Επισκέπτης
αυτο λεω και γω...μετα τον γαμο πινετε μονο μυθο....πριν πινεις απο ολες τις μπυρες....καιζερ,ερντιγκερ,βαρσταινερ κλπ.....
Πόσα λίγα ξέρεις..
αυτο λεω και γω...μετα τον γαμο πινετε μονο μυθο....πριν πινεις απο ολες τις μπυρες....καιζερ,ερντιγκερ,βαρσταινερ κλπ.....
:o :o :oΤυπε τα κολητιλικια και αυτες οι μαλακιες ειναι μεχρι τα 20-21...Η πραγματικη ζωη αρχιζει μετα,που γινεσαι αντρας.Αν ειναι να εισαι 30αρης και να βγαινεις ακομη με τους φιλους σου,γαμησε τα.
Για αντρες λεμε,εσεις ειστε αλλο ανεκδοτο.:o :o :o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετοιμασου να σε περιλαβει η λουκρητια τυπε...Πόσα λίγα ξέρεις..
Και έλεγα πότε θα μπεις να μας εκθέσεις τις επιστημονικές-τεκμηριωμένες απόψεις σου....:o :o :o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετοιμασου να σε περιλαβει η λουκρητια τυπε...![]()
Και το χειρότερο?Μα Μπον Τζόβι??????
Και έλεγα πότε θα μπεις να μας εκθέσεις τις επιστημονικές-τεκμηριωμένες απόψεις σου....![]()
και γ αντρες μιλαω.Για αντρες λεμε,εσεις ειστε αλλο ανεκδοτο.
Πουλο απο τα αντρικα θρεντκαι γ αντρες μιλαω.
Και το χειρότερο?
Έχει πάει και η μάνα σου..
Ε να με συγχωρεις αλλα να βλεπω εναν 30αρη να ειναι ολη μερα με τον "κολητο" του που ειναι απο τα 14 τους μαζι,μου φαιρνει αναγουλα,και ευτυχως ειναι ελαχιστοι.Δεν λεω να μην βγεις μια φορα στο τοσο.και γ αντρες μιλαω.
Πουλο απο τα αντρικα θρεντΠουλο απο τα αντρικα θρεντ![]()
Πουλο απο τα αντρικα θρεντΠουλο απο τα αντρικα θρεντ![]()
Πουλο απο τα αντρικα θρεντ![]()
Καλά, αυτή την είδε γκρούπι στα γεράματα![]()
![]()
![]()
![]()
Ε να με συγχωρεις αλλα να βλεπω εναν 30αρη να ειναι ολη μερα με τον "κολητο" του που ειναι απο τα 14 τους μαζι,μου φαιρνει αναγουλα,και ευτυχως ειναι ελαχιστοι.Δεν λεω να μην βγεις μια φορα στο τοσο.
πραγματι.οι μασκροχρονιες,αληθινες φιλιες ειναι αναγουλιαστικες.Ε να με συγχωρεις αλλα να βλεπω εναν 30αρη να ειναι ολη μερα με τον "κολητο" του που ειναι απο τα 14 τους μαζι,μου φαιρνει αναγουλα,και ευτυχως ειναι ελαχιστοι.Δεν λεω να μην βγεις μια φορα στο τοσο.