Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αρα γνωριμιες και επαγγελμα ειναι επιθυμητα.
Τα λεφτα κανουν λιγακι τζιζ, το καταλαβαινω.Δεν ομολογειται ευκολα κατι τετοιο. Ενσυνειδητα τουλαχιστον.
για μενα, το τονιζω, ουτε αυτα πολυ μετρανε.
σχεση λεμε να κανουμε οχι pr.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα λεφτα κανουν λιγακι τζιζ, το καταλαβαινω.Δεν ομολογειται ευκολα κατι τετοιο. Ενσυνειδητα τουλαχιστον.

Επειδή δε μιλάμε (μόνο :cheesy:) με μικρά παιδιά, ως γνωστόν υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λέξη μαγκιά;  Ίσα ίσα θεωρώ πως κάποιος κάνει τον μάγκα και τον καμπόσο με το να λέει έχω το τάδε αμάξι και είμαι και πολύ μάγκας. Δεν έχω δει ούτε έχω ακούσει κάποιον να λέει νοικιάζω μια γκαρσονιέρα και μένω μόνος μου και είμαι πολύ μάγκας. Μάλλον κάτι άλλο θες να πεις
Εννοω (αν και νομιζω οτι μια χαρα καταλαβες) οτι και κανενας συμβιβασμος (π.χ. μενω με τον μπαμπα και την  μαμα) πού και πού δεν βλαπτει, για να περναμε καλα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Μεγαλη κουβεντα ειπες  :thumbsup: Παντως οι γνωριμιες και το επαγγελμα ειναι η κερκοπορτα των χρηματων...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το να πουλάς μούρη δε ΣΗΜΑΙΝΕΙ κιόλας ότι γαμάς  :sunglasses: Γιατί στη τελική ακόμα και αν σου κάτσει η γκόμενα, με το που της πεις ότι μένεις με τους δικούς σου ούτε τα χρονόμετρα του CERN δε θα προλάβουν να χρονομετρήσουν το χρόνο που χρειάζεται για να φτάουν τα ηχητικά κύματα στον εγκέφαλό της να επεξεργαστούν και να σου απαντήσει "καλά τα λέμε".
Η φάση μένω με τους δικούς μου και στα αρχίδια μου με ενοχλούσε από τα 25 μου (αν και από τα 20 έμενα μακριά από τους δικούς μου λόγο σπουδών αλλά δε μετράει). Και για 1-2 χρόνια προτίμησα με ένα φιλαράκι συγκάτοικό μου από την Αγγλία να νοικιάσουμε μαζί ένα σπίτι και να μένουμε μαζί παρά να μείνω στο σπίτι των γονιών μου. Και ούτε έλιωσα στο περπάτημα (αν και μου αρέσει γενικά) ούτε στη μαλακία.
Από την άλλη όλα είναι θέμα προταιρεοτήτων. Για σένα μπορεί να είμαι ο μαλάκας που λιώνει στο περπάτημα και έχει βγάλει κάλους το χέρι του από τη μαλακία, για μένα είσαι ο μαμάκιας, το μαμόθρεφτο ο μπούλης που απλά δε ζεις.
kati tetoia les και ψαχνω εισιτηριο για Κινα.
τωρα.
επιτοπου.
:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μεγαλη κουβεντα ειπες  :thumbsup: Παντως οι γνωριμιες και το επαγγελμα ειναι η κερκοπορτα των χρηματων...
Πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις τυπε.
Εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου να τα εχω με μια πλουσια και να ζω σαν κροισος. Ακομη κι αν επρεπε να ανεχομαι καποια πραγματα. Μηπως με μια απενταρη δεν θα ανεχτεις πραγματα???
Φθανοντας στα 40, εχω αποδαιμονοποιησει το χρημα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
για μενα, το τονιζω, ουτε αυτα πολυ μετρανε.
σχεση λεμε να κανουμε οχι pr.

Σιλβα με το χερι στην καρδια, δηλαδη εσυ οταν βγαινεις με το δικο σου παντα πληρωνεις τα δικα σου? Οταν πατε καπου ταξιδακι, παλι τα πληρωνεις τα δικα σου?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σιλβα με το χερι στην καρδια, δηλαδη εσυ οταν βγαινεις με το δικο σου παντα πληρωνεις τα δικα σου? Οταν πατε καπου ταξιδακι, παλι τα πληρωνεις τα δικα σου?
εννοειται.
αν δεν εχω,δεν βγαινω.
ειδικα τωρα ετσι οπως στενεψαν τα πραγματα οικονομικα κοπηκαν και οι πολλες εξοδοι.
(ναι,με το χερι  στην καρδια)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις τυπε.
Εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου να τα εχω με μια πλουσια και να ζω σαν κροισος. Ακομη κι αν επρεπε να ανεχομαι καποια πραγματα. Μηπως με μια απενταρη δεν θα ανεχτεις πραγματα???
Φθανοντας στα 40, εχω αποδαιμονοποιησει το χρημα.

Οσα  :thumbsup: και να σου βαλω λιγα θα ναι! Βεβαια εγω ειμαι ακομα 26, οποτε δεν τολμω να φανταστω ποσο πραγματιστης θα ειμαι οταν και αν φτασω την ηλικα σου  :(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
εννοειται.
αν δεν εχω,δεν βγαινω.
ειδικα τωρα ετσι οπως στενεψαν τα πραγματα οικονομικα κοπηκαν και οι πολλες εξοδοι.
(ναι,με το χερι  στην καρδια)

ΜΠΡΑΒΟ!! Το εννοω το μπραβο. Αλλα γνωριζεις βεβαια οτι εισαι η μειοψηφια, ετσι?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΜΠΡΑΒΟ!! Το εννοω το μπραβο. Αλλα γνωριζεις βεβαια οτι εισαι η μειοψηφια, ετσι?
στην αρχη εχουμε ενα καβγα μπροστα στους σερβιτορους για το ποιος θα πληρωσει τι αλλα οκ,μπαινουμε στη ρεγουλα μετα.
μη το γυρνας ομως το θεμα στις ελεηνιδες να χαρεις...(που ειναι αχαριστες και δεν πληρωνουν ποτε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom