Επισκέπτης
Τί άλλο προπονείς?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά τον έναν μου κοιλιακό..
Τί άλλο προπονείς?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γνωμη σου αλλα διαφωνω πληρως.Εισαι μικρη ακομη για αυτο το λες.![]()
Μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το bou αν ζορίζεσαι τόσο......θα μας πικράνεις..... :'(απο το ενα ακρο στο αλλο.
και ΕΓΩ το μια φορα το μηνα το θεωρω ενα τιποτα.
γ τα ατομα που θελω πραγματικα να δω βρισκω σιγουρα χρονο κ ας πνιγομαι στις υποχρεωσεις.
Ε δεν γινεται να συμφωνουν οι ανθρωποι σε ολα.γνωμη σου αλλα διαφωνω πληρως.
Βασικά τον έναν μου κοιλιακό..
στο οτι θα αλλαξω μετα απο 1-2-5-10 χρονια.στο οτι εισαι μικρη;
![]()
Μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το bou αν ζορίζεσαι τόσο......θα μας πικράνεις..... :'(
Αλλά νομίζω θα το αντέξουμε!!!!![]()
Δηλαδή στα 50 σου θα σούρνεσαι από κωλόμπαρο σε κωλόμπαρο κ θα μεθοκοπάς όπως τώρα;;;;στο οτι θα αλλαξω μετα απο 1-2-5-10 χρονια.
δεν αλλαξα τοσα χρονια(και δεν ειμαι τοοοοσο μικρη)θα αλλαξω τωρα?!μπα.
του κανα ηδη αναφορα στον αντισθενη....να μπει με το παπατρολ ξανα....Εμπρος καλο μου Troll !![]()
Για να είμαι ειλικρινής κάθε ποστ της λουκ αποτελεί πνοή γνώσης κ ζωής....σε γεμίζει αφάνταστα.Εμπρος καλο μου Troll !![]()
φημες.Δηλαδή στα 50 σου θα σούρνεσαι από κωλόμπαρο σε κωλόμπαρο κ θα μεθοκοπάς όπως τώρα;;;;
Βασικά εσύ που είσαι γλυφτράκι μήπως μπορείς να του πεις να μετατρέψει το νικ μου σε παπαζόλ;;;;του κανα ηδη αναφορα στον αντισθενη....να μπει με το παπατρολ ξανα....
Φυσικά,τότε θα έχω λεφτά για όπλο κ σωματοφύλακες.φημες.
εσυ πιστευεις οτι στα 50 σου θα καταφερεις επιτελους να γυρισεις σπιτι αφου νυχτωσει;
ζαμε.....θανατος στους προδοτες του σαιτ μας....Βασικά εσύ που είσαι γλυφτράκι μήπως μπορείς να του πεις να μετατρέψει το νικ μου σε παπαζόλ;;;;![]()
Το προδότης είναι πολύ βαρύ....ζαμε.....θανατος στους προδοτες του σαιτ μας....![]()
Φυσικά,τότε θα έχω λεφτά για όπλο κ σωματοφύλακες.![]()
εγω απορω πως δεν εκτελουν εκεινον τον μεμο τον αρχιπροδοτη και τον κρατανε ακομη ζωντανοΤο προδότης είναι πολύ βαρύ....
Απλά το αθώο προβατάκι ξεστράτισε λίγο από το δρόμο του θεού κ τελικά επανήλθε!!!![]()