Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μην το βασανίζετε πολύ ρε αλάνια.
Άμα παραιτηθείς από τη ζωή στα 30 σκεπτόμενος πως είσαι λ.χ. ο οικογενειάρχης με υποχρεώσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου.
Κάτι που θα πληρώσει στο τέλος η ίδια σου η οικογένεια.
Το πόσο σέβεσαι κι εκτιμάς τον εαυτό σου έχει αντίκτυπο στους γύρω σου. Μπορεί (κι επιβάλεται) η οικογέννεια να είναι στην κορυφή αλλά και τα φιλαράκια, ο χαβαλές και τα μικρά πράγματα έχουν την αξία τους χωρίς ν'ανταγωνίζονται την οικογένεια ή τη δουλειά σου..
Άποψή μου στα 40 και κάτι ψιλά..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πεστα φιλε ποια ειναι αυτα...μη μιλας γενικα?ο master λεει οτι του αρκει που πινει ουζακι κ νομιζω οτι ακουω συνταξιουχο...επισης θεωρει οτι τα γουστα ειναι για ηλικιες των 20....γουστα μπορεις να βγαλεις σε οποιαδηποτε ηλικια κατα τη γνωμη μου...οι περισσοτεροι ομως παραδεχτειτε το ειναι filment,στοιχημα κ κανα ταβλακι στην παραλια...
ρε αδερφε, ο καθενας οπως τη βρισκει...
μεγαλωνοντας περιοριζεις γενικα τις εξοδους κλπ. οχι ομως γιατι μεγαλωνεις. θες γιατι λογω δουλειας κουραζεσαι, θες γιατι τα εξοδα μεγαλωνουν... οτιδηποτε.
επειδη εχεις δικα σου λεφτα κανεις περισσοτερα πραγματα... αλλα δε μπορεις να κανεις αλλα...
σημασια εχει να κανεις οτι γουσταρεις. οτι κι αν ειναι αυτο. εγω δεχομαι να γινει μουχλας ο αλλος, αλλα γιατι γουσταρει. οχι γιατι το
επιβαλλει η γκομενα η οτιδηποτε αλλο.

ΥΓ. σε εξι μηνες θα ειμαι 30

Επισκέπτης
Στα 30+ μπορώ να κάνω πράγματα που με τίποτα δεν μπορούσα να κάνω πιτσιρικάς.

Έτσι..

ο κυκλος διευρυνεται με λυκοφιλιες που εχουν να κανουν περισσοτερο με τη δουλεια....επιπλεον παρατηρειται το θλιβερο φαινομενο ο κυκλος να διευρυνεται με "φιλες" κ "φιλους" που πολλες φορες επιβαλει η ιδια η γκομενα επειδη ετσι κρινει οτι ειναι το σωστο...δεν μπαινεις ετσι ευκολα σε κυκλους φιλε μου μετα τα 30 αν δεν παιζει κ κατι απο πισω...οι αγνες εποχες μας τελειωσανε

Μετά τα 30 μπορείς να ξεσκαρτάρεις τις παρέες σου πολύ πιο εύκολα απ'ότι στα 20.
Απλά τα πράγματα, μου κάνεις ή δε μου κάνεις..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H αλήθεια είναι piker (και αυτό είναι μία παρατήρηση) ότι το μοντέλο του σύγχρονου ζευγαριού είναι κάτι της ύστερης μεταπολίτευσης.
Πριν ήταν αυτονόητο ο άνδρας να έχει και άλλες σχέσεις ή ως μέσo κοινωνικότητας να είναι ως επί το πλείστον ανδρικές παρέες και μετά το γάμο.
Οι καιροί αλλάζουν :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
πεστα φιλε ποια ειναι αυτα...μη μιλας γενικα?ο master λεει οτι του αρκει που πινει ουζακι κ νομιζω οτι ακουω συνταξιουχο...επισης θεωρει οτι τα γουστα ειναι για ηλικιες των 20....γουστα μπορεις να βγαλεις σε οποιαδηποτε ηλικια κατα τη γνωμη μου...οι περισσοτεροι ομως παραδεχτειτε το ειναι filment,στοιχημα κ κανα ταβλακι στην παραλια...

Δεν έχει σημασία να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί του καθενός η ζωή διαφέρει.

Πάντως, συμπερασματικά, τώρα κάνω πολύ περισσότερα από ότι στα 20 κάτι.

Από εκεί και πέρα, μπορεί κάποιος να την βρίσκει και με την παντόφλα και το filmnet, δεν μας πέφτει λόγος.

Άσε που στην τελική αφού την βρίσκει έτσι, μπορεί και να νιώθει και καλύτερα από άλλους που γκρινιάζουν αλλά δεν κάνουν και τίποτα περισσότερο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειναι κριμα να σκεφτεσαι ετσι απο τετοια ηλικια.....Οι προτεραιοτητεs λογω δουλειαs και ισωs λογω χρηματοs να σου στερουν την διασκεδαση στο βαθμο τηs ποσοτηταs , που πιθανον να ειχεs στα 20, αλλα και  τι να κανουμε???? Βρισκε παντα ελευθερο χρονο για σενα και ποτε μην προδωσειs τα φιλαρακια σου, για καμμια γυναικα...Διευρυνε τιs φιλιεs σου , προσθετονταs καινουργιουs φιλουs και βαλε στο προγραμμα σου και αυτουs...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ

Μετά τα τριάντα
αλλάζεις για πάντα
τα βρίσκεις με σένα
δεν ψάχνεις κανένα !

Οποιος γουστάρει
τηλέφωνο ας πάρει
εγώ βγαίνω έξω
και πάω να παίξω !

Και παίζω απ όλα
δεν τρώω τη φόλα !
Πάω σε πουτάνες
γυρνάω σε αλάνες !

Πάω και ψαρεύω
γοργόνες γυρεύω
πάω και πίνω
παίρνω και δίνω !

Φτιάχνω στιχάκια
βουτιά στα βραχάκια
στο χιόνι κυλιέμαι
γελάω, δε χαλιέμαι !

Οποιος γουστάρει
τηλέφωνο ας πάρει
εγώ βγαίνω έξω
και πάω να παίξω !

:grin:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ειναι κριμα να σκεφτεσαι ετσι απο τετοια ηλικια.....Οι προτεραιοτητεs λογω δουλειαs και ισωs λογω χρηματοs να σου στερουν την διασκεδαση στο βαθμο τηs ποσοτηταs , που πιθανον να ειχεs στα 20, αλλα και  τι να κανουμε???? Βρισκε παντα ελευθερο χρονο για σενα και ποτε μην προδωσειs τα φιλαρακια σου, για καμμια γυναικα...Διευρυνε τιs φιλιεs σου , προσθετονταs καινουργιουs φιλουs και βαλε στο προγραμμα σου και αυτουs...
Μακραν η καλυτερη απαντηση !!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:shit:

:2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Οταν φτασω 30 θα σας πω  :sunglasses:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266
Τι γουστα να βγαλω φιλε μου στα 37 μου αυτα που εβγαζα οταν ημουν 23?Εχω την ιδιαιτεροτητα να δουλευω σε ενα καραβι 7 μηνες τον χρονο.Απο εκει και περα στην αδεια μου προτιμω να ταξιδευω,να πηγαινω στο εξοχικο μου με την εκαστοτε γκομενα,Να πηγαινω για ψαρεματακι,την αθηνα την αποφευγω οταν ειμαι εκτος δουλειας.Αλλα και οταν ειμαι στην αθηνα,προτιμω να καλω τους φιλους μου μια στο τοσο στο σπιτι μου,να πιουμε κανα κρασακι,να πηγαινω και εγω στο δικο τους.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καθε ηλικια εχει την δικη της διασκεδαση και συνηθεια.Απλα για μενα τουλαχιστον,δεν μπορω με τιποτα να κανω παλι αυτα που εκανα πιτσιρικας.
ρε μαλακα μουτσος εισαι;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μούτσος που θ'αρπάξει του Καστίγιο τον πούτσο..
νατσο αυτο το σαραντακατι που ειπες σε ενα ποστ
ολα τα λεφτα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α...και που σαι
ετοιμασου να τους κανουμε ολους πουτανα
ακομα και τα αποδυτηρια μας... :sunglasses: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom