Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
από ουζερί - ταβερνεία (τύπου 50-50), πέιντμπολ, στο Νάτσο για καφέ στην παραλία, κυνήγι με τον Γκάμπα, ψαροντούφεκο, για πλάκα πάμε για καφέ Ναύπλιο ή Χαλκίδα....

....εκδρομικα με τα μηχανακια,απο απλες βολτες μεχρι γκαζοφον Ταγμα Θανατου σε δρομοςυ και
  πιστες,ψαρεματα με τους φιλους,συναυλιες με φιλους,και μεχρι πριν 4 χρονια,παραπεντε και
  αλεξιπτωτο,πεζοπορικα μονοπατια με τον συλλογο.....

Οποιος θελει να μουχλιασει,μουχλιαζει

42 γραφει το κοντερ και ζωη να'χουμε,απο λοξες,τρελλες και παρεες με φιλους δοξα τω Θεω!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

λυσσαξατε ρε μαλακες
οριστε δεν πηγα,α γαμη
αλλαξα τακακια μπρος πισω στο ενα μηχανακι και αυριο θα βρεθουμε με τον βλαχο
Οι Europe ποτε θα κανουν συναυλια,θελω να παω

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Χτυπάμε και μπον τζόβι άμα λάχει..

αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

ιτσ μαι λαιφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
 ιτσ ναου ορ νεβερρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ααααααααααααχαχχαχαχχαχαχ

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
εγω αυτο που παρατηρω παντως μαγκες ειναι οτι υπαρχει απιστευτη μοναξια...το βλεπω γυρω μου...υπαρχει μια μειοψηφια που παραμενει δραστηρια οπως ειπε ενας φιλος που τρεχει απο δω κ απο κει,παιρνει τα ορη κ τα βουνα,κανει extreme sports κ το γλενταει γενικα...αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι...οι περισσοτεροι ειναι καναπε,τσαι,φιλμνετ κ παμε στοιχημα...κ δεν κατακρινω τον καναπε με μετρο ομως,αν γουσταρει καποιος ετσι...οκ καναπεδιασου φιλε,αλλα αν τωρα στα 30 βαλε σου εισαι τοσο αραχτος στα 50 σου τι θα κανεις?θα βαρας ενεσεις?δεν ξερω αν εχετε βιωσει στιγμες να ερχεται παρασκευη σαββατο κ να λες κ τωρα τι κανω,που παω?κ καταντας να βγαινεις πολλες φορες με ατομα που δεν σου κανουν απολυτα ετσι απλα για να βγεις η πολλοι ακομα χειροτερα περιμενουν πανω απο το τηλ ποτε θα καυλωσει να τους παρει το χ,ψ τσουλακι που θερμοπαρακαλανε για να τους πει να βγουν...εγω νομιζω οτι πολλοι εχουν βρεθει σε αυτη τη θεση...κ ειναι λογικο να θελεις να διασκεδασεις λιγο μετα απο μια κουραστικη εβδομαδα...κ θα φερω παραδειγματα...ατομα που απο κει που δεν βαζανε κωλο κατω ουτε καν τις καθημερινες τωρα δεν βγαινουν καν ουτε τα σαβ/κυρ!κ μη μου πειτε οτι βαρεθηκαν κ θελουν να αραξουν τωρα..ναι,να αραξουν δεν ειπα να βγαινουν με τους ιδιους ρυθμους,αλλα οχι κ να μενουν μεσα για βδομαδες η για μηνες συντροφια με το ιντερνετ κ την τιβι...εχω αλλους φιλους που λενε το εξης "αν δεν παιζει καλη φαση εγω δεν βγαινω"...περιμενουν δηλαδη απο σενα να κανονισεις κατι καλο,πχ να βρεις κ να φερεις γκομενες για να ξεκουμπιστουν απο το σπιτι...κ εχω γινει πολλες φορες ο μαλακας που θα φερει γκομενες οχι μια κ δυο φορες κ οι υπολοιποι ζητημα ειναι αν εχουν φερει εστω κ μια φορα κ επιπλεον να κλαιγονται "μην παμε εκει ειναι ακριβα","θα με καλυψεις?","θα ρθεις να με παρεις?" κ αλλες τετοιες καρμοιριες...κ αν δεν τους κανεις τα χατηρια δεν πανε ουτε μεχρι το περιπτερο....εχω φιλο το ανεφερα κ στην αρχη που γουσταρει να βγαινει μονος...παει πινει μπυρες,τρωει κ γραφει τις σκεψεις του σε ενα χαρτι η αραζει στις πλατειες κ παρατηρει!κ πιστεψτε με δεν ειναι τρελλος!τον χαλαρωνει λεει αυτο!εχω φιλους που εχουν σπιτωσει γκομενες κ τους εχουν γραψει ολους στ'αρχειδια τους...εχω κατι αλλους φιλους που το εχουν ριξει στον τζογο,στο καζινο κ στο online bet...κανενα αλλο ενδιαφερον...για να μην πω για τους παντρεμενους που δεν ανοιγουν ποτε το σπιτι τους να κανουν κανενα παρτακι,να μαζεψουν λιγο κοσμο...τι παντρευτηκες τοτε ρε συ για να μιζεριαζεις?κ αναρωτιεμαι κανενα νορμαλ ατομο δεν υπαρχει?μηπως εγω ειμαι ο παραλογος?ζηταω κατι παραλογο που περα απο το να μαι με μια γυναικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ επιθυμω να χω κ 2-3 καλους φιλους που θα περναμε καλα?κ δεν αναφερομαι για καθε μερα...εστω μια φορα τη βδομαδα,αντε το δεκαπενθημερο...κ θα αναφερω παλι για τους νεους της ηλικιας μας στο εξωτερικο...καταρχας απο τα 18 τους ταξιδευουν παντου μεχρι τα 40,50 κ βαλε...απο την αλλη γνωριζω παντρεμενα ζευγαρια που ζουν εντονα...βγαινουν μαζι,μονοι,με φιλους,παρτυ,εκδρομες,ενα σωρο πραγματα...εδω καταρχας πολλα ζευγαρια δεν βγαινουν καν επειδη οι γυναικες αντιπαθιουνται πχ...τι να πρωτοπει κανεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
λυσσαξατε ρε μαλακες
οριστε δεν πηγα,α γαμη
αλλαξα τακακια μπρος πισω στο ενα μηχανακι και αυριο θα βρεθουμε με τον βλαχο
Οι Europe ποτε θα κανουν συναυλια,θελω να παω
Οι Europe λιγο δυσκολο, το ζαχαρο και τα αρθριτικα θα τους εμποδισουν.
Εχεις δει τον Τζοι Τεμπεστ πως εχει καταντησει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Το 1986 που ακουγα Μπον Τζοβι (οταν εβγαλε το slippery when wet) λεγανε οτι ειναι φλωρος, ποπ μεταλ, σιχαμα και τα συναφη.
Τωρα εγινε old time classic.
Τι να πει κανεις.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το 1986 που ακουγα Μπον Τζοβι (οταν εβγαλε το slippery when wet) λεγανε οτι ειναι φλωρος, ποπ μεταλ, σιχαμα και τα συναφη.
Τωρα εγινε old time classic.
Τι να πει κανεις.
τετοιες μαλακιες λεγανε και για τους ντεπες μοντ.και τους πεταγανε οι βλαχοι μαλακιες οταν ειχαν ερθει το 86 αθηνα.κατι κουραδομαγκες κομπολεξικοι ροκαμπιλια και καλα οι βλαχοι.τα μηδενικα.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
μαγκες εχω βαλει αναλογο θεμα οπου μπορειτε να ξεσπαθωσετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
τετοιες μαλακιες λεγανε και για τους ντεπες μοντ.και τους πεταγανε οι βλαχοι μαλακιες οταν ειχαν ερθει το 86 αθηνα.κατι κουραδομαγκες κομπολεξικοι ροκαμπιλια και καλα οι βλαχοι.τα μηδενικα.
Και ποιους? Τους Depeche Mode που ειναι κολοσσοι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ...

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ..

παρτε το χαμπαρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom