Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
στην αρχη εχουμε ενα καβγα μπροστα στους σερβιτορους για το ποιος θα πληρωσει τι αλλα οκ,μπαινουμε στη ρεγουλα μετα.
μη το γυρνας ομως το θεμα στις ελεηνιδες να χαρεις...(που ειναι αχαριστες και δεν πληρωνουν ποτε)

Το να πληρώσει ο άντρας τη πρώτη φορά τουλάχιστον δεν είναι πρόβλημα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το να πληρώσει ο άντρας τη πρώτη φορά τουλάχιστον δεν είναι πρόβλημα
το λογικο θα ελεγα ειναι καποιες φορες (meta thn pρωτη φορα) αντε σε καμμια γιορτη-επετειο-γενεθλια κλπ.

Ναι,πρόβλημα είναι να θεωρείται κάθε φορά ως πρώτη.
σκασε πιααααααα..... σημερα δινεις ρεστα παπαψωλ!!!!
χαχαχα!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το λογικο θα ελεγα ειναι καποιες φορες (meta thn pρωτη φορα) αντε σε καμμια γιορτη-επετειο-γενεθλια κλπ.
σκασε πιααααααα..... σημερα δινεις ρεστα παπαψωλ!!!!
χαχαχα!

Πάντως αν την πρώτη φορά επέμενε να πληρώσει, θα την άφηνα και θα έτρωγε φόλα :cheesy: :cheesy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εννοω (αν και νομιζω οτι μια χαρα καταλαβες) οτι και κανενας συμβιβασμος (π.χ. μενω με τον μπαμπα και την  μαμα) πού και πού δεν βλαπτει, για να περναμε καλα.
ΟΚ. Εσυ δηλαδή προτιμάς να συμβιβαστείς με το να μείνεις με τους γονείς σου και να πάρεις μουράτο αμάξι και όχι να μείνεις μόνος σου και ας πάρεις και Lada  :grin:. Είναι αυτό που σου είπα. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεταιοτήτων.
Εγώ προτίμησα τον συμβιβασμό μένω μόνος μου (αν και στη πορεία στάθηκα τυχερός και δε χρειαστηκε να πληρώσω ενοίκιο) και να κυκλοφορώ στην αρχή με τα κανιά μου και μετά να πάρω Punto. Εσύ συμβιμβάστηκες να μείνεις με τους δικούς σου και να πάρει το Σιρόκο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ξερω αν το παρατηρειτε οι 30αρηδες κ βαλε,αλλα στην ελλαδα μετα απο καποια ηλικια οι περισσοτεροι αντρες γινονται μουροχαυλοι,βαριουνται στην κυριολεξια που ζουν...προσωπικα ειμαι πολυ κοινωνικος κ ειχα ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους...ομως μετα τα 30 κ χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας ενας απομακτυνονται...αλλοι ειναι ανακατεμενοι στις δουλειες,αλλοι ειναι παντρεμενοι,αλλοι ειναι χωμενοι κατω απο μια φουστα επι μονιμου βασεως,αλλοι εχουν τα ψυχολογικα τους κ αλλοι απλα ειναι στον κοσμο τους...ισως μου πειτε καποιοι οτι οι προτεραιοτητες,οι αναγκες κ οι καιροι αλλαζουν κ το καταλαβαινω...αλλα εδω μιλαμε για μια πληρη αδρανεια που δεν εχει προηγουμενο...περιφερονται σαν ζωντανοι νεκροι χωρις καμια ορεξη για ζωη...

προσωπικα φιλε παρατηρω το φαινομενο που περιγραφεις..κατα κυριο λογο ομως αναφερομαι σε παντρεμενους..
ο θεσμος του γαμου αναποφευκτα σε καθιστα νωχελικο και σκουριασμενο,σου θετει στενους περιορισμους,σε κανει συγκαταβατικο..
απο την αλλη αδυνατω να κατανοησω πως η ζωη ενος 30αρη single εχει..τελειωσει κατ εσε!!!
στη δεκαετια 35-45 εισαι σε θεση να "παιξεις" πιο δυνατα απο ποτε..αρκει βεβαια να σαι οικονομικα και σωματικα σε θεση να το κανεις..

προσεχετε για να εχετε!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• hell.jpg
    hell.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 13

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ΟΚ. Εσυ δηλαδή προτιμάς να συμβιβαστείς με το να μείνεις με τους γονείς σου και να πάρεις μουράτο αμάξι και όχι να μείνεις μόνος σου και ας πάρεις και Lada  :grin:. Είναι αυτό που σου είπα. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεταιοτήτων.
Εγώ προτίμησα τον συμβιβασμό μένω μόνος μου (αν και στη πορεία στάθηκα τυχερός και δε χρειαστηκε να πληρώσω ενοίκιο) και να κυκλοφορώ στην αρχή με τα κανιά μου και μετά να πάρω Punto. Εσύ συμβιμβάστηκες να μείνεις με τους δικούς σου και να πάρει το Σιρόκο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του

πως το καταφερες αυτο ρε τυπε, πηδηξες τη σπιτονοικοκυρα  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πως το καταφερες αυτο ρε τυπε, πηδηξες τη σπιτονοικοκυρα  :think:
Όχι ρε τύπε. Έγινε οικογενειακό συμβούλιο και αποφασίστηκε πως εγώ θα μένω στο σπίτι μου έμενε μέχρι τότε ο αδερφός μου μιας και ο αδερφός μου αγόρασε δικό του διαμέρισμα. Οπότες ποιος ο λόγος να μένω στο νοίκι; Βέβαια αναγκάστηκα μετά να πάρω δάνειο για να το σιάξω, οπότε ήταν η μία η άλλη για ένα διάστημα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Όχι ρε τύπε. Έγινε οικογενειακό συμβούλιο και αποφασίστηκε πως εγώ θα μένω στο σπίτι μου έμενε μέχρι τότε ο αδερφός μου μιας και ο αδερφός μου αγόρασε δικό του διαμέρισμα. Οπότες ποιος ο λόγος να μένω στο νοίκι; Βέβαια αναγκάστηκα μετά να πάρω δάνειο για να το σιάξω, οπότε ήταν η μία η άλλη για ένα διάστημα

Τυπε μου στην περιπτωση αυτη ειναι σα να σου πληρωναν οι γονεις σου το ενοικιο, αρα δε βλεπω που ειναι το κατορθωμα, μην το παρεις αρνητικα, δεν το λεω για να στην πω απλα για να στην πω, σκεψου το λιγο και θα δεις πως εχω δικιο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τυπε μου στην περιπτωση αυτη ειναι σα να σου πληρωναν οι γονεις σου το ενοικιο, αρα δε βλεπω που ειναι το κατορθωμα, μην το παρεις αρνητικα, δεν το λεω για να στην πω απλα για να στην πω, σκεψου το λιγο και θα δεις πως εχω δικιο...
Σου ξαναλέω πως για 2 χρόνια περίπου έμενα με φίλο μου. Από τη στιγμή που ο αδερφός μου έφυγε από το σπίτι που έμενε (το οποίο ήταν των παππούδων μου και οι οποίοι το είχαν αφήσει σε μένα) δεν έβλεπα το λόγο να μείνω στο ενοίκιο. Πήγα στο σπίτι (το οποίο δε το θεωρώ ΔΙΚΟ μου, με την έννοια πως δε το έχω αγοράσει) και πήρα ένα δάνειο το οποίο το πλήρωσα εγώ και όχι οι δικοί μου. Επίσης το ίδιο έκανα και με τα έξοδα του σπιτιού. Δεν το έπαιξα μάγκας, ούτε λέω πως έκανα κάποιο κατόρθωμα. Απλά έκανα αυτό που θεωρούσα λογικό. Θα μπορούσα να μείνω με τους δικούς μου και να νοικιάζω και το σπίτι και να έχω περισσότερα λεφτά και να κάνω περισσότερο το μάγκα. Απλά προτίμησα να μείνω σε ένα σπίτι που ανήκει σε έμενα (λόγο κληρονομιάς) και να μείνω μόνος μου και να κάνω μόνος μου τα κουμάντα και να αντιμετωπίσω μόνος μου τα όποια προβλήματα μικρά ή μεγάλα (πάντα ρωτούσα και ρωτώ τους δικούς μου τη γνώμη τους αλλά οι αποφάσει είναι δικές μου) από το να μείνω με τους δικούς μου και να τα έχω ΟΛΑ στο πιάτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom