλλος έκανε πρώτος χαρακτηρισμό. Και εγώ απάντησα πως  όπως γι αυτόν μπορεί να είμαι μαλάκας, έτσι και για μένα είναι μπούλης και μαμάκιας. Κατάλαβες τώρα ή να σου το κάνω πενηνταράκια;
Και αν πάρεις το νήμα προσεκτικά έχω γράψει πριν από σένα θα θέματα προταιραιοτήτων.

Δηλαδή το τι είναι ο άλλος εξαρτάται από το τι εχει πει για σένα. Ανεξάρτητα αν είναι στην ίδια κατάσταση.

Αν έχει πει πως είσαι μαλάκας , είναι μπούλης. Αν δεν έχει πει, είναι γαμάτος. Καλό και πρακτικό :cheesy:

H oυσία είναι πως δεν είμαστε στο σπίτι του αλλουνού ούτε ξέρουμε τι κάνει και έχει ο καθένας κα κρίνουμε. Ούτε εσύ είσαι οτιδήποτε κακό φυσικά ( ο κάθε εσύ μη κολλάς λες και μιλάω για σένα αποκλειστικά ή εσύ για μένα π.χ., γενικά μιλάμε), ούτε και κανείς άλλος.

Αλλά και αν ακόμη ο άλλος θέλει να τπ παίξει με τα λεφτά του μπαμπά ας το κάνει. Του μπαμπά του η τσέπη είναι, όχι η δικιά μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom