για μενα, το τονιζω, ουτε αυτα πολυ μετρανε.Αρα γνωριμιες και επαγγελμα ειναι επιθυμητα.
Τα λεφτα κανουν λιγακι τζιζ, το καταλαβαινω.Δεν ομολογειται ευκολα κατι τετοιο. Ενσυνειδητα τουλαχιστον.
σχεση λεμε να κανουμε οχι pr.
για μενα, το τονιζω, ουτε αυτα πολυ μετρανε.Αρα γνωριμιες και επαγγελμα ειναι επιθυμητα.
Τα λεφτα κανουν λιγακι τζιζ, το καταλαβαινω.Δεν ομολογειται ευκολα κατι τετοιο. Ενσυνειδητα τουλαχιστον.
Αρα γνωριμιες και επαγγελμα ειναι επιθυμητα.
Εννοω (αν και νομιζω οτι μια χαρα καταλαβες) οτι και κανενας συμβιβασμος (π.χ. μενω με τον μπαμπα και την μαμα) πού και πού δεν βλαπτει, για να περναμε καλα.Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λέξη μαγκιά; Ίσα ίσα θεωρώ πως κάποιος κάνει τον μάγκα και τον καμπόσο με το να λέει έχω το τάδε αμάξι και είμαι και πολύ μάγκας. Δεν έχω δει ούτε έχω ακούσει κάποιον να λέει νοικιάζω μια γκαρσονιέρα και μένω μόνος μου και είμαι πολύ μάγκας. Μάλλον κάτι άλλο θες να πεις
Αρα γνωριμιες και επαγγελμα ειναι επιθυμητα.
kati tetoia les και ψαχνω εισιτηριο για Κινα.Το να πουλάς μούρη δε ΣΗΜΑΙΝΕΙ κιόλας ότι γαμάςΓιατί στη τελική ακόμα και αν σου κάτσει η γκόμενα, με το που της πεις ότι μένεις με τους δικούς σου ούτε τα χρονόμετρα του CERN δε θα προλάβουν να χρονομετρήσουν το χρόνο που χρειάζεται για να φτάουν τα ηχητικά κύματα στον εγκέφαλό της να επεξεργαστούν και να σου απαντήσει "καλά τα λέμε".
Η φάση μένω με τους δικούς μου και στα αρχίδια μου με ενοχλούσε από τα 25 μου (αν και από τα 20 έμενα μακριά από τους δικούς μου λόγο σπουδών αλλά δε μετράει). Και για 1-2 χρόνια προτίμησα με ένα φιλαράκι συγκάτοικό μου από την Αγγλία να νοικιάσουμε μαζί ένα σπίτι και να μένουμε μαζί παρά να μείνω στο σπίτι των γονιών μου. Και ούτε έλιωσα στο περπάτημα (αν και μου αρέσει γενικά) ούτε στη μαλακία.
Από την άλλη όλα είναι θέμα προταιρεοτήτων. Για σένα μπορεί να είμαι ο μαλάκας που λιώνει στο περπάτημα και έχει βγάλει κάλους το χέρι του από τη μαλακία, για μένα είσαι ο μαμάκιας, το μαμόθρεφτο ο μπούλης που απλά δε ζεις.
Τι μετραει δηλαδη για σενα?για μενα, το τονιζω, ουτε αυτα πολυ μετρανε.
Ωρα καλη στην πρυμνη σου κι αερα στα πανια σου.kati tetoia les και ψαχνω εισιτηριο για Κινα.
τωρα.
επιτοπου.
![]()
δεν νομιζω οτι αφορα κανεναν αυτο.Τι μετραει δηλαδη για σενα?
Τι μετραει δηλαδη για σενα?
even worse, Τενια Μακρη.Ρε τύπε, Ράνια Θρασκιά το έκανες![]()
Πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις τυπε.Μεγαλη κουβεντα ειπεςΠαντως οι γνωριμιες και το επαγγελμα ειναι η κερκοπορτα των χρηματων...
για μενα, το τονιζω, ουτε αυτα πολυ μετρανε.
Το σημειωνω αυτο.δεν νομιζω οτι αφορα κανεναν αυτο.
εννοειται.Σιλβα με το χερι στην καρδια, δηλαδη εσυ οταν βγαινεις με το δικο σου παντα πληρωνεις τα δικα σου? Οταν πατε καπου ταξιδακι, παλι τα πληρωνεις τα δικα σου?
point taken.Το σημειωνω αυτο.
Πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις τυπε.
Εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου να τα εχω με μια πλουσια και να ζω σαν κροισος. Ακομη κι αν επρεπε να ανεχομαι καποια πραγματα. Μηπως με μια απενταρη δεν θα ανεχτεις πραγματα???
Φθανοντας στα 40, εχω αποδαιμονοποιησει το χρημα.
Το σημειωνω αυτο.
εννοειται.
αν δεν εχω,δεν βγαινω.
ειδικα τωρα ετσι οπως στενεψαν τα πραγματα οικονομικα κοπηκαν και οι πολλες εξοδοι.
(ναι,με το χερι στην καρδια)
χαχαχα....2011-July-31 15:10. To nick silva! αρνήθηκε λεπτομέρειες πιθανού evaluation
στην αρχη εχουμε ενα καβγα μπροστα στους σερβιτορους για το ποιος θα πληρωσει τι αλλα οκ,μπαινουμε στη ρεγουλα μετα.ΜΠΡΑΒΟ!! Το εννοω το μπραβο. Αλλα γνωριζεις βεβαια οτι εισαι η μειοψηφια, ετσι?