Επισκέπτης
Βλέπω ότι κρατήθηκε ένα πολύ υψηλό επίπεδο συζήτησης κ σύντομα προβλέπω να καταλήγουμε σε εμπεριστατομένα-σαφή κ ακλόνητα συμπεράσματα.
Αναμένω,keep going....
Αναμένω,keep going....
Παραδεισος![]()
Dεν θελω να σου πω θα μελαγχολησεις.Για πες μας τότε...
σπίτι, νόβα, μπου και καμια κυριακή στο γήπεδο?
Dεν θελω να σου πω θα μελαγχολησεις.
Αυτο ειναι το κλειδι...Αρκεί να προλαβαίνεις και να αντέχεις.
Τι γουστα να βγαλω φιλε μου στα 37 μου αυτα που εβγαζα οταν ημουν 23?Εχω την ιδιαιτεροτητα να δουλευω σε ενα καραβι 7 μηνες τον χρονο.Απο εκει και περα στην αδεια μου προτιμω να ταξιδευω,να πηγαινω στο εξοχικο μου με την εκαστοτε γκομενα,Να πηγαινω για ψαρεματακι,την αθηνα την αποφευγω οταν ειμαι εκτος δουλειας.Αλλα και οταν ειμαι στην αθηνα,προτιμω να καλω τους φιλους μου μια στο τοσο στο σπιτι μου,να πιουμε κανα κρασακι,να πηγαινω και εγω στο δικο τους.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καθε ηλικια εχει την δικη της διασκεδαση και συνηθεια.Απλα για μενα τουλαχιστον,δεν μπορω με τιποτα να κανω παλι αυτα που εκανα πιτσιρικας.η μακακια παει συννεφο τελικα μαγκες...περα απο 2-3 παλλικαρια που απαντησαν σοβαρα οι υπολοιποι το ριξαν στις εξυπναδες...η μαλακια του νεοελληνα κοινως να λεει αρχειδιες κ να νομιζει οτι ειπε τη μεγαλυτερη μαγκια του κοσμου...master δηλαδη εσυ πως διασκεδαζεις αν εισαι 30+?εισαι καταρχας?για να διασκεδασεις περα απο το να βγεις με γυναικες δεν υπαρχει αλλος τροπος?δηλαδη τους φιλους σου δεν τους εχεις αναγκη?εγω δεν ειπα να βγαινετε πουτσοπαρεα κ να κανετε καφριλες οπως οι 20αρηδες...αλλα για να βγαλεις γουστα δεν θελεις κ κανα-δυο φιλαρακια μαζι σου?μονος σου θα βγαινεις σαν τον μαλακα?μιλα με επιχειρηματα man κ ριξε ιδεες,μην λες οτι σου καπνισει...κ ενας αλλος φιλαρακος ειπε οτι τα κολλητηλικια δεν ειναι γι'αυτη την ηλικια...κ εξηγω δεν αναφερομαι στο να εισαι πρωι βραδυ με τους κολλητους κ να γυρνατε την αθηνα χωρις ουσια...κ φυσικα θα βγεις με τη γκομενα κ φυσικα θα ασχοληθεις με τις υποχρεωσεις σου,αλλα αλλου ειδους διασκεδαση δεν υπαρχει περα απο το μουνι πχ?κ οκ οι παντρεμενοι πες ειναι με τη παντοφλα στο κεφαλι να κατσουν σπιτι κ να φροντισουν γυναικα κ παιδι,οι ελευθεροι σ'αυτες τις ηλικιες τι κανουν?μηπως κανουν ολη τη μεγαλη ζωη κ καθε μερα κυκλοφορουν κ με αλλο κουνελακι του playboy κ ειναι οκ?δεν νομιζω...
Αν είσαι νορμάλ,
κι αυτα που κανεις ομορφα ειναι οταν εχεις φιλους ....Τι γουστα να βγαλω φιλε μου στα 37 μου αυτα που εβγαζα οταν ημουν 23?Εχω την ιδιαιτεροτητα να δουλευω σε ενα καραβι 7 μηνες τον χρονο.Απο εκει και περα στην αδεια μου προτιμω να ταξιδευω,να πηγαινω στο εξοχικο μου με την εκαστοτε γκομενα,Να πηγαινω για ψαρεματακι,την αθηνα την αποφευγω οταν ειμαι εκτος δουλειας.Αλλα και οταν ειμαι στην αθηνα,προτιμω να καλω τους φιλους μου μια στο τοσο στο σπιτι μου,να πιουμε κανα κρασακι,να πηγαινω και εγω στο δικο τους.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καθε ηλικια εχει την δικη της διασκεδαση και συνηθεια.Απλα για μενα τουλαχιστον,δεν μπορω με τιποτα να κανω παλι αυτα που εκανα πιτσιρικας.
Απλα για μενα τουλαχιστον,δεν μπορω με τιποτα να κανω παλι αυτα που εκανα πιτσιρικας.
Πόσα ψιλά;;;;Μην το βασανίζετε πολύ ρε αλάνια.
Άμα παραιτηθείς από τη ζωή στα 30 σκεπτόμενος πως είσαι λ.χ. ο οικογενειάρχης με υποχρεώσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου.
Κάτι που θα πληρώσει στο τέλος η ίδια σου η οικογένεια.
Το πόσο σέβεσαι κι εκτιμάς τον εαυτό σου έχει αντίκτυπο στους γύρω σου. Μπορεί (κι επιβάλεται) η οικογέννεια να είναι στην κορυφή αλλά και τα φιλαράκια, ο χαβαλές και τα μικρά πράγματα έχουν την αξία τους χωρίς ν'ανταγωνίζονται την οικογένεια ή τη δουλειά σου..
Άποψή μου στα 40 και κάτι ψιλά..
+1000000000000000000000000000000Στα 30+ μπορώ να κάνω πράγματα που με τίποτα δεν μπορούσα να κάνω πιτσιρικάς.
Στα 30+ μπορώ να κάνω πράγματα που με τίποτα δεν μπορούσα να κάνω πιτσιρικάς.
Στα 30+ μπορώ να κάνω πράγματα που με τίποτα δεν μπορούσα να κάνω πιτσιρικάς.
Πλοιαρχος ή μηχανικος?Τι γουστα να βγαλω φιλε μου στα 37 μου αυτα που εβγαζα οταν ημουν 23?Εχω την ιδιαιτεροτητα να δουλευω σε ενα καραβι 7 μηνες τον χρονο.Απο εκει και περα στην αδεια μου προτιμω να ταξιδευω,να πηγαινω στο εξοχικο μου με την εκαστοτε γκομενα,Να πηγαινω για ψαρεματακι,την αθηνα την αποφευγω οταν ειμαι εκτος δουλειας.Αλλα και οταν ειμαι στην αθηνα,προτιμω να καλω τους φιλους μου μια στο τοσο στο σπιτι μου,να πιουμε κανα κρασακι,να πηγαινω και εγω στο δικο τους.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καθε ηλικια εχει την δικη της διασκεδαση και συνηθεια.Απλα για μενα τουλαχιστον,δεν μπορω με τιποτα να κανω παλι αυτα που εκανα πιτσιρικας.
Το θεμα ειναι να μενεις απαραλλαχτος σε ολα σου και να μην δεχεσαι επηρροες απο κυκλους για να εισαι σε κυκλουςο nacho ειπε μια σωστη κουβεντα...οτι περα απο την οικογενεια το να αφιερωνεις λιγες ωρες το μηνα λεω ουτε καν τη βδομαδα ειναι σωστο...οι καλοι φιλοι μενουν για παντα...κ οταν ζεις καθε μερα τις ιδιες παραστασεις πηζεις...ο φιλος κατω απο nacho λεει αν εισαι νορμαλ ο κυκλος διευρυνεται...μπορει να ναι κ ετσι...αλλα θα σου πω εγω τι παρατηρω...ο κυκλος διευρυνεται με λυκοφιλιες που εχουν να κανουν περισσοτερο με τη δουλεια....επιπλεον παρατηρειται το θλιβερο φαινομενο ο κυκλος να διευρυνεται με "φιλες" κ "φιλους" που πολλες φορες επιβαλει η ιδια η γκομενα επειδη ετσι κρινει οτι ειναι το σωστο...δεν μπαινεις ετσι ευκολα σε κυκλους φιλε μου μετα τα 30 αν δεν παιζει κ κατι απο πισω...οι αγνες εποχες μας τελειωσανε