Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και την μαντονα δεν την γουσταρουν πολλοι ουτε εγω ιδιαιτερα την μουσικη της με καποιες εξαιρεσεις αλλα ειναι κολοσσος και αυτη.

Επισκέπτης
Το 1986 που ακουγα Μπον Τζοβι (οταν εβγαλε το slippery when wet) λεγανε οτι ειναι φλωρος, ποπ μεταλ, σιχαμα και τα συναφη.
Τωρα εγινε old time classic.
Τι να πει κανεις.

Κλασικός θεωρείται αυτός που έχει αντέξει στο χρόνο,και δεν έχει ξεχαστεί.....οι Bon Jovi θεωρούνται κλασικοί,γιατί δεν "χάθηκαν"......

Εδώ κάποτε το 1975 βλέπανε το 2000 ως μια "μακρινή εποχή με ρομπότ",ενώ τώρα θεωρούνται "παλιές καλές εποχές" :2funny:

Τώρα σχετικά με το θέμα.....θα πω την κακιούλα μου,αλλά ο θεμτοθέτης κρίνει μάλλον από τον περιγυρό του,σόρρυ κιόλας.....αλλά υπάαρχουν 40αρηδες-50αρηδες που είναι πολύυυυυυυ πιο ενεργοί και από έναν κουράδα 20αρη-25αρη που πηγαίνει παντού με το αμάξι.....

Επισκέπτης
εγω αυτο που παρατηρω παντως μαγκες ειναι οτι υπαρχει απιστευτη μοναξια...το βλεπω γυρω μου...υπαρχει μια μειοψηφια που παραμενει δραστηρια οπως ειπε ενας φιλος που τρεχει απο δω κ απο κει,παιρνει τα ορη κ τα βουνα,κανει extreme sports κ το γλενταει γενικα...αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι...οι περισσοτεροι ειναι καναπε,τσαι,φιλμνετ κ παμε στοιχημα...κ δεν κατακρινω τον καναπε με μετρο ομως,αν γουσταρει καποιος ετσι...οκ καναπεδιασου φιλε,αλλα αν τωρα στα 30 βαλε σου εισαι τοσο αραχτος στα 50 σου τι θα κανεις?θα βαρας ενεσεις?δεν ξερω αν εχετε βιωσει στιγμες να ερχεται παρασκευη σαββατο κ να λες κ τωρα τι κανω,που παω?κ καταντας να βγαινεις πολλες φορες με ατομα που δεν σου κανουν απολυτα ετσι απλα για να βγεις η πολλοι ακομα χειροτερα περιμενουν πανω απο το τηλ ποτε θα καυλωσει να τους παρει το χ,ψ τσουλακι που θερμοπαρακαλανε για να τους πει να βγουν...εγω νομιζω οτι πολλοι εχουν βρεθει σε αυτη τη θεση...κ ειναι λογικο να θελεις να διασκεδασεις λιγο μετα απο μια κουραστικη εβδομαδα...κ θα φερω παραδειγματα...ατομα που απο κει που δεν βαζανε κωλο κατω ουτε καν τις καθημερινες τωρα δεν βγαινουν καν ουτε τα σαβ/κυρ!κ μη μου πειτε οτι βαρεθηκαν κ θελουν να αραξουν τωρα..ναι,να αραξουν δεν ειπα να βγαινουν με τους ιδιους ρυθμους,αλλα οχι κ να μενουν μεσα για βδομαδες η για μηνες συντροφια με το ιντερνετ κ την τιβι...εχω αλλους φιλους που λενε το εξης "αν δεν παιζει καλη φαση εγω δεν βγαινω"...περιμενουν δηλαδη απο σενα να κανονισεις κατι καλο,πχ να βρεις κ να φερεις γκομενες για να ξεκουμπιστουν απο το σπιτι...κ εχω γινει πολλες φορες ο μαλακας που θα φερει γκομενες οχι μια κ δυο φορες κ οι υπολοιποι ζητημα ειναι αν εχουν φερει εστω κ μια φορα κ επιπλεον να κλαιγονται "μην παμε εκει ειναι ακριβα","θα με καλυψεις?","θα ρθεις να με παρεις?" κ αλλες τετοιες καρμοιριες...κ αν δεν τους κανεις τα χατηρια δεν πανε ουτε μεχρι το περιπτερο....εχω φιλο το ανεφερα κ στην αρχη που γουσταρει να βγαινει μονος...παει πινει μπυρες,τρωει κ γραφει τις σκεψεις του σε ενα χαρτι η αραζει στις πλατειες κ παρατηρει!κ πιστεψτε με δεν ειναι τρελλος!τον χαλαρωνει λεει αυτο!εχω φιλους που εχουν σπιτωσει γκομενες κ τους εχουν γραψει ολους στ'αρχειδια τους...εχω κατι αλλους φιλους που το εχουν ριξει στον τζογο,στο καζινο κ στο online bet...κανενα αλλο ενδιαφερον...για να μην πω για τους παντρεμενους που δεν ανοιγουν ποτε το σπιτι τους να κανουν κανενα παρτακι,να μαζεψουν λιγο κοσμο...τι παντρευτηκες τοτε ρε συ για να μιζεριαζεις?κ αναρωτιεμαι κανενα νορμαλ ατομο δεν υπαρχει?μηπως εγω ειμαι ο παραλογος?ζηταω κατι παραλογο που περα απο το να μαι με μια γυναικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ επιθυμω να χω κ 2-3 καλους φιλους που θα περναμε καλα?κ δεν αναφερομαι για καθε μερα...εστω μια φορα τη βδομαδα,αντε το δεκαπενθημερο...κ θα αναφερω παλι για τους νεους της ηλικιας μας στο εξωτερικο...καταρχας απο τα 18 τους ταξιδευουν παντου μεχρι τα 40,50 κ βαλε...απο την αλλη γνωριζω παντρεμενα ζευγαρια που ζουν εντονα...βγαινουν μαζι,μονοι,με φιλους,παρτυ,εκδρομες,ενα σωρο πραγματα...εδω καταρχας πολλα ζευγαρια δεν βγαινουν καν επειδη οι γυναικες αντιπαθιουνται πχ...τι να πρωτοπει κανεις

Τι σε νοιαζει εσενα ρε τι κανει και πως το κανει ο καθενας. Κοιτα την καμπουρα σου κι ασε τον καθενα να πινει μπυρες, να κανει extreme sports, να παιζει στοιχημα, να βλεπει τηλεοραση, να πηγαινει στα μπουρδελα ή να περνει τα ορη και τα βουνα. Αντι να κατηγορεις τους "φιλους" σου εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι εσυ ο μιζερος και να μη θελουν να σε κανουν παρεα ?
Περνανε και οι αντρες κλιμακτιριο ? :headbang: :headbang:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
να βγαινετε εξω στα 30 σας τρεις τρεις μπακουρες..
και θα πατε μπροστα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Γράφεις ότι οι γυναίκες καλοπερνάνε γιατί

τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο...ψωνια,ταξιδια,κεφετεριες,clubs,spa κ ενα σωρο αλλες μαλακιες.

Αυτό είναι καλοπέραση για σένα? Εγώ είμαι 47 και μόνο που τα διαβάζω βαριέμαι.
Μετά από μία ηλικία και αν δεν είσαι εκ’ πεποιθήσεως μπακούρι όχι τόσο ο γάμος αλλά τα παιδιά δίνουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή.
Προσωπικά προτιμώ 1000 φορές να πάω μια βόλτα με το ποδήλατο με τη μεγάλη μου κόρη από το να αράξω για 2 ώρες στη καφετέρια και να λέω μαλακίες.
Επίσης προτιμώ να πηγαίνω στον παιδότοπο με τη μικρή μου κόρη γιατί είναι το σημείο που έχω κάνει τις καλύτερες «γνωριμίες» και σε πληροφορώ με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία απ’ ότι είχα στα 20 και 25 στις καφετέριες και στα μπαρ.

O κάθε άνθρωπος περνάει φάσεις στη ζωή του. Οι άλλοι πρέπει να προσαρμόζονται με αυτές και αν δεν μπορούν τότε πάμε για άλλα.

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Μην το βασανίζετε πολύ ρε αλάνια.
Άμα παραιτηθείς από τη ζωή στα 30 σκεπτόμενος πως είσαι λ.χ. ο οικογενειάρχης με υποχρεώσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου.
Κάτι που θα πληρώσει στο τέλος η ίδια σου η οικογένεια.
Το πόσο σέβεσαι κι εκτιμάς τον εαυτό σου έχει αντίκτυπο στους γύρω σου. Μπορεί (κι επιβάλεται) η οικογέννεια να είναι στην κορυφή αλλά και τα φιλαράκια, ο χαβαλές και τα μικρά πράγματα έχουν την αξία τους χωρίς ν'ανταγωνίζονται την οικογένεια ή τη δουλειά σου..
Άποψή μου στα 40 και κάτι ψιλά..
Σωστός

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.539
Πόντοι
2.606
KΑΛΗ φαση η παρεα,αλλα το "ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ" ακομα πιο καλο...

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
εγω αυτο που παρατηρω παντως μαγκες ειναι οτι υπαρχει απιστευτη μοναξια...το βλεπω γυρω μου...υπαρχει μια μειοψηφια που παραμενει δραστηρια οπως ειπε ενας φιλος που τρεχει απο δω κ απο κει,παιρνει τα ορη κ τα βουνα,κανει extreme sports κ το γλενταει γενικα...αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι...οι περισσοτεροι ειναι καναπε,τσαι,φιλμνετ κ παμε στοιχημα...κ δεν κατακρινω τον καναπε με μετρο ομως,αν γουσταρει καποιος ετσι...οκ καναπεδιασου φιλε,αλλα αν τωρα στα 30 βαλε σου εισαι τοσο αραχτος στα 50 σου τι θα κανεις?θα βαρας ενεσεις?δεν ξερω αν εχετε βιωσει στιγμες να ερχεται παρασκευη σαββατο κ να λες κ τωρα τι κανω,που παω?κ καταντας να βγαινεις πολλες φορες με ατομα που δεν σου κανουν απολυτα ετσι απλα για να βγεις η πολλοι ακομα χειροτερα περιμενουν πανω απο το τηλ ποτε θα καυλωσει να τους παρει το χ,ψ τσουλακι που θερμοπαρακαλανε για να τους πει να βγουν...εγω νομιζω οτι πολλοι εχουν βρεθει σε αυτη τη θεση...κ ειναι λογικο να θελεις να διασκεδασεις λιγο μετα απο μια κουραστικη εβδομαδα...κ θα φερω παραδειγματα...ατομα που απο κει που δεν βαζανε κωλο κατω ουτε καν τις καθημερινες τωρα δεν βγαινουν καν ουτε τα σαβ/κυρ!κ μη μου πειτε οτι βαρεθηκαν κ θελουν να αραξουν τωρα..ναι,να αραξουν δεν ειπα να βγαινουν με τους ιδιους ρυθμους,αλλα οχι κ να μενουν μεσα για βδομαδες η για μηνες συντροφια με το ιντερνετ κ την τιβι...εχω αλλους φιλους που λενε το εξης "αν δεν παιζει καλη φαση εγω δεν βγαινω"...περιμενουν δηλαδη απο σενα να κανονισεις κατι καλο,πχ να βρεις κ να φερεις γκομενες για να ξεκουμπιστουν απο το σπιτι...κ εχω γινει πολλες φορες ο μαλακας που θα φερει γκομενες οχι μια κ δυο φορες κ οι υπολοιποι ζητημα ειναι αν εχουν φερει εστω κ μια φορα κ επιπλεον να κλαιγονται "μην παμε εκει ειναι ακριβα","θα με καλυψεις?","θα ρθεις να με παρεις?" κ αλλες τετοιες καρμοιριες...κ αν δεν τους κανεις τα χατηρια δεν πανε ουτε μεχρι το περιπτερο....εχω φιλο το ανεφερα κ στην αρχη που γουσταρει να βγαινει μονος...παει πινει μπυρες,τρωει κ γραφει τις σκεψεις του σε ενα χαρτι η αραζει στις πλατειες κ παρατηρει!κ πιστεψτε με δεν ειναι τρελλος!τον χαλαρωνει λεει αυτο!εχω φιλους που εχουν σπιτωσει γκομενες κ τους εχουν γραψει ολους στ'αρχειδια τους...εχω κατι αλλους φιλους που το εχουν ριξει στον τζογο,στο καζινο κ στο online bet...κανενα αλλο ενδιαφερον...για να μην πω για τους παντρεμενους που δεν ανοιγουν ποτε το σπιτι τους να κανουν κανενα παρτακι,να μαζεψουν λιγο κοσμο...τι παντρευτηκες τοτε ρε συ για να μιζεριαζεις?κ αναρωτιεμαι κανενα νορμαλ ατομο δεν υπαρχει?μηπως εγω ειμαι ο παραλογος?ζηταω κατι παραλογο που περα απο το να μαι με μια γυναικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ επιθυμω να χω κ 2-3 καλους φιλους που θα περναμε καλα?κ δεν αναφερομαι για καθε μερα...εστω μια φορα τη βδομαδα,αντε το δεκαπενθημερο...κ θα αναφερω παλι για τους νεους της ηλικιας μας στο εξωτερικο...καταρχας απο τα 18 τους ταξιδευουν παντου μεχρι τα 40,50 κ βαλε...απο την αλλη γνωριζω παντρεμενα ζευγαρια που ζουν εντονα...βγαινουν μαζι,μονοι,με φιλους,παρτυ,εκδρομες,ενα σωρο πραγματα...εδω καταρχας πολλα ζευγαρια δεν βγαινουν καν επειδη οι γυναικες αντιπαθιουνται πχ...τι να πρωτοπει κανεις

μάγκα μου, έχεις σκεφτεί ότι ίσως κάνεις και εσύ κάτι λάθος? Αυτά τα πράγματα δεν θέλουν πίεση...αν ο άλλος θέλει να μουχλιάσει ίσως είναι επιλογή του, ίσως του το επέβαλλε καμιά γκόμενα, σε κάθε περίπτωση όμως εσένα δεν σε βοηθάει να τον παρακαλάς να βγείτε και να οργανώνεις "καταστάσεις" όπως λες....
Σε διαβεβαιώνω πως υπάρχουν πάρα πολλοί 30+ άνθρωποι ελεύθεροι/δεσμευμένοι/παντρεμένοι οι οποίοι αναζητούν την κοινωνικότητα και έχουν πολλές δραστηριότητες...αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να αλλάξεις ή να διευρύνεις τον κύκλο σου...το είχα περάσει και εγώ αυτό το στάδιο όταν σε κάποια φάση οι μισοί μου φίλοι μετανάστευσαν λόγω επαγγέλματος και οι άλλοι μισοί παντρεύτηκαν!
Γράψου σε κάποια σχολή, ξεκινά κάποιο ομαδικό χόμπυ, και θα δεις πως θα γνωρίσεις καινούρια άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η λυση ειναι να σταματησεις να κανεις παρεα με μιζερους.
Οι παρεες ειναι τα παντα. Μπορει να καταστραφεις
ή και να πετυχεις μεσω μιας παρεας.

Επισκέπτης
Ορίστε ρε.....κοιτάχτε χάλια,τώρα θεωρούνται και οι 35αρηδες μεσήλικες...αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω.....δηλαδή μετά από 10 χρόνια,0 30αρης θα είναι μεσήλικας;;;;; Αντί να ανεβάζουμε το όριο το μειώνουμε;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
η λυση ειναι να σταματησεις να κανεις παρεα με μιζερους.
Οι παρεες ειναι τα παντα. Μπορει να καταστραφεις
ή και να πετυχεις μεσω μιας παρεας.
Αν ειναι να πιστευεις οτι οι παρεες ειναι τα παντα,και οχι ο ιδιος σου ο εαυτος,και περιμενεις απο τις παρεες να δεις αν θα καταστραφεις η αν πετυχεις,γαμησε τα.μην περιμενεις πολλα απο τον εαυτο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom