Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Και για τους αντρες μια χαρα ειναι στα 30-35 στα 50 δεν θα εισαι μπαμπας αλλα παππους  :grin:

Απο τη μια δεν εχεις αδικο, απο την αλλη ομως ποιος αντρας ειναι σε θεση να στηριξει οικογενεια απο τα 30, ειδικα οπως ειναι τωρα η κατασταση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ινα,με την προυποθεση ο αντρας να εχει ζησει και λιγο μονος ετσι? ( που στα 30 λιγο δυσκολο...)
μην παει κατευθειαν απο τη μανουλα στη γυναικα.
Ετσι ειναι.
Ξεκιναμε κολλημενοι στη μανουλα.
Συνεχιζουμε κολλημενοι στη γυναικα.
Και καταληγουμε κολλημενοι στην κορη/εγγονη.
Αυτη ειναι η μοιρα μας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ετσι ειναι.
Ξεκιναμε κολλημενοι στη μανουλα.
Συνεχιζουμε κολλημενοι στη γυναικα.
Και καταληγουμε κολλημενοι στην κορη/εγγονη.
Αυτη ειναι η μοιρα μας.
Σοβαρά μιλάς; Εγώ γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις ανδρών που ούτε κολλημένοι στη μάνα τους ήταν, ούτε κόλλησαν στα φουστάνια της γυναίκας τους. Τώρα για τις κόρες/εγγονές δε ξέρω. Θα πρέπει να περιμένω καμια 30 χρόνια για να σου πω.  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απο τη μια δεν εχεις αδικο, απο την αλλη ομως ποιος αντρας ειναι σε θεση να στηριξει οικογενεια απο τα 30, ειδικα οπως ειναι τωρα η κατασταση?
Να στηρίξουν οικογένεια λίγοι, το να φύγουν από το σπίτι τους και να πάνε να μείνουν σε διαμέρισμα που θα είναι τόσο μεγάλο που θα χωράει μόνο μία χέστρα (που λέει ο λόγος) πάρα πολλοί. Απλά παλίοτερα πολλοί προτιμούσαν να πάνε να δώσουν 20 χιλιάρικα για να πάρουν το μουράτο αμάξι να πουλάνε μούρη στις γκόμενες και να μείνουν στο σπίτι με τη "μαμα και τον μπαμπά" από το να τη κάνουν και ας έχου το Πεζό 2 για τις μετακινήσεις τους. Τα παραδείγματα; Σχεδόν άπειρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Να στηρίξουν οικογένεια λίγοι, το να φύγουν από το σπίτι τους και να πάνε να μείνουν σε διαμέρισμα που θα είναι τόσο μεγάλο που θα χωράει μόνο μία χέστρα (που λέει ο λόγος) πάρα πολλοί. Απλά παλίοτερα πολλοί προτιμούσαν να πάνε να δώσουν 20 χιλιάρικα για να πάρουν το μουράτο αμάξι να πουλάνε μούρη στις γκόμενες και να μείνουν στο σπίτι με τη "μαμα και τον μπαμπά" από το να τη κάνουν και ας έχου το Πεζό 2 για τις μετακινήσεις τους. Τα παραδείγματα; Σχεδόν άπειρα
"Μουρατο αμαξι για να πουλαμε μουρη στις γκομενες και παραλληλα μενω σπιτι με τον μπαμπα και τη μαμα για την ανεση μου".
Τωρα συγνωμη, αυτο σαν φραση δεν ειναι απλα...ΟΝΕΙΡΙΚΟ?
Το καλυτερο ειναι "μενω μονος, με τρωει το περπατημα και ρεύω στη μαλακια"?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
να το κλεισω στα 40-45 να ειμαστε μεσα?

Το κλεισαμε  :grin:

ινα,με την προυποθεση ο αντρας να εχει ζησει και λιγο μονος ετσι? ( που στα 30 λιγο δυσκολο...)
μην παει κατευθειαν απο τη μανουλα στη γυναικα.

Σαφως αλλα οπως ειπες και εσυ ειναι λιγακι δυσκολο.
Και οπως ειπε και ο αλεξ απο γυναικα σε γυναικα περνανε συνηθως  :rolleyes:

Αλλα ρε συ σιλβα μπαμπας στα 50 ειναι τραγικο νομιζω.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
"Μουρατο αμαξι για να πουλαμε μουρη στις γκομενες και παραλληλα μενω σπιτι με τον μπαμπα και τη μαμα για την ανεση μου".
mallon ennoei πως το καλυτερο ειναι "μενω μονος και απλωνω τα χερια μου μεχρι εκει που μπορω (ακα παιρνω ενα οτι να ναι αμαξι),γουσταρω ομως γιατι οποια ειναι διπλα μου ειναι για μενα και οχι για το evo mou".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Οι αντρες αναπαραγωγικα δεν εχουν ηλικια.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

ενταξει οχι στα 50 αλλα στα 40 αντε 45 ειναι οκ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Κοίτα, αν σκεφτείς ότι η ηλικία του άντρα είναι +10 και 35 χρονών πολύ δύσκολο να έχει φτιαχτεί και ότι οι ελληνίδες δε δουλεύουν καλά είναι τα 40

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Το σωστο ειναι να υπαρχει η καταλληλη στιγμη για ολα τα πραγματα. Οταν νιωσεις ετοιμος να κανεις οικογενεια θα το κανεις ασχετως ηλικιας. Αν ειναι κατι που πραγματικα επιθυμεις και σκοπευεις να δωσεις τον καλυτερο σου εαυτο για αυτο και οχι γιατι σε πιεζουν αλλοι. Αλλιως σιγουρα θα καταληξει σε αποτυχια. Υπαρχει και το οικονομικο βεβαιως που πρεπει να καλυψεις με καποιο τροπο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κοίτα, αν σκεφτείς ότι η ηλικία του άντρα είναι +10 και 35 χρονών πολύ δύσκολο να έχει φτιαχτεί και ότι οι ελληνίδες δε δουλεύουν καλά είναι τα 40
τι εννοεις εδω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
mallon ennoei πως το καλυτερο ειναι "μενω μονος και απλωνω τα χερια μου μεχρι εκει που μπορω (ακα παιρνω ενα οτι να ναι αμαξι),γουσταρω ομως γιατι οποια ειναι διπλα μου ειναι για μενα και οχι για το evo mou".
Αυτο το "για μενα" ειναι πολυ ασαφες και λιγο μυθος.
Εχει πλακα να ακους οτι "δεν θελω να με θελει για την εμφανιση μου, δεν θελω να με θελει για το επαγγελμα μου, δεν θελω να με θελει για τις γνωριμιες μου, δεν θελω να με θελει για τα λεφτα μου, δεν θελω να με θελει για το ενα, δεν θελω για το αλλο".
Ε και γιατι τελικα πρεπει να σε θελει καποια ρε παιδια?
Μηπως τελικα αυτο το "ΕΜΕΝΑ" ειναι ολα τα παραπανω? Και γιατι ειναι κακο?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το να πουλάς μούρη δε ΣΗΜΑΙΝΕΙ κιόλας ότι γαμάς  :sunglasses: Γιατί στη τελική ακόμα και αν σου κάτσει η γκόμενα, με το που της πεις ότι μένεις με τους δικούς σου ούτε τα χρονόμετρα του CERN δε θα προλάβουν να χρονομετρήσουν το χρόνο που χρειάζεται για να φτάουν τα ηχητικά κύματα στον εγκέφαλό της να επεξεργαστούν και να σου απαντήσει "καλά τα λέμε".
Η φάση μένω με τους δικούς μου και στα αρχίδια μου με ενοχλούσε από τα 25 μου (αν και από τα 20 έμενα μακριά από τους δικούς μου λόγο σπουδών αλλά δε μετράει). Και για 1-2 χρόνια προτίμησα με ένα φιλαράκι συγκάτοικό μου από την Αγγλία να νοικιάσουμε μαζί ένα σπίτι και να μένουμε μαζί παρά να μείνω στο σπίτι των γονιών μου. Και ούτε έλιωσα στο περπάτημα (αν και μου αρέσει γενικά) ούτε στη μαλακία.
Από την άλλη όλα είναι θέμα προταιρεοτήτων. Για σένα μπορεί να είμαι ο μαλάκας που λιώνει στο περπάτημα και έχει βγάλει κάλους το χέρι του από τη μαλακία, για μένα είσαι ο μαμάκιας, το μαμόθρεφτο ο μπούλης που απλά δε ζεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Το να πουλάς μούρη δε ΣΗΜΑΙΝΕΙ κιόλας ότι γαμάς  :sunglasses: Γιατί στη τελική ακόμα και αν σου κάτσει η γκόμενα, με το που της πεις ότι μένεις με τους δικούς σου ούτε τα χρονόμετρα του CERN δε θα προλάβουν να χρονομετρήσουν το χρόνο που χρειάζεται για να φτάουν τα ηχητικά κύματα στον εγκέφαλό της να επεξεργαστούν και να σου απαντήσει "καλά τα λέμε".
Η φάση μένω με τους δικούς μου και στα αρχίδια μου με ενοχλούσε από τα 25 μου (αν και από τα 20 έμενα μακριά από τους δικούς μου λόγο σπουδών αλλά δε μετράει). Και για 1-2 χρόνια προτίμησα με ένα φιλαράκι συγκάτοικό μου από την Αγγλία να νοικιάσουμε μαζί ένα σπίτι και να μένουμε μαζί παρά να μείνω στο σπίτι των γονιών μου. Και ούτε έλιωσα στο περπάτημα (αν και μου αρέσει γενικά) ούτε στη μαλακία.
Από την άλλη όλα είναι θέμα προταιρεοτήτων. Για σένα μπορεί να είμαι ο μαλάκας που λιώνει στο περπάτημα και έχει βγάλει κάλους το χέρι του από τη μαλακία, για μένα είσαι ο μαμάκιας, το μαμόθρεφτο ο μπούλης που απλά δε ζεις.
Καλα.
Απλως, το να περνας καλα με λιγο λιγοτερη μαγκια, δεν εβλαψε ποτέ κανεναν.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτο το "για μενα" ειναι πολυ ασαφες και λιγο μυθος.
Εχει πλακα να ακους οτι "δεν θελω να με θελει για την εμφανιση μου, δεν θελω να με θελει για το επαγγελμα μου, δεν θελω να με θελει για τις γνωριμιες μου, δεν θελω να με θελει για τα λεφτα μου, δεν θελω να με θελει για το ενα, δεν θελω για το αλλο".
Ε και γιατι τελικα πρεπει να σε θελει καποια ρε παιδια?
Μηπως τελικα αυτο το "ΕΜΕΝΑ" ειναι ολα τα παραπανω? Και γιατι ειναι κακο?
για μενα ειναι φαουλ το να σε θελει καποιος για τα λεφτα σου, το αμαξι σου και γενικα για τις ανεσεις που μπορεις να παρεχεις.
ολα τα αλλα ειναι στα ορια του φυσιολογικου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
για μενα ειναι φαουλ το να σε θελει καποιος για τα λεφτα σου, το αμαξι σου και γενικα για τις ανεσεις που μπορεις να παρεχεις.
ολα τα αλλα ειναι στα ορια του φυσιολογικου.
Αρα γνωριμιες και επαγγελμα ειναι επιθυμητα.
Τα λεφτα κανουν λιγακι τζιζ, το καταλαβαινω.Δεν ομολογειται ευκολα κατι τετοιο. Ενσυνειδητα τουλαχιστον.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλα.
Απλως, το να περνας καλα με λιγο λιγοτερη μαγκια, δεν εβλαψε ποτέ κανεναν.
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λέξη μαγκιά;  Ίσα ίσα θεωρώ πως κάποιος κάνει τον μάγκα και τον καμπόσο με το να λέει έχω το τάδε αμάξι και είμαι και πολύ μάγκας. Δεν έχω δει ούτε έχω ακούσει κάποιον να λέει νοικιάζω μια γκαρσονιέρα και μένω μόνος μου και είμαι πολύ μάγκας. Μάλλον κάτι άλλο θες να πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom